Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirjames73
csendes tag
válasz vargalex #26632 üzenetére
Akkor nálam lesz valami. Újratelepítés megvolt. Semmi változás. Megnéztem a Barátok köztben semmit sem hoz fel, ahogy az éjjel nappalt Budapestben sem. Amit felhoz az pedig piros.
Sőt jobban megnézve szinte minden üres.
Kodi 18.4 (9.1.501), Libreelec, RTL Most 2.2.4[ Szerkesztve ]
-
Sirjames73
csendes tag
válasz vargalex #26604 üzenetére
Hello,
Tegnap este kipróbáltam a kiegészítőt. Lefrissítve a 2.2.4 verzióra, a Drága örökösökkel próbálva. Csak pirosak vannak a 2.évad 51. részig (ami érthető), de az új részek nem látszanak. Weboldalon és telefonon látszik az 56-57. rész is. (bár az 52-55. ott sem).
Üdv,
James -
-
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
A problémával kapcsolatban az alábbi megoldást találtam. Az Exoshark és Movieshark teljes törlése.
Plussz az URLResolver és a ResolverURL kiegészítők törlése is. Újraindítás majd az addonok újratétele, hagyva hogy a hiányzó függőségeket ő maga telepítse. Nekem így sikerült müködésre bírni.
Remélem segíthettem.
Üdv,
James -
-
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
Települni települ a Exo és a Movie is, de az Exo esetén nincs elérhető adatfolyam a magyar kiszolgálóknál. A movieshark pedig hiba, további információ a hibanaplóban.
Ez így használhatatlan. Az HBO GO ami szintén a repoban van OK, az RTL Most szintén.Üdv,
James -
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
A helyzet a következő:
RPI3 + Remote PI Board ([link]).
Eddig Librelec-nek a 17.6 volt fent és rendben müködött a kikapcsolás. Feltettem a Libreelec18-t és azóta a kikapcsolás 10-ből 2-szer nem sikerül. Képernyőn a jel megszünik, de nem kapcsol le a RPI3. Vajon hol vannak a leállításhoz kapcsolodó logok?Üdv,
James -
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
Az Exoshark-ban található magyar kiszolgálók elérhetőek Németországból? Nincs korlátozás ezeken a kiszolgálókon?
Üdv,
James -
Sirjames73
csendes tag
Na az eddig müködő Xbox One Kodi megadta magát. Egyik kiegészitő sem hajlandó futni.
Se Exoshark, se Movieshark, se RTL. Kezd elegem lenni! -
Sirjames73
csendes tag
válasz zoltan6 #19282 üzenetére
Kicsit olvasni is kellene a fórumokat:
LibreElec oldalán:
InstallingYou need a working LibreELEC system in order to install a test build. If you are starting from scratch, use an official LibreELEC disk image to create a working system on your SD card. Once you have a working system, install the test build by copying the tar file into your Update folder and reboot.
Tehát kell egy müködő 17-es és abból frissíts.
Itt találsz hozzá:
[link] -
Sirjames73
csendes tag
válasz Sirjames73 #19177 üzenetére
Örömmel mondhatom el, hogy az Exoshark mostani frissítésével elindul az Xbox One-n a lejátszás.
Első alkalommal nincs elérhető adatfolyam a hiba, de a következő indításkor már felhozza a kiszolgálókat és le is játsza. Jóval lassaban megy a keresés és listázás mint egy androidos boxon vagy RPI3-on de működik!! -
Sirjames73
csendes tag
válasz Sirjames73 #19165 üzenetére
Erre valaki?
"Használja valaki Xbox One konzolon a Kodi-t?
Feltettem a fiamnak, de az Exoshark esetén ha magyar kiszolgálók vannak kijelölve és a kiszolgáló nyelve magyar akkor nincs elérhető adatfolyam. Ha az angol bent van akkor talál, de csak angol kiszolgálókat.
Miért lehet ez?"[ Szerkesztve ]
-
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
Használja valaki Xbox One konzolon a Kodi-t?
Feltettem a fiamnak, de az Exoshark esetén ha magyar kiszolgálók vannak kijelölve és a kiszolgáló nyelve magyar akkor nincs elérhető adatfolyam. Ha az angol bent van akkor talál, de csak angol kiszolgálókat.
Miért lehet ez?Üdv,
James -
Sirjames73
csendes tag
válasz Kiratheonly #17180 üzenetére
Az AMD kártyákkal nincs gond, inkább az Nvidia kártyák a szivatósak. Menni fog a kártya átadása a virtuális gépnek, azonban mindig van valami ami nem lesz tökéletes. Sok évnyi ESXI üzemeltetés után merem ezt mondani. Erre van kitalálva a Vmware Player, ott müködik.
-
Sirjames73
csendes tag
válasz Kiratheonly #17156 üzenetére
Amennyiben ESXI alatt szeretnél ilyet, ajánlom olvasásra a támogatott kártyákat:
[link]
Az ESXI-t nem erre találták ki! :-) -
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
Movieshark csak nekem nem megy? A legutolsó 2.0.5 van telepítve a Lazarus repoból, bejelentkezés beállítva, meta és gyorsítótár adatok kitörölve. De nincs találatom a filmek alatt, csak a sorozatoknál. Az oldal ahonnan szedi a filmeket müködik és a filmek elindíthatóak. Valaki?
Üdv,
James -
Sirjames73
csendes tag
Áll a filmezz.eu amire a movieshark is támaszkodik!
-
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
Pi3 felhasználóként egy gyors kérdésem lenne. A PI3-t Libreelec-kel médialejászónak használom. Az eddigi lejátszóim a TV-vel karöltve ismertek egy olyan beállítási profilt(színt), hogy x.v.Color (xvYCC).
Sajna több napi olvasgatás után sem tudok rájönni, hogy ezt a profilt valahogy tudja-e kezelni a Kodi?
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest