Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Zjunior #105998 üzenetére
De hát most tényleg, átugrod a hozzászólásait, ha nem érdekel. Ha a modik nem teszik ki, akkor te fejre állhatsz, akkor is csak a saját agyadat b@szod fel
szerk: szakmaiban én is beböfögöm, ha nem tetszik valami, de offban sokkal több
hülyeségminden elfér[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #105983 üzenetére
Le lehet szállni rólam? Szerinted ha nem mondnád el napi szinten 5x ugyan azt mióta megvetted azt a kib.....t 5S-t veszekedne itt valaki veled? De neked ez kell, ezt szereted, ezt élvezed, mert troll vagy. Viszont pont úgy csinálod hogy ne b@sszanak ki még véletlenül se. De szerintem lassan el jön az idő hogy a modiknak is elege lesz.
Természetesen most az lesz hogy jön a pótanyád és megvéd level 432132421.
-
r3dsnake
nagyúr
Sztem a black friday-en váltok majd i6-ra.
Amúgy az i6 sose lesz király. Az i5S-t se azért dicsérem, mert nekem az van. Ráadáasul le szoktam szarozni rajta, ha valami nem tetszik. (Pl. akksi). Szóval le lehetne szállni rólam végre.
Gergőke88: Bocsmár, hogy elmondtam a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
-
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #105974 üzenetére
Azt nem mondtam, max emiatt jobban tartja az árát. Sokan vannak, akinek előny a 4" és nem változik az igényük, csak mert ez a trend és mindenhol ezt erőltetik. Lehet, jövőre lesz bikább, de 4"-os iPhone megint, hogy ezt az igényt is kielégítse, vagy ahogy lenni szokott, az Apple szokd meg vagy pápá alapon már nem foglalkozik ezzel.
-
legiaap
félisten
En most kicsit meg vagyok zavarodva. Olvastam mar nem egy tesztet a 6S-rol es van ahol dicsertek az akkujat van ahol lehuztak. Volt olyan oldal ahol azt irjak csak 1 oraval tud kevesebbet mint a 6S+. Nem tudom i ek higyjek. Ha tenyleg jo az akkuja akkor lehet azt vennek. De ha bullshit amit irnak es csak kicsit jobb mint az 5S akkor maradnek a plussznal.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
GALARDO
addikt
Lassan a Pro is ideér, vajon 350-be meg fog állni a csúcsmodell (128,W+C)?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #105949 üzenetére
170-ért láttam már 1 hetes 64-es i6-ot is, 140-145ért már meg sok garis karcmentes független 16 gigás i6-ot kitudsz fogni. Persze ezt úgy kell nézni hogy ami 150-160ra van hirdetve alkudsz belőle, és vagy oda adja vagy nem. 5S-t meg már jó állapotban, garival 100-ért is tudsz venni.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #105947 üzenetére
Ahogy nézem, 130-135-ért már van új független 5S, 170-ért meg 6. 16 gigás elég, nagyobbat nem használnám ki, főleg,hogy nem játszom, Spotify meg korlátlan, így minek töltsem le a telefonra a zenéket nagyobb mennyiségben, plusz nem játszom. Maradnak a képek, amik foglalnak több helyet.
-
r3dsnake
nagyúr
iMagazin komment:
Egy véletlen során látni lehetett az előbb az árakat. 247 a 16os, és akkor innen mar lehet tudni a többit is
-
Bling95
őstag
Ráesett 10-15 centiről egy SZÁMOLÓGÉP a cseretelefonra.... és a már amugy is mozgó szar kijelzője berepedt... 1 órája írtak hogy mehetek az i6ért
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #105939 üzenetére
Vehetnék 6S-t is, nem az a lényeg, hanem hogy olyat vegyek, ami elég az igényeimhez és nem több. Másra is el tudom költeni azt a zsét, ha el akarom egyáltalán. ahogy nézem 5s és 6 sebességben nem sokban különbözik. Mármint nem annyival, hogy ezért pl. megérje.
Ragnar95: Van külső akksim, de be nem viszem, ott a gépben az usb
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #105936 üzenetére
-2 óra akart az lenni szerintem, csak furán jött ki
Z3C után az akksi kész katasztrófa lesz, erre készülj fel. A külső akksi egyben a legjobb barátod és legfőbb ellenséged is leszPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #105931 üzenetére
Ha nem játszol, megelégedsz ~2 óra - aksiidővel, illetve méretben elég az 5S, akkor még 1-2 évig biztos elég lesz neked az is.
Amúgy meg használtan vennék a helyedben jó áron egy i6-ot, és ha nem jön be eladod pár hét után annyiért amennyiért vetted, vagy bevállalsz kis bukót.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Rágerjedtem ismét erre az iPhone témára. Általános használatra 5S vagy 6? Úgy értem, nem játszom, csak telefon, mail, net, Spotify, stb.
5S mérete erre elég, van ok, amiért 6-ost vegyek? A mérete minusz pont számomra, ahogy a kiálló kamera is. Szóval mi az indok, amiért megérné 6-ot venni? -
SÖ
addikt
válasz Zjunior #105907 üzenetére
Én remélem a 7-es vissza tér a 4-s formájához, egy kis csavarral. A fugán nem fognak változtatni, de az oldala acél szalag helyet szögletes unibady alu ház lesz. Home gomb helyet csak a fix th.ID gyűrű marad, és a power gomb is eltűnik, mert gesztussal ébred/alszik! Hangerő oldalt kapacitív csúszka lesz. Láthatatlan. Némitó lekerül az USB mellé és kisebb, jobban rejtett lesz. Nem csak alul, de a tetején is lesz hangszóró, az exPower helyet. Röviden ennyit árult el nekem Tim a közértben, mikor előttem állt a pénztárnál.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mi a....?!
Lapozom Instagramot és feltűnik egy MediaMarkt-os hirdetés.Ezt hogy?
⭐ Stella
-
königarjen
tag
Akkor még jó, hogy délelőtt nem volt nálam a bankkártyám és nem adtam meg
Mondjuk az gyanús volt, hogy anélkül nem is engedett tovább, hogy azt nem adtam meg, meg az alkalmazásokat tudtam frissíteni AppStore-ban...
Na köszi akkor!!Alkalmazás letöltés is elindult, mondjuk azért egy jelszót változtatok, biztos ami biztos
Mondjuk azt meg nem tudok, mert nem emlékszem a biztonsági kérdésekre IstenemEzt nem lehet valahogy kijátszani? Az az e-mail, ami ott meg van adva, hogy oda küldje a válaszokat az már nem él
[ Szerkesztve ]
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
SÖ
addikt
válasz königarjen #105919 üzenetére
Be tudsz lépni az Appstoreba? Ha igen nem vagy letiltva. Próbálj letolteni egy appot. Lehet hogy ott fogja kérni, de az apple-nek megadhatod.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz königarjen #105921 üzenetére
Gondolom megszerezték a mailcímedet és bepróbálkoztak.
Ha le lenne tiltva az ID-d, akkor azt észre vennéd AppStore-ban, stb.⭐ Stella
-
catroot
veterán
Meg ne add, kamu oldal!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Megnyitni megnyithatod, de semmilyen adatot ne adj meg.
⭐ Stella
-
königarjen
tag
Hali!
Jött nekem is e-mail, hogy letiltották az Apple ID-m, mert nem tudták ellenőrizni az adatok valóságát, így kérik, hogy tegyem meg pár lépésben.secure@appleid.ssl.com -> erről az e-mailcímről jött, és http://gb-api.com/ ezt nyitná meg, de, amikor meg akarom nyitni, akkor ezt dobja a chrome:
Megtévesztő webhely megnyitására készül
A(z) gb-api.com webhely támadói megpróbálhatják becsapni Önt, hogy például veszélyes szoftvert telepítsen vagy felfedje személyes adatait (jelszavát, telefonszámát, hitelkártyaszámát stb.).
Meg merjem nyitni ennek ellenére? mivel bankkártya adatot is kérne ezért inkább azért megkérdezem előbb, hátha valaki járt már ezen az oldalon.Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
gyuromoj
veterán
válasz Gergőke88 #105908 üzenetére
Az a rózsaszín szósz micsoda?
f*szom hogy mindig jobbnál jobb kajákat fotóztok, felénk meg egy normális kajálda sincs...
Ettől függetlenül jó étvágyat.(#105909) -secret-
Ezek jók, nem rég láttam hasonlót. Végén a papírvágóson besírtam.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Zjunior
veterán
-
SÖ
addikt
válasz gyuromoj #105898 üzenetére
Uhhhhhhh, ez nagyon duva. Akkor csak felmegy a sima 6 ára. Nem igen használom, de még egy mikrolaggot nem tapasztaltam. Pedig ha előveszem - Net, modern combat, film, stb. Őszintén szólva a formától eltekintve, az Apple legjobb telefonja.
Ja, pedig még 9-re is frissítettem.
Hajrá BlackBerry[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
legenda
nézz majd rá egy gyorstöltőre, egyrészt a nagyobb volt mellé kisebb amper érték társul, másrészt adott rövid ideig nem olyan nagy gond a gyorstöltés melegedés szempontjából sem, nem sokkal jobban melegszik az akkumulátor.
nyilván, ha nagyon szűken vesszük, akkor valamennyit számít, hogy gyors vagy normál az a sok töltés, de az arány nem komoly, hogy amiatt annyira aggódjon az ember.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest