- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Bitcoin topic
- Ubuntu Linux
- Asustor NAS
- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz kingadam #13318 üzenetére
A melegedés miatt lehet, ezen a hátlapot rögzítő csavarok meghúzásával vagy éppen ellenkezőleg, enyhe lazításukkal tudsz segíteni. Teljesen sosem fog eltűnni a bevilágítás, az a technológia egyik hátránya.
(#13317) Mentolka
Leírom az én értelmezésem szerint, kéretik nem megsértődni!
3 - nagyon gagyi
4 - gagyi
5 - kicsit gagyi
6 - egész jó
7 - jó
8 - nagyon jó
9 - kiváló[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
james008bond
őstag
válasz kingadam #13318 üzenetére
Nem tudom miért van ez, nálam LX900 van, tegnap pl megnéztem a Transformers 3-at 1080p-ről , ami ugye 2.5 órás hosszú, de én felhősödést egyáltalán nem látok. Mondjuk korábban sem láttam. Lehet, nekem szerencsém van? Vagy nem tudom, mit kell látnom? Vagy egyszerűen csak a filmre koncentrálok? Mindenesetre, ha van is felhősödés, én azt eddig nem vettem észre ( szerintem gyönyörű képe van a tv-nek egyébként, 3 évvel ezelőtti A5xxx szeriás Samsungomhoz tudom hasonlítani, na ahhoz képest kb fényévekkel szebb a képe-igaz, az középkategória, ez meg felső és a kettő között van min 2 év fejlesztés is....)
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
BBéci
legenda
válasz kingadam #12366 üzenetére
Már írtam, hogy a tavalyi tévék közül a kedvencem, amit egyértelműen a képminőségével érdemelt ki. A linkelt oldal tesztjeit nem tartom mérvadónak, legtöbb esetben homlokegyenest mást írnak, mint amit a saját tapasztalatom, de a többi tesztoldalhoz képest is jelentősek az eltérések.
Bár ezt nem nevezném lehúzó minősítésnek: "Great HD image quality".
Ez a lényeg![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz kingadam #9545 üzenetére
Mindegyik gyártó ad valami hangzatos nevet az általa alkalmazott 100/200 hertzes trükközésnek, ordító különbségek nincsenek a végeredményben, a mozgás folyamatos(abb), elmosódásmentesebb megjelenítésében. Némelyik kicsit több digitális hibát (artifakt, artefakte) vonz magával, amiket nem mindenki vesz észre. Fontos az állíthatóság, személyre szabhatóság, mint a Samsungok "dejudder" és "deblur" csúszkái.
(#9546) CHROMED7
Picit??? Szerintem nagyon riasztó, a gyerekcipőben járás tipikus esete.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Mindent a StreamSharkról!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest