Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
satel
tag
sziasztok!
frissítettem a médialejátszómat 7-esről 8-asra, és sajnos már nem írja ki a KODI a filminformációkat, ha a filmeket a Videók/Fájlok menüben böngészem. Eddig ha a film könyvtárára ráálltam, máris kitette a filmborítót, meg a háttérben is ott volt a film plakátja, de most ezt csak akkor teszi, ha bemegyek a film könyvtárába és közvetlen ráállok a file-ra. Egy könyvtárban egy film van és a könyvtár neve ugyanaz, mint a 7-es rendszerben volt, ahogy a torrentről lejött. Viszont sok ilyen könyvtár van, és mindbe belemenni... :-(
Mit állítsak be, hogy ez ismét működjön?teljesen új telepítés:
MiniMX (S905.arm)
LibreELEC 7.0.2.007 -> LibreELEC 8.2.817
KODI 16.? -> 17.5RC1 (bár induláskor 17.4-et ír ki :-) )Universal Movie Scraper - engedélyezve
The Movie Database - engedélyezvefelszínek:
Estuary (beépített)
Confluence 1080
de egyikkel sem megyköszönöm
MiniMX-G CoreELEC ; HUAWEI P smart
-
Gyb001
senior tag
Üdv.
Van rá valami megoldás hogy Tizen OS-es tévére (samsung m5505) Movieshark vagy hasonló alkalmazást telepítsek?
Sajnos kodi nincsen rá.[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
atyca
senior tag
válasz robi12ster #16388 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
zodes
aktív tag
válasz robi12ster #16388 üzenetére
Vezérlőpult - Programok és Szolgáltatások?
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
Abyssh
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést ha triviálisat kérdezek, de több hónapnyi fórumozással vagyok lemaradva. Többféle eszközön használom az Exodus-t, Trakt-ot és a CardshareDownloadert. Verziókban ott járok mikor hónapokkal ezelőtt lekapcsoltak több addon-t/repot. Trakt pl csak kifelé szinkronizál, progress-t, watchlistet nem látok Kodin belül, Exodusban nem műxik a filmcím keresés csak ha színészre keresek rá, stb. Most láttam elérkezettnek, hogy mindent 100%-osra frissítsek, de pár dolog nem tiszta.
1. Találtam itt MSRepo-t és LazarusProject repot látszólag ugyanazzal a tartalommal. Melyik a "hivatalos"?
2. Stream addonok: ExodusHu-ra még emlékszem(vagy a magyar verzió akkortájt az ExodusPlus volt?), de miben más az ExoShark/ExodusPlus? Nekem egy olyan verzió kellene ami folyamatosan frissül, eredeti nyelvű tartalmakat talál, felfrissíti a progress-t Trakt-tra, működik a keresés, és visszafele is látja a listákat (erre mintha láttam volna vmi api-keyes megoldást, de remélem enélkül is megy már). Nekem tökéletesen megfelel a "hivatalos tulaj" (ha van most ilyen) által fejlesztett verzió linkje, eddig is azt használtam.
3. MovieShark/MovieCC? Miben más/jobb, mint az Exodus?Előre is köszi!
-
zseko
veterán
Köszi! Nekem kellett, végre meglett. Csak nem a kép-, hanem a hang beállításai alatt volt az egyéni felirat tallózása. Az egyedi felirat mappát nem vette figyelembe (talán azért mert nem egyezett a név), valamint, amíg be volt kapcsolva az 'Első felirat automatikus letöltése', addig juszt se csinált semmit, de most, hogy kikapcsoltam, már leszedi az első feliratot amit talál, és be is teszi...
HR24.hu
-
zodes
aktív tag
Sziasztok!
Amint elinditom, vagy újra inditom a kodit ezt irja ki: "Kizs torrent hiba. Részletek a hibanaplóban."
Nem is megy az NCTV. Úgy telepitettem, ahogy Kizs korábban leirta.
A hibanaplót nem tudom hol van. Halvány lila fogalmam sincs hol keressem. RPI3-on fut a LibreElec és a Kodi 17.Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
atyca
senior tag
válasz tomazin #16384 üzenetére
Szia!
A források (pl. Filmek) mappába csinálsz egy feliratok mappát,ahova bedobálod a fájlokat.
Majd lejátszás közben:
Beállítások/Kép és felirat beállítások/Felirat keresése/Tallózás/és megkeresed a fájlt (Kodi 17.4)
A Kodi Beállítások/Lejátszó/Nyelv részen megadhatod a feliratok tárolási helyét,illetve az egyedi mappa helyét.Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
atyca
senior tag
válasz robi12ster #16383 üzenetére
Keresőbe beírni?Nekem ott megtalálja.
Aztán jobb klikk/fájl helyének megnyitása.[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
Dolphine
addikt
válasz robi12ster #16379 üzenetére
Ha sima telepítés (nem áruházból!), akkor az asztalon lennie kell egy ikonnak. Ha mégsincs, akkor a Start menü, K betűnél látnod kellene. Végső esetben Program Files (x86) mappa, ha telepítés közben nem választottál másik mappát!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
zseko
veterán
válasz tkomlosi #16378 üzenetére
Valóban, a stream netes, a felirat meg a gépemen van, így gondoltam. A felirat letöltő ablakot hiába nyitom meg, nem írja ki a stream nevét. Nem látom mire keres rá, így nem tudom mire kellene átneveznem.
Kíváncsiságból hozzáadtam egy könyvtárat amiben sorozatok vannak, mondanom sem kell, amit megtalált és berakott, annak köze nincs az ott lévő sorozatokhoz, és érdekelne honnan szedte, mert hogy az egész gépemen nincs olyan sorozat... De amit megtalált, az legalább megtalálta 3-4x is, minden részt... És persze az egy 1x02 rész az egyik sorozat része, a másik 1x02 rész egy másiké, a harmadik meg egy harmadiké, stb.
Most azzal szenvedek, hogy törölje, a médiatár tisztítása nem segített.Egyelőre nem sikerült megoldanom, hogy a saját feliratot töltse be.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
robi12ster
tag
Sziasztok. Nagyon régóta használok kódot, androidon, linuxon, windowson is. De most windows 10 van a gépemen, és telepítettem, de felrakja, és utána nem találom a gépen. Ujratelepítésnél megkérdezi, hogy írja e felül. Akkor sincs meg. Próbáltam áruházból is ,de semmi. Win 8, vagy win 7 legyen?
-
tkomlosi
aktív tag
beállításokban meg tudsz adni egy mappát, hogy hol vannak tárolva a feliratok.
ha ott egyezik a film fájl neve a felirat fájl nevével, akkor meg fogja jeleníteni -
zseko
veterán
Saját (gépen lévő) feliratot be lehet valahogy töltetni lejátszás alá, vagy csak ami kiszolgálók vannak, netről tölt csak le?
HR24.hu
-
xtend
senior tag
Helló mindenkinek!
Az iptv-nél, hogy mutassa a műsorújságot, melyik névnek kell megegyeznie az xmltv csatornalistával?
Értem én ezalatt, hogy az m3u így néz ki#EXTINF:-1 tvg-id="csatorna név" tvg-name="csatornanév" tvg-logo="" group-title="",csatornanév
http://tvműsorlinkjeSzóval melyiknek kell megegyeznie? tvg-name? tvg-id? vagy a végén a , után v. mindegyiknek?
Köszi! -
morefire
tag
válasz warezxts #16354 üzenetére
Az ExoShark Repoban megtalálható a legújabb URLResolver.
(#16355) Dolphine
Ez egy érdekes anomália. A sorozat többi évadának epizódjai megjelennek az ExoSharkban. Ha lesz időm, utánanézek.(#16366) bulletstorm
Ez így kevés információ, ahhoz hogy bármit is kezdeni tudjunk a problémáddal. A fröcsögés nem segít.Donate: bit.ly/morefiredonate
-
salem007
tag
RTL most nálam hibát jelez másnál is van ilyen?
Az X-faktor tegnapi adását nézném, de a teljesadások üres,ha tovább lépnék
akkor hibát dob.
Valami ötlet? -
törölt tag
Valaki tapasztalta azt, hogy a fusion megszuntetese es a felirat virus balhe ota konkretan minden felirat szar?
Ossze vissza csuszkal vagy lemarad vagy siet, de nem fixen. Egy 45 perces sorozatnal 6-8* ra kell tolni masodperceket.
Valahol meg neha siet aztan kesik.
Ez az uj kodi ota van igy.
A hd tartalmak is eltuntek (pl a mad max full fosqualitiben van mar csak)
Exoshark, exodushu, covenanthu stb.
Hetvegenkent konkretan teljesen bedoglik az egesz.
Van windowsos htpc meg egy tinker board androiddal.
Detto ugyanaz.Szal ez igy most hullaszar.
-
joko78
csendes tag
válasz Stewe Dragon #16356 üzenetére
Nem sokra mégy vele. Nézhetetlenül szaggat.
Egyébként ez a cím ment előtte is párhuzamosan. -
Bucy
aktív tag
válasz Stewe Dragon #16356 üzenetére
Hétvégén megint MotoGP, engem csak egy Spíler TV érdekelne, ha esetleg megszánna vele valaki akár privátban.
-
losonczyboy
újonc
Sziasztok van valakinek esetleg linkje magyar TV m3u filehoz? Eddig cardshare t használtam, de az elmult 2 hétben nem tudtam használni. Gondoltam megpróbálom PVR simple cilentel de sajnos nem jutottam sokra. Külföldön tartózkodom, jó lenne valami magyar adàst varázsolni a gépemre. Válaszokat előre is köszönöm.
-
Stewe Dragon
csendes tag
Régi szerb live tv lista ujra megy....
módosított címekkel, hátha vki hozzáfér, én sajnos nem hiába aktív a VIP az elfizetésem az oldalon..
Esetleg ha valaki ki tudja nyerni szívesen veszem privátban...
link:https://iptv.zone/en/playlist/268152 -
morefire
tag
válasz kmarci25 #16343 üzenetére
Próbáld meg telepíteni a legújabb URLResolvert (4.0.06). Az ExoShark Repoba most került fel. Ha ezután sem működnek a szinkronos linkek az ExoSharkban, akkor valószínűleg törölték őket a tárhelyekről.
(#16351) Dolphine
Ha az oldalon fent van az adott tartalom, akkor látszódnia kellene az ExoSharkban is.Nem vagyok illetékes a moderációban, de az oldalak teljes nevének említését szerintem mellőzni kellene a fórumon.
[ Szerkesztve ]
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
Dolphine
addikt
válasz consono #16344 üzenetére
Sorozata válogatja.
Én volt, hogy nem találtam meg szinkronosan az adott sorozatot, viszont MS-ről eddig még mindig tudtam nézni!Apropó a sorozatkatalogus.cc oldal valamelyik kiegészítőben be van integrálva?
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
hunaqua
addikt
válasz kmarci25 #16343 üzenetére
Annak idején amikor ment az Ezel a kisfiam mindig kérdezte,hogy nézheti? Mondtam nem,majd 12 éves korodba!
Eltelt pár év,és jelentkezett,hogy majdnem 12! Nem felejtette el!..most ketten nézzük az MS-rő esténként .
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
consono
nagyúr
válasz kmarci25 #16345 üzenetére
Nem tudom, hogy van e gazdája. Mióta kijött fentvan, de igazán pár hete használjuk, most működik. Legalább is azok a sorozatok ott vannak, amiket az asszony néz
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
kmarci25
veterán
válasz hunaqua #16342 üzenetére
Akkor a CovenantHU, az ExoShark és az ExodusHU nem a legalkalmasabb erre? Mert én idegen nyelven nézek, leginkább HD-ben, amire az Exoshark nagyon jó. De tegnap ismerősnek szinkronos epizódokat kerestem, és azok nem indultak el. A legfelkapottabb sorozatokból is csak az idegennyelvű ment.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
kmarci25
veterán
Segítsetek kérlek. Melyik addon-nal van a legnagyobb esélyem arra, hogy magyar szinkronos tartalmak - leginkább sorozatok - elinduljanak?
[ Szerkesztve ]
-
Punyi75
csendes tag
Üdv!BHTV/NCTV addont hol találok?
-
blakey
titán
válasz Minstrel #16332 üzenetére
17.4 alatt próbáltam, működik, nem volt hiba.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
direwolf
őstag
A BHTV/NCTV addonban hogy lehet törölni egy folyamatban lévő torrentet?
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Flashback
addikt
Sziasztok
BHTV-t feltelepítettem felh/jelszó párost kitöltöttem (duplán ellenőriztem). De indításnál azt írja ki hogy hiba további infó a naplóban. A hibanapló viszont üres.
Mit rontok el?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
nonoffi
újonc
válasz huliganboy #7619 üzenetére
Szia!
Valószínű nekem is ez lesz a probléma.
Sony Androidos Tv-n használom, ha belső tárolóra állítom a mentés, helyét, semmi gond, de ha külső HDD-re vagy hálózati meghajtóra, akkor kiírja, hogy írásvédett a mentési hely.
A kérdésem az lenne, hogyan tudok adni írási jogosultságot az eszköznek Android Tv-n (6.0.0.1-es rendszeren)
Találtam egy leírást itt
De ez 4.4Kitkat-re van.
Szerinted alkalmazhatom a tévémen is?[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Nálatok működik a SuperSubtitles kiegészítő? Tegnapelőtt hibát dobott, tegnap pedig nem talált feliratot, pedig az oldalon volt.
-
gringoka
aktív tag
Köszi a válaszokat de sajna egyik ötlet sem járt sikerrel
-
tonyrulez
őstag
-
sbwolf
aktív tag
válasz Speedcop14 #16320 üzenetére
Próbáld meg ezt.
-
urgoz
aktív tag
Bővült a LiveStreamsPro addonhoz írt xml fájlom. A HbbTV és a MinDig TV élő műsorai mellé bekerültek az interneten hivatalosan nézhető magyar tv-k is, és bővült a külföldi kínálat is. Igyekszem naprakészen tartani az adatokat, ha hibás linket találtok, vagy tudtok olyan hivatalosan fogható adásról, ami nincs a listában, akkor írjatok privit.
A LSP-ban ezt kell forrásnak megadni: http://pastebin.com/raw/ frnavVgX -
Speedcop14
csendes tag
sziasztok..kis segítséget kérnék..Kodi 18 (beta) windows 10 alatt futtatom egy mini pc-n..a laptopomon szintén windows 10 fut és a laptop megosztott mappáját a mini pc "látja" és használja is DE a Kodi nem ...légyszi írjon ha valakinek van ötlete..köszönöm
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok!
tableten szeretném használni a kodit és olyan problémám van , hogy
filmeknél fájlok megadása szakasz-nál nem tudom betallózni az sd kártyát.
Erre van valami lehetőség , hogy úgy nézzen ki mint a pc-men? -
Minstrel
senior tag
Viasat play már nem fog működni?
-
hzx0
aktív tag
Tv boxnál ha kilépek kodibol a droidra. transmission akkor is fut?
[ Szerkesztve ]
-
-
robi12ster
tag
Sziasztok. Tudja valaki,hogy mék az a kodi, vagy xbmc legrégibb verzió, amin beállítható még a movieshark?
-
morefire
tag
Az ExoShark 1.1.0 frissíthető az ExoShark Repoból.
VáltozáslistaDonate: bit.ly/morefiredonate
-
morefire
tag
válasz kmarci25 #16298 üzenetére
A Trakt kiegészítő fel van neked telepítve? Arra gyanakszom, hogy be van kapcsolva a Törölt filmek törlése a Trakt gyűjteményből opció.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
MS 2.3-ból telepítem az ind@videót. Rátolom azt amit Te linkeltél,de nem jó.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
morefire
tag
Elküldtem a urlresolver fejlesztőjének az indavideo foltozást. Remélhetőleg a következő frissítés tartalmazni fogja a módosításokat.
[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Most honnan tölthető le ez az addon, mert az összefoglaló linkjéről nem....
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest