Új hozzászólás Aktív témák

  • Radnix

    senior tag

    válasz hitman77 #156097 üzenetére

    Hétről-hétre produkálni kellene egy kis volumen növelést: sorozatszám, ismétlésszám, vagy súly növelése úgy, hogy a 3 tényező szorzata kicsit nagyobb legyen, mint az előző héten. Igen ez a végtelenségig nem fokozható: ilyenkor a kezdeti szintnél egy hajszállal magasabb szintről újra kell kezdeni az előbbi folyamatot. Ezzel tudod kirugdosni a testedet az aktuális állapotából. Most csak szigorúan az edzésről beszélünk, de tudjuk, hogy nem csak azon múlik a fejlődés. Persze most még új visszatérőként az is elég, ha elmész a súlyok mellett, de egy kis plusz hatékonyság nem árthat!
    Osztottra ne is válts egyelőre. Meghaladtuk már az 1 izom, 1 hét, 1 edzés sémát, de ha úgy kellemes az edzés és fenntartható az edzéskedv, akkor mégis azt javaslom. A rossz edzés, amire elmész jobb, mint a tökéletes, de végre nem hajtott terv.
    A tesztoszteron fokozók nagyon hatékonyak, de "mint minden gyógyszer ezek is mellékhatásokat okozhatnak" (feltéve ha a törvénytelenül beszerezhető fajtáról beszélünk). Az üzletekben kapható tesztoszteron fokozó étrendkiegészítő szerek hatása a teológiai viták kedvelt témája. Anyagilag jobban jársz ha egy színes dobozból reggelente bedobsz 3 szem szőlőcukrot, a hatás viszont valószínűleg hasonló lesz.

Új hozzászólás Aktív témák