Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jony2420
tag
mi a pontos cime a Lazarus reponak, pedig kerestem is a pontos cimet, valaki betudná linkelni, köszike
-
blakey
titán
válasz darvinya #17196 üzenetére
A Kodi nem rendszer hanem alkalmazás, azt csak oprendszeren belül tudod frissíteni.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Sirjames73
csendes tag
válasz Kiratheonly #17180 üzenetére
Az AMD kártyákkal nincs gond, inkább az Nvidia kártyák a szivatósak. Menni fog a kártya átadása a virtuális gépnek, azonban mindig van valami ami nem lesz tökéletes. Sok évnyi ESXI üzemeltetés után merem ezt mondani. Erre van kitalálva a Vmware Player, ott müködik.
-
ttt
senior tag
Üdv!
Átolvastam az ismertetőt, meg kerestem is, de sajna nem lettem okosabb.
Szóval a kodi jelfolyamát szeretném hálózaton kiadni valamelyik TV-re. Tudják a DLNA-t, WinMédiaplayer alól megy is.
Kodi alól is ki tudom választani a TV-ket, (y) de semmi A leírások alapján bekapcsolva a zeroconf, távirányítás, webkiszolgáló, de mégse. A kodi úgy néz ki kiküldi, mert kilép, de nem megy át.
Mindkét tv-m LG, lehet itt van a baj? (Ja ue van libreelec alatt is )[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz darvinya #17187 üzenetére
Hol írta ki?
Gondolom a fokepernyon futó RSS news írja ki, az szimpla hírcsatorna.
Javaslom, hogy vedd a fáradtságot és látogass el a kodi.tv/downloads oldalra és onnan töltsd le a hardverednek és operációs rendszerének megfelelő verziót.
Azt hittem a te szinteden már túl vagyunk a "hogyan töltsünk le és telepitsunk szoftvert hivatalos weboldalról" leckén.Box's don't touch!
-
darvinya
titán
Kodi kiírta, hogy van frissítése.
De hol kell frissíteni?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
blakey
titán
MyTV nálam nem megy Leia alatt, mi lehet a hiba? Krypton alatt működik.
Esetleg valaki ránézne?Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hunaqua
addikt
válasz blakey #17181 üzenetére
Igen azzal megy,de a család szerette ezt a 'külön' Barátok közt.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
fecus
őstag
Feltettem a Lazarus repo-t. Melyik addon kell nekem ahol vannak magyar szinkronos sorozatok és van felirat a csak eredeti nyelvűekhez.
A Star Trek Discovery-t nézném végig ha tudom."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
szabi__memo
nagyúr
megy valakinek aml box-al?Huncore
Nálam libtorrent hibát ír, bár nem tudom ez e az ok vagy ez csak egy vele összefüggésben álló hiba[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz hunaqua #17173 üzenetére
Manuálisan tedd fel a RTL Most 10-es verziót, azzal jó.
[ Szerkesztve ]
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kiratheonly
tag
válasz Sirjames73 #17157 üzenetére
Megnéztem, elszomorodtam. Majd egy kevés keresgélés után többen arról számoltak be, hogy némi hack segítségével lehet egész jó kártyákat is átadni. AMD-sek mennek hack nélkül is, pl: HD6450. Megpróbálom, legfeljebb RPi felé veszem az irányt, ha mégsem válik be.
[ Szerkesztve ]
The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
-
Slukkica
őstag
válasz szabi__memo #17172 üzenetére
Bug tracker nem megy.
A készítőjén múlik hogy mikor lesz frissítés. Ez ügyben nem tudok nyilatkozni.₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
hunaqua
addikt
válasz Dolphine #17174 üzenetére
Van külön ' barátok közt 'is csak pár napja nem jó.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Jony2420
tag
nekem indul a kodi 16.1 verzióval is csak, az érdekelne, hogy az uj HBOGO addonban a beállitás menűben a (Provider) alatt mitt kell kiválasztani ha cak sima regisztrációm van a HBOGO ra, mert emailt, jelszót, zipcode, megadtam de valahogy nemindul...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz f_david #17171 üzenetére
Most itt az elmúlt beszélgetések alapján csináltam meg én is épp az HBO Go-t, működik, minden frankó. A 18-as Kodi is eddig, csak egy bajom van vele: Minden egyes indításnál újra be kell állítanom, hogy a TV-n legyen fullscreenben, ne a monitoron.
Az a vicc, hogy a beállítás úgy marad, tehát azt írja, hogy "teljes képernyő #2" aztán ha bármi másra állítom, aztán arra megyek, hogy mégse, akkor át is ugrik TV-re, de indításkor valamiért mégsem ott jelenik meg..Everybody lies.
-
hunaqua
addikt
A B@rátok közt is meg tudná valaki nézni?
Két hete nem jó.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
szabi__memo
nagyúr
Működik még valahol a ms bug tool ahol jelezni lehet a hibákat. Retrot karbantartja valaki amúgy?
-
Slukkica
őstag
HBO Go addon bekerül a Lazarus repo ba.
Több ember önzetlen munkájának köszönhetően!Ne feledjétek a feltételeket a telepítéshez és a futtatáshoz teljesíteni
!
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
LouiS22
veterán
-
Jakuu
őstag
Nincs valakinek veletlenul mukodo Sport1-t es Sport2-t tartalmazo m3u-ja ? Orommel vennem, ha megosztana velem.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz szabi__memo #17162 üzenetére
Sőt a youtube addon is lejátsza!
-
szabi__memo
nagyúr
Retro alatt LE-vel kapok ilyen üzenetet: "this video contains content from buzzmyvideos..."
Tudja valaki ez miért van? Pedig le lehet játszani azt a youtube videót
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Sirjames73
csendes tag
válasz Kiratheonly #17156 üzenetére
Amennyiben ESXI alatt szeretnél ilyet, ajánlom olvasásra a támogatott kártyákat:
[link]
Az ESXI-t nem erre találták ki! :-) -
Kiratheonly
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálkozott-e már virtualizált Kodival? Egy olyan tervem lenne, hogy a Xeon-os Gen8-as HP microserverem ESXi-vel virtualizálnék egy minimál Ubuntut (vagy általatok javasolt OS-t), majd arra telepített KODI-t használnám média lejátszónak a TV-hez. Jelenleg csak házi projekteket és OMV-t futtatok a rendszeren és simán elvinné mellette ezt a kis feladatot. Mi a véleményetek? Természetesen hardveresen átadnám neki a videokártyát, valami GT730 vagy GT1030-at tervezek bele LP és min 1GB RAM-mal felszerelve.
The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
-
LouiS22
veterán
válasz Sanchez997 #17152 üzenetére
Igen, ez a GO limit. Kicsit messze vannak még a Netflixtől, noha gondolom a kiszolgálói oldalon értelemszerűen minimum FHD a nyersanyag, amit betöltenek a csőbe.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
f_david
tag
válasz Sanchez997 #17152 üzenetére
Azt hiszem az a max az HBO GO-ba, de fix me. Jah a dll pontositast meg neked koszi, majd beleirom a leirasba, hogy 64bites legyen az is.
-
Sanchez997
csendes tag
válasz Sanchez997 #17151 üzenetére
Viszont csak 720p bár ez gondolom a HBO go hibája
-
Sanchez997
csendes tag
válasz Sanchez997 #17146 üzenetére
Közben sikerült. 64-bites dll-t leszedtem és így ok. Szóval a szó amit keresek az a köszönöm.
Köszi mégegyszer. -
djnice
veterán
válasz Sanchez997 #17149 üzenetére
Ha fent van a chrome akkor ott a dll is a gépeden, az kell.
-
djnice
veterán
64 bites Leia kell hozzá.
-
f_david
tag
Nem tudom a verziot sajnos, tuti jo mappaba raktad?
Linux alatt: ~/.kodi/cdm
Mac alatt: ~/Library/Application Support/Kodi/cdm -
f_david
tag
válasz Sanchez997 #17144 üzenetére
Itt megtalalod a leirast hozza
Roviden, egy dll (win) vagy so (linux) vagy dylib (mac) kell beszerzni, es bemasolni a megfelelo konyvtarba.
-
Sanchez997
csendes tag
válasz Sanchez997 #17143 üzenetére
Elkiabáltam, lejátszáskor hibát ad. Valszeg a widevinecdm hiányzik. Ez mi is pontosan hogy tudom felrakni?
Elnézést a noob kérdésért ha az. Egyenlőre win 10es pcn fut a kodi.
A következő lépés lesz a mediaboxra telepítés ha megjön a box. -
Slukkica
őstag
Igen egész pontosan 2 dolgot kell bekapcsolni ami ki van alapból kapcsolva!
Aki manuálisan telepít az figyelmesen olvasson és feleslegesen ne kérdezzen!
Összefoglalva :
Ezek a dolgok kellenek!
Kodi 18
RTMP Input
InputStream AdaptiveSzerk:
Kell meg a widevinecdm! (infó a következő hozzászólásban)Amikor bekerül a repoba ott lesz figyelmeztetés is. Valamint szerintem kap egy kodi verzió függőséget is.
Jelenleg manuálisan telepíthető az addon mindezek tudatában!
[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
bostone
addikt
Telepítettem a 18-as kodit, a hbo mégsem települ.
-
ekrisztian
őstag
válasz djnice #17133 üzenetére
Gondolom mert azt lehet leghamarabb elkapni fogást találni rajta, aki fejlesztette.
Valamikor anno olvastam, hogy a torrent megosztó szerverek felszámolásánál a szakmai tanácsadó a hatóság mellett, az egyik torrent üzemeltető volt.
Én nagy híve vagyok az összeesküvéseknek, szóval tuti van ennek más oka is, hogy nem egyszerűen a tiltott anyagot megosztó oldalakat kapcsolják le. -
djnice
veterán
-
f_david
tag
válasz szabi__memo #17129 üzenetére
Itt a forumon segitett egy srac, readme asszem beleirtam.
szrk: hopp, readmebol kimaradt, de majd potlom, morefire volt, innan is hatalmas pacsi neki.
[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
-
f_david
tag
Hello,
osszedobtam vegul en is a sajat verziomat, talan annyival tobb mint a korabbi, hogy beleraktam azt az opciot, is, hogy a sima webes HBO GO regisztracioval is mukodik (mas url-en authentikalnak, mint a tobbi provider).
Ezen felul kivettem a notificationt ami lejatszas elott feldobott, mert feleslegesnek ereztem.
Kiprobaltam hbo go webes, telekom es telenoros fiokokkal, mukodott.
Van viszont egy apro, de idegesito bug, neha mintha nem latna a settingset (elso inditaskor), ezert en azt ajanlom, akinek nem fogdja el a usert/passt inditsa ujra a kodit, vagy eleve eloszor a sajat kiegeszitok / hbo go hungar / beallitasok reszt csinalja meg, es utana inditsa el az appot.
Auto updaten / repon meg dolgozok, meg gondolkozom, githubon a release reszen ott vannak a verziok (download link a reamde aljan).
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz djnice #17122 üzenetére
És nem lehet, hogy csak azért kell a magasabb verzió mert ez van definiálva az addonban mert ez volt a fejlesztő gépen? Lehet működne a régebbi inputstream-mel is ha a függőségi leírást modosithatnank, vagy mondjuk telepítés után atirjuk az IS verzioszamat?
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz hyper83 #17123 üzenetére
Nincs összefüggés. Linkelte urgoz kolléga, hogy leállították a repot amiben a covenant és az urlresolver volt fejlesztve.
Sajnos az ezekre épülő addonok az idő múlásával egyre kevesebb tartalmat fognak találni/lejátszani.
Persze lesz majd új biztosan, de ez az előző leallasbol tanulva legalább fél év.Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz ekrisztian #17117 üzenetére
Régen volt inputstream kryptonra, utána járok.
Úgy is ez lesz a sláger a covenant leállítása miatt.Box's don't touch!
-
GZoli7
senior tag
válasz ekrisztian #17108 üzenetére
Innét tudsz leszedni. Alpha, de nagyjából minden működik.
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz szabi__memo #17110 üzenetére
Ki kell próbálni a Leia test buildekkel S905-ön.
-
f_david
tag
válasz ekrisztian #17108 üzenetére
Igen, sajnos azok raspberry-re vannak csak... :S
Van valakinek HBO GO elofizetes, amit nem most regisztralt, kozvetlenul az oldalon? Elvileg elkeszultem az addonnal en is, a webes regisztracios verzio megy, de ki kellene probalni legalabb egy masikat is...
-
f_david
tag
válasz ekrisztian #17103 üzenetére
Erre az a megoldas, hogy kod 18-t tartalmazo test libreelecet raksz fel.
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=298461
Annyi a dolgod h a legfrisebbet letoltod, es a Update nevu shared folderbe berakod, vagy ha ssh-tol nem rettensz vissza, akkor a /storage/.update folderbe lewgeteled,
Restart (update)
Utana:
Mar aktiv elvileg az inputstreamadatptive, de kell egy drm plugin, amit szinten ssh a legegyszerubb elintezni:
curl -Ls http://nmacleod.com/public/libreelec/getwidevine.sh | bash
Na ezek utan megy...
A sajat verziomon meg dolgozom, cel h menjen a webes verzio is, meg a tobbi provider
-
morefire
tag
válasz ekrisztian #17103 üzenetére
Ezt a kérést nekem akartad címezni? A libreelec fórumán biztos több sikerrel jársz.
Donate: bit.ly/morefiredonate
Új hozzászólás Aktív témák
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest