Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liph
újonc
Lazarusba belelehet tenni valahogyan a mediaklikket?
-
laws76
újonc
Sziasztok!
Az egyik fórumon azt olvastam, hogy a
megszűnt és helyette aMovieShark alatt futóLazarus repo van. Ez így igaz?Exoshark (Csak azért kérdem, mert tegnap a
verziója van feltelepítve és már nem láttam a listában filmeket. A repot frissítettem akkor s csak: 2.0.2)MS 2.0.2 Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
ViktorHUN79
aktív tag
Sziasztok!Olvastam hogy a moovishark befejezte!Tudnátok ajánlani hogy most mi az az addon amin magyar sorozat és film tartalmak vannak?Vagy mit használtok,ami jó mostanság?
-
Fall-N
veterán
válasz Pite800131 #14892 üzenetére
Nem kell http címet megadni. A Telepítés zip fájlból menüpontban kell betallózni a zipet, majd utána a Telepítés tárolóból. Itt már megtalálod a kiegészítőket.
[ Szerkesztve ]
-
Pite800131
csendes tag
Hali!Segítséget szeretnék kérni!Médialejátszóra szeretném telepíteni az uj zip fájlt!Ugyanúgy tárolót kell előtte telepíteni és úgy a zip fájl?És ugyanúgy meg kell adni elérési útnak http címet?Bocsi ha hülyeségeket kérdezek de nincs aki segítsen ilyen dolgokban én pedig kezdő vagyok benne!Olvastam hogy szuper lett csak én még nem tudom használni ☺️!köszönöm a segítségeteket!
-
hengertamas
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem pár napja használni ezt a rendszert egy raspberryin. Kérdésem a következő lenne...
Windows alatt a kodin simán beállítom a médiatárat és szépen látom is a borítókat es film infókat. Ez a része rasberryin nem működik vagy én vagyok hülye ugyanúgy betallózom a forrás mappát de az ablak már nem ugrik fel ahol ki tudnám választani h ez egy "filmek" mappa, csak simán hozzáadja a médiatárhoz a mappát -
dh66e
veterán
válasz szabi__memo #14876 üzenetére
szabi!
Nem értem hogy min vagy kiakadva szinte az összes magyar forrás ilyen és hasonló minőségű.
Ez van.[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
válasz maestro87 #14882 üzenetére
Ezt jól gondolod. A legtöbb oldalon 1Gb a limit. Nagyon ritka a másfél. A 2Gb meg igazán fehér holló az ingyenes videó megosztókon.
Ha valaki nem h265 ben tölti fel a filmet hát túl jó minőséget nem lehet kihozni belőle. Az meg nem nagyon elterjedt.
Annyi bevételt nem hoz a reklám hogy megérje a vesződést a jobb bitráta és a magasabb felbontás.
A másik oldala hogy legtöbb oldal autó grabbing el megy! Lekonvertálja mp4-re a feltöltött tartalmat. Máris ugrott a jó minőség hiába is volt az.Nem konkrétan neked válasz
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Martin Eden
tag
A kezdeti pánik után azért a külföldi kiegészítők kezdenek magukhoz térni, a maverickrepo-ban fut tovább az exodus/elysium, a silenthunter is visszatért, illetve elég sok más, minőségi kiegészítőt is magában hordoz, 4k tartalom sem ritka. Csak vigyázni kell a varázslós telepítőjével, mert ha nem vigyáz az ember, mindent felülír (beállításokat, kiegészítőket!, megjelenést), talán akit érdekel érdemes szűz rendszeren kipróbálnia vagy a hagyományos módon csak csemegézni a repóból...
-
maestro87
őstag
válasz szabi__memo #14874 üzenetére
Valószínűleg méretkorlát van a feltöltő oldalakon, ezért csak rossz minőségben tudnak ingyen feltölteni. És én úgy látom a filminvázió csak egy link gyűjtő oldal, nincs mögötte tárhely.
-
vargalex
Topikgazda
válasz the radish #14826 üzenetére
A Teljes adások almenü sem jelenik meg, vagy az üres a tableten? Ha nem jelenik meg, akkor szinte biztos, hogy nem a 0.0.8 verzió van fenn. Másold át LE alól droidra a kiegészítőt.
Alex
-
kmarci25
veterán
Miért spoilereztek ennyit??? Miért kell minden linket, illetve minden második szót spoilerrel elrejteni? Mi a gyakorlati értelme ennek?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Vakbolha
tag
Van hazai lehetőség is.
Van tartalom HD és UHD is.Igaz ezért 9900ft éves díjat kell fizetni.http://www.filmboxlive.com/hu -
szbarna1
csendes tag
válasz szabi__memo #14876 üzenetére
Porbald ki a
linkPopcornTime-ot vagy ahttps://popcorn-time.to/ linkStreamio-t itt mar vannak 720 es 1080 felbontasu filmek igaz magyar feliratot tudsz hozza rendelni vagy ha van automatikusan ki valasztani. Szinkronos nincs.https://www.strem.io/ [ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz junkpod #14875 üzenetére
Szomorú
H265 alapú stream sokat segítene a sávszél problémán, de azt meg eléggé korlátozná az eszközök számát amin nézni lehet. Elég lassan terjed sajnos. De azért egy 400 helyett 720 soros már talán nem szabadna hogy nagy gondot jelentsen h264-es kódolással a jelenlegi sávszélek mellett sem. Persze maszekban feketén gondolom sokkal komolyabb eszközök, sávszél bérlés szükséges hozzá. Főleg ha ingyen akarja valaki nyújtani[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz szabi__memo #14867 üzenetére
Általában az összes stream alapú magyar nyelvű hozzáférés (sávszélesség miatt) elég gyenge, sőt gyakran nézhetetlen számomra (bár sokaknak elfogadható a 400 soros felbontás, mondjuk egy hasonló mozgásfelbontású LCD tv esetén lehet, hogy nincs is nagy különbség az 1080 sorhoz képest )
Az angol nyelvűek már egyel jobbak, sőt az 1080p- jelölésűek egészen nézhetőek (az erős tömörítés ellenére is).
Filmek jó minőségű megnézéséhez (legalább 1080p, DTS) szerintem csak BD vagy virágbolti kölcsönzés a megfelelő. Stream erre nem való. De mondjuk ha egy szinkronos vígjáték tv sorozatot nézel vagy szinkronos animációs filmet/sorit arra elég lehet.
És ez szerintem jó ideig nem fog változni.Box's don't touch!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Njozsef1 #14873 üzenetére
Nekem 720p elég lenne de amiket láttam az mint írtam is hulladék fos (elnézést, nagyon gyenge minőség).
Elnézést azoktól akik abba hogy ilyet nyújtsanak sok energiát fektetnek, de gondolom ők is tudják, hogy ez így van. És elnézést az akadémiai tagoktól is akiket megbotránkoztat ez a nagyon durva nyelvezet.
Ezek szerint tényleg nem nekem való a filminvazio, mert érdemi cáfolat nem jött, hogy van normális is, végül is ezt szerettem volna megtudni. Köszönöm.LouiS22: mert letölteni macerásabb
Sepsi0: természetesen én is ha tényleg jó[ Szerkesztve ]
-
Njozsef1
csendes tag
Én megválaszolom a kérdésedet.
Az aki a "hulladékot" elhelyezi az adott helyen, sokat dolgozik ezzel. Az ő motivációjáról most ne beszéljünk.
Amennyiben ez nem felel meg az igényeiddel akkor ez nem a te felületed, sőt az online soha nem lesz az (szerintem). Jelenleg a DVB-T (S) is olyan sávszélességben tolja minden országban még a fizetős csomagokat is, hogy még ne reklamáljon a vevő, de az az ígéret nem valósult meg, hogy "a digitális átállással minden sokkal szebb lesz". Nem!
Neked blúréj kell.Csak mert paranoid vagy, nem biztos, hogy nem üldöznek.
-
dzz
aktív tag
No comment szintén. Elvárásod nem lehet több, mint amit magad nyújtasz! Jah, hogy ez meg nem tetszik! Vess magada!
ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86
-
hyper83
tag
Hat ez tenyleg no comment...
-
őstag
No comment...
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
szabi__memo
nagyúr
válasz szbarna1 #14866 üzenetére
Mivel senki nem válaszolt érdemben erre a nagyon csúnya és alpári kérdésre feltételezem nincs normális minőségű film a filminvazion.
A real debites ajánlatot viszont köszönöm. Úgy veszem hogy akkor az jó és megbízható, hacsak valaki nem cáfolja.
Gyűrű: látom milyen segítőkészek. Ha a mondatban szerepel a hulladék már nem válaszolnak érdemben.. nc[ Szerkesztve ]
-
szbarna1
csendes tag
válasz szabi__memo #14862 üzenetére
Fizess elo a
kiegeszitore es ott majd talalsz jo miosegu linkekekt ! Ja csak ez nem ingyen van....Real Debrid
En nem probaltam csak olvastam rola... illetve itt egy youtube link :https://www.youtube.com/watch?v=i_3ZtodqSp8 [ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz szabi__memo #14862 üzenetére
Szia!
Szerintem nem a kérdéseddel van a baj, hanem az alpári stílussal.
A fos ill. hulladék helyett javaslom a "kevésbé nézhető" ill. a "gyengébb minőségű" szavakat.
Így lehet hogy választ is kapsz, mert a fórumtagok elég segítőkészek itt.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #95456768 #14861 üzenetére
A Sony topikban érdeklődj, nem Kodi probléma. Amúgy próbáld ki az SPMC-t.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
válasz Tressy #14858 üzenetére
Szia!
Két verzió van ugyebár,
1. bluray film .iso kiterjesztéssel
2. mkv file sbs vagy halfouA sony tv -n android van, így fel tudtam rá tenni a kodit, ami tök super, lejátszik mindent, nem akad, a hang is nagyom jó. Viszont a 3d filmekkel szarakodik valamiért. Az isos verzió teljesen bukta, felismeri, kérdezi hogy a menüt indítsa el vagy a filmet egyből...el is indul nem akad szép a kép (nincs megosztva) csak sima 2d -t vetít és nem lehet váltani 3d -re.
Az mkv esetében szintén minden lejátszik külső meghajtóról, elindítom, megkérdezi milyen módban szeretném a 3dt ( a film szerintit választom) és már megy is, de itt jön a bibi!! Nem minden filmet tesz át 3d -be, van olyan amikor a két képet egymás mellett játsza le (itt kéne a tvn átállítani 3d-re, megadni hogy sbs és kész, de a tvn ezt csak menüben lehetséges és ha belépsz a menübe kilép a filmből és itt nincs is 3d álításra lehetőség). Viszont vannak filmek, ahogy fent írtam "rövidebb filenévvel" ezeket ha elindítom, megadom hogy film szerinti 3d akko egymásra teszi a képet és már jó is....A kis szemüveg inkon megjelenik a lejátszóban de a itteni beállítási lehetőségek nem segíteniek!
Átnevzgetés sajnos nem segít próbáltam már mindehogy...
-
petakpa1
őstag
Az epg-m 1 órával el van csúszva.
A logban ezt találom, és szerintem összefüggésben van a problémával, de fogalmam sincs, hogyan lehetne kijavítani...
20:59:58.498 T:5344 WARNING: CSettingString: unknown options filler "timezonecountries" of "locale.timezonecountry"
20:59:58.498 T:5344 WARNING: CSettingString: unknown options filler "timezones" of "locale.timezone"Bármi ötlet jöhet
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
-
Tressy
senior tag
válasz #95456768 #14851 üzenetére
Nem lehet hogy csak a blueray 3D filmeket tudja bekezelni a tv lejátszója?Vagy lejátszik sbs vagy half ou filmeket is?Én egy projektorral szoktam 3D filmet nézni kodival.Ott úgy kell hogy elinditom a filmet majd a projektor menüjében kiválasztom hogy a 3D milyen elosztású (sbs vagy ou)és átvált 3D módba.Sonynál nincsen opció hogy milyen elosztásban érkezik a 3D?
-
footy
addikt
Sziasztok!
-vel nem sikerul letoltenem az m3u listat. Ez van a logban (LE 7.0.3):CS 20:52:18 102342.796875 T:1963384832 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.cardshare/
20:52:18 102342.804688 T:1963384832 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.cardshare/) failed
20:52:56 102380.437500 T:1963384832 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://service.cardshare.downloader/?action=getm3u
20:52:56 102380.437500 T:1963384832 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://service.cardshare.downloader/?action=getm3u) failedvalakinek otlet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lasse001 #14852 üzenetére
Ha hdmin keresztül nézed úgy van lehetőség 3d -re állítani a tvn.
Ha viszont a tvre telepített alkalmazással nézem, vannak filmek ahol átvált 3d magától és van ahol nem. Ez utóbbit nem is lehet változtatni mivel ha megnyomom a Action menü gombot (ahol 3d -re lehet kapcsolni) akkor kilép az alkalmazásból és visszalépve nem működik a dolog.
Azt nem értem hogy mi lehet a különbség a file -ok közt ami miatt az egyiket átváltja automatikusan a másikat pedig nem....
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki 3d filmnézéssel kapcsolatban!?
Van egy androidos Sony 3d tv-m és ezen használom a kodit, de vannak olyan 3d mkv fileok amiket nem tudok átállítani a programban a megfelelő módra. Tudok váltani sbs vagy alul/felül módra de nem teszi egymásra a két képet és így nem tudom 3dben megnézni. Ketté osztva jelenik meg a kép, mintha két program egymás mellett futna, mert a lejátszó vezérlője is mindkét képen megjelenik.
Nézegettem külföldi fórumokon, de semmi. Írták hogy nem mindegy a file név, próbáltam már átnevezni de nem működött! .iso -s 3d filmnél sem tudtam előhozni a 3d, lejátszani le tudja a filmet csak 2d -ben.
példaként:
ezeket a hosszabb nevű fileokat csak 2d -ben (két képet egymás mellett) jeleníti meg:
San.Andreas.2015.3D.1080p.BluRay.Half-SBS.TrueHD.7.1.Atmos.x264.HuN-SaS
ilyeneket pedig gond nélkül:
tmnt.3d.1080p-no1Valakinek ötlet?
Tv -n sem lehet átállítani kodi közben mert akkor kilép....
-
air
nagyúr
válasz szabi__memo #14846 üzenetére
Végül is miért nem mindjárt 4k minőséget akarsz ingyen, illegálisan.
A stílus meg.... Maga az ember.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
szabi__memo
nagyúr
válasz sebijani1982 #14847 üzenetére
Nem értem mi bajod. Mit javítanak? A videókat?
-
maestro87
őstag
válasz kmarci25 #14832 üzenetére
Valami Download URL beállítást láttam benne, szóval valószínű hogy be lehet állítani.
Egyébként nemrég vettem észre, hogy ez is csak egy mappába, ömlesztve tudja letölteni a sorozatokat, annak ellenére, hogy mindegyik sorozatnál be lehet állítani a helyét.
Viszont Post Processing-ban be lehet állítani, hogy a letöltés után átmásolja, áthelyezze (ekkor nem seedel) az epizódot, vagy a hardlinkjét tegye át a sorozat mappájába. De erre egyéni scriptet is lehet rá írni.
Amúgy sok beállítása van, szóval ki kell próbálni. -
sebijani1982
senior tag
válasz szabi__memo #14846 üzenetére
Tévedésben vagy!
Nem a minőségi aggályaid zavarnak többünket, hanem a stílus, ahogy megfogalmaztad... Remélhetőleg javítják illetve valaki tud megfelelő videókiegészítőt ajánlani megfelelő minőséggel. Exodus+ -ot használok, sorozatok, filmek 90%-ban mennek azok közül, ami engem érdekel..."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
szabi__memo
nagyúr
válasz sebijani1982 #14845 üzenetére
továbbra sem kaptam választ, hogy a fos minőségen kivül nyújt e jobbat a f...invasion
Az már nem is érdekel, hogy kinek felel meg a hulladék minőség, pedig furcsálom, hogy vannak akiknek megfelel. Hacsak nincs jó is csak én nem találom... (ez a kérdés oka)[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
válasz szabi__memo #14836 üzenetére
itt egy alternatíva a jó és kiváló minőséghez.
itt pedig egy másik. Mindegyik saját supporttal, profi kiszolgálással.
Egy tanács: a hasonlóan megfogalmazott támogatás kérést ott sem fogják díjazni.[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
castiels
addikt
Nem is nagyon akar most menni az exo..nem indìtja a fipkeket az elsö 1-2 kiszolgáló, inkább a kiszoogálokkal van a gond..
-
junkpod
veterán
válasz baca88 #14837 üzenetére
ahány listád van annyi IPTV Simple Clienset kell telepítened, ha az IPTV addon mappáról csinálsz másolatot és az xml fejlécben adsz neki egy másik nevet (IPTV második) akkor már megjelenik mind a két addon a kodi addon listában és mindgeyikhez külön m3u listát tudsz megadni (az, hogy letöltött vagy távoli szerveren van lényegtelen), epg-hez keress rá a "gravi" kulcsszóra itt.
Box's don't touch!
-
castiels
addikt
valamit elnyomhattam az exosharknál csak magyar nyelvű szinkronos filmeket dobál angol nylevű és szuper minőség helyett... tudnátok segíteni?
-
air
nagyúr
válasz szabi__memo #14836 üzenetére
Brávóóóó.
Erre van itt szükség. Köszönjük.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
baca88
csendes tag
Sziasztok. Legujabb Kodi van fent egy Nvidia Shield Android boxon. Sajnos nem talaltam mukodokepes megoldast, hogyan tudnek a Simple IPTV kliensben tobb playlistet hasznalni. 2 IPTV playlistem van, mindketto remote szoval nincs lementve az m3u fajl, webrol toltenem be oket. EPG-t is szeretnek mindkettohoz hasznalni szoval Playlist Loader es hasonlok nem jatszanak. Valakinek otlet?
-
Artus
csendes újonc
Köszi ez a lazarus repo a fény az alagút végén.
Artus
-
maestro87
őstag
válasz maestro87 #14810 üzenetére
Na megvan a megoldás!
A sorozat szerkesztésénél a Scene exceptions mezőbe kell felvenni a sorozat nevét úgy, ahogy a release névben is szerepel és akkor megtalálja. [link]
Tehát pl. a Géniusz-hoz Genius.2017.-et kell felvenni a listára ha az SFY rls-t akarjuk letölteni, viszont az MTB rls-hez meg elég a Genius is, mert a torrent nevében itt már nem szerepel az évszám az epizód jelölés (pl. S01E01) előtt.Ha más is akarja automatizálni a sorozatok letöltését, akkor LibreElec-hez a SickRage szolgáltatást a Thoradia repo tartalmazza, és telepítés után böngészőből a 8081-es porton érhető el.
Morefire-nek meg hatalmas köszönet amiért megemlítette ezt a lehetőséget.
-
pkollar
tag
Ha valakit érdekel müködő Filminvázió.
LivestreamPro kell hozza.
plugin.video.live.streamproLive StreamPro:
Beallitasok/Add Source/
Add URL: http://gilipollas.esy.es/repository/filminvazio/filminvazio.xml -
w.miki
veterán
válasz Slukkica #14595 üzenetére
Endedelmetekkel (nélküle) csináltam rövidített URL-t a repo.zip-nek, ha valaki telefonról van
repository.lazarus-0.1.zip
http://bit.do/msrepo3
http://tiny.cc/msrepo3[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
bukibeni
újonc
Sziasztok. Hol tudom letölteni a Lazarus-t kodi-ra? én mindenhol csak a genesis lazarus 4.8.5-öt találom és abban nincs benne az ExoShark. Én hülye újra telepitettem a kodit a RaspBerryn, csak közben nem tudtam hogy a MS már nem megy. Köszönöm előre is a válaszokat! Szép napot!
-
-
petakpa1
őstag
Egy Win7-es gépre telepítek épp v17-es Kodi-t, és elfelejtettem hogy kell azt megcsinálni, hogy a főmenüben megjelenjen a TV szolgáltatás. Kiegészítők között már telepítettem a PVR IPTV Simple Client-et és be is állítottam és Engedélyezve is van, de a Kodi Főmenüjében, vagy ha úgy tetszik fő képrnyőjén nem jelenik meg
Confluance skin-en vagyok egyébként.
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
törölt tag
Sziasztok.
Hogyan lehet a Lazarust 0.2 re frissiteni? Probaltam utana olvasni de sajna nem jonn össze. Innen töltöttem le a 0.1 verziot es utana nem frissul? -
vargalex
Topikgazda
-
lac14548
aktív tag
válasz the radish #14806 üzenetére
Hogyan tudsz RTL most-ot nézni (illetve nem nézni)...?
Én az androidos appal próbáltam, de nem tudom görgetni a képet, így nem tudok bejelentkezni.../Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
RTL Most 0.08, LE alatt tökéletes, de droid alatt most nem működik, nem tudom visszanézni a híradókat, csak üres lap fogad.
Mi lehet a probléma, eddig a tableten is kifogástalanul működött.Előre is köszi.
-
maestro87
őstag
válasz junkpod #14801 üzenetére
Nem nézhetetlen az ha a bitráta jól van megválasztva. Ezek szoktak lenni az ~1,4GB-os filmek és nC-ről ezt szokták letölteni a legtöbben. Pl. John Wick 2-nél jelenleg csak 17 ezer seeder van. Szóval nem olyan szűk kör az.
De az online filmes oldalakon még ezt is alul tudják múlni a 620x240-es filmekkel és ráadásul még az adatsebességet is kb. felére veszik, ami meg eléggé kockás filmet ad. Na az nézhetetlen.
Ja, és fullHD TV-n nézem, igaz csak 82cm-esen. Ha te nagyobb képátlón nézed, akkor lehet neked azért nézhetetlen. -
Spuri2000
senior tag
MS repo van még? Le lehet tölteni valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest