-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
Sziasztok ebben a kis erősítőben két cs43131 chip van. Miért van kettő belőle és miért jó ez ?
[link][ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
válasz #98320896 #81194 üzenetére
Viszont tanácstalan vagyok mi lenne jó neki. Azt tudom, hogy 60K-t minimum ki akrok adni egy tisztességes erősítőért. Szerintem ennyi kell azért, főleg a Sundara alá. Azt is, hogy a DA300-as 50mW/32 ohmos teljesítményét jócskán űberelné bármi.
Csak azt nem, hogy mi a minimum, amiben keresgélnem kellene. Az L30 review alapján elég jónak tűnik, nem igazán nyúl bele a hangképbe, jó részletes is. Kb. referencia-szagú. Viszont nem tudom, hogy melyik az az erősítő, ami még kicsit sötétítene a Sundarán. Mivel nincs kihajtva normálisan nem is ismerem igazán a mély-tartományát. Lehet, ha normálisan meg van fogva, akkor értelmetlen is lenne rajta sötétíteni, mert minek.
Többiek, ti mit ajánlanátok? Miket tapasztaltatok a fiúval?
[ Szerkesztve ]
-
:AMF:
senior tag
válasz #98320896 #81191 üzenetére
Szerintem ne a következő 10-20 évre próbáld megtalálni az "igazit". Lehet egy ideig tünetmentes leszel tőle, de aztán ugyanaz az "őrület" fog elragadni mellőle is, ami a cobalttól az sp200ig sodort.
Ha belefér, vedd meg, élvezd, nyugodj le egy kicsit... aztán pár hét múlva találkozunk ugyanitt.Exodius: nekem június végén Aliról egy D30 átcsúszott a holland vámon (Ae Standard Shipping). Bízom benne, hogy újra összejön a D10s-el.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz bkercso #81165 üzenetére
A dac-nál is 2140-et javasolsz?
Van esetleg olyan opa, amit még érdemes lehet kipróbálni? Régebbi hozzászólások alapján az opa627-et találtam érdekesnek. Megéri az árát egy 2140-hez képest?
Rendeltem Aliról egy Topping D10s-t. Egyrészt "opa rolling"-gal reklámozzák, másrészt kíváncsi vagyok mi van cirrus logic dacokon túl. :) (A d10s LME49720-al szerelt gyárilag.)
p76: A kínából rendelős blogokban elég népszerű a BG.
[ Szerkesztve ]
-
p76
senior tag
[SMSL Sanskrit MK2]
Banggood cseh raktár 27.758 Ft
Meg van még valami app kedvezmény is
Banggoodról érdemes rendelni?
-
borix
őstag
Azt mondta, hogy ha viszonylag sűrűn van használva akkor nem érdemes lekapcsolgatni.
El kell dönteni pl ha napokig nem használod vagy hetekig, az nálad viszonylag sűrűnek számít e?
Az USB-nél a BIOS-ban be lehet állítani, hogy ha kikapcsolod a gépet az USB-is kapcsoljon le.
p76
Ebben nem hiszek mikor állítólag valaki hallott valahol valamit valakitől, és azt komolyan vegyem.[ Szerkesztve ]
-
sNk77
aktív tag
válasz contaxg #81178 üzenetére
Aha, biztos . Jó lesz a szigszalag is. Tényleg nem rossz, én korg dac100-ról váltottam és elégedett vagyok vele. Azt nem tudom, hogy a magni 3 tol a mélyeken picikét vagy a korg-ban volt kevés. Elsőre volt kicsit zavaró a korg után. Amúgy meg minden tekintetben jobb választás mint dac. UK-ból jött és valami 50k körül állt meg a 100eurós dac, 2 nap alatt UPS futárszolgálattal. Ami hihetetlen a sok negatív vélemény alapján, és nekem se volt pozitív véleményem róluk.
nádpálca
-
contaxg
veterán
Ezt egy ellenállással le lehet szabályozni ha igaz..
Dimming an LED light is as easy as adding resistors to the connection or even several resistors, to ensure you get the right brightness – this is called analog dimming....., but this largely depends on how bright your LEDs are in their original state.
When using resistors, you’ll need to know the power required for your project so you’ll calculate this using a LED resistor value formula like this one:
P = I^2_R
What this means is that power (represented by P) is equal to the current (Represented by I) in amps flowing through the circuit, which is squared and multiplied by the resistor value (Represented in R) in ohms.Nekem is van egy Magni 2 egy ismerősönél pár hónapja. Nem igazán töri magát hogy vissza adja. Én csak annyit hallottam belőle, hogy működik. Ezek szerint nem lehet rossz....
(#81177) borix
Nem kapcsolnám ki az erősítőt vagy DAC-ot, ha viszonylag sűrűn van használva. (max ha csöves)[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
vico03
tag
Sziasztok!
Olyan dac-kot vagy hálózati lejátszót keresnék aminek van optikai toslink bemenete, rá tudom csatlakoztatni a tv-t,van minimum rca kimenet vagy xlr kimenet, aktív hangfalat szeretnék rá csatlakoztatni.
Illetve távirányítható, hogy pld tévé, filmnézés vagy zenehallgatás közben lehessen a hangerőt a távirányítójával szabályozni.
Köszönöm szépen előre is. -
Bodz
nagyúr
Szerintem ahogy eddig. A firmware frissítéstől nem lett se erősebb, se tisztább, se semmi, magával a vassal van gond.
A D20-Atom csak akkor ha valami nagyon részleteset szeretnél, nem zavar a felfelé húzás sem. Ízlés dolga, de én inkább valami sötétebb, esetleg kiegyenlített fejessel használnám ezt a párost. Az a 40k különbség ott is van, pl a bt, jobb anyaghasználat (az Atom sajnos műanyag), szimmetrikusság. Az SP200 amúgy egy jobb erősítő szerintem.Ha már Loxjie, legyen D30, ha kísérletezni szeretnél!
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
Bodz
A Loxije D20 erősítő része most hogy áll? Adtak ki hozzá frissítést.
Loxije D20 + Atom, hogy viszonyul az M200 - SP200-hoz képest?
Árban az atom páros vagy 40E olcsóbban jönne ki. -
bkercso
nagyúr
a dac-ból (D30) is kipiszkálnám az opa2134-et, ha megéri. Hozhat az még némi pluszt a hangban?
Persze, ugyan úgy. És is foglalatot használnék.
A-osztályusítás még hozhat: az OPA kimenete és "-" bemenete közé kb. 10 kohmos ellenállást kell tenni.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
borix
őstag
válasz #98320896 #81162 üzenetére
Azért javasoltam, hogy nézz meg 1-2 jobb DAC/AMP párost, hogy legyen viszonyítási alapod.
Az a Marantz erősítő amin nézted, nem mérvadó.
Nem mindenkinek jönnek be olyan mértékben a jobb cuccok mint másoknak, legalábbis nem hoznak annyit számukra amennyivel többe kerülnek, így nekik nem érik meg. [link]
Cobalt ha megfelel használd úgy ahogy van, de csak DAC-ként és erősítőt venni hozzá nem arra való szerintem.
Különáló DAC-ként ez jobban megéri és olcsóbb is. Loxjie D20 [link] -
senior tag
válasz bkercso #81152 üzenetére
A többi fejessel is kipróbáltam az A30-at. Mindegyiken érezni a pluszt, amit a 2140 hozott. Nagy lelkesedésemben elhatároztam, hogy a dac-ból (D30) is kipiszkálnám az opa2134-et, ha megéri. Hozhat az még némi pluszt a hangban?
A belsejéről készült képek alapján fixre van forrasztva a 2134. Találtam olyan topikot, ahol a cikkíró dip8 foglalatot forrasztott a helyére és kipróbálta 2132, 2227, illetve 2107 opa-kkal. Első kettőre azt írja, ugyanúgy szólt vele, mint a 2134-el, a 2107-nél érezte azt, hogy talán egy kicsit teltebb lett a hang.
[ Szerkesztve ]
-
Zoliee
senior tag
válasz chrisnagy13 #81155 üzenetére
Mik ezek a verziók?
Ugyanis kíváncsi vagyok -
Zoliee
senior tag
válasz chrisnagy13 #81153 üzenetére
Milyen fejhallgatóval használod az ADI-t?
-
törölt tag
Brutál dolog lenne szerintem ott kikeresni, na meg lehet, hogy nem is tudnak róla. Evvel a felállással lehet, hogy kevés hifi buzi akad, azok közül meg még kevesebb, aki adatot szolgáltat. Nekem jelezte a telóm, hogy küldöm-e. Küldtem. Hétfő lesz a napja, hogy a Note 9 hogy reagál.
-
Z.É.T.
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
Remélem, hogy jó helyre írok. Segítség kellene!
Van egy iBasso DC 01-em és hozzá Xiaomi Note 7 mobil rá telepítve USB Audio Player Pro az MQA kiegészítéssel, valamint az iBasso UAC hangerő szabályzóval.
Kifogástalanul működött nagy örömömre jó néhány hónapig, de kb egy hete a hangerőszabályzó alkalmazás nem működik. A hangerő szabályzó és bit mapping nélkül a teló a maga nem audiofil elektrónikájával ble avatkozik a hangképbe, így értelmét veszti az egész dolog. A lényeg, hogy az SD kártyára vett digitális adatfolyamot kiküldje az iBassora, és ne színezze el.
Többszöri telefon reset és újra telepítés sem segített. Arra gondolok, hogy a MIUI valamelyik frissítése tehetett be nekem.
Találkozott-e valaki ezzel a problémával, van-e valakinek ilyen összeállítása?
Megrendeltem az új telót, de mi van, ha azzal sem megy? Amúgy az egy Xiaomi Redmi Note 9.
Van egy MI Note 10 telóm, amivel ez az összeállítás remekül megy (csak éppen mikro SD kártyát ne fogad, hogy ba...k meg). Nem tudom, hogy hardver vagy szotver problémám lett.
Ha valaki hallott már erről, segítsen! Kérem![ Szerkesztve ]
-
senior tag
Szeretném megköszönni bkercso korábbi javaslatát a Topping A30 opa cseréje kapcsán!
Ebayről sikerült szerezni DIP8-ra forrasztott OPA2140-et, ráadásul magyar eladótól. IC kiszedő híján lenyúltam a feleségem szemöldök csipeszét és kis ügyeskedés után már kint is volt az OPA2134.
Azt kell mondjam, nagyon gyorsan jóba lettünk a 2140-el. A 600-as DT880-nál éreztem leginkább a pozitív változást. Minden tartományban tisztább és egy kicsit részletesebb lett a hang. Zúzósabb zenéknél megszűnt a korábban említett hibája, már nem mosódik össze a gitár és a dob. A dinamikát is jobbnak érzem az új opa-val.
Éreztem, hogy van még tartalék ebben a fejhallgatóban, hát az "új" erősítő most előcsalogatta. -
Eugene Roe
őstag
válasz dgyuri0123 #81119 üzenetére
A router tápját esetleg érdemes lehet megnézni, max kaphat egy meanwell az is (3000ft), de szinte kizárt, hogy maga a netes adatfeldolgozás zavarjon be :)
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Bodz
nagyúr
válasz chrisnagy13 #81138 üzenetére
Kemény 5 év lehetett. Vagy ha úgy nézzük addig voltál tünetmentes.
Amúgy tegnap jött ki hozzá új firmware.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Külön kell venned összekötőt.
Mennyi az a nem túl horror ár? Létezik amúgy átalakító is. Pl.
Viszonylag olcsón Meanwell. De először pár hétig hallgasd szerintem ahogy van. Ha teljesen elégedett leszel, akkor még az is felesleges. Ha hajt a hifibogár, akkor meg úgyis megveszed, vagy akár az iPowert, lineáris tápot, tápszűrőt, akármit...
-
Rogiii
aktív tag
Nagyon komoly cucc. Grat hozzá!
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
ribizly
veterán
---------------------------------------------------------------------------
Gratula hozzá!
Mennyiért sikerült hozzájutni?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
contaxg
veterán
Mint írtam inkább ne húzd ki, hagyd bekapcsolva az összes erősítődet. Az RCA kábelt így is át tudod dugni az egyikből a másikba.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Dave™
nagyúr
"EASILY THE BEST SWITCH THAT I HAVE HEARD"
Ehhez nincs is nagyon mit hozzáfűzni
-
contaxg
veterán
Sokan csak akkor kapcsolják be a berendezésiket ha éppen használják, amit megértek, de a hangminőség szempontjából nem szerencsés döntés. Nálam olyan forró az erősítő, hogy szuvidálni lehetne rajta. Persze ez egy csövessel nem járható út, de egy DAC-nál simán. Pl a Chord Qutest-en sincs tápkapcsoló, max ki tudod húzni a konnektorból.
Éreztem én, hogy a router csere miatt felkavarok érzelmeket, gondolatokat. Nyilván nem mindenkinek járható út egy Telegartner M12 switch (€4165), de talán arra érdemes lehet odafigyelni, hogy milyen tápot tolunk a hálózati eszközeink alá. Ez lesz szerintem nálam is a gond, de azért várok még 1-2 napot.
A "hálózat nem fontos" szkeptikusoknak elmesélném, hogy pár embernek kölcsönadtam egy "NET Isolator" névre hallgató kis eszközt. Volt aki úgy hozta vissza, hogy ezt nem gondolta volna. Bevallom én sem, de azóta fixen be van téve a hálózati lejátszó elé.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Sword
őstag
Köszönöm a válaszokat. Valószínűleg akkor ezt a kombót választanám. Mág várok picit anyagi okokból
Mit javasolsz még ehhez kiegészítőt vásárolni?
Amire biztosan szükségem lesz:
- a 2 kütyüt összekötő kábelre, vajon benne van a csomagban?
- XLR -> Sennheiser 660s kábel, milyet javasolsz nem túl horror áron és honnan? vagy van olyan átalakító, ami jó lehet (4.4-re)?
- tápot vegyek (iFi power pl?)[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
IO.sys
őstag
válasz dgyuri0123 #81124 üzenetére
Így van. Visszatérve a témára, tényleg tud változást okozni a router csere, a baj az akkor van, amikor nem mindegy, hogy milyen alátétet teszel alá.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz IO.sys #81122 üzenetére
A mérés egyvalamire jó... hogy előítéletes legyél vele szemben, még mielőtt bekapcsoltad volna a rendszeredet. Én azt vallom, hogy meg kell hallgatni valamit, aztán nyugtázni, mi tetszett és mi nem. A képlet végén ott lesz a végeredmény, feketén-fehéren. A baj ott kezdődik, ha valaki nem tudja mit kell/ene hallania, ami "jó" és mi az ami "nem jó".
"csak a zene van"
-
IO.sys
őstag
Szerinted. :) Sok dolog van a hanggal kapcsolatban, amit még nem tudunk, mert azt se tudjuk, mit kéne mérni. Attól még halljuk.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz bkercso #81120 üzenetére
Ez most olyan "nesze semmi fogd meg jól" mondás volt...
Amúgy egy ilyen boxom van, ami semennyire nem kiemelkedő minőség, max. jó átlagos. És tényleg, semmi negatívumot nem észlelek, ha rajta keresztül hallgatok zenét, pedig (elhiszed talán, hogy) igen szőrszálhasogató tudok lenni, ha zenéről és hangminőségről esik szó.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
bkercso
nagyúr
"Minden lehetséges annak, aki hisz."
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
dgyuri0123
nagyúr
Én mindenben hiszek (kábelek/dugók/alátétek stb), de abban nem hogy a router (lanon) ki tud hatni a hangminőségre. A lanon/routeren átmegy az adat és a végpont elvégzi a dekódolást. Ha gyenge a végpont hibajavítója, akkor tudom csak elképzelni, hogy egy némileg "zajosabb" jelet rosszabbul/nehezebben tud feldolgozni, mert esetleg a router sok/több hibát visz a rendszerbe. "Normális" elektronikáknál szerintem nem számít a router minősége.
Egy példa: hálózati lejátszót használok (Pioneer N70A). Ha közvetlenül az USB aljzatába dugom az SSD-t, semmivel nem szól jobban, mint Windows10/JRiver/DLNA hálózatról, pedig egy gagyi UPC-s routerem van már évek óta. Na jó, a LAN kábelem FTP CAT6, 8 méter hosszban. Tehát inkább a kábel számít, vagy ha nem kábel, hanem wifi, akkor lehetőleg zenéhez mellőzzük a vezeték nélküli módokat, mert ott azért sok disznóság előfordulhat a router "hasában". Wifi stream esetén, bizony lehetnek meglepetések, főleg nagyobb felbontások esetén... de csak szerintem."csak a zene van"
-
kNG
senior tag
válasz contaxg #81116 üzenetére
Azóta is hallgatom, pár óra már eltelt, és teljesen magával ragadott. Most épp az AD700X-et vettem elő, na mostmár tényleg szellős, airy. Épp Yosi Horikawa-t hallgatok vele. A GSX1000-rel is tetszik az ATOM hangja mostmár, de még nagyon sokat kell hallgatóznom. FiiO e10k dac VS GSX 1000 dac "verseny" még nem dőlt el, sokat kell még A/B-znem mire kiderül, melyik miben más az ATOM-mal párosítva. Egy ideig elleszek. Nem igazán tudok egyelőre belekötni, de meglátjuk pár 100-1000 óra után.
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
contaxg
veterán
Várhatóan 20-30 óra után és 20-30 nap után is másképpen fog szólni. Éppen ezért még ne vonj le hatalmas következményeket.
Például ma délben tettem be egy új routert járatódni és az egész rendszer hangja megváltozott Minden melegség megszökött a rendszerből. Majd pár nap múlva kiderül, hogy mi az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
válasz Exodius #81111 üzenetére
Nem a hangját akarom tuningolni, hanem kikerülni az akkus üzemet és a melegedést. Az iFi iPowerre lehet alapozni az 1uV zajú tápjával, ami nyilván laborkörülmények közt született érték, de akkor se 40mV, mint a legjobb MW tápnál. És az árkülönbség csak 3x-os. De itt tudni kell azt is, hogy a Mojo szereti-e az USB tápvonal megszakítást, szóval játszós. Egyébként a ZEN-ről is hamarosan kiderül, hogy szereti-e, mert az még elviheti valamilyen irányba a hallottakat.
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett az ATOM AMP!
Egy rövid szubjektív élménybeszámoló kb. 20-30 perc hallgatózás után (csak zene, TIDAL HiFi).
Sennheiser GSX1000 DAC-ként + JDS LABS ATOM Amp erősítőként: Minden kicsit szebben és jobban szól mint alap állapotban, szélesebb a tér, de nem estem hasra.
FiiO E10k DAC-ként + JDS LABS ATOM Amp erősítőként: NA EZAZ! Végre...van tér...részletekben sincs hiány, néha annyi információt dobál rám még egy HD559-cel is, ami számomra szokatlan. Feszes basszusok, nem veszik el a középtartomány, és a magas sem. Valahogy a helyére került minden. Ami a leginkább feltűnik az az, hogy végig tudok követni minden hangot a zeneszámokban (pl.: ha valahol volt a háttérben egy zongoraszólam, és beindult a basszus, a zongora eddig nagyon a háttérbe szorult, és alig, vagy nem lehetett hallani...na most is a háttérbe kerül, DE nem tűnik el, gyönyörűen végig lehet követni). Jobb az imaging, soundstage. A legjobban így tudnám leírni: minden a helyére került.
A következő lépés egy komolyabb DAC lesz. Sok fórumon azt írják, hogy DAC-ok között alig lehet hallani a különbséget...hát, ebben azért nem vagyok biztos...remélhetőleg egyik barátom Xonar DX-ével is ki tudom majd próbálni az ATOM-ot, kíváncsi vagyok az hogy fog tetszeni (az első hangkártyám egy Xonar D1 volt, és nagyon szerettem a hangját).
A JDS Labs profin intézett mindent, a UPS-el sem volt (nagyon) gond, a járulékos költségek viszont nagyon nagy mértéket ütöttek meg, és, hát igen, így kb. 56e Ft volt az erősítő (ami megdobta a költségeket: szállítás Amerikából, Magyarországon ÁFA - még jó, hogy ehhez kb. semmi köze a Magyar Államnak -, és a vámügyintézési megbízás (UPS futárnak fizettem, amikor megérkezett a csomag).
Megért ennyit az erősítő? Nem tudom...nem hallottam még sokmindent (FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000), ehhez a kettőhöz képest egyértelmű az előrelépés (ha a FiiO e10k-t használom DAC-ként).
Elégedett vagyok most? Igen. Sok időt kell még eltöltenem a jelenlegi setupommal, mire meg tudom állapítani, mi a gyenge láncszem.
Szerintem most mi? Egyértelműen a DAC. De így is szuper.
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz IO.sys #81109 üzenetére
Az MQA képesség önmagában nem sok mindenre elég. Kell/ene mellé valami ütős elektronika is. Kezeli az MQA-t, ennyi... mint ahogyan az FLAC-t kezeli ma már szinte minden, aztán tudjuk, sok esetben mire elég ez a képesség. Vagy ott a DSD, ami mára szinte senkit nem érdekel pont azért, mert a "filléres" dacok azon kívül, hogy kezelik, inkább rosszabbul /idegesebben szólnak vele.
"csak a zene van"
-
IO.sys
őstag
válasz Exodius #81106 üzenetére
Azért van nagyon felszopva többek közt, mert MQA-képes DAC 50.000-ért. Ez mindegy, jó, hogy van ilyen, de nem óriásölő az fix.
A Mojot asztalivá alakítják egy audio szervizben, még akár én is megcsinálnám, ha úgy lenne. Készséggel lehúzzák a táppanelről az akkucsatlakozót, ha kéred.
-
contaxg
veterán
válasz -Skylake- #81101 üzenetére
Minap kipróbáltam a hálózati lejátszómmal a Mojo-t és nem látta Roon-on keresztül. Nem tudom miért, mert elvileg Linux alá nem kell driver. hozzá. A Poly helyett lehet, hogy jobb opció egy Pi4 egy normális táppal.
Amikor tehetem a Qutest -et hallgatom és a Mojo nagyon nem az a kategória, viszont a karakterük szinte azonos és ez igaz a Dave-re is. A Chordnál működik, megtalálható a házi hangzás, amit én tisztelek minden gyártóban (pl. Beyer, stb)A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Exodius
őstag
válasz IO.sys #81100 üzenetére
Túlzás volt az "ÓRIÁSÖLŐ" rang rá. Pedig annyira fel van szopva, hogy az hihetetlen. Szerintem az SMSL-es, Topping-os gyerekek legyalulnák kenterbe.
Mojo-nak mi lehet az asztali megfelelője? Sundarához keresek erősítőt és őt nagyon ajánlották, de az az aksis dolog. Ehj...az nem tetszik.
-
Sword
őstag
válasz IO.sys #81102 üzenetére
Nekem is volt, volt pár dolog ami nem tetszett:
- nagyon melegedett, hivatalosna nem lehetett töltés közben zenét hallgatni vele
- a szines gömböcökből nem mindig jött le, hogy mekkorára van állítva a hangerő
- nekem nagyobb hangerőn torzult a hang, akkor már nem tetszett annyira
Mivel kifejezetten mobil eszköz, a poly tudása igencsak kellett volna, de nem + 170 ezerért.
Ehelyett lett a FiiO Q5S+AM3D THX-es erősítővel. Összességében az utóbbi kombóval jobban elégedett vagyok.De asztalinak ez sem ideális, melegszik (nem annyira, mint a Mojo) és félek csak tönkremegy a folyamatos töltés miatt.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
IO.sys
őstag
válasz -Skylake- #81101 üzenetére
Én is bele tudok kötni a Mojoba, mert az általam vázolt produkciót túltolja. Nekem asztali lenne jó belőle, de az akkut kikötve, egy iFi iPower táppal már lehetne a boldogság forrása.
Hogy ne menjünk el a lényeg mellett, a ZEN dac nagyon jó azért az 53k forintért, nálam egy 20k-val drágább szettnél jóval jobban szól, de észben kell tartani, hogy nem mindegyik rewiev mond igazat, illetve sokaknál nem értettem a nagy levegő után kapkodást, mert azért annyira nem jó, csak kivételesen jó ezért a pénzért.
-
-Skylake-
addikt
válasz IO.sys #81100 üzenetére
Nem hallottam meg azert olyan hu de sokmindent, de a amit a Chord csinal az szerintem is egyedi. Nekem is Mojo van, majd ha ugy allok megyek feljebb naluk, nagyon jo. Biztos nagyon sok jo cucc van meg amugy mastol is, de a Mojo utan azert rajottem, hogy amit ok csinalnak valahol az az amit en keresek. Ha jonne toluk valami rendes (rendes - nem a hulladek Poly) DAP, a vilagot valtanak meg vele. Egy Mojo hang (nem is kell feljebb hordozhatoban) csak kepernyovel , oriasi lenne. Nekem egy ilyen ceg van meg, a Sony. A Sony DAP-ok azok amikbe ugyan bele tudok kotni, de azt erzem hogy igen, igy kell. Igy kellene mindenkinek.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.