Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz Stafni #13498 üzenetére
james008: Állítólag egy Samu C7xxx valahanyas tévé volt.
"Film közben nem látod". Hát azért, ezt a kék alapon rettenetet még filmben is észre lehet venni. Akkor mindenképp, ha nem 16:9, hanem annál is szélesebb, 21:9-es filmet nézel, mert akkor itt is van fekete sáv.
Ettől függetlenül én is hajlok arra a véleményre, hogy használható a LED, de vannak szélsőséges esetek, amikor ennyire feltűnő a dolog.
Ja, a plazma pedig vibrál 600Hz ide, vagy oda, én látok valami vibrálás félét benne. De az is lehet, hogy ez csak a boltban kiállított tévék és a fénycsövek interferenciája, otthon nem látszana. Pont olyan ez is, mint a felhősödés. Van, akit zavar, van, akit nem. -
Ragnar95
félisten
válasz Stafni #13406 üzenetére
Te még nem láttál gyári hibs sorozatot...? Pár éve a Nokia töltőivel volt ilyen gond pl. és autóknál pedig nem ritka egész sorozatok visszahívása valami gyakori hiba miatt...
nightshadow: igaad van, a CRT-knél még sokkal szembetűnőbb volt az előny, de szerintem még mindig nagyon jók a felsőkategóriás Sony TV-k és bár drágák, de szerintem megérik, mivel én elég hosszútávra veszek TV-t és pl. az előző 82 cm-es Sony CRT-m már 10 éves, de még mindig semmi baja, csak már kicsi volt számomra és a hálószobai 37 centis 15éves Sonymnak se volt semmi baja, egyik se látott életében se szerelőt..Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
dh66e
veterán
válasz Stafni #13199 üzenetére
Ne aggódj nem olyan vészes a dolog mint ahogy elsőre látszik.A bolti "SHOP" üzemmódban minden fel van húzva a végletekig mert valahogy le kell győzni azt a fényárt ami egy MM-Saturn stb üzletekben úszkál.
Otthoni módban a dinamikus kontraszt kikapcsolható(ez amúgy is kötelező) és már nem is fogja mosni a képet ami inkább után húzás mintsem képmosás. -
törölt tag
válasz Stafni #12807 üzenetére
Nem vagyok. Többször leírtam, idén 200k körül 3 tévét ajánlanék megvételre.
Samu65xx
SonyEX720
LGLW5500(5590)Ha jó HD kép kell, akkor vedd amelyik szimpatikus, mert mindegyik kiváló.
Ha jó betekintési szög és színvisszaadás kell, akkor LG.
Ha jó kontraszt és fekete, akkor Sony vagy Samu.
Ha jó 3D, akkor LG.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ezentúl AI vizsgálja szervizeléskor az autót
- Külpolitika
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- EAFC 25
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest