- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
válasz seederking #83334 üzenetére
Én ezt ajánlom [Power House Gym]
Nagy, olcsó és f*sza gépek vannak (Atlas Sport).
Az emberek kedvesek, pedig némelyikből nem néznéd ki. De soha nem volt még gondom. Ja és mindig elfértem, még csúcsidőben is, pedig azért sokan járnak oda. Egyedül az öltöző tréé nekem. Ja és nincs klíma, ami azért 40 fokban kellemetlen lehet, de azért ipari ventillátorokkal megpróbálnak javítani a helyzeten. -
válasz seederking #83334 üzenetére
1. Ott angyon sok jó terem van, de nekem a Gym city a kedvencem ott.
2. Ne egyél annyit. Jó tudom, te keveset eszel, legalábbis azt hiszed. De nem. Fogd vissza azt a sok szénhidrátot.
-
Gergosz2
veterán
válasz seederking #59881 üzenetére
CH+fehérje+rendszeres, normális kajálás+pár hónapig átmozgató edzések. Nem égsz be ha lemész kondiba, nem mindenki akar kátler lenni .
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Radnix
senior tag
válasz seederking #59881 üzenetére
Hello!
1.: tipikus hiba, ha megvan a csaj beleszarunk az edzésbe, na ezt nem szabad
2.: nem égsz be, mások se izmosan kezdték, és nem azzal fognak törődni hogy 20 kilóval vagy 120 kilóval tolod.
3.: a többire majd válaszolnak a többiek, ne lepődj meg ha sajátos stílusban.Sikerült 1 óra alatt idetolnom vagy 5 hsz-t...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest