Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Sony KDL-46HX820-as TV-m van és valamiért, ha beállítok valamit a műsorújságban vele felvételre, az utóbbi időben mindig az eggyel korábbi műsor címét rakja be hozzá, ami elég idegesítő tud lenni.Nem tudjátok, hogy mi lehet a gond? Diginél vagyok, ha ez számít valamit, de a műsorújságban jól szerepel...
Előre is köszönöm a segítséget
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Került a családba egy Sony KDL-32EX720-as készülék és be akartuk állítani, hogy működjön set top box nélkül UPC-vel. Beraktuk a kártyát, de akárhogy állítottuk a dolgokat vagy nem talált csatornákat vagy végül nagynehezen megtalálta a csatornákat, csak épp nem volt egyiknél se se kép, se hang az M2 kivételével...Felhívtuk a UPC-t, ők azt mondták, hogy működnie kéne, de még nem tesztelték a készüléket.
Itthon Digivel a koaxot a TV-re dugva egyből megtalálta a csatornákat, a UPC-vel viszont sehogy sem akarta. Használja valaki UPC-s ezt a TV-t set top box nélkül? Ha igen, leírhatná, hogy kéne beállítani.Előre is köszönöm a segítséget.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz stigma #14250 üzenetére
Csinálj egy mappát, amiben csak a film és a felirat van benne. Ha megnyomod az info gombot és a tv felismerte a feliratot, akkor bal fölül mutatni fogja.Amúgy a piros-kék-zöld-sárga gombok valamelyikével kapcsolod be a feliratot, ha jól emlékszem, a zölddel.
-
Ragnar95
félisten
Sosem árt, ha jobb vinyót vesz az ember, mivel alig drágább és megbánni nemfogja az biztos...És pl. ha satasat vesz és géppel is használná, akkor egyáltalán nem hátrány a 7200rpm...
-
Ragnar95
félisten
válasz Lesliegold #13716 üzenetére
Újabbak biztos, hogy lesznek és valószínűleg jobbak is lesznek, de többe is fognak kerülni valamennyivel. Viszont a panelek terén nem valószínű, hogy lenne addigra nagy változás, sőt azt is repesgetik, hogy a Sony kiszáll a panel gyártásból és az LG-től fog paneleket venni.
-
Ragnar95
félisten
válasz Lesliegold #13711 üzenetére
Igazából jó az általd kiválasztott 2 modell is, csak rizikós, hogy milyen panellel kapod és a Sony ára mellett szerintem nem fér bele, hogy esetleg rossz panelt kapj.
Szerintem nyugodtan nézd meg az LG-ket is, bár a 3D egy különleges élményt ad és tényleg jó otthon a nappalidban ülve 3D-s filmeket nézni
Esetleg nemtudod máshova átrakni majd a tv-t vagy nagyobb helyet csinálni neki? Mert szerintem az a +5col nem lesz akkora változás és a 42-esek terén nagyobb és jobb is a választékPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Lesliegold #13707 üzenetére
Sajna attól, hogy a kiállított példány nem felhősödik, a tied felhősödhet majd, hiszen ez sajnos nem típus,hanem konkrét tv függő, lehet hogy az a példány, amit te kapsz nem fog felhősödni, de másikak igen, de ez fordítva is elképzelhető.
Szerintem felejtsd el a 37-es méretet, mert sem a Sony, sem a Samsung nem gyárt 37-es panelt, így marad a panel lottó és nem tudhatod, hogy milyen paneles tv-t kapsz, lehet, hogy a tiednek rosszabbak lesznek a feketéi és a kontrasztja, mint a kiállított darabnak.
Amúgy a KDL-37EX720 játékra jó választás, mert kicsi az input lagje és a 2D-s képe is elég szép, de sajna a 3D-jét szinte mindenhol lehúzták az erős crosstalk miatt.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz nightshadow #13696 üzenetére
Igen, ez igaz A jó Sony 3D tv-k az NX720-nál kezdődnek...
Bár itt a fórumon többen is vettek NX710-et és arra se panaszkodtak, az viszont nincs 46-os méretben.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz nightshadow #13694 üzenetére
Ott a pont És így bele is fér humax keretébe
-
Ragnar95
félisten
Sony Center Westendben árultak,de sajna csak ma elvben De rákel kérdezni a dologra Amúgy 330k náluk a KDL-46EX720 ajándék 3D-s szemüveggel, ami szintén 20k-t ér
-
Ragnar95
félisten
300k-ért sajna nem, a legolcsóbb 3D-s Sony a 46-osok között az EX720 és azis 350k... De lehet, hogy a tavalyi modellek között van valami, ezt nemtudom.
Most vettem észre, hogy a mai napon 260ezerért árulták a KDL55-EX720-at, ami szerintem elég jó vétel lehetett volna bárki számáraPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz torma1981 #13654 üzenetére
Túl van árazva, de ettől még nagyon jók a tv-i...Nekem KDL-46HX820-am van, 10%kedvezménnyel vettem és így jobban megérte Bár én nem rövidtávra vásárolok, a következő 5-10 évben ezt a tv-t fogom nézni
-
Ragnar95
félisten
Sonyból én tudok neked ajánlani pár jó 3D-set, bár nem tudom, hogy mekkorát akarsz és mennyi a kereted, így most csak típusszámot írok.
A leggyengébb 3D-s az az EX720, de ennél elég nagy a crosstalk, így ez nem ajánlott, de efölött már mindegyik elég szép: NX720,HX720,HX820,HX920 és a tavalyi NX710 sem rossz, bár az idei modellek jobbak nála.
Én HX820-at használok, ennek gyönyörű a 3D-je, nincs crosstalk és clouding sem.Van benne PIP és P&P/PAP is
Ha írsz pontos méretet és keretet, ajánlhatok neked pontos típust isPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz moki1234 #13632 üzenetére
A médialejátszója nagyjából mindent visz, mkv filmekkel is megbirkózik.A smart tv része szerintem egyik mai tv-nek sem az igazi, mert bár ebben is teljesértékű böngésző van, de elég lassan tölti be az oldalakat és a navigálás se egy élménya távirányítóval.Viszont az előre beállított oldalak (Youtube,Eurosport...) jól működnek rajta.
-
Ragnar95
félisten
válasz gameresboy #13585 üzenetére
Szerintem ha ekkora méretű TV-t akarsz, jobban megéri egy 24"-os monitor és egy tv tuner a gépbe, mert azzal olcsóbban kijössz
-
Ragnar95
félisten
válasz Stafni #13406 üzenetére
Te még nem láttál gyári hibs sorozatot...? Pár éve a Nokia töltőivel volt ilyen gond pl. és autóknál pedig nem ritka egész sorozatok visszahívása valami gyakori hiba miatt...
nightshadow: igaad van, a CRT-knél még sokkal szembetűnőbb volt az előny, de szerintem még mindig nagyon jók a felsőkategóriás Sony TV-k és bár drágák, de szerintem megérik, mivel én elég hosszútávra veszek TV-t és pl. az előző 82 cm-es Sony CRT-m már 10 éves, de még mindig semmi baja, csak már kicsi volt számomra és a hálószobai 37 centis 15éves Sonymnak se volt semmi baja, egyik se látott életében se szerelőt..Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz torma1981 #13398 üzenetére
Igaz, hogy túl vannak árazva de nem véletlenül, a Sony mindig is prémium gyártó volt és az is lesz valószínűleg... De az árért cserébe tényleg minőségi termékeket kapsz és sok mindenben jobbak is, mint a többi, bár TV-ben sokak szerint már van olyan szinten a többi gyártó is, bár én még mindig a Sonyban bízom meg a legjobban...
-
Ragnar95
félisten
válasz Lehiñito #13370 üzenetére
Amúgy a T-nél a nagy szemétség az, hogy magában kártyát nem kaphatsz, anélkül meg nem tudsz digitális adást nézni (legalábbis sima digitális kábeltévén, iptv-nél nemtudom, hogy van) és egy 2. kártyáért ki kéne fizetni a set top box árát is...
-
-
Ragnar95
félisten
válasz tigipuf #13332 üzenetére
Nekem egy 32-es tv-m volt a nappaliban és lecseréltem a hálószobai 37 cm-eset is 82 cm-esre, és ahhoz képest már azis óriásinak tűnt, aztán lecseréltem egy 46-osra a nappaliban lévőt és így már a 32-es is kicsinek tűnik...
Fasten: szerintem mindenképpen kell hozzá a digitális kártya is, amit eddig settopboxba raktál, viszont azt valóban elég a tv-be beledugni és már működik is a digitális adás direktbe a tv-nPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Gabor076 #13295 üzenetére
Nekem HX820-on mindegy milyen adás/film megy, ott van minden 3D opció miután megnyomom a 3D gombot...Sony Bluray lejátszóról, notebookról és asztali gépről lejátszva is hdmi-n a tv-re kötve őket...Az nem lehet, hogy a hdmi kábel nem jó?
-
Ragnar95
félisten
válasz haraihajnal #13280 üzenetére
Ez a gyártótól függ.A Sonynál 2 év van ha jól tudom, az LG és Samsung pedig 5 év garanciát ad a tv-ire most egy akció keretében, a többi gyártóról nem tudok nyilatkozni sajna.
-
Ragnar95
félisten
válasz szata.68 #13004 üzenetére
Digi TV-nél elvben benne van pár HD csatorna a digitális kábeltv csomagban.
A settopbox pedig nem szükséges a felvételhez, ha rákötsz egy külső hdd-t a tv-re, akkor arra is feltudod venni direktbe a tv-ről a digitális adástPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz feelurself #12929 üzenetére
Mi az, hogy "még digitális adáson is kiváló" ? Általában a rossz minőségű adás eredményez rosszabb képet a TV-n és a digitális jobb, mint az analóg adás, főleg ha HD is...
-
Ragnar95
félisten
válasz norcsika79 #12874 üzenetére
Akkor minek vetted meg, ha nem jó szerinted....? És talán nem műholdon, hanem kábelen kéne tv-t nézni+ mint azt már mások is elmondták, rendes filmekkel...Azon kívül a TV nem netezésre való, de legfőképp nem filmletöltésre....
-
Ragnar95
félisten
válasz Ricco_hun #12771 üzenetére
60k ért is van már Hyundai Ami természetesen nem minőség, de a 70k-s tv-k se túl jók...És semmivel nem lettek drágábbak a tv-k, mint voltak, sőt olcsóbbak lettek és a tudásuk is nőtt...szóval senki ne mondja nekem,h hű de drágák a tv-k, amikor már egy egész jó tv-t megkapsz 110-120k környékén...
-
Ragnar95
félisten
válasz junior11 #12768 üzenetére
Igen, a 3 modell közül az NX720-nak van a legszebb képe Vagy esetleg még a HX720 lehet egy lehetőség, az annyiba kerül, mint az NX720, de 200Hz-es és X-Reality Pro képfeldogozó rendszere van. Viszont nem OptiContrast a képernyője, nincs beépített WiFi-je és nem jár hozzá Monolith állvány.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz junior11 #12766 üzenetére
Te már nem azt írtad hetekkel ezelőtt,h NX710-et vettél?
Az NX710-nek szebb a képe az ex720-nál, de 2D-ben elég jó a képe az ex720-nak is sd-ben és hd-ben egyaránt...De ha belefér, akkor inkább nx720 legyenPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Ricco_hun #12760 üzenetére
Szerintem meg eléggé lementek a TV árak az utóbbi pár évben és elég nagy is volt a fejlődés... Azért egy 5-6 éve még elég drága volt egy 32colos TV, mostmeg már 60ezerért is kapsz...
-
Ragnar95
félisten
válasz junior11 #12756 üzenetére
Senki nem mondta egyikre se,h annyi Hz-esek lennnek,Bocsi most láttam,h norcsika 79 ezt írta. sorry a Sony se... Csupán Motionflow XR 400 a technológia neve...De ettől még jobb a képfrissítése a HX720-nak és 820-nak, mint a gyengébb modelleknek és a HX920-nak még ezeknél is jobb, csak nem magasabb a frekvenciája...[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz norcsika79 #12752 üzenetére
HX szériának egyáltalán nem tükröződik a képe, csak ha kivan kapcsolva a TV, de akkor meg kit zavar....
-
Ragnar95
félisten
Nem kéne sokat visszaolvasnod, csak 1-2 oldalt, pont most volt erről szó De egy 2-3000Ft-os Hama kábel már teljesen jó lenne neked Bár ha 2m-nél hosszabbat akarsz, akkor érdemes kicsit többet áldozni rá, mivel akkora hosszúságnál már számít a kábel minősége is...
-
Ragnar95
félisten
válasz bandita666 #12664 üzenetére
Csak egy kicsit tovább kellett volna olvasnod, már megválaszoltam a dolgot,h simán megbirkózik vele, én a HX820-amat 1Terás külső vinyóval használom....
-
Ragnar95
félisten
válasz junior11 #12650 üzenetére
Felskálázás... Az sose lesz az igazi, alig fog javulni a minőség, hiszen digitálisan a felbontás nemigazán növelhető, de felskálázással is max kicsivel lesz jobb aminőség, de Full HD nem lesz, az fix. De házimozihoz tökéletes egy 3000ft-os kábel, főleg ha nem bluray v mkv filmeket akarsz lejátszani...
-
Ragnar95
félisten
válasz ginola #12634 üzenetére
Az a probléma, h ez nem kivitelezhető... Szerintem elég jó ez a 3D- a 2D-nél mindenképpen jó ha jó TV-n jó filmet nézel....Van akinek nemjön be, de ez a jövő, sőt egyre inkább a jelen is
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz ginola #12608 üzenetére
Sonyban árulnak 6000-ért direkt 3D-hez valót, szerintem olyat vegyél, mert az tényleg jó, én is azt használom De próbáltam 3ezres hama-val is, azzal is tökéletes volt
-
Ragnar95
félisten
válasz Bator92 #12564 üzenetére
Sehol sem fogsz HD adást kapni, mert csak pár csatorna közvetít HD-ban és azokra külön kell előfizetni.De a sima digitális adás is szép lesz a TV-n az analóggal ellentétben, mert már sokkal jobb a minősége.
A TV lejátszója megbirkózik a 640-es HDD-vel, én a HX820-szal egy 1 terásat használokPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz hoffman_ #12518 üzenetére
A BX és CX sorozat tényleg elég gagyi lett és az EX se éri meg az árát, max a 720-as...Még jó,h tavaly az EX500-ra esett a választás hálószabai TV-nek Elég jó tudású modell és ár/érték arányban is teljesen rendben van szerintem
-
Ragnar95
félisten
válasz hoffman_ #12516 üzenetére
Idei NX modellből nincs tudtommal 50Hz-es Csak az NX720 idei,nem? Az pedig 100Hz-es és 40"-nál indul...De aláírom,h a Samsung és LG sokkal olcsóbb, bár szerintem nem is ugyanaz a kategória
-
Ragnar95
félisten
válasz hoffman_ #12507 üzenetére
Azért az NX és HX modellek elég magas tudásúak és egyáltalán nincsenek lebutítva...Természetesen túl vannak árazva, de a Sony termékek mindig is túl voltak és szerintem mindig is túl lesznek árazva. Ettől még minőségileg a legjobbak között vannak a termékeik, sőt továbbmegyek sok termékek a legjobb a maga kategóriájában.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz Ricco_hun #12500 üzenetére
A Sony KDL-37EX720 az 37"-os és 100Hz-es 200 000Ft-ba fáj, de LED-es és 3D-s, bár a 3D-je nem a legjobb, de a 2D-s képminősége elég jó És mindezek mellett idei modell
-
Ragnar95
félisten
válasz junior11 #12470 üzenetére
Én szívesen elcserélném veled a sima talpat a monolith állványra, nekem az nagyon tetszik,de nem akartam érte 80k-t kiadni....Csak sajna az én tv-m 46-os, a tiéd meg 40-es lesz
-
Ragnar95
félisten
válasz junior11 #12458 üzenetére
Bocs, rosszul olvastam
Az EX720-nál szerintem jobb az NX710 képe, az EX720-nak a 3D-je elég gagyi.És ha adnak is az NX710-hez monolithic állványt, megkapod a simát is és te döntöd el,h melyikkel használodPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz junior11 #12453 üzenetére
Nekem HX820-am van, aminek ugye szintén OptiContrast képernyője van. Eleinte énis féltm a tükröződéstől, főleg h délután telibe a TV-t süti a nap,de csak kikapcsolt állapotban tükröződik, ha bekapcsolod a TV-t, akk nem tükröződik egyáltalán úgyse,h telibe süti a nap.
-
Ragnar95
félisten
válasz Bator92 #12451 üzenetére
A BX sorozat az a belépő szint, de ettől még jó vétel lehet, csalódni biztos nem fogsz benne,mivel Sony
Full HD-s mkv filmet is lejátszik a legtöbb mai minőségibb TV már usb-ről, a bx420b is lejátszik, mivel ez még csak belépőszint, de valamiért a komolyabb Sony modellek már nem játszanak le mkv-t.
ginola: természetesen komolyabb képet fog adni, mivel scart-on sokkal rosszabb minőségben képes átmenni a kép, mint hdmi-n[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz ginola #12423 üzenetére
Van e-manual gomb, azt megnyomod és ott lesz a képernyőn Szerintem ne frisítsd a szoftvert, ez Sony, nem LG v Samsung,h szoftvert kelljen frissítgetni állandóan....Rakd át digitálisra az adást, valszeg az a baj
Kép és hangbeálllítás bőven jó úgy, ahogy van, egy prémium TV-nél nehogymár neked kelljen állítgatni minden sz@rt...
A Sony jel szerintem mindig világít, de nézd meg a beállításokban hátha kikapcsolható, de én nem tartom valószínűnekPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz ginola #12416 üzenetére
Nem jár garivesztéssel. Kb. fél-1 évente ad ki új firmware-t a Sony, ekkor egy üzenetet kapsz erről a TV-n és onnan tudod frissíteni.
De ha másmilyen forrásból frissítesz, az lehet h garivesztéssel jár.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz nightshadow #12405 üzenetére
Az EX gyakorlatilag a belépőszint a Sonynál.
Azért ez így nem igaz. A BX a belépősorozat és az EX720 az már az NX720 előtti modell.De igaz, hogy az NX sorozat az EX fölött áll.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz ginola #12401 üzenetére
2,8m-re bőven jó ez a méret Nem tudom,h egymáshoz képest milyenek, nem láttam őket még egymás mellett, de olvasgass teszteket v menj el egy Sony boltba v más műszaki boltba és győződj meg a dologról a saját szemeddel
-
Ragnar95
félisten
válasz Fasten #12396 üzenetére
Szerintem sporthoz nem árt a 100Hz, folyamatosabbak lesznek tőle a mozgások.50Hz-en is nézhetsz sportot, de nem lesz olyan szép a kép.
ginola: Mindkettő elég jó TV, az NX710 az tavalyi modell, de ettől még egy elég jó TV és a képe is szép. OptiContrast képernyője van, tehát nincs kerete, egy üveglap van a panel előtt és nagyobb a kontrasztaránya.Ezen kívül ebben beépített wifi van és ugye vmivel nagyobb a képernyője, bár ez nem mérvadó, mert csak 3 col.
Az EX720 egy idei modell, az opticontrast képernyővel és a beépített wifivel tud kevesebbet.
3D-re nem túl jó az EX720, az NX710-ről nemtudok e téren nyilatkozni, de a 100Hz nem biztos,h elég a 3D-hez.
A méretet illetően 6m-ről nézve még lehet h kicsit is lesznek, de túl nagyok biztos nem.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz n.dani #12371 üzenetére
A Plazma nem rosszabb játékra a beégésre való hajlamossága miatt? Am internetre ottvan a ps3/xbox is, ha az fontos, viszont nem akar vki plusz pénzt fizetni a netképes tv-ért...
-
Ragnar95
félisten
válasz HellGreg #12332 üzenetére
Nekem Sony TV-men T-Home kábeltv-vel tökéletesen működik, végre betudom állítani a programhelyeket is, csak az automata szolgáltatásfrissítést kellett kiszedni, mert úgy állandóan visszarendezte a csatornákat
-
Ragnar95
félisten
válasz cassus77 #12273 üzenetére
Ha csak analóg adást fogsz nézni és nem kívánsz full hd filmeket se nézni és nem zavar,ha 3-4 év múlva cserélned kell a tv-det, akkor jó a hd ready.De ha hosszútávra veszed (8-10év) és digitális adást v bluray filmeket nézel, akkor a Full HD a jó választás.
A LED is LCD, de a LED háttérvilágítású TV-k vékonyabbak és nagyobb a kontrasztarányuk is, de cserébe drágábbak vmennyivel.
A képfrissítési frekvenciának, tehát a hz-nek nincs köze ahhoz,h mekkora felbontás, de a 100Hz-es kép érzékelhetően szebb az 50Hz-nél és ez főleg sporteseményeknél és 3D-nél fontos.
Ezek alapján döntsd el, h milyen tudású és milyen árú tv-t kívánsz venniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Nekem HX820 3D-jével nincs semmi problémám, az elején kicsit fáj a fejem tőle, de simán bírom 3 órán keresztül is, nincs semmi baj vele, de ezt ugye embere válogatja,h ki mennyire bírja.
dh66e: akit én kérdeztem, az mindeki azt mondta,h a Sonynál a Motionflow száma 2x akkora, mint ahány hz-es a tv és a weboldalaikon is az van, de a többi gyártónál tudtommal annyi hz-es a tv, amennyit megadnak.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz #75912448 #12036 üzenetére
Igaz, így lenne logikus
Bár én már tapasztaltam olyat is,h a Sony oldalon a Motionflow 200-ra 100Hz-et ír, ami ugye eléggé logikátlan+ csomó eladó azt mondta,h az 200Hz valóban és aztán találtam egy normálisat aki megerősítette a tényt,h a Sonynál a Motionflow 200 az 100Hz, a Motionflow 400 az 200 Hz és a Motionflow 800 az 400HzPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz #34784256 #11998 üzenetére
Ez alapján a leírás alapján nem játszik le videókat USB-ről, de gépet hdmi-n rákötve ez megoldható
-
Ragnar95
félisten
Tényleg 1000W-ot tud
Ok, én erről nem tudtam, eddig is Sony házimozim volt,de az már 10 éves volt így megérett a cserére Házimozizásra ezis bőven jó és tényleg nem filmlejátszásra vettem, így annyira nem zavaró,h nem minden 3D-s filmet játszik le, majd találok más megoldást a problámáraPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Azért ez is elég jól szól, 1000W-os az erősítő és 4 1,5m magas hangszóró van hozzá+mélynyomó+center. Nyilván vannak még ennél is jobbak,de ezis sokkal jobb szerintem a kis 20 centis hangszórós "házimoziknál". És így legalább pl ahogy bekapcsolom a tv-t, egyből bekapcsol magától a házimozi is és arra vált át a tv hangszóró helyett
-
Ragnar95
félisten
Szerintem azért a legjobb Sony házimozi rendszer bőven benne van a "normális" kategóriában, bár inkább a prémiumban van szerintem A kezelt fájlformátumok már más lapra tartoznak, annak nincs köze a hangzáshoz, igazából eleinte úgyis notebookról akartam lejátszani a filmeket, csak azon sajna akadnak....De ha minden kötél szakad veszek egy médialejátszót és azon menni fognak
V lecipelhetném az emeletről a gépet,de ehhez nincs kedvem, mert kicsit sok a kábel+ nincs kedvem egy pc-t cipelni a filmezéshez
dh66e: mkvmerge-el való muxe-olás után se játssza le a filmet, vmi más ötlet?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz junior11 #11914 üzenetére
Boltban mindet miegnézetm többször, én is e 3 modell között vacilláltam Ha jó ár-érték arányút akarsz, válaszd az EX720-at.Ha fontos a dizájn és a beépített wifi és hajlandó vagy kicsivel többet rááldozni, válaszd az NX720-at, ez a beépített wifi-vel, monolith állvánnyal (ami szerintem elég jól néz ki ) és opticontrast képernyővel tud többet, tehát kicsit szebb a képe. Ha pedig nem sajnálod rá a pénzt egyáltalán, hosszátűvra tervezel és tényleg fontos h szép legyen a képe, válaszd a HX820-at, mivel ez tudja ugyanazt, mint az NX720, csak nem jár hozzá monolith állvány, de 200Hz-es a másik 2 pedig csak 100, így a 3 közül a HX820-nak a legszebb a képe és ez tényleg látszik Full HD filmeknél, főleg a 3D szebb rajta, de ha sportot szeretsz nézni, ahhoz se árt
A Panasonic sajna a plazma irányába ment el és én inkább LCD párti vokPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Nekem van egy KDL-32EX500 és egy KDL-46HX820 készülékem. A szoftverfrissítést tv-n még nem próbáltam, csak sony bluray lejátszón, ahol elvben ugyanúgy ,egy a dolog, csak rányomsz,h firssítse le neked és ő magától megcsinálja az egészet
Szerintem inkább válaszd az ex720-at, az jobb tudásilag
Ha olcsóbban akarsz videót nézni a TV-n, akkor pedig notebook/számítógép hdmi-vel a tv-re, de egyszerűbb a beépített böngszője a tv-nek, bár sajna nem olyan jó a kezelése a távirányító miatt...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Köszönöm szépen ezt a progit is, remélem hasznát fogom venni...
Igazából csak a hangzás miatt kellett a házimozi, aminek ugye a fejegysége egy bluray lejátszó....Ha LG v Samsung Tv-t vettem volna, az támogat minden fájlformátumot, viszont a Sony a legmegbízhatóbb és legminőségibb TV gyártó (legalábbis szerintem) és nem rövidtávra vásároltam ezt a készüléket, így marad a filmek konvertálása....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Milyen mediainfo-ban? Azért gondoltam, h egy ilyen drága lejátszó elviszi, bár a sony sajna mkv ellenes, de az eladó, aki eléggé értett hozzá azt mondta,h viszi az mkv filmeket, csak sajna úgy tűnik, mégse mindet Ezt az mkv merge programot kipróbálom, köszi
Am notebookról hdmi-vel is próbáltam, de sajna a dual core 2,0ghz-es procival akadtak a filmekPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Sony KDL46-HX820-as készüléket egy Sony BDW-E980W 5.1-es Blu-Ray 3D házimozi rendszerrel.A problémám a következő lenne: a Bluray lejátszó pár újabb 3D-s mkv filmet nem játszik le, de párat lejátszik USB-ről.
Bluray lejátszón 3 napja frissítettem szoftvert, tehát elvben a legújabb kodekek vannak rajta.
Ha valaki tapasztalt már hasonlót vagy tudja a megoldást, kérem segítsen
Ragnar95Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest