Új hozzászólás Aktív témák

  • stefyY

    őstag

    válasz #64052736 #64120 üzenetére

    Reggel még nem volt olyan meleg, mint amikor te futottál. A póló nélküliség már nálam is megvolt, konkrétan rövidnadrágban mentem, abban a zsebében is csak egy kulcs. 15 körül jutott eszembe, hogy még bérletet se tettem el, ha gond adódna. Fura egyébként, mert az izomgörcs régen sokkal jellemzőbb volt rám, szerintem valamivel normálisabban is táplálkozok most, de ezek elkerülnek. A 2019-es Vivicittán annyira odaléptem a tempónak szerintem ( 2:17 lett a vége :DDD ), hogy a Margitszigetre beérve, szóval olyan 20k-nál meg kellett álljak, mert elkezdte húzni a görcs a lábam.

    #64122 bandus: A heti 40k szerintem teljesen korrekt. Ha egész évben hozod, akkor az bizony 2000+. A legtöbben nem futnak ennyit, sőt. A nyár hasonlóan az alapozásról kellene szóljon elméletileg, mint a tél. Szaladgálj csak melegben, nem is kell szerintem gyilkolnod magad, ha tényleg mondjuk abban az időszakban kiszaladsz egy 6-8-10 kilcsire Z2-ben, bőven jótékony hatással lesz. A sok elkényeztetett sznob üljön csak a klímás irodában/lakásban 0/24, hamarabb is fognak orvoshoz rohangálni, mert nincs kitéve a szervezetük a szélsőségeknek, a 'zimmunrendszerük is gyengébb.

    "Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

Új hozzászólás Aktív témák