Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cof

veterán

Szóval a külső EPG-re visszatérve, ez alapján [link] meg lehet csinálni a műsorújságot.

Aki magának csinálná a tvg-name="******" részt kell lecserélni a listán szereplőre. m3u8-ba M1 HD helyett m1, ID helyett Investigation Discovery és így tovább...

Az EPG-ben Story4-et nem találtam, a többiről nem tudok nyilatkozni, mert biztos lesz még 1-2 ami hiányzik.

Én a playlist.m3u8-at átmásoltam CE alatt a Downloads mappába és azt szerkesztem, töltöm be, mert ha újragenerálná valamikor akkor elveszik a meló amit ezzel időztünk.

Ki kell pucolni, mert vannak benne holland rádiók meg üres sorok, és kapunk 1-2 unnamed channel-t is, csúnya. De ha valaki megossza a playlist.m3u8-at amit belépés után generált, akkor megcsinálom. Mivel nincs benne semmilyen személyes infó nem kell attól tartani, hogy más használná a hozzáférésünket, csak annyi csatornát generál le amit a HorzinGO app-ban is nézhetünk. Előfizetéstől függ, nekem csak Digital Bronze van így csak 58 csatorna jön nálam. TV Premium-ból lehetne dolgozni.

Végeredmény:

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

Új hozzászólás Aktív témák