Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
Hogyan tudom azt megoldani, hogy ha csinálok egy főmenüt, legyen a neve "Családi videók", akkor arra kattintva beadja az elérési útban már megadott Családi videók mappa tartalmát, amiben van x file. Jelenleg azt csinálja, hogy mikor rákattintok akkor egy almenüt ad be, ahol még rá kell kattintani a könyvtárra. Ugyanez filmek, sorozatoknál tökéletesen működik. Mivel nagyon kezdő vagyok, ha lehet kicsit részletesebben érdekelne.
A media / video résznél hozzá van adva a könyvtár, tartalma ugye se nem film, se nem sorozat, se nem videoklipp, vagyis a nincs-et választottam. Mit rontok el? -
flamario
tag
válasz Sirjames73 #16697 üzenetére
Movieshark a legutolsó 2.0.5 minden megy rajta és jól működik.
Windows és RP3 kodi alól -
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
Movieshark csak nekem nem megy? A legutolsó 2.0.5 van telepítve a Lazarus repoból, bejelentkezés beállítva, meta és gyorsítótár adatok kitörölve. De nincs találatom a filmek alatt, csak a sorozatoknál. Az oldal ahonnan szedi a filmeket müködik és a filmek elindíthatóak. Valaki?
Üdv,
James -
morefire
tag
@tahepa @Indiant @joko78
Az ExoShark Repo felépítése nem különbözik a többitől. A hiba a ti készüléketekben van. A repo újratelepítése orvosolhatja a problémát. Mint látható, ekrisztiannak (és a Telegram csoport résztvevőinek is) megjelennek a frissítések.
A mai napon a Lazarus Repoba is bekerült a frissítés, próbáljátok meg onnan is.
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
morefire
tag
Az ExoShark 1.1.5 frissíthető az ExoShark Repoból.
VáltozáslistaDonate: bit.ly/morefiredonate
-
myname07
csendes tag
Hasznalt mar valaki mikrofonos taviranyitot valamilyen Androidos tv boxhoz. Ha igen mukodik vele a Google Now a bongeszoben? Kivalthato a nehezkes billentyuzes magyarul is? Illetve kinek van tapasztalata KODI hangiranyitast illetoen? De eleg lenne az is ha a szovegbevitelt ki lehetne valahogy hanggal valtani a KODIn belul barhol, ahol a billentyuzet jon fel.
-
z1RoX
tag
válasz mr.atesz74 #16682 üzenetére
Hogyan tudtad berakni pvr-be h müködjön?
-
kukla75
csendes tag
sziasztok
Kodiban lehetséges, hogy a videokiegészitőkben lévő csatornákat átrakjam a kedvenc menűbe?
üdv kukla
-
mr.atesz74
újonc
Sziasztok!
Mint újonc, és mint kezdő kérném a segítségeteket!
Már régóta nézek magyar stream csatornákat az https://onlinestream.hu/ oldalon! Az engem érdeklő csatornákat számítógépen sikerült egy külső médialejátszóhoz rendelnem, így nem kell mindig belépnem az adott oldalra. Na, mármost, nemrég került hozzám egy Andorid TV Box! Van rajta KODI, de valamilyen PVR kiegészítőt követel állandóan. Annyit már elértem, hogy feltelepítettem az IPTV applikációt és hozzárendeltem az előbb említett oldalon található egypár TV csatorna M3U8 playlistáját. Most már nézni tudom a TV csatornákat, de minden egyes TV csatornát külön-külön lévő play listában találom meg, sehogyan sem tudom 1 listába tenni az összes engem érdeklő TV csatornát! Esetleg nem tudja valaki, hogy magyar TV csatornákat, hogyan tudnék nézni ezen az Androidos TV Box-on? Vagy KODI-val, vagy valamilyen külső lejátszó applikációval? Nem csak az adott oldalon lévő csatornákra lennék kíváncsi!! Próbáltam már más M3U8 playlistát is hozzárendelni az IPTV applikációhoz, de sehogyan sem tudta lejátszani! Ezekre lennék kíváncsi:
M3 ANNO, FOX, National Geographic, National Geographic Wild, DOQ, Konyha TV, FILM+, FILM+ 2, Egypár helyi TV, Hit Music Channel, Music Channel, TVd 1 Debrecen - TVd 1 Csak eredeti mai sláger megy, stb… Mindegy csak magyar legyen!!!
De azért jöhet külföldi erotikus és zenei csatornák is!!A segítségeteket előre is köszönöm!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Tudtok esetleg barmi hirt az XboX One-ra keszulo Kodi-rol? (UWP app) Honapok ota semmi hir rola.
Live-Die-Respawn
-
-
LouiS22
veterán
Ha a Pi áram alatt van, akkor mégis hogy nem "megy"? Valami minimális történésnek csak kell rajta lennie.
A megoldás pedig: [link]
Szükséged lesz egy külső vinyóra, az sd-t elég gyorsan ledarálná a folyamatos írogatás.
Ha fentit belőtted, akkor a routeredben meg kell csinálni a vonatkozó portforwardot. Szükséged lesz még egy dyndns, vagy ahhoz hasonló szolgáltatásra, amit a routeredben beállítasz (hogy legyen egy konstans elérésed távolról). A Chrome-hoz létezik transmission beépülő, teljesen frankón működik, böngészőből jobb gombbal egyből át tudod adni a letöltést a kliensnek. Természetesen mobilapp is van, azzal is remekül működik.
Nekem ez a távolról bekapcsolás a fura. Egy pi bekapcsolt állapotban is minimális fogyasztást generál, lényeégben ha 0-24-ben fut egész hónapban, akkor is elenyésző a villanyórás pörgetése.
Kicsit drágább, de esetleg egy NAS beszerzése is megoldás, abban a fentiek gyakorlatilag gyárilag benne vannak (értsd: dyndns kezelés, transmission). Neked "csak" a vinyókat kell betenned. Nekem egy Syno 416Play fut, okoskonnektorral látom az aktuális fogyasztását is, ez jelenleg 35W, eddig a percig a mai nap 0.4 kwh.
Ha nem felejtem el, a Pi-t is ráteszem egy mérőre, hogy tudjak kb. értéket mondani, de nyilván ez nem szentírás, csak hogy lásd, mivel is van dolgod.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Meg lehet azt oldani, hogy pl. a munkahelyről (vagy bármilyen más vezetékes internet hálózatról) torrent fájlokat töltsek az otthoni Kodi médialejátszóra és a letöltést távolról vezéreljem?
Raspberry Pi2 eszköz van otthon, áram alatt, de nem megy folyamatosan. Az igazán tuti az lenne, ha távolról be is tudnám kapcsolni és a letöltést is vezérelni.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Dolphine
addikt
Igazság szerint használható, csak a dolgozom felirat nagyon-nagyon hosszú ideig van kinn. Mire beolvassa a sorozatrészeket, amiket nézek percek telnek el, ha minden klappol, akkor 5 mp.!
Ha működik böngészőben, vagy ha nem, akkor hogyan tovább?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Fejlesztőket szeretném megkérdezni, hogy mi a közös az ExoSharkban, a MovieSharkban és Covenantban? Előfordul, hogy csak akkor tudom ezeket a kiegészítőket használni, hogyha a routert újraindítom, de fogalmam sincs, hogy miért csinálja ezt!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
hege8888
aktív tag
Sziasztok!
Van Kodi alá a magyar ATV-hez plugin? Apósom évente 14 napot itt tölt, és jobban ellenne, ha tudná a műsorait nézni, de miatta nem akarok csatornacsomagot váltani, mi alig tv-zünk.
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
kaffau
csendes tag
(Off... bocsi)
Sziasztok. Tudtok nekem esetleg ajánlani olyan IPTV-t ami stabilan akadás nélkül megy külföldről? Android media box-ra illetve Kodi-ra.
Előre is köszi -
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Hi media Q5 pro lejátszóm van,de a Kodit nem tudom beállítani,hogy lássa a NAS-on tárolt filmjeimet.Eddig MED 600-am volt az tökéletesen látta. Tudnátok segíteni? -
flamario
tag
plugin.video.m4sport-1.0.5.
másnál sem működik ?
Nem listázza m4sport.hu Ide kattintva nézheti élőben adások linkeket. -
modflow
veterán
Tegnap vettem egy Zidoo X9S-s és ZDMC-t futtatok rajta, ami végül is Kodi.
Az lenne a kérdésem, hogy oldalt, ahol az van hogy: Filmek, Sorozatok, Rádió stb. oda be tudok e szúrni saját opciót? Szeretnék egy olyat, amiben csak 3D-s film lenne egy egy Mese mappát, amiben a gyerekeknek van a film. Nem szeretném keverni.
További kérdésem a következő:
Van egy sorozat, ami TV műsor igazából. Ez az "Itthon vagy!"
Ezt le szoktam tölteni és utána nézem meg. Nos ezt hogyan tudom betenni a médiatárba? Mert ezt ugye nem találja és nem is jeleníti meg.[ Szerkesztve ]
-
mrhawkins
csendes tag
válasz Celtis #16661 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Megpróbálok valamit. Ha mást nem visszarakom a Kodi korábbi verzióját.
Az átnevezés nekem is eszembe jutott, de az bizonyos okoknál fogva nem járható út számomra.u.i.:
Ahhogy olvastam az utolsó hozzászólást a linkelt topikban. Ez a "hiba" korábbi verziónál is elő jött mert az utolsó hsz több mint 1 éves. Nekem pedig a 17.3 -ig rendesen működött.
Lehet érdemes lenne teljesen letakarítanom a kodit a gépről adatbázissal együtt és újrta felépíteni az egészet.[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz mrhawkins #16659 üzenetére
Hát ez érdekes. Itt is hasonlóra panaszkodnak, de aztán úgy tűnik, hogy az i billentyű működik, csak a menü hiányzik, viszont sorozatnál az sem.
Ha jól látom a végleges megoldás a folder átnevezése lett kézzel a NAS-on. Érthetetlen, hogy miért szedték ki ezt a menüt.Esetleg hozd fel a linkelt topikot.
-
blakey
titán
válasz Melack #16655 üzenetére
A Sorozatbarátot merre találom a kiegészítők között?
Ne keresd, nincs és nem is lesz, tiltva.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Melack
veterán
Sziasztok! Kodi 17.3 Android médiabox, Movieshark feltéve. A Sorozatbarátot merre találom a kiegészítők között? Mert van itt minden, csak ezt nem találtam meg. Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
krt-823
csendes tag
válasz morefire #16651 üzenetére
Az említett streamet mind a kettő hiba nélkül lejátssza.De akkor ez azt jelenti, hogy az ExoShark ennyire sok halott linket tartalmaz? Csak mert pl a tél közeledikes sorozat S07E01 107 db szinkronos linkje közül csak 10 működik. Mondjuk ugyan ez 39-ből 5 a CovenantHU-ban.
Akkor lehet tényleg csak keresgetni kell és meg lesz a jó stream -
mrhawkins
csendes tag
Üdv.
Már elég régóta használok kodit és ilyennel még nem találkoztam
Egy media playeren és a pc-men is fut kodi.
A win 10 es pc-n 17.4 re frissitett Kodival támadt problémám
NAS-on tárolom a filmeket és sorozatokat külön mappában hálozaton megosztva. A Kodiban a sorozatok mappája meg van adva forrásnak, amiben vagy fel ismeri a sorozatokat vagy nem. Ezzel nincs is gond mert amit nem ismert fel azt manuálisan hozzá tudtam adni az adatbázishoz (i billentyű lenyomásával ). A frissítés óta ez a manuális módszer a sorozatoknál nem működik. a korábban az adatbázishoz hozzáadott sorozatoknál beadja az info panelt (a videos/Files menü ben), viszont az új sorozatoknál amit hozzá akarok adni mert nem ismerte fel automatikusan, nem ad be semmit az "i" lenyomásakor és nem tudom szerkeszteni a sorozat nevét hogy megtalálja (TVDB-n).
Lehet hogy én néztem be valamit..... nem tudom. Googlen és itt is használtam keresőt de nem találtam kapcsolodó infót vagy hozzászólást -
morefire
tag
válasz krt-823 #16642 üzenetére
Tehát ha jól értem beadja a találatokat az ExoShark, csak nem játssza le egyiket sem.
Ugyanazon metódus alapján oldja fel a linkeket az ExoShark, mint a Covenant. Az nem lehet, hogy pont olyan találatokat próbáltál lejátszani az ExoSharkban, amik törölve lettek? Ugyanazt a linket kellene kipróbálni mindkét kiegészítőben. Például ezt.
[ Szerkesztve ]
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
DonCosta
tag
válasz krt-823 #16640 üzenetére
Szia!
OFF topic, de mivel írtad, hogy új Opnelec van fent nálad szeretném megkérdezni, hogy ott jól működik az, hogy képeket nézel slideshow-val és ha van közte video azt is lejátsza, majd folytatja sorban a képekkel?
Régebben ezek működtek OE és LE esetén is, de az új LE verziók Krypton óta rosszul kezelik ezt. Ha működik OE-en, váltanék rá. Bizonytalanra nem szeretnék 1-2 órát eltölteni az újrahúzással, beállítgatásokkal. Ha te, vagy bárki aki új OE-t használ megírná, annak nagyon hálás lennék.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nem tudom, még nem próbáltam, más lehetőséged nincs. Esetleg olyan lejátszó megvétele ami Netflix képes. Leia-ban engedélyezett a Netflix, Amazon Prime is többek között. sokat nem kell tanulni, nagyon hasonló a Kryptonhoz.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Leia alatt lehetséges, tehát át kell térned "LE9"-re.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
satel
tag
Sziasztok!
Van valami megoldás, hogy NETFLIX-et nézhessek KODI-val? Nem illegálisan akarom használni van előfizetésem, de ha már picit könnyebb használni, mint az okostévé NEFLIX alkalmazását, akkor már megérné :-)
MiniMX (S905.arm)
LibreELEC 7 vagy 8
KODI 16 vagy 17köszönöm
MiniMX-G CoreELEC ; HUAWEI P smart
-
djfantom
tag
Sziasztok.Van egy olyan problémám,Hogy az itt-ott tv nemfogadja el a jelszavamat kodin.De Böngészőben meg simán.Mi lehet a probléma?
Meg érdeklődnék hogy pár ingyenes netes,netenmű9dő tv-t nemraknátoke be pluginba?Pl iTV,Atv,HírTv,
CINEBOX TV duckhu.tv CINEBOXComedy. CINEBOX Cartoon Online sorozatok tvVagy egy plugint csinálni ennek az oldalnak https://onlinestream.hu/tv.
Esetleg van e esély arra hogy digionlin-ak lessz plaginja?Ha valaki beválalná annak adnék digionline kódot.
-
krt-823
csendes tag
válasz morefire #16591 üzenetére
Én is azzal küzdök, hogy az exoshark-ban nem tölt be egy stream-et sem.
Pár napja raktam újra RPI3-at a legfrissebb OE-cel (8.0.4). Nyelvet magyarra állítottam, skint változtattam, aztán ment fel rá egy transmission, egy proftpd, egy Tvheadend HTSP kliens és végül egy movieshark repo (főoldalról 2.3), amiből telepítettem az exosharkot (1.1.4). Exosharkon belül csakis a kiszolgálók listáján állítottam, hogy csak magyar oldalakat nézzen, semmi mást.Van egy kodi a laptopomon is, arra is feltettem az exosharkot, de ott is ugyan az a jelenség, egy Samsung androidos tabon megint csak ugyan ez a tapasztalat. A laptopra és a tabra az ExoShark Repo-ból telepítettem.
Ha még szükséged lenne bármilyen adatra, írhatsz privátba is és szívesen megadom, csak oldódjon meg a probléma
-
joko78
csendes tag
válasz robi12ster #16622 üzenetére
Ha az android + a készülék tud screen mirroring-et akkor pofon egyszerű.
-
BullZeye
veterán
válasz BullZeye #16635 üzenetére
Oké, Boblight működő opció, így már csak távirányító maradt.
1) Jelenleg egy 15 éves Asus géphez kapott infrát használok windowson, de szeretném valami komolyabb megoldásra lecserélni, hogy több gombbal tudjam használni. Van valami bevált nem a 200 forintos kategóriás infra ami működik Androidon is? Távirányító gombokat klónoznám one4all távdival
2) Androidra milyen programmal lehet távdit használni, gombokat szerkeszteni stb?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
-
LouiS22
veterán
válasz zsozsoooooo #16630 üzenetére
Közben nekem is leesett
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
zsozsoooooo
tag
válasz robi12ster #16628 üzenetére
Hát de a kodi tud dlna kiszólgálóként működni, a smart monitorod ha tud dlna renderer lenni, akkor nincs miről beszélni, az én 6 éves tvm is tudja a dlna lejátszást.
Jaaa, a közben rájöttem. A pluginokkal akar nézni filmet.
Yatse (fizetős) , hozzá stream plugin, asszem volt itt a fórumon róla szó.
[ Szerkesztve ]
Zsozso
-
Dolphine
addikt
válasz robi12ster #16628 üzenetére
Nem tudom, hogy valóba megéri-e szenvedned a vezeték nélküli megoldással. Lehet, hogy egyszerűbb és kevesebb buktatója van, hogy ha a SmartTV-re csatlakoztatsz HDMI-n egy Android Box-ot, vagy RPI3-at, amin fut a KODI.
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
LouiS22
veterán
válasz robi12ster #16625 üzenetére
Tisztázzuk: erről beszélünk? [link]
A google erre a típusra meglehetősen sok találatot ad ki, de ha jól értem, ebben az esetben a "smart" ott kimerül, hogy valami régi android fut rajta és memóriakártya tehető bele.
De még mindig nem világos, hogy mit szeretnél elérni és miről. Ez a cucc lenne a bázis, a lejátszó, amit szeretnél egy másik tévére vezeték nélkül átküldeni?
-
robi12ster
tag
válasz robi12ster #16625 üzenetére
Vagy létezik ilyesmi smart tvre?
-
LouiS22
veterán
A buta kérdés részemről: ha már adott a smart tv, amiben van médialejátszó, akkor miért a Kodi? Illetve jól értem, akkor az androdion futó kodi ebben az esetben mobiltelefont takar, ugye?
-
Dolphine
addikt
Elvileg lehetséges, de sok buktatója lehet.
Kicsit több infóra lenne szükség.
Először is a legfontosabb, hogy a SmartTV és a Tablet támogatja-e a Miracast funkciót?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
robi12ster
tag
Sziasztok. Lehet, lehetetlent kérdezek. Arra lennék kíváncsi, hogy egy androidon futó kodiról, lehetséges e valahogy kábel nélkül átvetíteni a képet, egy smart tvre?
-
consono
nagyúr
válasz tranceplanet #16618 üzenetére
Vegyél visszább a hardveres gyorsításból, hátha megoldja...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
válasz tranceplanet #16618 üzenetére
Telepítsd fel a Slim Drivers programot. Az szépen megmutatja, hogy mikori driverek vannak telepítve, és hogy van e újabb verzió.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
doberman
senior tag
válasz tranceplanet #16612 üzenetére
szia. tehát eredetileg minden rendben volt. hmmm mikor kilépsz a kodi-ból, a windows-ban minden rendben? gondolok ablak név, ablak felirat, pl próbából szövegszerkesztő elindít.
javaslat: video kártya drivert szedd le, az update-n keresztül telepítsd a vga-t.8lnu
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok!
Adott egy régi laptop friss win7 home premium x86 rendszerrel:
CPU típusa Mobile DualCore Intel Pentium T2080, 1733 MHz (13 x 133)
Alaplap neve Acer Aspire 5610Z
Alaplapi lapkakészlet Mobile Intel Calistoga-PM i945PM
Rendszermemória 2048 MB (DDR2 SDRAM)
DIMM1: SK Hynix HYMP112S64CR6-S6 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
DIMM3: Samsung M4 70T2953EZ3-CE6 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM
Videokártya NVIDIA GeForce Go 7300 (128 MB)
Lemezes meghajtó WDC WD3200BEVT-22ZCT0 ATA Device (320 GB, 5400 RPM, SATA-II)
-----------------------------------
Számítógép típusa ACPI x86 alapú PC (Mobile)
Operációs rendszer Microsoft Windows 7 Home Premium
Opr. javítócsomag Service Pack 1
DirectX DirectX 11.1
-----------------------------------
-DirectX frissítve
-C++ telepítve
-.Net telepítve 4.7
-videókártya driver telepítve
-kodi verzió 16.1Kezdetben minden rendben, matatok a beállításokban és a következő hibajelenséget észlelem rövid időn belül:
hiba1
kilépő képernyő
stream listaHibát nem ír a kodi, de így nehéz navigálni, mintha a megjelenítéssel lenne valami gond, a filmek mennek frankón. Találkozott már valaki hasonló hibajelenséggel?
Előre is köszönet a válaszokért! És nagy köszönet a repókért és munkákért!" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy időnként nem tudom normálisan az addont? Mit is jelent ez? 2-3 hetente előfordul, hogy ha el akarom indítani az ExoSharkban a Legújabb Epizódok menüpontot, akkor percekig csak Dolgozik, majd amikor egy-egy sorozatrésznél kiválasztom, hogy mit akarok nézni, akkor szintén percekig dolgozik amíg a streamet megtalálja, majd amikor elindítom szintén. Csak a router (!) újraindítása segít? Utána, begyorsul!
Ez mitől lehet?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
blakey
titán
válasz gzolee2 #16609 üzenetére
Semmit nem tudtok nézni vagy csak bizonyos műsorokat? "Itthonról" jól működik.
-
gzolee2
tag
Sziasztok
Tud valaki valamit a tv2 addonrol? Asszony mindig azt nezte ( boldogsag mert kulfoldon elunk) de tegnap ota azt Irja hogy nem nezheto nalunk szerzoi biszbasz miatt! Valaki valami otlet esetleg ( vpn kilove)!!
Egyetlen megoldásunk van: facilitálni a funkció-specifikus imázs-alakítást.
-
morefire
tag
Az ExoShark 1.1.4 frissíthető az ExoShark Repoból.
VáltozáslistaDonate: bit.ly/morefiredonate
-
consono
nagyúr
válasz kmarci25 #16606 üzenetére
Látszik is mi a probléma: nem egy időpontban teszteltetek. Lehet, hogy közben a kontent felkerült, lekerült a szerverekről...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
kmarci25
veterán
válasz morefire #16605 üzenetére
Az a fura, hogy az enyém egy belakott, 2 hónapos rendszer, bátyámé meg egy friss LE-s, teljesen szűz. Próbából szombat este ránéztünk exoshark-ban a GOT-ra. 1. évad, 1. rész. Nála HD minőség fel sem jött, és kb. a 6-7. szinkronos verziót indította el. Tegnap este én is megnéztem a sajátomon ugyanezt, nálam 1 HD verzió volt (el is indult), de szinkronosból is a másodikat indította.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
Az mitől lehet, hogy két LE futtató media boxon az Exoshark ugyanarra a keresésre eltérő találatokat ad? (Az LE verziók különböznek, a Kodi ugyanúgy 17.3) Az egyiken (amelyiken a korábbi LE van) jóval több a találat. Ez mivel lehet összefüggésben? (A két box eltérő helyen van, tehát nem ugyanazon a hálózaton.)
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest