Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Létezik olyan app IOS-en, ami youtube videókat tudja a háttérben futtatni?
Sajnos a gyári YT app ha kinyomom HOME-al, akkor leáll.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
Szolgáltatót váltok: ha budapesti mobilhálózatról van szó: Voda vagy Telenor?
-
madgie
titán
válasz radi8tor #105792 üzenetére
Abszolút pozitív egyébként maga az ügyintézés, tényleg megpróbálta a magyar ügyintéző csaj megoldani a gondomat, ezért hívtuk végül a külföldi Apple ID supportost is. Aztán majd meglátjuk, mi lesz, a srác elküldte nekem az email címét, hogy ha legközelebb jelentkezik a gond, akkor közvetlenül neki küldhetem a print screen-t és folytatjuk a hibafeltárást.
-
madgie
titán
válasz Ragnar95 #105776 üzenetére
Egy 15 és 25 perces telefonhívás után annyira jutottunk, hogy az amerikai kolléga sem tudja, mi lehet ez, és el kéne kapnom print screennel legközelebb az üzenetet, amikor zárol. Mondtam neki, hogy az jó dolog lesz, kábé fél évente csinálja, biztos eszembe lesz ez jövő tavasszal
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom eldönteni hogy ez most komoly vagy vicc...:/
-
lacy86
addikt
válasz Totheground #105770 üzenetére
Ismeros erzes!
Lassan nekem is fel kell venni a "ple" pofat!
Min. 3 embernek out lesz!
Mondjuk nem is "banom" ( legalabb a tobbi majd eszhez kap egy kicsit ) -
legiaap
félisten
Hát muszáj voltam megvenni a The Following 3. szezonjának az utolsó részét iTunes-on. Sehol nem találtam online stream-ban...
Utálom mikor valamit feltöltenek online és az utolsó részt nem tölti be egy lejátszó sem.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
SÖ
addikt
Engem a MEGA akar törölni, mert hogy rég volt mozgás
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz madgie #105775 üzenetére
Ha régen használtad az ID-et, akkor fokozott biztonsági protokol lép életbe. Én is így jártam, és még nem is vásároltam. Asszem sima rebootnál is kéri. BlackBerry -nél 10.2. -óta így van. Ergo ha elfelejted a BlackBerry ID-t és újra indul, dobhatod a kukába. Mondjuk vannak biztonsági kérdések. Ez így teljesen jó, csak a jelszó tolvajok ellen nem véd.
Persze vannak vírusok, amik percenként kérik a jelszót és küldik egy varez szerverre, de gondolom nem erről van szó
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Bling95 #105779 üzenetére
Az a baj, hogy megvannak a saját nagybetűs-kisbetű-szám kombinációim, amik relatív biztonságosak, de még fejben is tudom tartani őket, és zavaró, amikor azon kell agyalni, hogy akkor most hogy alakítsam, mert zároláskor az aktuális értelemszerűen nem választható, az azelőttit meg szintén nem engedni, mert valami olyasmi szabály van náluk, hogy fél, vagy egy évvel utána nem választhatod ugyanazt.
Mondjuk a Facebook is szivat két hónapja, ott azért karattyolt, mert szerinte nem az igazi nevemmel vagyok fent (igaza van, de direkt). Megfordítottam a vezeték-kereszt kombinációt, az "okos" algoritmus azzal átengedett, de a 60 nap után sem engedi megváltoztatni. Személyit szeretne, vagy útlevelet. Én meg a medve anyját.
-
madgie
titán
válasz Ragnar95 #105776 üzenetére
Már sokszor eljátszották velem, kábé fél évente elő szokott kerülni a dolog. Mondjuk az lehet, hogy rég vásároltam náluk, az iPad-en semmi újdonság nincs egy ideje.
szerk: mindenesetre holnap reggel fél kilenckor elvileg felhívnak majd az esettel kapcsolatban... bár sok reményt nem fűzök a dologhoz.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vannak érthetetlen biztonsági dolgok.
Engem gmail kizárt az egyik fiókból, mert ő azt gondolta valaki illetéktelenül akart hozzáférni.
Persze jelszó, minden stimmelt. És mivel nincs alternatív emailcím megadva és tikos válasz sem, ezért nem hozható vissza az acc.⭐ Stella
-
Ragnar95
félisten
Én a helyedben felkeresném az Apple ügyfélszolgálatot ezzel, mivel ez nagyon nem normális, tőlem sosem kérte még az Apple,h változtassam meg a jelszavam és fórumokban se nagyon olvasni ilyen problémákról, szóval lehet, hogy valami egyedi anomália volt, aminek jobb a végére járni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
madgie
titán
Épp azon agyalok pár napja, hogy vissza kéne térni az iPhone-hoz. Na kézbe vettem az előbb az iPad-et, mert eszembe jutott, hogy jó lenne egy slideshow-t csinálni az egyik esküvői anyagból, és egyrészt a mobilos iMovie-nál egyszerűbb és nagyszerűbb megoldás tudtommal nincs ilyesmire, másrészt meg szerettem volna nézni, hogy tényleg tud-e 4K-t. Szóval addig jutottam, hogy iMovie elindít, majd a kedves iPad nagyvonalúan közli, hogy akkor most neked zárolják a fiókomat, majd e-mailben változtathatok jelszót.
ad1: mire fel pofáznak be? iPad, Mac Mini, folyamatosan használt fiók. A Mac Mini teljesen meghülyült az új jelszótól, öt percen át kellett neki beütögetni mindenféle alkalmazáshoz (FaceTime, stb), magyarul beragadt, mint a franc,
ad2: ráadásul a megszokott jelszavaim sem lehetnek, mert mittomén mennyi időm belül nem lehetett használatban az, amit újként adok meg. Akkor jutott eszembe, hogy már eljátszotta az almácska ezt velem a közelmúltban.
Szóval az egész Apple ökoszisztéma nyaljon sót.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez tényleg kaki dolog...:/
-
legenda
az kárpótol majd részint, amikor felveszel (helyette) valakit.
B-L-A-C-K; jellemzően pont, hogy a vezérek szokták lejjebb passzolni ezt a feladatot...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
Te vagy a vezér?
-
Totheground
addikt
Holnap ki kell rúgnom valakit.
Nem jó érzés...@B-L-A-C-K
Nem, de több embernek én vagyok a managere és így ennek az eldöntése és közlése is az én feladatom (bár a HR "segít" benne, mert én néha túl direkt tudok lenni).[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
legiaap
félisten
Az szerintetek mitől van, hogy a SIRI SUGGESTIONS nem megy normálisN iPad-en. iPhone-on mutatja a legutóbb hívott kontaktjaimat plusz 4 appot és van egy Show More opció és ha rámegyek mutat még 4 appot. Na iPad-en volt de eltűnt a Show More opció és csak 3-at mutat és az appok közt van egy hézag. Nem értem.
Volt már restart minden, de nem megy normálisan.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Cyberpunk
félisten
Ja lehet kamú, vagy volt pár hibás darab. Amiről a sajtó egyből cikkezni kezdett. Ezek ma már harapnak bármire, csak legyen olvasottságuk.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Na állítólag túlmelegszik a 6S, legalább is az Index szerint, egyesek már is hotgate-et emlegetnek.
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Sziasztok.
FMA-t tolja valaki?
Amazon gif az csak az amazon.com-on váltható be? -
GALARDO
addikt
válasz Totheground #105744 üzenetére
Kár, hogy az SMS nem lefordítva érkezik...
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Totheground #105744 üzenetére
Pedig küldenek mindig.
Akkor ezek szerint még nem használták fel a véredet.⭐ Stella
-
madgie
titán
-
B-L-A-C-K
titán
WestEnd-be leadtam az 5S-t a vodához gariztatni, utána bementem 2 GSM-be kíváncsiságból mennyiért cserélnék használt i6-re a 6S-t.
Elsőbe:
- Mondom lenne egy 6S, mennyit dobnátok rá egy használt i6-ra?
Gondolom rosszúl mondtad, és 6 Plusra gondoltál, nem pedig arra hogy 6S-ed van...
Másik:
Maximum 30 ezret tudunk ráfizetni...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz lacy86 #105733 üzenetére
Valami új dolgot csak tesznek bele, majd meglássuk nem egész 1 év múlva..
radiátor, ja meg a következő generációs iwatch kinézetére is kíváncsi leszek mert a mostani nekem nem gyerebe. Mondjuk i6 sem tetszett aztán mégis vettem na mindegy. Mondjuk mostani tokomban eléggé tetszik, majd lefényképezem.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Anyaghasznalatra tenyleg sokkal erosebb
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Zjunior #105724 üzenetére
Jaja, szerintem is csak hozzáállás kérdése.
Ha valaki úgy veszi, hogy ez kell neki, akkor jó lesz neki.
Ha meg úgy veszi, hogy bármikor eladhatja, akkor hamarabb kezdi fikázni.1st world problems.
Szerk: ja és természetesen ott van B-L-A-C-K, aki mindent elad.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Zjunior
veterán
Egyáltalán nem szar akik tőlem vettek eddig mind mondja sokkal jobb
Anyagba is nehezebb, gyorsasag, touch id, fenykepező..
Az h most kinek mennyit ér, az nem egyenlo azzal h szar!
Volt egy vevo 185 ert vette 4 napja (120 adta el) i6 es valtott...
Egyaltalan nem banta meg[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Cyberpunk
félisten
válasz B-L-A-C-K #105714 üzenetére
Nekem meg év végé felé jöhet egy csak nem tudom melyik a nagy van most is, szóval nem lenne furcsa a 6S Plusz, de nem hiszem hogy az üzemidőn kívül tud többet nyújtani. Az viszont fontos nemigen mennék ebben ma már lejjebb. Szóval marad a dillema addig.
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #105716 üzenetére
Nekem is mondtátok nagyon, hogy várjam meg 6S-t meg gondolkodtam is.. de nem bántam meg, hogy nem tettem. Jó persze Te még most is eladod úgy, hogy keresel rajt.
iPadon gondolkozok, de nem tudom minek.. vagyis használnám-e. Egy air 2-vel beérném.. vagy egy retina minivel.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy érzem eljött az idő hogy búcsút vegyek a 6S-től, gyors, jó, meg minden, de nem adott annyi pluszt hogy álljon benne a pénzem. Jöhet megint egy sima hatodikos...
-
törölt tag
válasz Ragnar95 #105711 üzenetére
Pont erről beszéltem én is, egy dolog a hit, más a köré kiépített intézményrendszer. Egy normális keresztény/keresztyén nem valami véreskezű lándzsarázó, szimplán értékközpontú életet él bizonyos kanonizált tanítások mentén. Az ember a legtöbb dolgot (beleértve egy szeretet alapú vallást) képes és hajlamos jóra és rosszra egyaránt használni, nem véletlen, hogy egy üres gótikus katedrális alkalmasint nagyságrendekkel erősebb élményt adhat, mint egy ugyanott zajló, teszem én azt köztudottan a bejárónőjével hetyegő, piás pap által celebrált szertartás. Ez utóbbi viszont a "Van Isten?" és a "Mi is a az én dolgom a világban?" típusú kérdések esetén nálam rohadtul nem releváns. Nem a felszínt kell kapargatni és néha a sorok közt kell olvasni, ennyi az egész.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #105707 üzenetére
A kereszténység civilizáció formáló szerepét én is elismerem, noha csak pozitív szerepben nem lehet feltüntetni. Azzal hogy ez tenne minket erkölcsössé viszont nem. A legalapvetőbb normák, mint hogy ne ölj, vagy lopj meg a másokat stb alap dolgok, ezekhez nem kell vallás. Viszont ha valaki ebben találja meg a maga nyugalmát, mondjuk a halál felelem eseteben akkor tegye. Saját joga eldönteni miben hisz, amit viszont nem szeretek, ha egy ilyen csoport a saját vallási normáit a másikra is ráerőlteti. Ma pedig pontosan ez megy, sőt ez volt mindig is, csak ma már nem olyan drasztikusan mint egykor.
-
Ragnar95
félisten
Szerintem semmi tiszteletet nem érdemel. Soha sem fogjuk megtudni, hol járna az emberiség a vallások nélkül, de ahogy már leírtam, szerintem sokkal több rosszat tett a kereszténység, mint jót. Keresztes hadjáratok, inkvizíció, ahogy ezeket SÖ is említette...
Ráadásul a lehető legálszentebb vallás a keresztény, nem csak hogy a hívők nagyrésze nem tartja be a Biblia tanításainak nagy részét azokon kívül, amik az ő érdekeiket szolgálják, de a vallási vezetők járnak ebben a leginkább elöl, ld. világi javak halmozása, pedofil papok, a középkorban királyok befolyásolása és még sorolhatnám.
Az erkölcsi normák pont ezek miatt szerintem nagyon nem a kereszténységnek köszönhetőek... Európa nagy része pedig egyáltalán nem vallásos, itthon is csak politikai eszköz a vallás, az ország nagy része életében nem járt templomba.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Azért a ferenceseknek is megvan a maguk szégyenfoltja: az inkvizíció, ha már mindenféle múltbéli "térítő" hadjárat szóbajött. Bájdövéj a boszorkányperek és keresztes hadjáratok az elsőtől az utolsóig a vagyon- és hatalomszerzésről szóltak, azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy a delikvensek lelki üdvéért való aggodalom vezérelte a - meglehetősen bizarr módon a "Ne ölj!" és a krisztusi tanítások árnyékában - pöffeszkedő, egyébként nyíltan és törvényesen szeretőket tartó atyákat. Határozottan szét kell választani (stílusosan: mint Mózes a Vörös-tengert ) a vallást és a hitet, és eszerint érdemes kezelni az írások, illetve tanítások és a tudomány viszonyát is. Nem hülyeség összevetni pl. a teremtéstörténet és az evolúciós elmélet timeline-ját, furcsa (?) módon nagyon sok az összecsengés. Tudományos fronton a legtöbb gebasz az írások szó szerinti értelmezéséből fakadt (pl. Bruno és Galilei is erre fázott rá). A dolog pikantériája az, hogy nem érhetné szó a ház elejét, ha legalább az egyházi vezetőség és a papság követte volna az ember többi emberhez való viszonyáról szóló tanokat úgy, ahogy "a Nap felkel keleten és alászáll nyugaton" típusú mondatokat, persze abból nem lett volna korlátlan hatalom és lóvé. Szóval végsősoron én úgy vélem, semmi gond nincs azzal, ha valaki nem bigott módon hisz Istenben (egyébként részben azért, mert legalább annyira érdekli a válasz a "Miért?", mint a "Hogyan?" kérdésre), az egyházakat viszont tényleg némi fenntartással kell kezelni.
-
SÖ
addikt
Akik valóban tiszteletet érdemelnek, mert hogy ilyen is van, a Ferencesekhez hasonló rendek. A többi csak kisajátította a vallás gyakorlatát önös célok eléréséhez. Lásd. KDMP.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Csak egy dologban érték egyet. Boldogok a lelki szegények. A felszínes gondolkodás pedig pont a hívők tulajdonság. Amúgy ahogy jellemezted a Kereszténységet, minden marginális vallásra ráhúzható . Csak a fekete oldalát is látni kéne, pl. Keresztes Háború, invizicció. Oktatás területén tett érdemeit, pont házi cica ecsetelte, én csak annyit teszek hozzá, hogy - a középkorban is - ahol a pénz van az diktál, többinek kuss. Bele mehetünk mélyebben is de valamikor aludni is kell.
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #105696 üzenetére
Én se mondanám vallásosnak magam, de azért a kereszténység szerintem megillet némi tiszteletet. Egyrészt anno a papok, vallási képviselők hoztak be az oktatás fogalmat a barbár népeknek, másrészt rengeteg erkölcsi utat kaptunk tőlük. A magyar nép meg úgy egyáltalán egész Európa elsősorban keresztény. Nem véletlenül tartják nagyjából mindenhol a karácsonyt. Ez is egyfajta bizonyítéka mennyi embert is érint közvetve a kereszténység.
Bár magam is úgy vallom, hogy az összes vallásnak vajmi köze van a valósághoz, ettől még hatalmas szerepe lehetett a mai emberi gondolkodás kialakulásában. Szerintem mindannyian közvetve befolyásolva vagyunk a kereszténység normáival. Szeretet, hűség, a jó és a rossz közötti különbség, stb. Persze mai fejjel úgy tűnhet, hogy ehhez semmi szükség vallásra, na de egy társadalom normáit a történelem igencsak erősen formálta.
Egyébként könnyen el tudom képzelni, hogy a vallásos emberek sok esetben boldogabbak is. Bizonyos elvek, erkölcsök betartásával nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, márcsak azért is hogy nehogy meghazudtoljak a hitüket, ami az emberi kapcsolatokban fontos. Nézzünk csak körül mennyi ribanccal és felszínes emberrel van tele a mai világ.
Magyarul én valahogy úgy tartom, hogy a vallási hiteknek, általuk hitt isteni létezesnek nincs alapja, viszont pszichológiai oldalról megközelítve nincs kizárva hogy jobb embereket "nevel ki". Egy irányt, nézetet követve az emberek is jobban tudnak azonosulni egymással. Ebben a mai ki*baszott hedonista világban mindenki akkora egyéniség lett, hogy lassan mar senki nem vállal elkötelezettséget a másik iránt. Szóval szerintem a hit valamiféle boldog tudatlanság, ami kordában tartja az emberekben rejlő teljes erkölcstelenség elszabadulását. Mar aki valóban úgy is él.
i6 Silver
-
legenda
ááá, ez az új terminátor, összekeverték rendesen, hogy ki, hol, mikor és kivel...
Bling95; erőnléti futás; a kezeiddel folyamatosan eltartod futás közben a ruhát a cickótól...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest