-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz Sempronius89 #170792 üzenetére
Azaz.
Semenya szerintem egy különleges eset. Ő nem transzgender. Igazából nem is tudom, hogy mi. Elvileg a születéskor nőnek anyakönyvezték, és nőként élte az életét (szóval gondolom női nemi szervvel rendelkezik), viszont a genetikai vizsgálat XY kromoszómát állapított meg nála. Feltehetően ebből adódóan magas a tst szintje is.
Ha jól emlékszem miatta hozta az olimpiai bizottság a nőket a férfiaktól megkülönböztető szabályát, ami (tán) a 5-es tst szintet jelölte meg határul. Szóval Semenya elvileg csak akkor indulhat a nők között (biológia és genetikai nemétől függetlenül), ha gyógyszerekkel lenyomja a teszto szintjét a határ alá.szerk: 5 az a 10
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Angel2014
addikt
válasz Sempronius89 #168442 üzenetére
Na ilyet sem halottam hogy valaki szociális bajokkal nem eszi meg a tojássárgáját? Mit csináltak veled tömtek vele mint a libát azt megutáltad?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz Sempronius89 #168415 üzenetére
Rá gondolsz?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
benfolds
őstag
válasz Sempronius89 #168415 üzenetére
-
benfolds
őstag
válasz Sempronius89 #168412 üzenetére
hát iszonyatos nagy pedálgép, az biztos, és én is csak annyit akartam mondani (mindenféle politikai felhang nélkül, szóval nincs "stockholm szindrómám"), hogy azért durva, hogy csak egy darab magyar élvonalbeli politikust lehet találni, aki ad a fizikumára. megnézel egy képet a szlovák kormányról, egy elhízottat nem találsz. persze ez az különbség valószínűleg ugyanúgy fennáll a teljes népesség esetében is.
-
Madwe
nagyúr
válasz Sempronius89 #167964 üzenetére
De [link]
-
benfolds
őstag
válasz Sempronius89 #163207 üzenetére
az mindegy, hogy én mit gondolok. amúgy annyira nem hiszem, hogy allergiásak, csak bebeszéli. érdekes módon az ízesített, cukrozott joghurt nem árt nekik.
-
t256
őstag
válasz Sempronius89 #161736 üzenetére
Gondolkodás nélkül a Gilda Max Herminát mondtam volna. Nagyon jó terem volt, amíg be nem zárt. Nem tudom lett-e más edzőterem a helyén.
Arrafelé van még az Egressy Fitness. Egyik ismerősöm ajánlotta, személyesen nem voltam ott.Én ma voltam a Kiss Life-ban. Vegyes érzelmekkel távoztam. Nincs Hardcore edzőterem érzés, inkább átlagos fitness. Az öltözőben túl sok a szekrény, ezért zsúfolt, kerülgetni kell az embereket. A géppark egész jó. Maga a terem nem otthonos. Fura, látszik, hogy az épület nem erre lett kitalálva. A zuhanyzók és a szauna viszont nagyon jó.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
aelod
veterán
SXL max esti órákban. Nagyon nagy a tömeg. Puskás környékén az arena peak gym. Én is oda járok.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Pfiucska
aktív tag
Fogarasin az Sxl?
En szemelyesen nem ismerem a termet de jokat hallottam rola
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
rwin5
őstag
Anno sokáig néztem itt termeket én is, de nem ajánlott senki semmit az ismerősök közül.
Inkább dobok egy linket, és dönts magad.
-
Shingen
addikt
-
jpeetr
aktív tag
válasz Sempronius89 #137196 üzenetére
Csak nem mindegy h az illeto direkt csinalja, mert Angel sztem nem, de kicsiogre lathatoan ahol lehet beleall direkt.
-
Dreadloord
senior tag
válasz Sempronius89 #133725 üzenetére
Ha naturál vagy, akkor 8-13% testzsír közötti tartományban kellene egész évben lenned, ha csak általánosan mindig jó formában szeretnél lenni (versenyzőknek lentebb kell menni versenyre, de gondolom nálad nem az a cél egyelőre).
Ha van pocak, akkor simán lehetsz 16-22 közötti sávban valahol, kép alapájn könnyebb lenne megmondani, vagyis még erre rátömegelni nem lenne jó, csak távolodnál a céltól.
Szóval neked diéta kell, annyit egyél+kardiózz az edzés mellett, hogy heti 1 kilót fogyj, a 2500 kcal első hétre jó lesz, aztán majd látod, mennyit adtál le. Ezt addig csináld, amíg nem látszódik a 8 kocka a hasadon bármilyen fényvoszonyok között, na majd onnan jöhet egy minőségi tömegelés.
-
Radnix
senior tag
válasz Sempronius89 #133725 üzenetére
180g fehérje, 2500kcal
1 hónap múlva csekkolj be, hogy mi a változás kinézetben és tömegben(#133726) Perijon: mindegy, amelyikkel olcsóbban kijössz
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
válasz Sempronius89 #133213 üzenetére
Haver, ha nem tévedek '89-es vagy, még 30 éves se...
A külső forrásból bevihető tesztoszteront nem neked találták ki, hanem azoknak, akik olyan korban vannak, hogy a szervezetük már nem termel eleget.
A problémádra más megoldás lesz jó, mondjuk koffein, vagy megkeresni a kedvtelenség okát. -
CptAdamica
veterán
válasz Sempronius89 #133211 üzenetére
Ahogy Németh István is elmondta a videóban, ezek felesleges hülyeségek és igaza is van. Protein, BCAA, glutamin, kreatin, esetleg egy kis edzés előtti koffein és kész. Nem kell túlgondolni csak azért, mert a táplálékkiegészítő cégek minden alkalomra kihoznak valamit.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
D3W1L3
tag
max. placebó hatás,pénzkidobás.
egy jó edzéselőtti viszont dob az edzésen. no-expode, wreckage, napalm, thor(gymbeam) -
Dani82
senior tag
"trainbolon"
-
whitezo88
nagyúr
alacsony tesztónál lehet haszna, én próbáltam ilyeneket, semmit se éreztem, libidó se lett nagyobb...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Motorola TLKR T61 walkie talkie
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest