- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Igen, ezt sajnos Én is olvastam, de nem nagyon fogok tudni mit tenni. A Monitor Audio MRW10-et ha el is adnám (szettben rendeltem), akkor is minimum ~150 ezret rá kellene fizetnem egy pl általad ajánlott ládára. Ez sajnos esélytelen, hogy beleférjen a keretbe. Sajnos már így is túlszaladtam az eredeti elképzelésen plusz az egyéb költségeket is kicsit kevesebbre kalkuláltam. Állványt gondoltam majd ,,túrok" arpón, avx-en, de nem találok semmit. Kábel esetén is kicsit kevesebbet gondoltam (nem csináltam pontosabb ,,felmérést" csak saccoltam a gondolatbéli hosszakat, stb), de persze ezek nyilván olyan dolgok, amiket meg kell oldani szóval nem sírni akarok hanem akár kérnék is ajánlást a front részre a sztereó zenehallgatás céljából. Ezen oldalon csak ~7m kábel kell, így ha van javasolt mondjuk 5e Ft-ig a Premium silver helyett, akkor az érdekelne.
Amúgy 10m feletti SUB kábel esetén mi történhet? Határozott minőségi romlás, ami még a jelenlegi ,,bot" fülemmel is tapasztalható lesz? vagy valami egyébre gondolsz?
Köszönöm a válaszod
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 25
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest