- Bitcoin topic
- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz gameresboy #13814 üzenetére
Szerintem nézd meg őket mindenképpen élőben is, ha jól tudom, a D450 több formátom felismer pendrive-ról. Képminőségben nem kellene nagy különbségnek lenni...
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
őstag
válasz gameresboy #13595 üzenetére
Általánosságban kijelenthető, hogy amit írtál nem igaz. Vagy akitől idéztél, nem volt elég alapos. Lehet, hogy egy 32-esnél, vagy az általad keresett 26-osnál nem számít, de egy nagyobb méretnél, ha nem extrém távolságból nézed, akkor azért észrevehető a különbség.
Egyébként többször leírták itt már azt is, hogy a FullHD kijelző nem csak nagyobb felbontást, hanem modernebb és újabb technológiát is takar, így összességében szebb lesz a képe, mint a valamelyik gyártó által a raktárából, vagy a panelgyártótól összekapart HD Ready kijelzőé. Ilyet egyébként nem is csinálnak, ezért amit megveszek mostanában HDReady-ként, az egy valahol régóta porosodott modell, amit most nálunk (mert nálunk mindent vesznek) piacra dobnak olcsóért. Így kb. 10-szeres árrése van rajta, mert már nem kell máshol. Ez a jelenleg árult HD Ready tv-k nagy részére igaz. Kérdésem az: hol állt az a tévé kb. 2-3-4 évet mire ide került?
Még annyit kérdeznék, hogy majd ha esetleg digitális adás lesz errefelé, akkor érezhető lesz különbség a Full HD és a HD Ready minőség között?
Mivel kifejtetted, hogy nem lehet különbség szerinted, így gondolom neked nem lesz.
Ren Hoek: Hogy az előttem szóló szófordulatát használjam: általánosságban kijelenthető, hogy a MediaMarkt "Mert hülye azért nem vagyok..." mondat az nem a vásárlóra vonatkozik: "Azért vásárolok itt, mert hülye azért nem vagyok", hanem rájuk: "Sokmindent árulok, jó pénzért, de azért annyira olcsón nem, mert hülye azért nem vagyok." (meg a sok villanyt, bérleti díjat és semmihez nem értő alkalmazottat is fizetnem kell)
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz gameresboy #13585 üzenetére
Szerintem ha ekkora méretű TV-t akarsz, jobban megéri egy 24"-os monitor és egy tv tuner a gépbe, mert azzal olcsóbban kijössz
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nightshadow
veterán
válasz gameresboy #13585 üzenetére
Szerintem maximum akkor, ha monitornak is szeretnéd használni, de 100k az nagyon húzós ár érte.
-
nightshadow
veterán
válasz gameresboy #13553 üzenetére
-
Jégtörő
aktív tag
válasz gameresboy #13559 üzenetére
Akkor az 26" tévé ami 66 centis képátlójú, na abból nehezebb jót találni, azokból nagyon ritka a full hd is.
-
gyigyoo
csendes tag
válasz gameresboy #13559 üzenetére
akkor passz..
-
gyigyoo
csendes tag
válasz gameresboy #13553 üzenetére
Ezek közül válasz:
http://www.220volt.hu/LG+Electronics+32LK450
Panasonic TX-L32C3E
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/sony/bravia-kdl-32bx320-p47151700/Leginkább ezt ajánlom neked..
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/philips/32pfl3606h-p47678705/ -
gyigyoo
csendes tag
válasz gameresboy #13547 üzenetére
Én a helyedbe inkább panasonicot néznék ha 55-és 70cm tv-t akarsz venni. vagy sony-t.
nemcsak megbízhatóbbak de elérhető áron is vannak már 70cm-be.
ekkora tv-be ne vegyél samsungot...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest