Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuri860213

    tag

    válasz Woodslave #146781 üzenetére

    Turmix van reggel ébredés után 40g MP Total protein (ez egy lassú felszívódású komplex fehérje, így nem dobálja meg az inzulint mint a sima tejsavó ami kurva szar ezen a téren, edzés után optimális amúgy de napközben nem annyira) Edzés utánra nem annyira optimális a zab, de majd Előd vagy Zola kijavít, gyors vagy közepes ch-t érdemes tolni. Ha más nem főzd pépesre a rizst, turmixold össze vízze, vagy mandula tejjel, csokis fehérjet bele és nyami.

    Reggeli 3-4 tojás, valami sovány sonka, sok zöldség. 0 CH. tejeskávé növényi tejjel xilittel, 1 cukormentes skyr, 100g zsszegény túró, 100g görögjoghurt tetejére bogyós gyümölcs mirelit.

    Ebéd. 200g csirke, hal (nyersen ennyi) rizs 60-70g (előgőzölt általában mert annak alacsony a GI indexe) vagy egészben főtt/sült krumpli. ch kb 50g. sok saláta ecetesen, a párolt meleg zöldségtől már falra mászok :) minden nap megeszek 25 g 75%-os étcsokit :) jó az anyagcserének aszongyák meg kell valami élvezet.

    Edzés után 40g fehérje megint

    Vacsora: ugyanaz mint az ebéd. van hogy ch nem marad vacsira akkor csak hús és saláta.
    Ez olyan 1750-1800kcal. éhes ritkán vagyok. AZt vettem észre ha külsős melóm van és nem az irodában ülök és a szokásos mennyiséget számolom akkor azért éhes vagyok pedig külsős melóban sem cukros zsákot pakolok csak ácsorgok vagy kevés séta. Valószínű a koplalás határán vagyok. :U
    Valószínű azért sem vagyok éhes mert sok vizet iszom, irodában lemegy 3-4 liter, edzés közben még 1,5l.
    Kávé is elveszi az étvágyam, napi 3-4 lemegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák