- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz Dorian #83389 üzenetére
A száraz alapélelmiszerek sűrűsége nem igazán tér el nyersen. Persze az ólom lehet nagy bicepszet épít.
Akkor tedd a kétszeresét. 30 gramm az semmi. Mondjuk 100 gramm se éppen sok. Mintha megennél egy tányér levest, ha felöntöd a fehérjével. A rosttartalma miatt nem is úgy hasznosul, mint a többi szénhidrát.A gyors szénhidrát meg mese, ennyi erővel dobhatsz bele egy kanál cukrot is. Csak zsírt növelsz vele. Én soha nem fogyasztottam a turmixban igazából semmit. Egy időben zabpehelylisztet. Mondjuk még próbálok izmos lenni szóval lehet ez miatt nem jött össze.
Kreatinnal meg ne akarj kockást hasat. Maximum utána.Pöröly,
az ex-kommandós. -
Alpachino
veterán
válasz Dorian #83393 üzenetére
Nem. Az Össz. napi CH és protein beviteledet értem ez alatt, vagy is 2-2.5g/testsúly ( edzés utáni turmixot is természetesen beleértve) és nincs + vacsik és egyéb nyalánkságok konyhamérleg a legjobb barátod...
Tejsavó és glutamin cukor nem kell bele sajnos ez csak így fog menni, a "testkompozíciós diéta" nem egyszerű mutatvány. Nagyon precízen belőtt étrenddel működik csak.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Dorian
félisten
válasz Alpachino #83390 üzenetére
CH és protein bevitel alatt csak a turmixos dolgot érted, ugye? Mert akkor most 75/2 az most is megvan pusztán a reggeli turmixszal. + még egy kis reggeli később, ebéd, vacsi normál kajából.
Ok, tejsavó turmixba + glutamint. De ch nem kell olyankor?
Én is voltam kockás hasú lánnyal, a faszija vmi űber-kommandós volt, úgyhogy azért volt némi rossz érzésem közben
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Woodslave
félisten
Azt láttátok hogy rippel Ferenc Fitness versenyző lett?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Alpachino
veterán
válasz Dorian #83389 üzenetére
Az un.testkompozíció diétában ( amit ugye jelenleg szeretnél ) én az edzés utáni tejsavó turmixba glutamint javaslok
A CH napi beviteledet kezd testsúly/2-2.5g-al és kb legyen a protein beviteled is ennyi...nálam ez így működött/működik, persze ez nem jelenti azt hogy neked is fog de kiinduló pontnak ez jó lehet.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Dorian
félisten
válasz Woodslave #83385 üzenetére
Igazából semmi különöset. Kicsit jobban látsszanak hastájékon a kockák körvonalai ugyanakkor kicsit vastagabb karokat. Tehát nem vagyok híve a kimaxolt hízás-leszálkásodásnak, csak szépen lassan egyszerre mindkettő. Tehát inkább ne nőjenek az izmok annyira, de zsírosodni nem akarok.
Semmiképpen nem akarok marha nagy izmokat, edzésre legfőképpen a mozgás öröméért járok, meg egy általános jobb erő és állóképesség szint miatt. Így is nehéz nadrágot venni, mert mintha mindet a nagyhasú - vékonycombú embereknek szabták volna, aztán deréknál elállnak combnál meg szakadnak szét. Creatinnal a célom a valamivel több erő az edzéseken, mind aerob, mind anaerob gyakorlatoknál, tehát, hogy bírjam az ugribugrit is és nagyobb súllyal is dolgozhassak, ha már csinálja az ember.
Dicker:
30gramos kanál? És mindegy, hogy ólmot vagy vizet öntök bele? De amúgy úgy tűnik, hogy ebben az esetben a fehérjepor, meg az őrölt zab sűrűsége kb. egyezikZabból max a jelenlegi kétszeresét tenném bele, többet már nem lenne komfortos elfogyasztani.
Edzés után nem jó a malto? Akkor nem gyorsan felszívódó CH kell?
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
-
Dorian
félisten
Gyúrósok!
Nem pont gyúrok, hanem kettlebell edzésre járok, tehát a célok sem teljesen ugyanazok, de a tápokhoz ti értetek jobban. 75 kg vagyok 174 cm-hez, ha ez számít.Low budget szinten használok táplálékkiegészítőt, reggel egy mérőkanál fehérjepor + finomra darált zabpehely, edzés után 1 mérőkanál fehérje + némi maltodextrin
A CH-kra általatok javasolt mennyiségére vagyok kíváncsi. Reggel mennyi zab és edzés után mennyi cukor a turmixba? Jelenleg zabból 35-40 grammot eszem reggel (ennyi egy zabbal teli fehérjés mérőkanál), cukorból kb. 12g-ot edzés után. (3 kicsi, creatinos mérőkanál). Ez így ok?
Mától eszem némi creatin monohidrátot is (reggeli turmix előtt 5gr, edzés előtt és után 5gr, pihenőnapokon meg vmikor majd kaja előtt) Ez mennyire módosítja a fenti számokat?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
-
barisj
aktív tag
Myproteines Omega 3 maradt még nálam, akár nagy tételben is OLCSÓN! Akinek kellene írjon!
[ Szerkesztve ]
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #83378 üzenetére
Akkor kifejtem már én is a véleményem: hasad nem érdekel, én hátulról kérek egy fotót
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dunc
nagyúr
válasz Cassidey #83378 üzenetére
Ha tudod csináld meg,nem sikerül mindenkinek! A legnagyobb meló szerintem! A mi termünkbe is jár egy robot nő, tuskó merev pofa, igyekszem mindig feltartani, de ahogy elé áll valaki látom az ostoba képén az újratervezés funkciót! Persze ezt nem rád értettem! (jah meg van kacsacsőrű emlősünk is, de az legalább aranyos csak pösze a szentem! )
-
Cassidey
senior tag
válasz aleister #83371 üzenetére
Nem érdekel.
1, Úgy gondolom van bőven van elég nőies tulajdonságom (külső is ), hogy ne legyek férfias attól, mert látványosabbak az izmok a hasamon.
2, Ha a random férfiak véleménye érdekelne, akkor meg lennék lőve egyébként is, mivel soknak a nálam husibb nők tetszenek, soknak az izmosabbak, soknak a vékonyabbak.
3, Max a pasim véleménye érdekel egy bizonyos szintig, de ezzel kapcsolatban nem különösebben, mivel esélyes, hogy átmeneti állapotról beszélünk, bírja ki. Tudta, hogy majdnem minden nap járok edzeni, ha problémája lett volna azzal, hogy nem átlag női test lesz valószínűleg emiatt a ruha alatt, gondolom nem lennénk együtt. De neki így is jó, meg amúgyis jó.Egyébként is mi lenne, ha beírna valaki, hogy legyen kockásabb, dobjak egy érmét vagy mi? Szóval azt csinálok amit akarok.
dunc: tőlem nem ijednek meg nyugi, pici vagyok
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Lehet.
Egyszer voltam "kockás" lánnyal. Sohatöbbet!
Lenéztem, és a kockák láttán az villant be, hogy "b@zzeg, ez fiú". Hála égnek nem volt az....vagy a millió dolláros bébit fogtam ki.(#83372) HussarF:
Nos ebben a "fórumban" jóval régebb óta, mint te.
De jogos...akkor legyen az "ellenkező nem egy képviselője".[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Dani82
senior tag
Elindult a magyar Myprotein oldal.
20% mindenre, MAGYAR20 kóddal
80€ felett ingyenes kiszállítás!
-
Dani82
senior tag
válasz Cassidey #83344 üzenetére
Én mindig ott vagyok stalker üzemmódban ma reggel is 6kor kardió volt délután megyek vissza hát bicepsz. nincs menekvés (mjad elnézek néha a C3-ba is )
Alakul a hasad ne viccelj, simán megvan már az oldala, nincs sok hátra.
akiknek meg a képről az jutott eszébe, hogy milyen telefonnal van fotózva, azoknak van egy rossz hírem...Amúgy ez a ketogén dolog nem tudom mennyire normális, hogy éppen most sütöttem vajban sertéskarajt, ettem hozzá majonézt, sajtot és füstölt császárszalonnát.
Utálok vásárolni járni, olyan szép volt eddig a szalagon a csirkemell, zab, teljeskiörlésű kenyérke, tészta, zsírszegény túró, most meg ilyenek vannak rajta és a diabéteszes dagadt kasszásnő kihivoan kerdezget azota, hogy milyen ido van kint, mi lesz az ebed? ...[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Van itt pénz kérem a topicban
Jó látni, hogy nem csóró magyarok írogatnak unalmukba ide
-
-
-
Cassidey
senior tag
válasz Dani82 #83338 üzenetére
Jah, tudom, mondtam is neki, hogy az edzocucc csak a mosógép belsejét érintheti. Az a baj, hogy tetszett nagyon a terem, de nem vagyok hajlandó addig rendszeresen elmenni.. Az új viszont egy köpésre lesz, majd oda.
Bar lassan egyebkent sem merek, lehet ott vagy stalker üzemmódban. Ez most a helyzet egyébként.
-
Takuun
aktív tag
válasz seederking #83334 üzenetére
Én ezt ajánlom [Power House Gym]
Nagy, olcsó és f*sza gépek vannak (Atlas Sport).
Az emberek kedvesek, pedig némelyikből nem néznéd ki. De soha nem volt még gondom. Ja és mindig elfértem, még csúcsidőben is, pedig azért sokan járnak oda. Egyedül az öltöző tréé nekem. Ja és nincs klíma, ami azért 40 fokban kellemetlen lehet, de azért ipari ventillátorokkal megpróbálnak javítani a helyzeten. -
Dani82
senior tag
válasz KoVee84 #83331 üzenetére
Ne viccelj, gyönyörű!
Halálosan szerelmes vagyok belé és nagyon szeretnék egyet. Jövőre esküszöm hozok egyet németbőlCassidey: Gyere a Chilibe, vegyél pédát emberedről, aki tegnap még edzés után rommáizzadt a lépcsőzőn ( aztan egymas mellett oltoztunk )
Seederking: szeptembertol nyit a ChiliFitness 3 a XIII. kerben
[ Szerkesztve ]
-
válasz seederking #83334 üzenetére
1. Ott angyon sok jó terem van, de nekem a Gym city a kedvencem ott.
2. Ne egyél annyit. Jó tudom, te keveset eszel, legalábbis azt hiszed. De nem. Fogd vissza azt a sok szénhidrátot.
-
Cassidey
senior tag
Mindegy igazából, tudom mit csinálok, csak bepicsogtam egyet Dani mellé. Nem ezekkel van a gond, max a türelemmel.
Ijk hát ja, tudom-tudom. Az már most látszik, hogy nagyon vékonyka leszek ha össze is jön, de majd tömegelek télen, és majd jövő nyáron jó lesz. Mindig jövő nyáron.
seederking: B4, jó hangulatú terem, nincs tele hatalmas gyúrósokkal sem ha attól félsz. A legeredményesebb módja a diéta.
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
Sziasztok
Ajánlanátok XIII. kerben kondi termet (lehetőleg nem túl drágát). Újrakezdő vagyok,èvek óta nem kondiztam.Szóval olyan hely lenne ideális ahol nem nèzik ki az embert.Ha topicba nem lehet ajánlani helyet lègyszi pm-ben dobjatok egy linket vagy cimet,telszámot.
Köszönöm.Mèg egy kèrdès."Pocakot" hogyan lehet eltüntetni?Mi a legeredmènyesebb módja?Futás,felülès?
Köszönöm.
-
aelod
veterán
válasz Cassidey #83330 üzenetére
"..diétázok, kardiózok, mennek a tápkiegek"
Ezeken pontosan mit értesz? Mennyi ch, mennyi kardió, és mit szedsz mindezek mellé?
Én tavaly csak azzal elő tudtam hívni a kockákat, hogy 1) nem edzek hasra 2) visszafogtam a ch-t. Nyilván mindenki más és máshogy reagál a teste. De ha kockás hasat akarsz akkor minden edzésen edz hasra.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Cassidey
senior tag
válasz Dani82 #83312 üzenetére
Én is szívok a hasammal, diétázok, kardiózok, mennek a tápkiegek, de szerintem vagy 3-4 kilót le kellene dobni a kockás hashoz, és egyszerűen nem akarja elengedni a testem. Egy pontig jutok és nem tovább, pedig variáltam már mindenfélét. Na jó, a ketót nem próbáltam, mindennek van határa.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #83319 üzenetére
Jó, de te szembemész a forgalommal.
Nézegetném én is a tájat, de az idő itt konkrétan pénz. Dani tudja valamennyire a szakmájából kiindulva, hogy mit is jelent ez, hogy megspórolsz 30-40 percet egy úton. Te bemész a munkahelyedre, ledolgozod, és haza mész. Nálam is így indul egy nap, majd ott közlik, hogy még ma meg kell fordulnod Prágából, vagy Belgrádból egy konferenciáról. Aztán haza is kell menni. Esetleg még a saját cégeim miatt is utaznom kell, mert ugye itthon egy lábon nem élsz meg. Mellé meg marad egy kis idő az edzésre. Általában, ha ez mind így összejön, akkor szállodázok, mert ennyit nem lehet leautózni, de másnap is munkanap van, így mehetek a szállodából dolgozni, ami nem egy nagy élmény. De legalább már tanultam belőle, és tartok plusz inget, meg nadrágot a csomagtartóban.
Persze az én bajom, nekem kell a pénz, mert akár fel is mondhatnék, de akkor a biztos havi kereset elmegy, és a költségmentes autóm is, ami nem kevés, extrém esetben évi 100.000 km-nél. Nagy mennyiségű spórolást buknék el. Cserébe lenne időm, meg a magam főnöke lehetnék, viszont ott a bizonytalanság, ami egy vállalkozásnál jelen van mindig. De muszáj csinálni, amíg nem lesz annyi, hogy kitartson a nyugdíjig, mert más nem tart el. (ja olyan nem lesz, esetleg Wood-nak, neki közel van a 65. )A másik, hogy az eszetlen, és a céltalan gyorshajtást nem támogatom, de üres pályán nem megyek 130-al, mert egy tábla azt mondja, forgalomban meg úgysem lehet sietni, aki ott akar kapkodni, az úgyis az árokban köt ki. Utassal sem mentem még gyorsan, csak a kórházba. Még éltemben nem mentem senki seggébe villogva, főleg amióta van távolságtartó asszisztens. A korlátlan német pályán is 250-re beteszem a tempomatot, letolnak az útról.
Balesetem sem volt, egyen kívül, ahol a motoros gondolta jobbról megelőz, városban az egysávos úton, amikor én már éppen indexeltem fél órája a parkolóba kanyarodáshoz. Tisztára megijedtem, hogy megkarcolta az autót, de szerencsére nem. Majd kapott három gyors kérdést, hogy jól van e, rendőr kell e, hibát elismeri. Mindenre megfelelő választ adott, így két perc után elköszöntünk. 15 év alatt ennyi. Páran még próbálkoztak bekanyarodni előttem, mert nem ismerik a KRESZ-t, de azokat elkerültem, és nem a szerencse miatt.
Egy nyugodt hétvégén én is szívesen nézelődök, ha akad olyan. Amúgy városban elmegy magától az autó pedálkezelés nélkül, legalábbis minimálissal, ott szoktam általában ebédelni. Szóval jók ezek a modern kütyük néha.Radnix, nem lehet mindig izmos férfi képeket nézegetni.
-
Radnix
senior tag
autósok ide topikká züllesztettétek ezt a helyet
-
Gsx-rr
veterán
-
kolosanyi
veterán
Osztom. Rühellem az agresszív pöcs módon vezető tuskókat, nem bele kell mászni a másik seggébe meg villogtatni, hanem kikerülni ha nem tetszik a szabályos közlekedés. Miattam mindenki ott csavarodik fel egy fára a menő kocsijával, ahol akar, de én hadd ne érezzem már magam szarul, mert az utasaim életét nem veszélyeztetve, normálisan közlekedek. Most nyilván meg fogom kapni, hogy buzi vagyok, meg feltartom a "nagykutyákat" khm,
pöcshosszabbítóde leszarom. -
kk831228
addikt
válasz Dicker #83317 üzenetére
Áá ne is mond, ilyesmi az egyik álmom... Brutál Vényóc...
A második egy ilyen: [link]
A 3. : [link]
A 4. :[link]
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dicker #83317 üzenetére
otthon ez a szint. en meg 70el megyek autopalyan mert annyival lehet(mph). es nem is erzem h tobbel kene..
sot ha nem muszaj inkabb nem is megyek autopalyanak, mivel nincsenek godrok es szep a taj.
(e92)
nemet, elektronika is van(kikapcsolhato) de legalabb nagy benne a hely meg kenyelmesyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dicker
őstag
válasz Dani82 #83308 üzenetére
Az nem túl női autó? Gondolom tető nélkül akarod, aztán majd kapod az ívet, hogy nincs pénzed tetőre.
4-es cabrio nem jobb ebben a kategóriában?Én ilyet vennék. Nem drága, ahhoz képest, hogy egy m4-es bmw felébe se kerül, csak be kell hozni az usa-ból, és egyedi szerintem, meg alig 700 lóerő. Ott kerül 60.000-be, nálunk meg 80.000-től csak euróban... Azért, mert nem forgalmazzák az eu-ban. Menekülne mindenki, ha meglátna, full feketében, fekete felnivel, meg lesötétített ablakokkal. Amiből kiszállna egy kopaszodó úriember. Mennének egyből az előítéletek, pedig nem is vagyok én olyan.
Rendszámnak meg TRAIN-1. (akár vonatnak is érthetik, mert ez az.)
Teljesen más élmény vezetni egy ilyet, mint egy agyon eltektonikázott német autót. Másik alternatíva mondjuk S63 coupé lenne. De annyi pénzem nincs ilyenre. Majd egyszer. 10 év múlva.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Dani82
senior tag
válasz userxy #83309 üzenetére
Ahh kezdem feladni. Ez a ketogeci kikeszit. 0 ch van ez volt a 7. Nap katasztrofa az edzes, 3-3 sorozat utan szedulok ugy erzem osszeesek, abbahagyom nem megy, nem durranok be stb
2 het utan lehet elosszor carb up nagyon varom. Annyira jokat irtak ha az ember tul van 4-5 nehez napon a test atall es meg tobb energia, jokedv stb. Ehhez kepest full low energia, hangulatingadozas, 0 libido es szar edzes. Egy het alatt lement 1.5kg valszeg viz es glikogen. Meglatom meg ezt a hetet es a carb up hetvege utani edzeseket es h mennyi ido visszakerulni ketozisba. -
Dani82
senior tag
válasz Dicker #83304 üzenetére
Nekem is ceges autom van kb10 eve folyamatosan. Nagyon jo dolog h se uzemanyag se kerekcsere se szerviz ktsg ha barmi van assitance felhiv meg egy defekt utan is.
Viszont most van az hogy iszonyatosan szeretnek egy hofeher z4-et de ceges auto melle a legnagyobb penzkidobas lenne es itt allna a haz elott allandoan, pedig jelenleg semmi masra nem vagyom ennyire -
nagyúr
Biztos volt már... hát de ez...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, már érződik, hogy alaposan visszavettem a kaját, de azért nem kíméltem magam, jól sikerült.
-
Dicker
őstag
válasz Woodslave #83300 üzenetére
Ilyen jóképű? Esélytelen.
Amúgy csóró vagyok, nincs saját autóm. Semmi sincs a nevemen, csak egy motor.
Az autó után is a cég fizet. Tankoló kártyám is van. Értelme se lenne venni.A gazdag valahol itt kezdődik:
Egyik ismerősöm vette a fiának játszadozni, ezt a japán tamakocsit. Mondjuk sokáig nem hiszem, hogy egyben lesz az autó. Van egy olyan szint, ahol a fenntartási költség szót nem is ismerik.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Dexar007 #83302 üzenetére
Teljesítmény adó egy új 1.4 benzines autónál nagyobb mint egy 8 éves 2000 es autóé... Fentartási költséget esetleg aláírom de csak egy nem modern benzineshez képest... Mert ott már nem biztos hogy kevesebb... Ja és még ott van a szerencse, haver 1.6 g astrara ráköltött már 500-at, pedig benzines... Annyi hogy ami elromolhatott azon kijött pedig nem 500000km-el vette... Kifogta ennyi...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
Te gyúrsz neked kézbe kellene hazavinned... Nem terhelni a BKV-t... A múgy én se vennék kis cm3 autót pedig csóró vagyok... 2000-es diesel is eljár 5-6 literrel... Akkor mnek vegyek 1.2-t...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest