Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Nézegettem tavalyi modelleket, amikben nincs Smart, jó áruk van és jó a képminőség is. Csak azért érdeklődtem, hogy érdemes-e plusz pénzt adni az internetes tartalmakért, vagy értelmes dologra úgysem lehetne használni pl. a régiókorlátok miatt? 3D abszolút hidegen hagy! Még a LED háttérvilágítás is, de amelyik Smart, az már csak LED-es. Kb. 150k körül gondoltam 40"-42"-ban.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
addikt
Üdv!
TV vásárlása előtt állok és kicsit tanácstalan vagyok! Lenne pár kérdésem:
- Mennyire érdemes SmartTV-re kiadni plusz pénzt? Pl. nekem inkább youtube nézegetésére lenne jó, de itt nem szűrik régió szerint a tartalmat, mint pl. az androidos telefonokon? Ha igen, akkor meg lehet-e ezt kerülni pl. amerikai régióra állítással?
- Tesztekben olvasgatom, hogy milyen 100 Hz-es technológiák vannak (TruMotion, CMR), de filmezéshez mindig azt tanácsolják, hogy kapcsoljuk ki. Sportot nem nagyon nézek, leginkább pc-ről mozifilmeket és a szokásos kábeles csatornákat. Érdemes nekem válogatni a 100 Hz-es TV-ket?
Előre is köszönöm a tanácsokat!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
TV vásárlás előtt állok és kinéztem egy szimpatikus darabot, aminek az ára is nagyon meggyőző: LG 42LK530.
Az LG oldalán szó sem esik SmartTV funkciókról, itt viszont istenítik ugyanezen típus internetes tulajdonságait. Valaki találkozott már ezzel a készülékkel? Létezhet egy frissített verzió, amiben már elérhetőek az internetes tartalmak?
Előre is köszi a választ!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Eredeti játékok OFF topik
- Bitcoin topic
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest