Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
SÖ
addikt
Ja, már akartam írni az Apple pencil minden pénzt megér. Teljesen más mint egy stylus. Akkor fog kicsúcsosodni ez a technológia ha piacra dobják a 60" Apple TV-t. Konkrétan templomi freskokat lehet majd alkotni vele.
-
r3dsnake
nagyúr
Mr. Robot sorozatot nézi valaki? Már 10 perc után látom, hogy ez nálam felkerül a toplistára.
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #105090 üzenetére
iPad 2 van itthon. Még nem tudom, nagyobb kijelző az mindenképp előny, de cseszhetem, ha lassú, mint az állat. 2 lapnál behány, sőt, egynél is hulla lassú. Nem is vártam mást mondjuk, mikori már a gép, de hogy egy alap böngészés ennyire necces legyen, az gáz. Annyira,hogy asszonyt kiakasztja, pedig egy türelmes lény (legalábbis ilyen szempontból)
Majd kiderül, mennyire szokik rá a nexusra, aztán ha tetszik neki, hogy gyors, megbarátkozik a kisebb kijelzővel, akkor iPad 2 megy az apróra igen
[ Szerkesztve ]
-
-
SÖ
addikt
Pár napja táblán Win10-en vagyok, és perfekt. Gyenge passzív soc-al csodát tett. Egy hátulütője van a dolognak. Még azt is tudják, percenként hányszor veszek levegőt, és ezt úgy implementálják, hogy látják mikor nem használom a gépet, és arra az időre ütemezik a frissítés újra indítását.
Üzemidő is nagyot nőtt.Bling95
Botnet
Gyurmoj
OTP mobilkártya nem jó? Amúgy HU-ban, Kóka cége foglalkozik mobil fizetés fejlesztésekkel sikeresen. Google
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Csak kíváncsi voltam, mert régebben láttam szifon.com-on videót hogy itthon használták és azt hittem hogy azóta jobban elterjedt a dolog. Szigorúan csak iOS vonal.
Mocorog a fejemben a váltás gondolata és előtte képbe akarok kerülni a számomra szimpatikus dolgokról hogy itthon mennyire mennek vagy nem mennek.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Valaki használja itthon az Apple Pay-t?
Egyáltalán mennyi helyen használható? Vagy elég az olyan ahol a paypass-ot kártyát is elfogadják?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Laca1212
őstag
Érdekes dolog történt. Mobilnetem(T) havi fordulója 18-a. De már 15-én full megkaptam a 3 GB-ot. Gondoltam módosult 15-re. Lejárt a hűségem,bla-bla. Használtam is el belőle 200-300 megát kb. És láss csodát...ma nézem, újra 3 GB az egyenlegem. Hmm?
-
nagyúr
válasz catroot #105063 üzenetére
...és így is van.
MEgvettem, frankón szól. Kicsit gázos és nem egyértelmű a hangerő és a hívás felvevő gomb érzete, többször, mikor le akartam tenni a telefont, csak a hangerőt nyomogattam, mint kiderült Mindegy, a célnak megfelel és jól műxik a Z3C-vel, hangerő, meg minden.
Vettem még egy Nexus 7-et is, a 2 giga ram miatt, asszony panaszkodik, hogy széthullott az ios 9-től az iPad 2 (nem csodálom), ezt meg nem nagyon lehet kiakasztani semmivel, az asszony felhasználói szokásait nézve. Lehet nyitva jópár lap. iPad meg már 2 után összef>ssa magát. iOS 7 alatt is így volt, csak most durvábban.
Utoljára iOS 6 alatt volt rendben a böngészés.
-
legenda
válasz -secret- #105058 üzenetére
poén csak, szó nincs ios témáról - nem is hiszem, hogy lenne ilyen pontos, teljesen azonos -, az asszony iphone-ján nyomtam egy mentést a képernyőn, azt átdobtam a telefonomra és simán csak megjelenítettem a képet.
eszembe nem jutna eltérő rendszer felületét - akár téma útján - ráerőltetni bármelyik telefonomra, legyen az android vagy ios, ellenkező esetben értelmét vesztené nálam a változatosság keresése.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
madgie
titán
Getone app, megint van 10 dollárért Mi Band, ha valakit érdekelne.
Én a múltkori körben rendeltem, ma kaptam az emailt, hogy tracking numberrel feladták.
-
legenda
felhúztam az asszony 5c-jére az ios 9-et, a menü néhány szekciójában röcögi az öreg suszter lett...
nem sima ráfrissítés volt, hanem teljesen újrahúztam és korábbi mentés sem lett visszaállítva.
igaz, ha az iphone 6 tulajok is akadozásra panaszkodnak ios 9 esetén, akkor az 5c esetén ez legyen most a legnagyobb probléma...
az én telefonomon viszont röccenés nélkül fut az ios 9, jót tesz neki a 3 GB ram, komolyabb proci...stb.
elnézést a gyenge minőségű fényképért, adott fényviszonyok mellett nem tudtam jobbat csinálni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Zjunior #105054 üzenetére
Piacon lehet alkudozni, de ott is csak akkor ha meg akarod venni.
Azért lett ez kitalálva, mert sokan szórakozásból minden hirdetésbe beírják, hogy boltban olcsóbb, ennyit nem ér, stb.
Ha valaki meg akarja venni és azért alkudozik az más, nincs tiltva.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Zjunior
veterán
válasz radi8tor #105052 üzenetére
AZ normális h vki 7 hónapig árul vmit?
Lejár a garancia nemsokára...
Új Telefont kapni Ennyiért, és csak most csökkentett árat...
Persze, tanácsot nem lehet adni, az mióta fikázás?
Ha neki jó, hogy 170 ezre áll benne akkor nekem is![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gyuromoj
veterán
válasz legiaap #105051 üzenetére
Abban egyetértek hogy minden annyit ér, amennyit hajlandóak fizetni érte.
Ebben az esetben viszont, egy több mint 6 hónapja hirdetett telefonról van szó. Én ha mar 2 napig nem írnak egy hirdetésemhez, próbálok engedni hogy csalogatobb legyen.
Végülis az ő dolga hogy mit csinál.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legiaap
félisten
válasz gyuromoj #105048 üzenetére
Mondjuk nem értem azokat akik mennek fikázni az ár/feltételek miatt a hirdetőt. Annyiért árulja olyan feltételekkel amennyiért, ahogy akarja. Ő dolga. Vagy elmegy vagy nem. Ő dolga.
Ha modi lennék szó nélkül kicsapnám azokat akik fikáznak.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Zjunior
veterán
[link]
Ez már kemény!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Cyberpunk
félisten
Na én is frissítettem végül 9-re.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Bling95
őstag
Na iphone leadva.
Én csak azt nem értem mire kell várni 1.5-2 hetet a kárigényt elméletileg elfogadták, önrészt most elkérték.
Csávó aztmondta hogy iphone-t nem nagyon javítanak max régieket, szóval az se vesz el időt.
Na mindegy remélem gyorsan megjön..Viszont a cserekészülék botrány, félek hogy szétesik a kezemben
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Hát nem tudom eredeti-e a belkin töltő, elég furcsán világít bár telefont tölti meg a kábelre sem jelez, hogy nem eredeti.
-
Bling95
őstag
Altalaban gepre szoktam csinalni biztonsagi mentest amikor valami komolyabb dolog van.
Elmeletileg az icloud backup is lement mindent igaz? Mert akkor nem megyek haza voda elott.
-
rolio1
tag
Már elfogyott a hangszóró?!
-
Arcképgyáros
válasz r3dsnake #105028 üzenetére
Én valami kis T-be nem a nagyban.. mert ott mindig 20 perceket várok meg számot kell húzni stb.stb. annyit nem ér meg még ha ingyen is van.
Utoljára skylanders figurát szerváltam ingyen, valahol promozták, hogy első 30 regisztráló kap egyet. Regeltem.. bár nem hittem volna, hogy megjön de 3 hónap után kb ideért.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
1300 vót 2db
Hűségpont offKöszi a linket Madgie!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
-
madgie
titán
válasz -secret- #105013 üzenetére
Össze lehet kötni másikkal, úgyhogy még egyet rendeltem
Jaja, fekete már nekem sem volt.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
99%, hogy gagyi, de TELEKOMTART kuponkóddal ingyen van (zöld még volt, mikor elhoztam egyet).
-
gyuromoj
veterán
-
legiaap
félisten
20 elrejtett funkció ios9-ben: [link]
Van egy kettő dolog amit nem tudtam. Ilyen pl. hogy el lehet rejteni a fotókat.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Arcképgyáros
Avengers.Age.of.Ultron.2015.BDRip.x264.HuN-HRT a virágboltban.
Ha valakit érdekel.
-
gyuromoj
veterán
válasz B-L-A-C-K #105003 üzenetére
Elvileg vastagabb lett és nehezebb mind a két új modell. Ettől függetlenül a kijelző nem változott.
(#105005) B-L-A-C-K
Persze mert kb. 0,3mm-el vastagodtak. Súly meg ha jól emlékszem akkor 20-50g között van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest