Új hozzászólás Aktív témák

  • haromegesz14

    aktív tag

    Na, elnéztem ma délelőtt a Herivs-be, közelben más sport szaküzlet nem igen van. Választék az itthoni sportbolthoz képest persze jóval nagyobb volt, vannak pár kifutó termékek leárazva, ott sajnos nem találtam méretben megfelelő cipőt.

    Miután már kinéztem magamnak egy Adidas Duramo M3-at, fel is próbáltam, majd még maradtam kicsit nézelődni, akkor jött oda egy eladós akinek miután elmondtam, hogy futócipőt kerestem magamnak, de már találtam, nagy segítőkészséggel érdeklődött, hogy mennyit, milyen terepen, és milyen lábbal futkorászok, majd ezek alapján ajánlott egy Nike Air Citius Plus 4 csukát, amit végül el is hoztam. Futni majd csak estére megyek el benne, de a próba alatt talán a Nike egy fokkal kényelmesebbnek tűnt nekem, bár ez lehet csak az 5k HUF-os árkülönbség placebója. :DDD

    Adidas 10k akciósan, a Nike 15k akciósan. 10k HUF vásárlás esetén a teljes összeg 30%-át vissza kapom ajándékutalvány formájában ami augusztus 30-ig érvényes, így az akció miatt is jobban gazdaságosabbnak tűnt a Nike mellett dönteni, no meg persze az eladó által elmondott dolgok miatt is. (Azért jól be voltak árazva a cuccok, hogy pont ne lépje át a 10k-t ha az ember netalántán az olcsóbb, akciós termék mellett döntene :) )

    Jó döntés volt?

    Tényleg csak hobbi szinten futok, így semmi kép sem akartam drágább árfekvésű cipőre befektetni

    10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!

Új hozzászólás Aktív témák