Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Szóval a külső EPG-re visszatérve, ez alapján [link] meg lehet csinálni a műsorújságot.
Aki magának csinálná a
tvg-name="******"
részt kell lecserélni a listán szereplőre. m3u8-baM1 HD
helyettm1
,ID
helyettInvestigation Discovery
és így tovább...Az EPG-ben Story4-et nem találtam, a többiről nem tudok nyilatkozni, mert biztos lesz még 1-2 ami hiányzik.
Én a playlist.m3u8-at átmásoltam CE alatt a Downloads mappába és azt szerkesztem, töltöm be, mert ha újragenerálná valamikor akkor elveszik a meló amit ezzel időztünk.
Ki kell pucolni, mert vannak benne holland rádiók meg üres sorok, és kapunk 1-2 unnamed channel-t is, csúnya. De ha valaki megossza a playlist.m3u8-at amit belépés után generált, akkor megcsinálom. Mivel nincs benne semmilyen személyes infó nem kell attól tartani, hogy más használná a hozzáférésünket, csak annyi csatornát generál le amit a HorzinGO app-ban is nézhetünk. Előfizetéstől függ, nekem csak Digital Bronze van így csak 58 csatorna jön nálam. TV Premium-ból lehetne dolgozni.
Végeredmény:
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú Logitech MK270 olasz wireless billentyűzet egér combo
- Logitech Nano USB egér mouse dongle wireless receiver CU0010
- ASRock X570 Taichi Razer Edition alaplap + Ryzen 7 5800x + Crucial ballistix DDR4 3600 32Gb
- Maxtor Samsung M3 Portable 2.5 500GB 100/100
- Genius Numpad 100 USB numerikus billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest