Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz retesz147 #16984 üzenetére
Nekem az itthoni hálózatom. Huawei B593 > Xiaomi 3G > Tplink 8 portos swits > gépek és boxok kábelen (5 pc, Beelink MINI MXIII III, MINI MXIII II, +1db Tplink 5 portos swits, Sunvell 95) > Xiaomi 3 router wifi repeater > telók és Megogo MXV.
Semmi hiba nincs, vagyis volt.
Amikor a B593 routolt és wifivel kapcsoltam a boxokat a Beelinkekre invalid mac adres hibát írt, kábelen is utána. Kiiktattam a B593-at (csak modem), megszünt a hiba, ami ugyan az volt, mint neked.
Az invalid mac addrest akkor írta ki, mikor fix ipt akartam kiosztani, ha nem fix volt akkor mentek, de ugyan ezzel a hibával, sőt amikor veállítottam a WDR4300-at routolni (nem volt még itt a 3G), akkor is invalid mac volt. Cseréltem az összes kábelt egyformára az aliról (lap cat6 kábelekre).
Azóta ebben a felállásban semmi hiba, pedig a 3G rendesen ki van használva, még egy 2TB külső vinyó is lóg rajta, a temérdek Xiaomi Smart Home cuccról nem is beszélek.....
Szerintem nálad is wz lehet (nem tudom pontosan mi ), próbáld ki a fix ipt.Hopp, hamarabb írtam, mint olvastam
[ Szerkesztve ]
-
TomBond
aktív tag
Be tudom valahol állítani, hogy a kodi (alapprogram) magától frissüljön? Ebben az esetben 17.4-ről 17.5-re.
[ Szerkesztve ]
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
retesz147
addikt
Meglett a megoldás, köszönöm szépen!
Bemásolom a javaslatod, hátha valakinek jól jön!:
"Az első a Switch Control menüben a LAN1be legyen a box és kapcsold ki a Flow Controlt. Speed lehetne fixen 100MB Full An. Utana nezd meg 100Mb Full duplex Force beállítással is. Majd ugyanezt bekapcsolt Flow Controllal.
Második, hogy nézd meg Firewall - Netfilter alatt NAT vagy uPnP beállítással mi történik.
Javaslom mindig csak egy beállítás és utana teszt. Hátha. Sok sikert.
https://mobile.twitter.com/geekyranjit/status/867966528192262146/photo/1"Az első mondatban volt nálam a megoldás, de főleg a Flow Controll kikapcs, 100Mbps Full AN mellett.
Nagyon szépen köszönöm!
Másnak is a sok ötletet, hogy próbáltatok segíteni!!#Xiaomi wifi router 3G padavan beelink mxiii
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
rfszabi
tag
sziasztok!
OnlineStream.hu plugint telepítenék, de amikor telepíteném zip-ből "dependencies not met, please contact add-on author." akkor ezt az üzenetet kapom.
Ötlet, tipp? -
morefire
tag
Az ExoShark 1.1.9 frissíthető az ExoShark Repoból.
VáltozáslistaDonate: bit.ly/morefiredonate
-
blakey
titán
válasz retesz147 #16991 üzenetére
De nem akartál + eszközt, pedig írtam, hogy ez lenne az egyik megoldás.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
retesz147
addikt
-
-
Slukkica
őstag
OnlineStream addon frissitve. Az új verziót a Lazarusban keressétek.
A régi verzió még megtalálható az MS-ben.Az újba bekerült a TV szekció!
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
blakey
titán
Mindkettő, a Beelink másik routerrel hibátlan, másik eszköz a Xiaomi routerrel hibátlan, Beelink a Xiaomival nem müködik megfelelöen, tehát itt valamilyen zavar lép fel.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz retesz147 #16984 üzenetére
Ahogy már végigmentünk a dolgokon, a két eszköz nem szereti egymást, bizonyíték rá a másik eszközöd ami hibátlanul működik. Amiket megbeszéltünk még kipróbálhatod de ha nincs javulás akkor box csere lehet a megoldás. Ahogy már írtam neked, sajnos nálam is volt olyan, hogy a router és egyik eszközöm nem szerették egymást.
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Off a téma, de hátha találkozott valaki ilyen problémával. Box topicban tettem fel a kérdést, @blakey kolléga próbált segíteni, de úgy néz ki nem tudtuk megoldani a dolgot.Nincs valakinek ötlete, mi okozhatja ezt az inkompatibilitást vezetéken?
"Szinte használhatatlan lett a box".Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
-
DarkByte
addikt
Nem régen lett HBO GO-ban live stream a magyar HBO csatornára. Igaz csak SD de még is van. Ezt sem lehetne valahogyan Kodi-ra varázsolni? Tehát nem a VoD-ot hanem a stream-et? Előfizetési adatok megadásával természetesen, nem feketén érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
előzmény
Ha hiszitek,ha nem,rendbejött a teljes képernyős lejátszás a windows 10-es kodimon,mégpedig úgy hogy visszaáltam az előtő windows 10 buildre,nem tudom mit csesztek el a legfrisebb win 10-el,hogy csak hang volt a kiegészítők lejátszásánál,de sehogy sem tudtam helyrehozni,csak így,olyan mintha nem tudná használni lejátszáskor a hardveres gyorsítást. -
karessz11
csendes újonc
Sziasztok. Egy kis segitség kellene. A laptopon szoktam kodizni, amin windows 10 van, amikor frissül a windows, utána mindig kékképernyővel kidob a kodi. Meguntam mind visszaállitani a windowst az elözőre, igy teljese alaphelyzetbe állitottam.(ezt javasolták a youtubon) De igy is mikor elindul a kodi, pár másodpercre rá megint kékképernyő lessz. Van e erre megoldás?
-
samupapa
csendes tag
válasz junkpod #16974 üzenetére
A kodi egy androidos Mini M8S-en megy (2/16GB), van rajta digit kimenet erősítőbe (SPIDF, optikai), meg egy HDMI amivel az LG tévémre van kötve. Eddig előző kodi verzióknál nem csinálta ezt, minden alapbeállításon van. Most a 17.5 verziónál csinálja, hogy random elkezd kattogni meg viszhangosodni a hang egy idő után. 2-3 újraindítás után megjavul és megy szépen akár órákig...
("Ha lenne pénzem, már nem lenne..." :-) )
-
Zolorado
tag
válasz Széna Tom #16975 üzenetére
Elvileg olvassa a lemezszámot az ID3v2 tagből, szerintem ott kell megadnod hogy hányas lemez, a mappastruktúra mindegy.
-
Széna Tom
csendes tag
Alap kérdés, de nem találtam jó megoldást sehol. Hogy rendezitek a zenei dupla albumokat? Próbáltam külön mappákba. Mediamonkey, Musicbrainz.. stb. De többnyire egy mappába veszi és van két első szám, két második..
Mi a megfelelő rendezés, mappastruktúra? -
vitezfeher
tag
[ Szerkesztve ]
-
sergio81
tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segitséget kérni tőletek! Adott egy Philips puk7100/12 androidos tv! Korábban már használtam rajta a kodit és a MSrepo-t! Most egy gyári visszaállítás után újratelepítve sehogy nem tudom működésre bírni! A repo feltelepül rendesen (próbáltam már többek közt a lazarust is ua.) De amikor a tárolóból akarom telepíteni a kiegészítőket a sikertelen csatlakozás a tárolóhoz üzenet fogad minden repónál kivéve a kodi alapjait! Valakinek esetleg ötlete? Napok óta próbálgatom a tv-t már vagy 10szer újrahúztam különböző verziójú romokkal , hátha de mindig ugyanaz! Idegesítő mert előtte kb. egy évig használtam ezen a tv-n! Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
zoltan6
őstag
Találkozott már valaki olyan hibával,hogy windows frissítés után win10 legál(a legfrissebb őszi) nincs kép a kiegészítőknél? pld rtlmost,tv2 player,elindul a műsor és csak hang van.ha átrakom a kodit ablakos módba és kinagyítom a képet akkor jó,csak ugye alul van a tálca,meg felül az ablak kerete.valami windows védelem lehet? A filmlejátszás megy rendesen nasról teljes képernyőn is.winben egymonitoros mód van csak,kodiban hardveres gyorsitás ki-be kapcsolásával,átkapcsolásával már próbálkoztan.winben intel hd graphics driver nem változott,ugyanaz mint volt,más mi lehet még?
-
Brett001
aktív tag
válasz Martin Eden #16959 üzenetére
Köszi!
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Slukkica
őstag
Igen beállítás függvénye, hogy frissül -e vagy sem.
Mai frissítések:
ExoShark, Plex free, URLResorver, Adulthideout!₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
Az ExoShark 1.1.8 frissíthető a Lazarusból is
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
pavicevic
tag
sziasztok!
felraktam a sunvell t95-os boxomra ezt a buildet: LibreELEC-S905.arm-9.0-Leia-testing-Gendo-20-10-2017
szeretnek mukodo netflixet ezen a verzion, azonban a netflix addon telepitese utan a bejelentkezesnel a login failed, valamint please check your credentials hibauzenet fogad.
van vmi megoldas erre a problemara?
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy hülye kérdés, de:
Most telepíttetem Win10-re a Kodi-t, és nem találom a hangerő állítási lehetőséget a zenelejátszóban. maximum hangerőn bömböl. Mielőtt valaki, hogy a windowsos csúszkával állítsam, akkor elmondom, hogy WASAPI-t használok, tehát a vindózos hatástalan. Ezt a lejátszón kéne állítani, ha volna rajta olyan. Valamit utólag kell letölteni?[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Minstrel
senior tag
Youtube addon mindenkinél olyan, hogy nem látszik minden feliratkozás és pl. az előzményeknél semmi?
-
-
MeSKA
aktív tag
Köszönöm a segítséget... Hát nem sikerült, pedig mindent a leírtak szerint csináltam. Visszaraktam a régi, 16.1-es Kodi rendszert, azzal tökéletesen működik. A 17.4-es rendszert pedig hanyagolom, rendesen elcseszték...
Viszont egy dolog nagyon érdekelne! Az nCore-t szerettem volna feltenni rá. Fel is ment a HUNCoreTV (2.0.3-as verzió) bejelentkeztem, de hibát ír ki és nem indul el. Telepítve van a kiegészítője is, a libtorrent (1.0.9i verzió)
Valakinek sikerült ezt beállítani és megy rendesen?[ Szerkesztve ]
-
Fastfact
csendes tag
Sziasztok!
Valaki rájött esetleg hogyan kell ilyen LG magic remote-tal előhívni a helyi menüt?hol méz, hol áfonya
-
tlac
nagyúr
4k-s hdr-es filmekkel lehet valami kezdeni, hogy ne legyenek fakóak nem hdr-es kijelzőkön?
-
Zolorado
tag
Valóban a külső IP-re szokták mondani hogy dinamikus, ahogy az előttem is írták, de ha routered van, akkor alapesetben az is dinamikusan osztja ki az IP-ket!
Ha IP-cím alapján szeretnél kapcsolódni a hálózathoz, akkor az IP-címet fixálnod kell azon a gépen, amelyikkel megosztod a mappát, különben lehet hogy pár ki-be kapcsolás és eszközök fel-le csatlakozása után másik IP-t kap. (Hasonlóan jártam a Kore-ral.)
-
samupapa
csendes tag
Sziasztok!
Androidon kb egy hete frissítettem 17.5-re a KODI-t, azóta HDMI-n a hang egy idő után elkezd kattogni, majd visszhangos lesz, élvezhetetlen, ha online nézek filmet sorozatot. Van, hogy csak 2-3 újraindítás után lesz jó, aztán megy órákig jól, majd random megint "behülyül" a hang. Valaki találkozott már ilyennel? Mi lehet a megoldás?("Ha lenne pénzem, már nem lenne..." :-) )
-
morefire
tag
Az ExoShark 1.1.8 frissíthető az ExoShark Repoból.
VáltozáslistaDonate: bit.ly/morefiredonate
-
MeSKA
aktív tag
Most irt az Eminent ügyfélszolgálata. A lényeg, hogy a Kodi 17-es rendszertől megváltozott az SMB kezelése. Küldött egy linket a megoldáshoz!
http://www.eminent-online.com/faq/index/quest/q/11696/
Ezek szerint ezt említetted Te is, csak a PC neve helyett az ip címét mondtad. Vagy mindegy mit írsz be server névnek?
-
kmarci25
veterán
Az utóbbi időben elég gyakran használtam a TV2 addont. Tegnap este (9-10 óra körül) először csak döcögött a lejátszás, aztán megállt bufferelni. Az egyéb net forgalmat leállítottam, először egy újraindítás segített, kb fél órát megint ment, aztán újra előtöltés. Speedtesten néztem sebességet, az rendben volt. A dühítő ebben az volt, hogy a kis százalék mutató egy fél órás műsornál kb. fél percenként haladt egy százalékot. Több adást is próbáltam, de mindnél ugyanez volt. Más használta tegnap ezt az addont?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek, el vagyok keseredve... A mai napon üzemeltem be egy Eminent EM7680-as készüléket. (OP rendszere a LibreELEC, azaz Kodi). Gyári állapotban (gyári szoftver verzióval) beállítottam a wifi kapcsolatot. A már előtte megosztott számítógépes mappát hozzáadtam. Működött is, szépen stream-elte a videókat egészen addig, amíg fel nem telepítette az új Kodi verziót. Onnantól sehogy se látom az SMB hálózatomat. Mi lehet a probléma?
Ugyan úgy próbálom hozzáadni a hálózati mappát, ahogy az elején, de nem lát, nem észlel semmit. PC-t kizárnám, mert az elején jó volt, illetve van egy Raspberry-m amire ugyancsak a Kodi OP rendszere van telepítve és ott rendesen megy a dolog. -
palika20
csendes tag
Üdv.
Nekem a KODI raspberry-n fut és NAS-ról szedi a médiát. Esetleg valaki nem tud nekem abban segíteni, hogy a törölt filmeket és az újjonnan berakott filmeket autómatikusan hogy tudnám frissíteni?
A válaszokat köszönöm.
-
generic
senior tag
sziasztok!
Jelenleg melyik m3u lista az ajanlott magyar tartalmakhoz? Regen moviesharkoztam, az mukodik meg?
-
AcCEsS
senior tag
válasz bacsomarton #16905 üzenetére
Köszi a tippet , megpróbálom ezt a spéci VNC verziót valahogy átemelni raspbian alá. Meglátjuk...
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
a.t.t.i.
senior tag
Tud esetleg valaki arra megoldást hogy a kodi libreelec alatt,csak lejátszáskor villogtatja a képet?
Hol van kép-hol nincs,aztán valamennyi idő után,már nem csinálja.
Valami beállítás?[ Szerkesztve ]
-
bacsomarton
tag
válasz AcCEsS #16902 üzenetére
Szia!
Libreelec alatt van VNC szerver, a hivatalos Libreelec repository alól telepíthető és teljesen jól működik (Raspberry Pi VNC). Normál Raspbian alatt (nem Lite) az OS VNC szervere egyébként nem látja a KODI-t, azaz, ha elindítom, akkor továbbra is az asztalt látom, míg a monitoron már fut a program. A lite-al kapcsolatban ezt a fórumot találtam:
https://raspberrypi.stackexchange.com/questions/68046/black-screen-using-vnc-with-raspbian-lite
Talán a Te esetedben nem a fekete képernyő jelenik meg, hanem a KODI felülete.
Márton
-
salem007
tag
Nálam a Viasat play nem frissíti önmagát.
Behalt ez is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest