-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Két órás erő-állóképességi edzés pipa. Atta.
-
goodboy007
senior tag
Tegnap költöztem új albiba és itt van mellette az ALDI, ahol vettem Cottage Cheese-t. Hát eddig még nem ettem ilyet, de ez valami kegyetlen finom -snidlinges változat-. Szerintem ezentúl minden nap betolok egyet az arcba, az mindjárt 30g fehérje.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
kk831228
addikt
Pont most olvasgatom a kávé topikot... Pedig inkább le kellene szokni, de nagyon komoly dolog ez a kávézás Én csak a hatás miatt iszom legfőképp, most kicsit olvasgattam és hát nem gondoltam volna hogy mennyi minden számít egy jó kávénál... Jó lenne azért inni hogy érezzem is a finom ízeket, nem csak lelökni és kész... Nagyon komoly téma, mint minden hobbi itt is lehet nagyon komolyan venni, és persze ez se olcsó, mint akármelyik hobbi...
Aerob meg volt 10km...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
szőröscica
addikt
Aerob volt, jó volt. Éhes vagyok.
-
Zola007
veterán
tök mindegy mikor kelsz, ha időben lefekszel
a marxista politika eredmény-centrikus, szóval akár a guminő is működhet egyeseknekÉn 90 voltam mikor elkezdtem cigizni, aztán 120 mikor abbahagytam. Aztán felmentem 130-ra
Aztán 140-re.
Erről mentem az évek alatt 84-re.
Rvára nem akarom visszaszedniLáb volt, jó volt.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz Zola007 #86294 üzenetére
Meg dugjon guminőt?
Én fél 6kor kelek muszáj a kávé. Régebben mellé ment a jó kis aranymalbi. Ez ment évekig. Aztán változtattam. Az eredmény 62,5 kilóról 78kgra. Igaz a leépülésem látványosabb volt. 86kgról mentem le az évek alatt 62,5re szóval van még mit visszaszedni.
Ma kimaradt a hát váll.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
tutis
őstag
válasz -Mike- #86291 üzenetére
Ha az egészet csonttal együtt gondolod, akkor igen, de inkább 8-900 max. Húsban persze jó ha van 400 gramm..
Nekem 2x-re ment le, reggeli és ebéd volt, közötte lecsúszott egy 250grammos túró. Próbálom most a ch-mentes napot tartani, hogy minimális legyen csak a ch bevitel. Zsírból is kevesebbet akarok bevinni, a tegnapi szallonasütés horror volt zsír szempontjából, még itt lebeg a szemem előtthttp://www.youtube.com/tutisgsxr
-
kolosanyi
veterán
válasz -Mike- #86291 üzenetére
Igen, de abban a csont is benne van. Szerintem ez kb 300-350 g hús lehet, több nem hiszem.
Az a durva, hogy elég rendesen eltelített, és volt 700 forint az egész, meg úgy 550 kcal. Ehhez képest egy "hagyományos" húsleves, pörkölt, nokedli meg van 1100-1200 kcal. Csoda, hogy dagadt az átlag magyar?
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Ahogy elnézem valamit félreértettél. Nem azt mondtam, hogy a kávé káros, vagy épp nincs hatása. Azt írtam, hogy bizonyos időpontokban teljesen felesleges inni, sőt, még árt is akkor magának az ember bizonyos értelemben vele (koffeintolerancia kialakulása).
Ez független attól, hogy van egy rakat pozitív, és valamennyi negatív hatása.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
tutis
őstag
válasz kolosanyi #86280 üzenetére
itt meg főleg pozitív dolgokat említenek, szóval kérem kapcsojjaki
Nagyon sokáig nem kávéztam amúgy, most is "le tudnám tenni", de mivel ez egy rituálé az ember életében, és némi placebó hatása is van, minek is hagyjam el?
Jólesik néha "leülni" meló közben egy kávéra, addig se pörög az ember, illetve utána kicsit a placebó hatása miatt is mintha frissebben fogna bele a munkába..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
kk831228
addikt
válasz Woodslave #86276 üzenetére
"de a partra még elmegy " Föleg ilyen időbe... Kabátba úgy se látszódik... Ja, te tengerparton vagy. El is felejtettem... Jó messze lehetsz, itt már lassan be kell gyújtani...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
aleister
veterán
Azt tudod, hogy a reggeli kávéfogyasztás nem csak hiábavaló, hanem rossz is?
Ébredés után a szervezet olyan hormonokat termel, amik ugyanezt a hatást érik el. Ha ilyenkor KV-t iszol, akkor koffeintolerancia alakul ki. Egyre több kávét kell majd fogyasztanod (pl napközben amikor ez a hormonális hatás már nem tart) ugyanazért a hatásért.szerk: megtaláltam a cikket, amiben olvastam
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
pocokxx
Közösségépítő
-
-Mike-
addikt
válasz pocokxx #86269 üzenetére
Tejjel felengedve mazsolával? Te nem diétázol?
Amúgy zabot felönteni vízzel hogy ellepje és 2perc mikró, majd egy kanál fehérje bele és elkever vagy fahéj. Esetleg még tojásfehérjeléből készült rántottát keverhetsz bele, mint Vörös Zoli.
De túróba vagy nat.joghurtba is elkeverheted. Vagy shakerbe felrázod a fehérjével és megiszod.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Ti hogy készítitek el a zabot reggelire? Vízben beáztatva, és kész? Valami ízesítés, vagy sütés? Ami eddig legjobban bejött : tejjel felengedve mazsolával. Tojást nekem nagyon kiszárította. Sokat pepecselni meg nem szeretnék vele reggelire. Ötlet?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
kk831228
addikt
válasz Woodslave #86267 üzenetére
Egy hét pihenés nem árt... Nekem is kimaradt de legalább volt egy kis izomláz...
Na és mennyi esett le 1 hét alatt?
Hot magazin, akkor az pedig igaz...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz kk831228 #86265 üzenetére
Még egy darabig. Ma már meg kell néznem egy termet mert egy hete nem edzettem és kezd hiányozni. Meg persze egyre xarabbul is nézek ki. itt van egy pár sarokra de mindig sajnálok rá 3-4 gyros árát. Fekvőtámaszozás meg nem az én pályám pedig tudom hogy elég lenne.
De hogy legyen szakmai része, a hot! Magazinban olvastam sorbitól hogy a finomított ch olyan hormonális reakciókat vált ki a testből ami rögtön blokkolja a fogyást. Elg egy üdítő vagy péksüti és ugrott az addigi eredmény
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
válasz freaghill #86250 üzenetére
Sajnos punci voltam.
(#86251) aelod
Pedig amennyi celeb pletykát be tudnak ide linkelni egyes sporttársak, lehetne az is.(#86253) batai15
Nem tartom magam mesternek, csak leírom a tapasztalataim, aztán ha segít valakinek, akkor annak külön örülök.(#86254) aleister
Most van valami új is, tunikában, kilógó pöccsel vonulgattak az 50 kilós drogos fiúkák a kifutón. Anyám mutatta megbotránkozva én meg nem értem, hogy miért kell ilyet csinálni...(#86257) syl5
A koffein megvan, kávézok amúgy is. A kajám meg egyáltalán nem szar, az más kérdés, hogy ha veszek valami gusztustalanságot és félrezabálok, akkor én felnyomom ide. Legalább nem vagyok álszent és mondom azt, hogy mindig, minden körülmények között 1000%-os a kajám. Nem, nem az, de amikor odafigyelek rá, akkor jönnek is az eredmények. -
goodboy007
senior tag
válasz kolosanyi #86249 üzenetére
Edzeni kell és kész!
Én most vagyok először éjszakás műszakban, de a kondismotyóm itt van és 6-kor az első utam a terembe fog vezetni, mint egy normál munkanap után, pedig már vagy kétszer megfejeltem az asztalt a fáradtságtól.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Dicker
őstag
válasz szőröscica #86258 üzenetére
Mi ez az online naplóvezetés?
Tessék egy jobb megoldás.
-
szőröscica
addikt
válasz BÁ Nutrition #86260 üzenetére
El, de még mennyire.
-
BÁ Nutrition
addikt
ezek szerint skype-olasban is el lehet faradni
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
syl5
őstag
BKK, MÁV
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #86256 üzenetére
Na, ez szűk egy óra lett, igazából a körülményekhez képest csoda, hogy az első széria után nem hagytam abba. Nem ez volt életem edzése, de egy olyan nap után, ahol reggel 9-től este 7-ig angol videokonferenciákat kellett lebonyolítanom, igazából az is meglepő, hogy nem aludtam el hazafelé a nulláson. Tök jó lenne, ha tudna magától menni az autóm, alhatnék reggel és este munkába menet.
-
tutis
őstag
Jól alakult volna a napom ha a szomszéd nem hív át szalonnát sütni
Igaz hogy teljes kiőrlésű kenyeret ettem, meg a szalonna helyett csirkemellsonkát, de az a zsírtömeg az kicsit elbaszta a mai kajámat (meg úgy pár napra előre)
Holnap szénhidrát és zsírmentes napot próbálok ezért tartani, jó lesz lábedzéssel megspékelve.. (has az minden edzés végén van)http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
kolosanyi
veterán
Segítsetek már elindulni edzeni. Egyszerűen nincs kedvem ma. Fáradt vagyok, az idő is nyom, a tenyeremről is lejött a bőr a múltkor és fáj. Mondjatok már valamit, amitől erőre kapok.
-
kolosanyi
veterán
válasz FIREBLADE78 #86239 üzenetére
De az az érzés
1045 perc után elmúlna... -
Morris
veterán
Jók vagytok. Van még hova fejlődnöm.
-
Alpachino
veterán
válasz Morris #86236 üzenetére
1x12....25kg
1x8......30kg
1x6......35-37kgElőtte sima padon kétkezes rúddal : 4 sorozat : 80, 90,100,110kg
batai15 : igen beleszámít egy 30g-os tejsavó fehérje( tisztán) kb. 100-120kalória
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
aelod
veterán
válasz Morris #86236 üzenetére
22,24,26,28,30,35kg 12 vagy 14 attól függ mennyire fárasztottam le a mellem a gépen előtte.
Tegnap pont melleztem de nem jutottam el csak a 28 kilósig. Mivel a ferde pados nyomás a 3. gyakorlat volt és az utolsó két gyakorlatot szettben végeztem (időhiány miatt). 45 fokos nyomás + dumpbell pullover.Ezen nyomtam 140-be 6 ismétlést tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
45 fokos padon egykezes súlyzókkal ki mennyivel tolja?
Megpróbáltam ma 2x30kg-ossal, de csak egy 6-os sorozat ment. Aztán lejjebb kellett adnom. -
aelod
veterán
válasz kk831228 #86233 üzenetére
„James M. D'Amicót pillanatnyilag bipoláris személyiségi zavarral keveredő egyéb súlyos mentálhigiénés betegségekkel kezeljük. A betegségek ezen balszerencsés kombinációja magyarázatot adhat D'Amico kritikátlan viselkedésére.”
Ez a kedvencem.
Véletlenül sem a pénz motiválta a dokit, hogy felírja a növit meg a tesztót. Á dehogy.És nincs összefüggés a tesztó és a fokozott agresszió között
-
kk831228
addikt
Na ki gondolta volna : [link]
-
mayday00
őstag
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
kk831228
addikt
Wood merre van, mi az hogy nem online folyamatosan nyaralás közbe , hogy lehet úgy nyugodtan nyaralni hogy nem nyomja a PH-t... Vagy biztos nyomja selfieket... Csak azt nem tudom ki csinálja róla a fényképeket, biztos nem a felesége...
-
MODERÁTOR
Edzés előttre Cellucor C4 extreme vagy MP assault inkább? C4-et még nem próbáltam, de a külföldi review-k alapján jónak tűnik.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
sutyesz96
őstag
válasz BÁ Nutrition #86225 üzenetére
Aranyos...
lenne.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
batai15
félisten
Fehérje turmix is étkezésnek számít ?
Méregetem a lakát de szerintem még mindig keveset eszek. Lehet csak kellesz majd az étrend kieg is. -
Zola007
veterán
ezen a ribanc <-> nemribanc rendszertani besorolást már Sanyival megtárgyaltuk, szóval ugorjunk
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #86218 üzenetére
Azt is mondd meg neki, hogy egy - állítólag - épeszű férfi szerint videón marha jól mutat, de élőben simán ler!bancoznék egy ilyen mutatványt.
-
kolosanyi
veterán
-
Dani82
senior tag
válasz szőröscica #86211 üzenetére
Chili Fitness2- ben levo Chili shopban.
Eletemben eloszor nem ettem nachost/popcornt moziban viszont most bentmaradt 700 kcal amit nem ettem meg
Ez a chips amugy rohadt szar volt.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #86212 üzenetére
stipi-stopi!
Itt van a videó annak a -zinak a sikongatása nélkül [link]
egyébként máshoz is ért? mert én akkor simán lecserélném egy olyanra nem rázza így, de főzni tud
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Bár nincs kigyúrva és nem is basszus-bariton hangon szólal meg, de attól még ott van: link.
-
Dani82
senior tag
Megvan a megoldas popcorn helyett. Ezt fogom vinni a moziba. Szerintem dragabb mint az arany a kurva anyjat, de nem akarom hogy visszaessek az asztmaba
-
Zola007
veterán
válasz Dicker #86200 üzenetére
Az semmi!
Azt is tudja a scitec BCAA, hogy mikor edzel, és csak akkor izzaszt!
ez már náza teknólódzsi!Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest