Új hozzászólás Aktív témák

  • Nyugdíjas

    nagyúr

    válasz LLam #2396 üzenetére

    Akkor mesélek... Szólok előre, minden "szakmaiságot" nélkülözni fogok.

    Én alapvetően azért vettem meg, mert baromira tetszik, és egyébként is volt sok nike cipőm mielőtt futni kezdtem (régebbi, klasszikus darabok, Air Max-ek, Pegasusok, Dunk, satöbbi). mondhatjuk, hogy akut cipőb.zi vagyok :DDD

    De azért persze futok is benne. Nem sokszor, hanem ahogy ajánlják heti 1x-2x. Inkább 1x, mert kímélném, mivel tényleg tetszik.

    Gyors futásokhoz szerintem tényleg jobb, mert visz a tempóba. A másik, ami lehet csak placebo,de mintha valóban fejlesztené a technikámat, már ami az elülső talppárnára érkezést illeti. Ösztönösen nem érkezik az ember ebben sarokra, mert nem akarod azt az érzést. Az elején 3-4km után rendesen fájt benne a sarkam, ma ez már nincs. ezért gondolom, hogy valamit fejlődhettem.

    Részemről gyorsítós edzéshez használom (5-6km, izlés szerint, és benne sprintek, repülők).

    Mellette egy Zoom Structure Triax 15-öm van, mert elég pronáló a lábam, és sokat futok betonon, igy a Free-t tényleg csak csínján használom.

    Amire én még nagyon szeretem... De ez már tényleg abszolút a "bedumáltam magamnak" kategória. Bár én elhiszem:D Na, szóval... Hosszabb futás, vagy 1-2 napos biciklitúrák után pár napig ebben vagyok utcán, és úgy érzem sokkal kevésbé fáradt a lábam, mint ilyen terhelések után egy bármilyen cipőben, amiben egyébként járok. Tehát kvázi regenerációs céllal is használom.

    ‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Új hozzászólás Aktív témák