Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz bigmasterg #181373 üzenetére

    110 kilóról fogyva hónapokig erősödtem, aztán stagnáltam, végül hajszállal gyengültem, mire elértem a 85 kilót, de egy kiadós evés után mindenben erősebb vagyok, mint amilyen 110, 100, vagy éppen 95 kilósan voltam. Vagyis izmot egészen a közelmúltig szerintem nem építettem le, sőt, a diétám elején sokáig még szedtem is fel. Most vagyok ott, hogy talán tényleg veszíthetek már izmot, ezért is próbálok változtatni pár dolgon.

    aelod: Írtam már, hogy 2000 kcal-os átmeneti böjtöt tolok, jövő hónapban ezt konstans 2100-ra fogom emelni (mintha ezt is írtam volna), a ch-n pedig emelek kicsit, felviszem 200g-ra a mostani 180g-ról. Az a 20 extra gramm ch fruktóz lesz, persze nem mondom, hogy mindig, és pontosan 20 gramm, de igyekszem tartani.

    Próbáltál már valaha legalább egy 20/4-es átmeneti böjtöt sikerrel, vagy csak a levegőbe beszélsz? Szerinted nincs zsírégető mód egy olyan diétában, mikor 20+ órában nem eszel? Pont az a lényeg, hogy ebből a zsírégető módból csak rövid időre szakadjak ki.

    És az arányokra gondoltam alapvetően. Azonos mennyiségű ch esetén jobb, ha a fruktóz aránya magasabb. Mivel szeretsz kötözködni, azt is hozzátenném a pontosítás végett, hogy egy 200g-os diétában ez az arányváltoztatás természetesen korlátokba ütközik. 50g fruktóz / nap fölé nem fogok menni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák