Aktív témák
-
digo00
tag
Hát én ahogy elnéztem a Médiában nekem is és az asszonynak is az LG vibrált jobban!Ezért is vettünk Samut!Meg Hát mert az előző is az volt a C6000-es Most cseréltünk D6500-asra de nem bántuk meg nincs semmiféle pixelhiba meg felhősödés amit leírta sőt még a C6000-nél sem volt!
-
nightshadow
veterán
Sziasztok.
Az alábbi 2 tv közül melyiket ajánlanátok?Ezt azért nem fogjuk tudni neked eldönteni (legalábbis én nem), mert a kérdés az, hogy neked az aktív vagy a passzív 3D jön be? Ezt meg csak te tudhatod. Én MM-be láttam egymás mellett a két készüléket, s nekem sokkal jobban tetszett az LG passzív 3D-je. Ettől függetlenül mivel engem nem érdekel a 3D, én a Samsungot venném.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Zidoo Z9S hálózatimédialejátszó
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest