-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz HUfantom #81832 üzenetére
Sikerült!
Ma reggel teljes a készlet
M40X füles és K3 erősítő.
Az olvastam, hogy mindkettőnek van "bejáratási" idő
Mennyit és hogyan kell járatni, hogy "összekopjanak" ???“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
őstag
Sziasztok,
Asztali dac-amp-ot keresnék egyenlőre egy HE-4xx v1-hez, tehát valami combosabb-ra volna szükségem (jelenleg egy Fiio Q5-ről használom 2,5mm-es balanced kábellel) Használt is szóbajöhet, nem sos, kb 80-130e Ft környékén nézelődnék Elképzelhető, hogy a jövőben feljebblépek fejes tekintetében (Sundara, Amiron home) de egyenlőre egy viszonylag kis helyigényű erősítő dac combora volna szükségem notiról történő, kalsszikus-t kivéve mindenféle műfajból való zenehallgatáshoz .
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Köszönöm a válaszod!
Az ajánlásban levő olcsóbb eszközök esetleg?
Gondolok itt ezekre:
Creative Sound Blaster Play!
Creative Sound Blaster Play! 3
Creative Sound BlasterX G1
Fiio E10KEsetleg valami hasonló?
Megnézem azt is amit ajánlottál apróról!
ElkeltKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Mauzes
addikt
Sziaszok, nem biztos, hogy ide tartozik, de van egy USB-C csatlakozós mikrofonos fülhallgatóm, HTC telóhoz kaptam. Én ezt szeretném a laptoppal is használni, ezért vettem egy USB-C to USB adaptert (charging and data transfer). Viszont ezzel rádugva a laptopra, nem érzékel semmit.
Valaki tud segíteni, hogy miért nem, és meg tudom-e mégis oldani?
-
p76
senior tag
válasz bkercso #81959 üzenetére
A hu.mouser.com oldalon kinézek 1 [ellenállást] és email-ben gondolom a Mouser No. alapján meg tudom rendelni a Mausel Kft-től?
És akkor olcsóbb lesz a szállítás mint 20 EUR? -
Dorien
veterán
Illetve még ez a Fidelio X2 is erősen ajánlott a részemről: [link]
A Q701-nél kisebb teret, de dögösebb mélyeket tud."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Dorien
veterán
válasz ribizly #81974 üzenetére
"Sőt! Még azt is hozzátenném, hogy baromira ár/érték alapon értékel. Tehát amikor egy fejesről mond valamit, akkor azt mindig az adott árkategóriához képest teszi."
Hát de ez így normális... Egy tízezer forintos fejes hibái könnyebben megbocsáthatóak, mint egy százezresé. Ott már illik azé' domborítani valamit. És ugye ez DAC-okkal, erősítőkkel is így van, csak hogy ne legyek offtopic...
kNG: Aprón van most egy Q701 bagóért, szerintem arra ugorj rá: [link] Ritka darab és már nem gyártják, árában bőven el lehet adni, ha mégsem jönne be. Szerintem a legjobb 7-es AKG - hozzá passzoló erősítőről persze.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
:AMF:
senior tag
válasz freelanced #81962 üzenetére
20k körül csak a kis Sabajt ismerem, illetve a Nobsound NS-02E-t. Mindkettő hibrid csöves erősítő. (Előbbi cégben pozitívan, utóbbiban negatívan csalódtam problémamegoldás terén.) Ezek ugye eu-ból jöttek.
Itthon újonnan csak az E10k-t vettem, illetve használtan a Korg 100m-et. De ezek 20k felettiek.
Ez az itthonról és újonnan elég nagy megkötés, szerintem.
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #81981 üzenetére
Már sok.
Tényleg, a Kmulti...! Már nem DIY-kedsz? Ha igen, szeretni fogod szerintem. Adapter után is köthető, csak ejt 1,8V-ot.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #81972 üzenetére
Üdv csendes Nagyuram, kitől hallani tanultam!
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz #71562240 #81967 üzenetére
OPA1678-cal se jutnál előrébb, csak hátrébb a benne lévő OPA1612-höz képest, tehát nem tuning lenne, hanem downstep. Kétséges az OPA2140 is, az se magasabb szintű, mint a benne lévő - tehát oldalra lépés lenne.
Ezeket mi alapján írod? Tapasztalatból - de mely készülékeken? Ez ugyanis nagyon nem mindegy. Ahány készülék, majdnem annyiféle hang egy OPÁ-tól, ha nincs jól kiszolgálva.
Az OPÁ-k tápjának szűrésével és A-osztályúsításukkal viszont borulhat köztük a sorrend, többször tapasztaltam.
-
bkercso
nagyúr
Ha szereted az AD797-et, javaslom, próáld ki a 47pF-os kompenzálókapacitást a 6-os és 8-as láb között! NP0 kerámia legyen az IC-re vagy a foglalatra forrasztva! Tisztítja a magasakat.
nem minden készülékbe optimális, de majdnem mindegyikbe
A FET-es bemenetűek viszont univerzálisak, főleg azok, amik már +-2,25V-tól működnek és specifikáltak. Azért ajánlom az OPA1678-at, mert ami még ilyen jó (OPA2140, LME49720) az vagy 10x annyi, vagy csak 3x, de tranyós bemenetű, aminek a bemeneti árama ugye nagy, így a kiegyenlítetlenül lezárt bemenetű kapcsolásokban DC-t produkál, akár 20mV-ot is (és a tranyó az EMI-t is szedi, míg az új FET-eseket már nagyon árnyékolják erre is).[ Szerkesztve ]
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy FiiO e10k DAC + JDS LABS ATOM AMP kiszolgálásával szoktam egy AD700X-et és egy HD559-et hallgatni. Felmerül a kérdés, hogy egy jobb DAC-al ki tudnék-e még többet hozni ezekből a fejhallgatókból, vagy inkább fejhallgató irányában lenne érdemes folytatni az upgradet? Egy HD 6XX, egy DT880 PRO, és egy K702 beszerzése a cél...nem feltétlenül ebben a sorrendben, szépen, apránként . A HD6xx természetesen a HD559-et váltaná, az AD700X-et a K702, a DT880 PRO pedig új jövevény lenne hangzásban. Topping E30-ra gondoltam, vagy érdemes lehet ettől feljebb lépni (feature-ök nem kellenek, elsősorban a hangminőség érdekel most, csak PC-nél használnám a DAC-ot)? Segítségeteket előre is köszi!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
ribizly
veterán
Sőt! Még azt is hozzátenném, hogy baromira ár/érték alapon értékel. Tehát amikor egy fejesről mond valamit, akkor azt mindig az adott árkategóriához képest teszi. Szóval, amikor valamit az egekig magasztal, akkor azt sosem szabad elfelejteni, hogy mennyibe is kerül az adott cucc. Egyedül az a gond vele, hogy nincs egy baseline a forrásokból (szinte az is mindig változik).
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
tudom láma kérdés, de megelégedéssel használok egy SMSL Sanskrit 10th Anniversary editiont. Problémáim akadnak a w10-el és egyszerűen nem találom a legfrissebb drivert hozzá, illetve nem tudom az SMSL oldalán lévő egyetlen mkII jelölésű jó-e ehhez. Most 4.47.0.54720 a fent lévő driver verziószáma, esetleg vki tud újabb meghajtóról? előre is köszi!
-
törölt tag
-
ferzoli
Ármester
Ő lenne az? Ezt akkor forrasztás nélkül csak bepattintom az OPA1612 helyére?
(#81966) binatone
Írok és megbeszéljük -
-
törölt tag
válasz ferzoli #81957 üzenetére
AD797ANZ, ez monó (single) és DIP8-as.
A "hülye kérdések" kapcsán:
Sztereó aljzatba sztereó (dual) opamp kell. Monó aljzatba monó (single) opamp kell. Sztereó aljzatba be lehet tenni két monót erre szolgáló adapter segítségével. Az XD05 Plusban ezt a világ lehető legkedvesebb módján oldotta meg a gyártó, ők maguk készítették fel az aljzatot arra, hogy egy sztereót és két monót is bele tudjál tenni. DIP8-as aljzatok vannak benne, ezért ha SO(IC)8-as lábazatú az opamp, akkor ahhoz Dip8-as lábazatúvá alakító adapter kell, ahogy azt a gyár is megoldotta, a linkelt fotódon látszik - DIP8-as lábazatú opampot a képen látható adapter nélkül lehetett volna betenni. Ezeknek olvass utána. Minek vennél SO8-as foglalatút, adapterestől, forrasztgatásostól, ha van DIP8-as is a szóbajöhetők közül?! Vegyél DIP8-ast - TO-99-est.Opampot csak és csakis hivatalos, ellenőrzött, megbízható referenciákkal bíró alkatrészboltból vegyél, lásd például a fentebb felsoroltak.
Az általam javasolt AD797 magyar boltban is kapható, a HQ Elektronikánál. Kicsit gyors opamp, nem minden készülékbe optimális, de majdnem mindegyikbe (a többire is érvényes, hogy nem minden készülékbe optimálisak). Nagyon jó ár-érték arányú és hangú.
OPA2211 (dual), OPA211 (single) is nagyon jó. LME49720HA, ez fémházas TO-99 lábazatú, ezt enyhe lábhajlítgatással lehet beletenni. (Műanyag tokos DIP8 vagy SO8 LME49720 nem lenne jó, mert nem jutnál vele minőségben előrébb, ezért fontos, hogy a HA jelzésű legyen.) A fentebb felmerült OPA1678-cal se jutnál előrébb, csak hátrébb a benne lévő OPA1612-höz képest, tehát nem tuning lenne, hanem downstep. Kétséges az OPA2140 is, az se magasabb szintű, mint a benne lévő - tehát oldalra lépés lenne. Értelmes áron valóban tuningolni például azokkal tudsz, amiket mondtam (és persze vannak még, OPA2228, AD8599, AD827...), vagy sokkal drágábban, nagyon rossz ár-érték aránnyal (lásd Burson, OPA627...).[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
válasz ferzoli #81961 üzenetére
SO8 tokosat vegyél, mert az MSOP-ot (=VSSOP) nehezebb felforrasztani. Csak a Mouser árul SO8-at.
Ilyen SO8 to DIP8 adapter kell neked.
Bármelyik OPÁ-t kicserélheted OPA1678-ra; elég univerzális darab.[ Szerkesztve ]
-
ferzoli
Ármester
válasz bkercso #81959 üzenetére
Köszönöm szépen! Hülye kérdések sora következik:
Farnell 4 félét listáz ebből, Mouser 5 félét. Melyik kell nekem?
Hogy kerül rá a dip8 foglalatra? Ráteszik, ha kérem? (Azon kell lennie, ha jól értem)
Elég egy darab? Az amp-ban kettőnek van hely, ha minden igaz.
Elnézést, nagyon felületesen foglalkoztam eddig ezzel a témakörrel. -
senior tag
válasz ferzoli #81957 üzenetére
Sokhu26 néven van fent, de úgy látom most nincs neki egyik sem. Nyugodtan írj rá, én is vártam kb 2 hetet, mire újra rendelt, forrasztott 2140-et.
bkercso: Farnell-től én nem tudtam vásárolni, mert fizetésnél nem fogad el csak dombornyomott bankkártyát, olyanon meg nincs. (Persze ez nem az ő hibájuk, de na. Ilyennel még nem találkoztam egyetlen webshopban sem.)
-
ferzoli
Ármester
Köszi a felajánlást, írok privátot. Nem teljesen világos, hogy a különböző verziók (dual 2x, dual 1x, single 1x) között mi a difi? Mondjuk, ha kettő dual-t vagy kettő single teszek bele? Mintha valahol azt írták volna, hogy a dual bele se fér?
(#81954) :AMF
Köszi, linkelnéd a srác hirdetését? Ezt találtam csak, OPA1678 -
senior tag
válasz freelanced #81952 üzenetére
Aprón van most egy Loxjie P20 (kicsit a keret felett), IO.sys és CME használt ilyet 80 ohmos 770-el.
Én UK-ből vettem Sabaj pha3-at, ez belefér a 20k-s keretbe is. (Az enyémnek elfüstölt a tápja 2 hónap után. Írtam a Sabajnak és 4 órával később feladtak egy újat. Persze mire ideért vettem egy meanwell-t. )
-
senior tag
válasz ferzoli #81949 üzenetére
Duálok közül jó szívvel tudom ajánlani a bkercso által javasolt opa2140, illetve opa1678-at. Nálam nagyot dobtak az A30 és a D30 hangján is. Sokkal tisztább, részletesebb, dinamikusabb lett a gyári 2134-hez képest. (Egy magyar srác árul ebayen dip8ra forrasztott verziókat, 3-4e forint körül.)
Én azt tapasztaltam,hogy külföldi fórumokon szinte csak a burson, muses, lme49720, opa2134, illetve opa627 típusokat ajánlják. A fenti kettővel még csak említés szintjén sem találkoztam.
-
freelanced
addikt
Üdv!
Érdeklődnék, hogy DT 770 OHM fejhallgató mellé milyen erősítőt ajánlanátok 20.000-ig első körben, itthonról?
Még nem tiszta, hogy a 32 vagy a 80 OHM-os kerül-e vásárlásra az illető által de szerintem ha a 80-as verzióhoz ajánlotok valamit azt tökéletesen megfelel, első körben úgy is azzal szemezget.Köszönöm!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Polllen
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #81916 üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy a momentdac jobb lenne az SDAC helyett. Az R2R 11 is jobb (meg másabb) DAC-ként.
Csak kíváncsi voltam, hogy ebben a konkrét láncban a DAC vagy a fejes csere hozhat többet.
Pl. az R2R 11-ben van fejes erősítő, meg preamp is, így nem annyira fair az összevetés, de csak dac-ként szerintem nincs tudásban 3-4x különbség közöttük.
Amúgy most hosszú távon abban gondolkodom, hogy egy jó dac + momendac (mellette egy csöves erősítő, valami p20 szint) + fejhallgató. Eddig pár évente csapongtam a melegebb/testesebb és a kiegyenlítettet hang között és mindig dac csere lett a vége valamelyik irányba a hangfalas láncban. Most megpróbálnám azt, hogy egy jó kiegyenlített dac és fejes erősítővel elérni, amit akarok. Ez egyszerűbbnek tűnik. Most még nem hiányzik a testesebb hang, uh tudok mozgolódni dac/fejes terén.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ferzoli
Ármester
Sziasztok!
Vettem apróról egy Xduoo XD05 Plus dac/amp-ot, amiben egyszerűen cserélhető az opamp, ezért kicsit kisérleteznék vele. Tapasztaltabbak segítségét kérném, hogy HD6xx mellé milyen megfizethető árú opamp-pal lenne érdemes próbálkozni?
Amiket jellmezően ajánlanak (single Burson Audio V5i, Sparkos Labs SS3602 or pair of MUSES03) 20e körül vannak, ennyit nem szánok rá."The included stock OpAmp is a dual Texas Instruments OPA1612. The XD05 Plus can support smaller dual SOIC OpAmps via a socketed SOIC to DIP8 adapter or can be replaced with a pair of single OpAmps in the two DIP8 sockets."
-
Eugene Roe
őstag
válasz salytmasztor #81943 üzenetére
Nekem szimpi, mert az iparág 75%-a nem mer ár-érték viszonyban nyilatkozni, és azt push-olják, hogy 3 millió alatt nincs rendszer igényes zenehallgatónak.
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
senior tag
válasz salytmasztor #81939 üzenetére
Head-fi-on a DT880 csoportban vannak Emotiva-s tapasztalatok. Akkor bukkantam rá, amikor a balanszolásról kerestem infókat.
-
contaxg
veterán
Kell neki a DT880/600Ohm-nak a kakaó. Aki nem így gondolja nem hallotta még rendesen szólni.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Polllen
nagyúr
Meg aztán ott vannak azok a videói, amiből fél óra alatt semmi sem derül ki igazán.
-
niof
addikt
Ezzel pont így vagyok én is. Szerintem sokat segít az ő videóiban, főként a fejeseknél, hogy mindegyiket "hallod" is. Sok track is ismétlődik, így lehet különbséget tenni, hogy mi hogy szól kb. Mindenesetre jobb ez így nála, mint bárhol máshol bemondás alapján, hogy "húú, ez de részletes, meg jobb a felbontás, meg a mélység, meg a fülemülefütty... ".
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz Eugene Roe #81942 üzenetére
Ez igaz...félig.
Kissé "túlhypeol" néha.
Viszont évek alatt több dolgot is beszereztem, vettem az ő tesztjei és ajánlásai miatt és azt kaptam mindig, amit ezekben elmondott. Még nagyot nem csalódtam az infói alapján. -
Eugene Roe
őstag
Szegény Zeosnak minden második fejhallgató és erősítő GOD tier, pedig alapból tetszenek a review-jai
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Dorien
veterán
Én mindig is éreztem, hogy sok potenciál van a DT880 / 600-ban, főleg miután a Starting Point DAC 3 lett elé kötve és kisimultak a magasai. A Sense V1-et viszont túlságosan szerettem ahhoz, hogy lecseréljem. Az nagyon-nagyon sok fejeshez passzol.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
senior tag
Ha zenehallgatás közben a win csúszkájával tudja állítani a hangerőt, akkor szerintem a Foobar->Asio->Usb->Dac láncban valami nem oké.
Nálam ha asio-n keresztül szól a zene, akkor hangerőt nem tudok állítani a winben, illetve a directsound-os dolgok alatt (youtube, mpchc) egyáltalán nincs hang.
Ha jól tévedek OPiiPO szintén Airist tulaj, talán ő tudja a megoldást.
-
salytmasztor
aktív tag
...Emotiva BasX A-100...
Bárkinek van-e vagy volt-e ilyen erősítője?Főleg Beyerdynamic DT880 (600ohm) fejeshez (Zeos videó alapján) érdekelne.
Mióta kirakta kb 4 hónapja, [Beyerdynamic DT880 600Ω _(Z Reviews)_ G. O. D.] , sok fórumban és helyen megy a vita (pl egy ellen-videó: [The Beyerdynamic DT 880 (600 Ohms) Does Not Need The Power You Were Told] , hogy tényleg kell-e ekkora "erőmű" a 880-600 meghajtásához vagy sem.
Illetve persze, hogy nem kell(ene), de visszajelzések alapján tényleg ezzel a kombóval kijönnek a "hihetetlen részletek".Jó lenne vélemény, infó olyantól, akinek van / volt vagy halott már ilyen ampot.
-
p76
senior tag
-
senior tag
A zenelejátszó programban a kimenet át lett állítva asio vagy wasapi-ra?
Szerk: xmos telepítés után nekem újra kellett indítanom a dac-ot, utána lett "hangszóró"-ból "xmos xyz" a win alatt.
Gzula[HUN]: az átalakítást követően is maradhat a megrágott kábel, csak egy jack kell a végére. Esetleg kitalálsz hozzá valami vudut, mint a kék gyöngyösök és megkéred a gyereket a sorozat
gyártásrágásra.[ Szerkesztve ]
-
Feck
tag
Üdv!
Az utolsó láncszem (Airist R-2R DAC) beépítésével kapcsolatosan akadna néhány kérdésem irányotokba, mert már mindent próbáltam... Vagy ez így normális? Kétlem
Tehát:
Az XMOS driver (amit CEE TEE és Bodz is ajánlott) feltelepítése után hangszóróként ismeri fel az eszközt a Win10, mi több, a jobb alsó sarokban lévő hangerőszabályozó csúszkával (is) tudom a hangerőt állítani zenehallgatás közben. Ez mégis hogyan lehetséges??
A másik, hogy 24bit/192 KHz a maximum, amire állítani tudom, de tudnia kellene a 24/384-t USB-vel.Egyébként maga a rendszer nagyszerűen szól (mindkét fülessel), később írok részletesebben, de a fent vázolt "problémák" most finoman szólva is nyugtalanítanak.
[ Szerkesztve ]
-
alphamooncam
őstag
-
senior tag
-
Mathiask
senior tag
Szerintem azt próbálta leírni, hogy ha EU tagállamban vagy UK-ból küldik, ha olyan európai országban vagy ami nem EU tagállam, akkor China-ból küldik. De akkor China vs UK választásnak kéne lennie, nem tudom melyik oldalon nézed.
De neked nem javaslom a D30-at, annak jó lett a mérése... -
veze
őstag
Ma megérkezett, kb 4 munkanap alatt [link] GLS hozta [kép]
Nem az enyém lesz , egy csaladtagé, első A kék led kisüti az ember szemét , a a hangerő szabályozó kb 2/3 fordulat után szorul ( hozzáér a házhoz) tulságosan rányomták a gombot a tengelyre ( egyelőre nem sikerült visszabb huzni annyira szoros. igaz ezek a hangját nem befolyásolo tényezők tehát el is hanyagolhatók akár) A hangerő bőven elég ( AKG, 55 Ohm)
tudom hogy ezek olyan belépőszint alatti dolgok, de azért alaplapi dolgokhoz mégis előrelépés, viszont első hallásra (ugyanazzal a fülessel) az enyémet ( ami alatta van) nem cserélném el erre..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
senior tag
válasz Gzula[HUN] #81848 üzenetére
Én az AD500X borzalmas vezetékén húztam fel magam annyira, hogy eldöntöttem, átszerelem cserélhető kábelesre. Aztán úgy beleástam magam a dologba, hogy már a DT880/600 balanszolásáról nézek mindenféle leírásokat/videókat.
-
senior tag
Elérhető a Loxjie D30 EU/UK-ból, ráadásul akciósan 137 dollárért.
A párducos is lemérte már, akinek ez fontos.p76: Szerintem gondoltak rád. Az egyik promó képen ugyanis ezt írja (gondolja) a Loxjie a 4493EQ-ról: "Performance is on par with AKM's last generation flagship decoder chip AK4497EQ"
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
A DIY-vonalat erősítendő:
Lehmann BCL-tuningkapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
válasz Polllen #81914 üzenetére
Nem tudom maga az SDAC milyen szintet képvisel általánosságban, de amikor a CTH+SDAC-ra rákötöttem a MomentDAC Mk2-t, azonnal hallottam a pozítiv változást. Magyarán a CTH hangján sokat dobott a MomentDAC. Lehet érdemes lenne a MomentAMP elé kötni egy MomentDAC-ot.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
A lánc jelenleg így alakult:
SDAC -> MomentAmp -> HE400
Ha feljebb szeretnék lépni, akkor 80k-t mire lenne érdemes költeni? DAC vagy fejes? Eredetileg arra gondoltam, hogy az R2R 11 helyett veszek egy csak dac-t, hátha találok olcsóbban hasonlóan jót vagy azonos áron jobbat. Pl. adja magát a momentdac. E30-n is gondolkodom.
Alapvetően most az sdac hangképe bejön.De aztán az is eszembe jutott, hogy ennyiből már akár egy sundara is kijönne. Vagy egy 660s.
-
-
törölt tag
Könyörgöm, szólj már neki, hogy csak viccből mondtad.
"zseniálisan kijavítják a rossz felvételek hibáit. Például Loxjie P20. Abban külön van egy DSP processzor... (...) Hasonló mint a Sony TA-ZH1ES-ben a DSEE HX™ "...Szerk.: Nem mindegy, mert a paródiáid révén olyan rémhírek keletkeznek, mint annak a rendje (persze, tudom, a polgárpukkasztással ez együttjár...).
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
A torzítás az torzítás, nincs rajta mit szépíteni. Ezért kedvelem én inkább azokat a készülékeket, aminek minél kevesebb a "saját hangja". Így a zenére, a felvételre helyeződik a fókusz. Nekem ez fontosabb.
De értem, miről beszélsz. Tiszteletben tartom. Nem vagyunk egyformák.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #81895 üzenetére
Ne félj, nem leszel keresztre feszítve a bt miatt!
-
RedCactus
senior tag
Lenne valami előrelépés, ha lecserélném a SounBlaster X-fi HD hangkártyámat mondjuk egy Loxjie D10-re? 91$ elég jó árnak tűnik. Esetleg a D20 megérné a majdnem dupla árat?
-
contaxg
veterán
válasz fericske #81900 üzenetére
Roon szerver futhat Windows-on is, de házilag is össze lehet dobni egyet Core-nak NUC-ra.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest