Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék venni majd egy 1-2 hónap múlva egy TV-t. Samsung játszik főleg, mert TV-kben csak Samsungom volt, hiba nélkül. Ezekből a 46"-osokat néztem, de nem vagyok tisztában a modellek jelölésével, melyik újabb, melyiket érdemes venni stb. Van még egy szereplő a porondon ez viszont az LG ott a 47"-osok játszanak, szintén nem vagyok tisztában azzal, hogy melyiket érdemes venni és miért. A vásárlásról még annyit, hogy max. 250ezer forintot szeretnék rákölteni és azt sem egyben, 0%-os hitelre lesz vásárolva a TV így fontos, hogy ez az ár vagy Euronicsben, vagy MediaMarktban esetleg Tescoban legyen és netes 250ezer. 3D, Smart nem baj, ha van, de Smart hiánya nem fog földhöz vágni. Ha tudtok ajánlani esetleg mind a két márkából 1-2 terméket azt megköszönném, illetve, hogy melyik márka ajánlottabb a kettő közül, esetleg egy harmadik?
Köszönöm!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
gboszi
senior tag
válasz nightshadow #26093 üzenetére
Ez ajánlott?
"If you're good at something, never do it for free!"
-
BBéci
legenda
válasz nightshadow #26095 üzenetére
Gyáva népség, nem mernek kockáztatni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Jani866
újonc
Gaba márkájú Led tévékről mi a véleményetek?
-
gboszi
senior tag
válasz nightshadow #26091 üzenetére
Ettől féltem...
"If you're good at something, never do it for free!"
-
gboszi
senior tag
Sziasztok. Samu UE40d5000 tv-met szeretném lecserélni. Elférne nagyobb is, valamint bánt ez a kamu 100Hz. Főleg 90% HD tartalom menne, médialejátszóról, a többi digi sport
Baromira nem kell 3d, skype meg ilyen hülyeségek. Ma láttam véletlen boltban a panasonic led tv-jét, TX-L50EM6E 200k alatt. Csábító. Kérdésem, hogy van.e vknek tapsztalata ezzel kapcsolatban. Azok a betegségek amik bántanak (edge led felhő, 24p,kamu 100Hz) jelen vannak-e. Azt tudom, hogy a pana plazmák igen ajánlottak, de mi a helyzet a led tv-vel? Jóval a samu alatt van.
Köszi a válaszokat."If you're good at something, never do it for free!"
-
Jani866
újonc
Sziasztok!
Gaba GLV 3286-os full hd felbontású 82 cm-es tv-vel kapcsolatban mik a tapasztalataitok? 82 cm-es társaikhoz (Samsung, LG, Sony...) képest mennyivel rosszabb, mik az előnyei, hátrányai? -
krx21
nagyúr
válasz Tegla80 #26083 üzenetére
Látom az aláírásodból, hogy Te input-lag fóbiás vagy... Én meg frame/sec fóbiás...
Kinek a pap, kinek a papné... Tényleg nem multizok sokat, engem a látvány és a történek jobban érdekel, minthogy "reflex-ping-pong meccseket" játsszak vérpistikékkel... Amúgy a TV-t inkább konzolon használják és ott kevésbé vannak a játékosok az alacsony input laghoz hozzászokva, eleve a rádiós kontroller is rátesz...
De a véleményemnél ezt mindig hozzá is teszem, már csak el kell dönteni kinek mi a fontosabb...
Egyébként az én TV-m elég alacson input lag-on is tud mozgásjavítást... (W905) Jó nem is volt olcsó...[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Mert Te nem vagy "hc" gémer .
Aki azonban kicsit is komolyabban multy-zik (input lag is érdekli vásárláskor), vagy csak szimplán jobban kiérzi és zavarja a késés,az ilyet soha sem tenne!
Így megint nem értek veled 1et.
(de ezt már többször megvitattuk. )Sony® & PlayStation®
-
krx21
nagyúr
válasz Watt25 #26076 üzenetére
Az 50Hz meg a képi megjelenítést teszi élvezhetetlenné... Én például kifejezetten élvezem mikor a szaggató 25-30Fps-el mozgó konzol játékokra ráeresztem a mozgásjavító 100Hz-et... Egy sokkal simább 50-60fps érzetem lesz... Persze az input lag- némiképpen típustól függően növekszik, de szerintem bőven megéri...
-
Rivyan
csendes tag
válasz Tegla80 #26079 üzenetére
Csatorna nem hiszem, arra figyeltem, olyanon vagyok amin nincs más. Azért ide írok, mert ugyanazon helyen (10 centi a különbség) a TV 1200 ms-mal mér ilyen sebességet, a telefon (droidos) meg a tabletem max. 40 ms-kel. Ezért gyanakodok a TV-re, és nem a routerre. Ugyanabban a szobában van egy laptop is (távolabb mint a TV) és az is jobb értékeket mér. Kábelezéssel nem igazán megoldható sajnos.
-
Tegla80
addikt
válasz Rivyan #26078 üzenetére
szia
ez valszeg router gond lesz inkább, azon belül esetleg "csatorna" gond .(panelból kiindulva)
ha pl droidod van akkor ezt "inSSIDer" letöltve rá,meg tudod nézni "mennyien vagytok" a panelban és ki melyik csatin van.(amúgy szinte 5ből 1 ember nyúl bele és ezért van ,h az "alap 6os-t" használja mindenki.) Olykor egy csativáltás is segít,de van h "nincs már hely és nincs mit tenni" .
Én alapban az utp-t ajánlanám és cat5e minimummal.Stabil és nincs gond vele ilyen térenjah és ahhoz a nethez,már elkéne egy "komolyabb,esetleg gigabites n es motyó"
(nemtom mid van,de lehet alapban kevés már!)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Rivyan
csendes tag
Sziasztok!
Vettünk itthonra egy LG-LA-42-620-as típusú TV-t és minden jól megy, egy gond van, hogy valamiért ha WiFi-n keresztül csatlakozok az itthoni hálózatra, akkor baromi lassú a net. 40/20-as netem van, de ha a TV-n csinálok egy speedtest-et, akkor 1000 ms fölötti ping-et kapok és jó esetben 2-3 MB-os fel-és letöltési sebességet. Ha pl. az okostelefonomat berakom a TV alá, és csinálok azzal is egy tesztet, max. 40 ms a válaszidő, a sebesség pedig szintén 4-5 MB körül van. Panelban lakom, a TV-nek tiszta rálátása van a routerre, nem kell semennyi falon sem átmennie. Mi lehet a gond? Egy TP-Link, egy antennás routerről van szó. Egyszerűen ennyire gagyi a WiFi adaptere a TV-nek?!
Előre is köszi a segítséget
-
Watt25
veterán
-
MixY
tag
Sziasztok!
Egyszerű leszek: TV-t szeretnék vásárolni, max. keret 150ezer.
Ami fontos:
- jó lenne 200Hz
- X360 konzol lenne rádugva, szinte csak erre használnám
- kábel TV adások azért tűrhetőek legyenek rajtaEnnyiért szerintem már lehet Full HD-t venni, ami minőségi is, ha 3D is lenne benne, akkor überkirály.
Na milyet lenne érdemes vennem? Köszi előre is!
-
nightshadow
veterán
válasz dbilas #26073 üzenetére
LG 42CS460-ről mi lenne a vélemény? Vállalható?
Szerintem nem.
The good: The LG 32CS460 is available for a budget price and has excellent image processing. Color was relatively accurate.
The bad: Black levels and shadow detail are some of the worst seen this year. Competitors such as Samsung and Sony offer better picture quality for the money.
The bottom line: The LG 32CS460 is a budget TV that can't deliver the same level of picture quality as similarly priced competitors. forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
dbilas
tag
Sziasztok!
LG 42CS460-ről mi lenne a vélemény? Vállalható?
Előre is köszönöm!
-
őstag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, október elején szeretnék tv-t venni.
Legfőbb kritérium hogy 76 cm-nél szélesebb, és 56 cm-nél magasabb (lábbal v. állvánnyal szóval mindennel együtt hogy össze van szerelve és használható) ne legyen. Bútort nem akarok most újat venni.
Eddig két olyat néztem ami "okos", de ha sokkal jobb a képminőség akkor erről simán lemondok (keret 130k, ha van valami hatalmas minőség ugrás akkor 150k, 3d viszont nem kell):
Mintha olyat olvastam hogy az LG ips, de nem tudom hogy ezért jobb e mint a sony. Tv-hez nem értek.
Szóval kérnék tanácsot van e ezeknél jobb ennyiből, és ha nincs akkor a kettő közül melyiket.
Köszönöm szépen.
-
BBéci
legenda
válasz noncsika #26070 üzenetére
Sokszor volt erről szó, de nem árt ismételgetni.
Viszont HD filmek lejátszásához nem jó a PC-re elnevezett bemenet, mert olyasmit is kikapcsol és inaktívvá tesz menüpontokat, amik kellenének.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
noncsika
tag
sziasztok! kéne egy kis segítség. most vettem egy új led tv-t (samsung UE32EH5020W bár ez most talán lényegtelen is) és számítógépre kötve használom. na most mindenféle képélesítést meg képjavító funkciót kikapcsoltam a tv-ben magában amit csak lehet, de a problémám továbbra is fennáll. ami nem más, minthogy főleg betűknél és piros-lila színeknél kissé elmosódik a kép, nemtom hogy mutassam meg a problémát, mert van egy monitor is a gépre kötve meg a tv, a monitoron hibátlanul megjeleníti a tv viszont nem szóval a screenshot nem sokat segít. ezzel a megoldással viszont elsőként cleartype opció is ki van zárva mint problémaforrás. korábban egy másik lcd tv-vel is ugyanez volt a problémám, de már nem emlékszek mi a megoldás, remélem van itt köztetek valaki aki találkozott hasonló problémával kérlek segítsetek
-
BullZeye
veterán
50" körül és 250k körül melyik a legjobb ár/érték arányú televízió? Képminőség, és szavatosság a mérvadó, az okos tévé mivolta nem érdekel és a 3D is csak max akkor, ha passzív.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
f_you
tag
válasz nightshadow #26008 üzenetére
Köszönöm a segítséget, végül 40F6500 lett belőle
-
krx21
nagyúr
válasz szabonagyur #26064 üzenetére
Használd egészséggel!
Majd írd meg a benyomásaidat. -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Köszönök minden segítséget és tippet, ez lett a vége: [link]
-
szabonagyur
félisten
válasz nightshadow #26061 üzenetére
Köszönöm a tippeket, ma du. utánajárok még egyszer mit lehet itt megvenni a világvégén.
-
Tegla80
addikt
válasz szabonagyur #26060 üzenetére
vegye meg akkor a toshiba 32w1333dg hd ready 66e . metro,(holnaptól lesz akcióban)
vagy a korábban beszélt jvc -t és ha gond van,majd kiderül milyen a metros vagy tacskós gari.
32" alá ne menjél semmiképp, bökjetek akkor inkább a 2közülük a haverral.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
nightshadow
veterán
válasz szabonagyur #26060 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz nightshadow #26059 üzenetére
Na igen de a Vortex 1 év gari azért csak. Nem egyszerű döntés az tuti.
-
nightshadow
veterán
válasz szabonagyur #26058 üzenetére
Azért van különbség jócskán a 26-32 között[link]. Én nem mennék be a 32"-es alá, akkor inkább a vortex.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz nightshadow #26057 üzenetére
Értem, és vizuális élmény tekintetében? Mert mondjuk most a 4:3-as képernyőn felül alul van egy sáv a 16:9 miatt, szóval akkor egy legalább 26"-os képernyőn a vizális élmény romlani nem fog ha már javulni sem ugye?
Azért kérdem ezeket mivel lehet lenne 60-66 centis LG vagy Samsung ebben a kategóriában és akkor az csak jobb lenne-
-
nightshadow
veterán
válasz szabonagyur #26056 üzenetére
Ha a fizikai méretet nézzük, akkor talán a 26"-os: [link]
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz nightshadow #26055 üzenetére
Hát igen csak ez nem rajtam múlik sajnos. Amúgy egy hagyományos 55 centis CRT TV-nek Lapos tévében mekkora a kb megfelelő? 29-32"? Élmény tekintetében lennék rá kíváncsi.
-
nightshadow
veterán
válasz szabonagyur #26054 üzenetére
Egyikről sincsen a nevüknél több infóm, én ezért raknék még hozzá egy 10k-t, hogy legalább egy ismert márkájú tévét vegyen.
-
szabonagyur
félisten
válasz nightshadow #26053 üzenetére
Arról tudsz valamit mondani esetleg? Sencor van még ilyen árban ugyanolyan jellemzőkkel. Sajna a Vortexnek még hivatalos oldalát sem találtam.
-
nightshadow
veterán
válasz szabonagyur #26052 üzenetére
Akkor a Vortex-en kívül más nem nagyon van.
-
szabonagyur
félisten
válasz nightshadow #26051 üzenetére
A vortexet néztem én is még mint alternatíva, de sajnos itt a 65k az 65k nincs és nem is lesz hozzáa pluszban semennyi, az illetőnek ennyit ér meg.
-
nightshadow
veterán
válasz szabonagyur #26049 üzenetére
-
nightshadow
veterán
Samsung 32F6800 review [link] input lag 30ms körül.
-
BBéci
legenda
válasz szabonagyur #26047 üzenetére
Végtelenségig biztosan nem érdemes, mert szerintem 55 col felett inkább vetítőt és vásznat érdemes venni.
Én, illetve feleségemmel mi sem nézünk átlagosan napi 2 óránál többet tévét, de az történjen a lehetőségekhez képest a legjobb minőségben és legnagyobb méretben! Amit a pénztárca elbír. Ha nincs nagy tévére anyagi keret, az nyomós érv.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz szabonagyur #26045 üzenetére
A 32 colos is pici, egérmozinak szoktuk csúfolni. Tőlem ma elvitték az 55 colost, kaptam helyette 39-est és iszonyatosan kicsi. Remélem nem kell sokáig szenvednem vele!
-
Tegla80
addikt
válasz szabonagyur #26043 üzenetére
Hát nemtom....gondolom
Metroból lenne,max kérdezz rá a garira ott.
Én amúgy inkább részletre keresnék valami "nagyobb nevet" a 0%os kínálatból a helyedben ha megoldható.
esetleg ami van pénzed rakd bele indulónak,de sztem mindenképp "nevet" vegyél,még ha abból is az "alját".A "jó" gari kell,hidd el.
Mivel engem sem vet fel a pénz,Én ezt tettem és most jár le a 10hó.
(Karikor veszek 1 másikat ugyanígy. Ezt lepasszolva a családban,persze ingyé )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
BBéci
legenda
válasz szabonagyur #26040 üzenetére
Melyiket? Mivel a JVC-t kérdezted, egyértelműen arra írtam választ.
Tegla80!
Pontosan erre céloztam az előbb.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz szabonagyur #26038 üzenetére
hirtelen még jónak is mondtam volna,de .......
mivel itt a JVC honlapon nics tv és a garanciális feltételekben írják, h csak az általuk.bla bla....forgalmazott .......
plusz itt van ez gari ügyben.
Így Én már olyat sem vennék ezek miatt. (peddig nem tűnik rossznak 100e ért a 39"fhd a tacskóban)
Valszeg tacskó, saját esetleges külföldi javíttatás lehet hozzá.Ami sztem egyenlő az idegbajjal.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
BBéci
legenda
válasz szabonagyur #26038 üzenetére
Lényegesen jobbnak vélem, viszont kérdéses a hazai garanciális ügyintézés. Akkor inkább Toshibát nézegess.
-
Tegla80
addikt
válasz szabonagyur #26035 üzenetére
Szia
Ha jol tudom,török osszeszereles es tobbed osztalyu,plusz regebbi alsobb kategorias paneleket takar.(mmint ilyeneket raknak bele,vagy kisebb gyartok paneljait)
Nalam "nem ajanlott"kategoria "fő keszuleknek"Sony® & PlayStation®
-
Doma88
tag
Az lenne a kérdésem, hogy melyik TV-t érdemesebb venni?
Samsung UE40F6400
LG 42LA620S (külföldön LG 42LA6200 néven van forgalomban)
Olvasgattam már a neten egy csomót de még mindig nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a jobb választás. Egyes oldalakon azt írják, hogy az LG nagyon satnya máshol pedig egekig magasztalják. Ugyanez a helyzet a Samsunggal is. Gondoltam megkérdem itt is, hátha valaki tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
A Sencor mint márka alapvetően milyen? Mennyire számít megbízhatónak? MindigTV nézéshez, napi 3-4-5 órát használva lenne maximum. Semmi extra igény nincs. Olcsóbb TV mint a többi jóval, szóval a kérdés megvehető vagy inkább nem?
-
BBéci
legenda
válasz CheGhost #26031 üzenetére
Miért lenne pontosabb? A gyárban is igyekeznek színhelyesen kiadni a tévéket, persze csak véletlenül szokott sikerülni. Mégpedig azért, mert 100-200, vagy akárhány példányra ráteszik ugyanazokat a beállításokat (ezeket a szervizmenüben lehet megtekinteni) és értelemszerűen csak arra fog passzolni, amelyiket megmérték.Ha egyáltalán mérték.
Többször leírtam, de ezek szerint a keresőt senki nem használja: azonos típusok között óriási eltérések szoktak lenni. Például az egyik fehéregyensúlyában a vörös erősítés plusz harmincon, a másik tévén mínusz húszon optimális. 10 éves TV tesztelői gyakorlattal a hátam mögött, nem mernék belenyúlkálni ezekbe a beállításokba, mert szinte biztosan többet rontanék, mint amennyit javítanék a színhelyességen.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
krx21
nagyúr
válasz CheGhost #26031 üzenetére
Elképzelhető... De a neten sok kalibrált érték futkos, elég megnézni, hogy ugyan azt a TV-t más oldalon teljesen másra kalibrált értékekkel tesztelik... Vond le a következtetéseidet...
Mivel kalibrálták, milyen szoftverrel, milyen körülmények között és mennyire értették a dolgukat?...
Látszik, hogy egy kalibrálás eredménye elég sok változós egyenlet... -
CheGhost
aktív tag
Egy netről nézett kalibrált beállítást beállíthatsz, de az már nem olyan pontos...
Helló,
És "pontosabb"-e, mint a gyári beállítások?
Már jópárszor hallottam, hogy minden készülék más és más, de nem lehetséges az, hogy ha egy másik készülék kalibrált értékeit beállítjuk, akkor már közelebb vagyunk az adott készüléken a jó megjelenítéshez?*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
soldi3r
veterán
joreggelt!
egy LG 42LN578V-es keszulekhez hol talalhatnek valamilyen jo alap kepbeallitast?E30 (oo=[][]=oo)
-
geristar
tag
Sziasztok!
Apóséknak kellene néznem tv-t 100k ft-ig. Csak normál tévézésre használnák. Én normál LCD tévére gondoltam, de ha már jók a LED-es tévék i akkor bármire rábeszélhettek.
A LED-es LCD tévéknek még mindig "fehéredik" a széle sötétben? -
MaDDoXX
tag
Panasonic VIERA TX-L50EM6E input lagról van infoja valakinek?
-
törölt tag
válasz cettlee #26020 üzenetére
Szia!
Egyes Samsung tèvéken van egy olyan funkció, amivel be lehet állítani, hogy a képet lentről, vagy fentről is lehessen nézni. Valami Magic angle, vagy mi a neve. Ha ez be van kapcsolva, akkor a kép szemből vagy túl sötét, vagy pedig világos. Ha a te tèvéden is van ilyen, nézd meg, hogy nem lett-e bekapcsolva!
Ha nem ez gond, akkor ott más probléma van. -
Sziasztok
Hogyan lehetne elérhetővé tenni bizonyos beállításokat egy LG LD42D420 tv-n?
Szóval ilyeneket, hogy: Clear White, dinamikus szín, dinamikus kontraszt, szemkímélő stb...
Nem lehet rámenni csak tv üzemmódban, de nem használom tv-ként, biztos van rá valami megoldás.HDMI vagy VGA kimenet is ugyanúgy jó lenne
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
cettlee
őstag
üdv!
2 éves samsung tv elkezdett világos képet produkálni egyik naprol a másikra. mi lehet a gond? meghalt? van esély javitásra? ütés nem hiszem hogy érte.
-
nightshadow
veterán
válasz MasterMark #26018 üzenetére
-
MasterMark
titán
Üdv
Nagyszüleimnek kellene TV. 95x65 centis helyre el kell férjen. Csak TV adásokhoz kellene, minél olcsóbban. Nézési távolság 2 méter.
Mit tudtok ajánlani?Switch Tax
-
NomadND1
senior tag
válasz #75912448 #26014 üzenetére
Szia!
A 13.4-es catalyst van rajta.
A lejátszó szoftver VLC illetve winamp, de nem gondolom, hogy köze lenne hozzá, mert amikor kiválasztom, hogy a hdmi-n (amd high definition audio device) keresztül adja a hangot a tvnek, akkor már ott a tesztnél is szakadozva megy a hang. -
NomadND1
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
HDMI-n akarom kiküldeni(PC-ről) a hangot a tévére, de szakadozik, akár filmet, akár zenét játszom le.Mi lehet a baja?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
f_you
tag
válasz nightshadow #25990 üzenetére
Mondtam neki, hogy nézzen meg egy párat előben és úgy döntsön. Akkor a Samu F6400 szériát mindenképp megnézi. Sony W650-ről jókat olvastam, van még amit érdemes megtekinteni 40-46''-ban ami 200e alatt van?
-
MaDDoXX
tag
Panasonic TX-L50EM6E input lagját nem tudja véletlenül valaki?
-
laszlo168
senior tag
Nem tudom ez volt már ?
-
zippofcy
senior tag
válasz nightshadow #26001 üzenetére
Köszi
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Marantz SR6015 házimozi erősítő / av receiver, hibátlan, makulátlan, dobozában, összes tartozékával
- PHILIPS 50PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- SAMSUNG (QE65S85DAT) 165CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE75QN85D) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest