Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
funkmester
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #94580 üzenetére
Szerintem az erosito hangjat irtak le a tesztben(naim) ...nem igen probalkoztak transzparensebb elektronikaval...
[ Szerkesztve ]
-
Rebelf
aktív tag
Ha van rá lehetőséged rendeld meg és 2 hét alatt el tudod dönteni megtartod-e.
-
bkercso
nagyúr
Már mindenki rég eldöntötte, mennyire hiteles az AV-online...
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
-Skylake-
addikt
válasz HUNNIA1920 #94502 üzenetére
"Elképzelhető, hogy egy másik DAC már volt azzal az USB-vel használva, lehet a driverek összekeveredtek."
a szamitastechnika nem igy mukodik.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
bkercso
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #94497 üzenetére
Egérkattintásos zajt oldott meg a frissítés?
-
Rebelf
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #94497 üzenetére
Tudsz egy linket küldeni melyik legfrissebb drivert telepítetted? Amanero 384 combo usbd van?
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
-
lapalapa
senior tag
válasz HUNNIA1920 #94474 üzenetére
Ezzel megnézted?
Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..
-
-NoVa-
addikt
Nem úszod meg pakolás vagy átalakítás nélkül, túl közel lesz ott valami komponens. Hasonló nálam ha a régi iPhone SE-t befogom Tidal forrásnak, és ráteszem a DAC-ra, máris jön az állandó tick tick tick. Ha mellérakom, már jó, wifi vagy BT antennaerősítőről áthúzó zavar lesz.
Konkrét alaplapnál esetleg megnézheted, hogy milyen kimenet vagy komponens van annak az USB portnak a szomszédságában, és letilthatod, ha nem használod, hátha. -
s4tch
veterán
Egyrészt amit CyberFriend ajánl. Másrészt nálam a dacnál lehet lock range-et állítani, ami ha túl alacsony, akkor szintén pattogás formájában jelentkezik a hiba.
-
CyberFriend
tag
A BIOS-ban, ha van lehetőséged USB 2.0 átviteli sebességet állítani, akkor az legyen High Speed beállításon.
-
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #94429 üzenetére
Neeem, eddig, ha minden be volt kapcsolva, akkor fogyasztott 80 wattot...
-
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #94425 üzenetére
Alapvetően a nálunk lévő hálózati árammal van baj. Minden cucc rosszabbúl szól itthon, mint máshol, és ezt már nem egyszer, nem egy készülékkel megtapasztaltam. Eddig az akku+inverter hozta a legjobb eredményt, de kisérletezek mással is, mert elég macerás az akku: relative gyorsan lemerül és sokáig tart feltőlteni újra.
Most például rendeltem egy ilyen elválasztó trafót.
Kiváncsi vagyok, mit tud majd...[ Szerkesztve ]
-
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #94420 üzenetére
Valami olcsóbb nincs!?
Mondjuk ez: [link] -
nLali
őstag
válasz HUNNIA1920 #94313 üzenetére
Mindig szívesen olvasom az írásait, de most egy kicsit felszaladt a szemöldököm.
Eddig bevallása szerint Parasound p6? és Lindemann Limetree dacokat használt. Erre most olyan ír, hogy végre a zenész az ajtóban állás helyett belépett a szobába, és hogy lekerült a műanyag fólia a cintányérokról?
Gyá....Akkor vagy a fent nevezett 2 dac volt sz....szóval rossz, vagy ez az új kütyü generációnyi, ha úgytetszik nagyságrendi szintet lépett az eddig próbált darabokhoz képest. Na mind1.Bérelhető reklámfelület
-
Zoliee
senior tag
válasz HUNNIA1920 #94274 üzenetére
"... valamit haszonnal eladni..."
Az utóbbi 2 eladásom közel bruttó vételi áron ment. És még használtam is őket.
Hd650 másfél éve 120 volt, most a 200-at nyaldossa, sőt van ahol át is lépi. Ifi zen dac signature v1 bruttó új áron ment el fél évesen.
RME adi-2 dac fs 2 évesen a bruttó akkori új ára.
A kereskedésről (amire az avx kapcsán gondolsz), akkor beszélhetünk, ha ezt nem a saját cuccaiddal teszed, alkalmanként. -
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #94229 üzenetére
Akárhogy számolom, ez, még ha kicsit is, de olcsóbb: [link]
-
válasz HUNNIA1920 #94232 üzenetére
Érdekes, pedig egy ideig betöltötte nálam is, de utána blokkolva lett.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #94218 üzenetére
Nézem. Drágábban akarja eladni, mint amennyiért újonnan kapni lehet
[ Szerkesztve ]
-
Stark95
tag
válasz HUNNIA1920 #94218 üzenetére
Azt a Holo-t én is néztem, és már régóta játszadozom az R2R dac-ok gondolatával.
-
Stark95
tag
válasz HUNNIA1920 #94216 üzenetére
Igen, ismerem azt a dac-ot, járt nálam egy példány, valóban ígéretes, de sajnos meglehetősen korlátolt a felbontásokban.
-
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #94205 üzenetére
Eddig úgy hallom, hogy jobb lett a hang; szóval lehet írtak erről ezt-azt, sajnos nem olvastam, és az általad alább említett megoldást is csak annyiban, hogy van egy ilyen elvileg zajszűrős elosztóm, de eddig ez hozta a legnagyobb javulást a hangban azonos készülékek esetén persze...
-
Ear001
addikt
válasz HUNNIA1920 #94102 üzenetére
A külső meg a belső tápos Ant között nem a némileg nagyobb teljesítmény a különbség.
-
bitrograde
senior tag
Vandersteen 9W-ról. Ez jó. Nálam a 2X200-nál hallatszik, hogy mennyire minden kevés volt alatta.
-
szaki58
aktív tag
Hát, meg győző volt, bár nem néztem meg, hol áll a poti, de meg tudom kérdezni. Azt mondta, a hangfal átlagos érzékenységű. Ha nem hallom a két fülemmel, nem hittem volna el. Ám! Igazad van, ha egy 200W-os cuccal hajtasz valamit, az nem fog erőlködni, izzadni, a dinamika is helyén lesz. Nagyon emlegetik a vintázs Rotelt, (legalább is egy hifistának mondott barátom. Azért hifistának mondott, mert amióta a Meze 99 Classicsot istenítette, aztán kiszeretve belőle Hifi Deva lett az Isten, aztán abból is kiszeretve egy 40 ezres Gradó veri a millás fejeseket, szóval egy picit kételkedem az ízlésében és a hallásában.
Bocsi, hogy ezt elmondtam, de nekem egy picit nevetséges.
-
szaki58
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #94098 üzenetére
Van-e külső tápod hozzá? Az illető, ahol hallottam, azt mondta, hogy külső táppal 11-12W-ot is eléri. nem volt nagy szoba, talán kisebb, mint az enyém, de éppen elég volt a hangerő nem csumázva.
Hifiman EF 400-am van, nagyon jól szól, nem szeretném lecserélni, főleg, mert a Hifiman HE1000 SE-vel nagyon "közösülnek" . Rendes erősítőnek gondoltam, mert nálunk nem lehet nagy hangon hallgatni családi okok miatt. Amúgy van ennek egy 70W-os változata, azt is láttam![ Szerkesztve ]
-
szaki58
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #94079 üzenetére
Volt szerencsém pénteken hallani egy TMP-t (külső táp+DAC). Egy igen drága hangfalra volt kötve. Nem kellett volna, hogy így történjen, mert olyan extra hangot hallottam, hogy el kell gondolkodnom a jövőbeni beruházásról. Gratulálok hozzá.
-
Zoliee
senior tag
válasz HUNNIA1920 #94073 üzenetére
Szerintem is arra gondolhatott: [link]
Bár duplája árban az iFi-nek, lényegesen többet is kapsz érte. -
Ba cy lus
addikt
-
Zoliee
senior tag
válasz HUNNIA1920 #93966 üzenetére
Csak a link lehetett hibás, mivel még kapható: [link]
-
ozzy711
őstag
válasz HUNNIA1920 #93944 üzenetére
Egyszer ha le akarnám cserélni a Windows-os Audio PC-t (ami nálam zene-film mindenes), nem tudom merre kéne elindulnom.
Én is ebben a dilemmában vagyok + az, hogy mekkora javulás érhető el így?
-
s4tch
veterán
válasz HUNNIA1920 #93941 üzenetére
Olyan rendszert nem tudok Pi-ra, ami jó minőségben, kényelmesen játszik zenét és filmet. A dual boot egyszerű: kell 2 microsd, és kész. Egyikre mehet mondjuk moode zenére, másikra meg mondjuk libreelec videóra. USB merevlemez kezelése ezeknél alapvető.
-
Stark95
tag
válasz HUNNIA1920 #93643 üzenetére
Köszönöm!
De ezen már túl vagyok, nem fordultam volna ide, ha találok épkézláb, működő, és értemezhető megoldást.
Talán olvassa valaki a topikot, akinek ilyen van, és csinált is már ilyet. -
Ear001
addikt
válasz HUNNIA1920 #93548 üzenetére
Árakról kérdezd meg Tamást. Amíg lehet, nem szokott árat emelni, de ebben a gazdasági irányban, amerre pártunk fordította a vitorlát, nem tudom ez meddig tartható. Én annyit tudok, hogy van nálam egy új RCA kábel kitalálmánya, amiről semmit sem kell tudnom, csak megmondani, milyen.
-
bkercso
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #93481 üzenetére
Nem biztos, h melegük van a dolgoknak. 50-70°C belső hőmérséklet még elmegy.
-
Ear001
addikt
válasz HUNNIA1920 #93481 üzenetére
Hát mert a sima, az Se meg a külső tápos az mind-mind jól megkülönböztethetően más hangú erősítő, hiába az alap kapcsolás, meg az alkatrészek 95%-a ugyan az.
A tűz forróság az gondolom kicsit eufemisztikus túlzás. A nagyon korai darabokon nem volt kivágva a tető, ha neked olyan van, akkor kérj rá másikat, Tamás megcsinálja. Ha meg a kéznek meleg, de olyan 50 fok körül van a ház, az normál állapot, mert egyben hűtőborda is, pláne az emelt teljesítményű kivitelnél. Csőnek, Fetnek, ellenállának nem árt, sőt, a kondik élettartama talán rövidül, de amit én láttam benne, azok mind magas hőtűrésű darabok.
Viszont távirányítót még nem láttam hozzá, az menő cucc, csoda, hogy sikerült még beszuszakolni.
-
Polllen
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #93137 üzenetére
Nekem volt HE400 és 400S is. Utóbbiban több a mély és sokkal jobban hasonlít egy dinamikus fejesre a hangja, mint a 400.
Az én ízlésemnek amúgy a dinamikus jobban bejön, mindegyik planarom ilyenre cseréltem, pedig jó erősítők voltak előttük. (Momentamp, microfluentamp)
Nekem ezek a természetesebbek hosszú távon.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
szacsee
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #93115 üzenetére
Köszönöm a tippet, a Denon-t csak visszaolvasás alatt láttam és a többi versenyzőt is.
Sajnos ilyen erősítőt meghallgatni és később valószínű megvenni sem tudok.
Építésnek pedig nem állnék neki szaktudás- és időhiány miatt. -
nokia5201978
tag
válasz HUNNIA1920 #93034 üzenetére
Sabre
-
kNG
senior tag
válasz HUNNIA1920 #92995 üzenetére
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
lapalapa
senior tag
válasz HUNNIA1920 #92960 üzenetére
Amanero usb bemenete van
A Sabre 9018 ebben a cuccban elég barátságos lehet...[ Szerkesztve ]
Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..
-
Ear001
addikt
válasz HUNNIA1920 #92960 üzenetére
Final 8000-el jó volt.
-
Ear001
addikt
válasz HUNNIA1920 #92950 üzenetére
-
fehér_ember
addikt
De hát van neked egy ilyen Audio-GD. Nem épp úgy néz ki mintha máson kéne törni a fejed.
De ha gondolod, adom érte a Teac HA-501-est, a MicroFluentAmpot, az Anandát és a 250Ω-os DT770-est és még egy 2020-as HE400i-t is .[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
xduoo ta dolgok sem rosszak. tetejét nem hallottam de közepe egész bejövős dolgok voltak
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Tulku
veterán
válasz HUNNIA1920 #92947 üzenetére
A termőföld szintjéig lealkudtam
-
Sinesol
veterán
válasz HUNNIA1920 #92928 üzenetére
Az szép, nem néztem egy ideje az árakat, de nem gyenge emelkedés.
-
bayarena
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #92922 üzenetére
Nekem csak a hangminoseg szamit, ugyan ebben az arkategoriaban mi az, ami jobb hangminoseget jelentene? (Uj termek)
-
bayarena
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #92917 üzenetére
Mar nem kaphato az AKM-es valtozat, a jelenlegi duple ESS chippes elvileg egy picit jobb.
Hasznaltat semmikepp nem vennek.
Az ara szerintem nem veszes, csak nem a magyar fizuhoz kell nezni.Az RME miben jobb?
-
krisz242
tag
válasz HUNNIA1920 #92588 üzenetére
Én is így gondolom, 50Ohm-ra kb 7 Watt jut, ami nem kevés. Mondjuk sokan rendes, nem fejeserősítővel hajtják, de az meg azontúl, hogy veszélyes a fejesre nézve, nem biztos, hogy mindig jobban teljesít, mint egy kifejezetten fejesre tervezett erősítő.
6.3-as jacket használok, de mivel az NFB29 nem szimmetrikus, ezért nincs különbség az XLR-hez képest. Éppen ezért lehetett egyébként anno 2db 6.3-as fejes kimenettel is kérni.
Egyébként ma többnyire visszatért a basszus a rendszerbe!
Érti a franc! -
krisz242
tag
válasz HUNNIA1920 #92523 üzenetére
A legelső változat van. Erőben elvileg az erősítő pont ugyan azt tudja az NFB29-ban és az R28-ban. De kezdem azt gondolni, hogy ehhez a fejeshez még ezek az erősítők is kevesek.
Egyébként az tök fura, hogy egy hónapja, amikor elkezdtem használni a HE6 SEv2-t, akkor úgy éreztem, hogy iszonyatosan jó, ütősek a mélyek, de az utóbbi napokban valahogy mintha valami visszafogná a basszust! A fejessel elvileg nincs gond, ma leszedtem a rácsot, belenéztem, és a driverek rendben vannak. Szerintetek lehet, hogy az elektromos hálózatban van valami, ami bezavar mostanában... vagy a fülem/agyam hangolódott el kicsit? Régebben másik fejessel is volt, hogy többnek/kevesebbnek hallottam a mélyeket egyik/másik napon, de ez most kb 1 hete beállt kevésre! Szomorú vagyok, mert az első pár hétben felhőtlen volt a boldogság!
-
Ear001
addikt
válasz HUNNIA1920 #92528 üzenetére
Az Ant nem klasszikus OTL, technikailag jól illeszthető planárokhoz.
-
-NoVa-
addikt
válasz HUNNIA1920 #92528 üzenetére
Fericske dícsérte az ANT-ot Tin P1-el, az 20 Ohm-os planar IEM. Fejesről nem tudom, mi van neki, én inkább IEM/Earbud formátumokat használok kényelmi okokból.
-
contaxg
veterán
válasz HUNNIA1920 #92526 üzenetére
Szerintem nincs olyan hogy egy adott hangú cucc jó planár fejesekhez (vagy vice versa), mert a planár fejesek más-más megoldást kívánnak. Ha az Edition XS a kérdés (ha jól láttam ebbe az irányba mozdultál el és szerintem nagyon jó döntést hoztál) azzal szerintem hallgatható lesz, de az a fejhallgató szerintem egy szék lábával is muzikális lesz, hát mégy egy ANT-tal!
Személy szerint szeretem ha egy picit ropogós, pörgős a hang és ezért hangzásilag félvezetősben gondolkodnék, ha van pl vmi olcsóbb alternatívája a Violectric hangnak akkor az jobb lenne az én ízlésem szerint.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Eugene Roe
őstag
Én a kis végerősítőiket néztem, majdnem vettem is, de amerikai fórumokon volt pár elhasalás, majd panasz arra, hogy nagyon sűrűn vannak rajta a komponensek hullámforrasztva, így klasszikus módon gyakorlatilag nem javíthatónak minősítették (bármit is jelentsen ez). [link]
Hogy igaz-e vagy sem, azt nem tudom, de szerencsére pint akkor jött egy jó használt ajánlat Yamira, így eldőlt a dolog (pedig kellemesen sötét hangú erősítőnek jellemezték őket, igaz a toroidok méretéhez + wattok számához képest viszonylag gyengének, de USA-ban sok sztatikus hangfalat használnak, lehet ez volt a gond)
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
bkercso
nagyúr
Kína is elég nagy belpiac lehet nekik.
-
krisz242
tag
válasz HUNNIA1920 #92520 üzenetére
Én is az R28-at néztem, mint alternatíva, aminek az árát még hajlandó lennék kifizetni, főleg, ha használtat vennék. Azt nem tudom, hogy mennyivel van jobb hangja... ha egyáltalán... és nem csak inkább más.
-
krisz242
tag
válasz HUNNIA1920 #92507 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ! Azt hiszem megpróbálok lenyugodni, és élvezni azt ami van!... és persze azért a szemem sarkából figyelem a hirdetéseket!
-
Tulku
veterán
válasz HUNNIA1920 #92507 üzenetére
"egyedül az Empyrean mozgatja a fantáziámat, de remélem az is letörik, miután meghallgattam. "
Nagyon jó fejes.... -
krisz242
tag
válasz HUNNIA1920 #92485 üzenetére
Köszi szépen! Nem írtam, de főleg a dac+fejhallgató mód érdekelt volna az edition xs-sel.
Nézelődök, és gyűjtöm az infót, mit lenne érdemes kipróbálni a HE6 SE v2-höz. Most egy NFB 29 hajtja, és tetszik is... de ugye mindig van följebb. Csak egybe dac-amp-ok érdekelnek, mert helyem sincs sok, és plusz kábelekkel sem szeretnék kínlódni! -
krisz242
tag
válasz HUNNIA1920 #90902 üzenetére
Majd ne felejts el mesélni a NOS 11-ről!
-
Wolfskin
őstag
válasz HUNNIA1920 #92379 üzenetére
Most már nekem is MK2 van, de a csövezést már lehet, kihagyom, egyrészt van pár burson opa-m (V5, V6 classic-ok),azokat kipróbálnám majd bele, másrész most készül egy M7 előfok, utána megy egy hibrid végfok van, ami most kapott új tesla csöveket, lehet elég ennyi csőből, nem akarok teljesen lecsövesedni...
azért ezt választottam, mert alapból van spdif kimenete, kondi csere (a tápkondikat 7 éve cserélte német szervíz, bízom benn, azok jók), NOS tuning alap, aztán ha összejön valami jobb órát bele... de nem akarok százezreket rákölteni
És most jön a feketeleves: találtam egy CD 200-t és egy CD 303-at is, kis testi hibával, egyformán jó árban... (TDA 1540-D kermámiatokos DAC, CDM-0 futómű...)
@(#92378) Tulku itthon, ne is mondd, az avx-en 3-4 éve még 40 ezerért adták a kerámiadacos 304-t, ma a sima gyári állapot ami 1db van 140-ért... hihetetlen árrobbanás volt 2019 óta... biztos a covid miatt...mindenki zenét hallat...
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
fericske
addikt
válasz HUNNIA1920 #92240 üzenetére
Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egy korrekt minőségű dac-kal szépen muzsikál, ameddig egy másik szintén jó dac-kal meg nem, holott más erősítőkkel nem ilyen difik jönnek ki az adott dacoknál.
Asszem dac kimenő jelszintje körül van a kutya elásva.
Állítólag az R2R dacok ilyen háklisak.
Aztán lehet szimplán csak szinergia az Echonál, csak az átlagnál jobban kidobja, én meg összekombináltam azok alapján amiket olvasgattam róla, saját tapasztalat ezzel nincs. -
fericske
addikt
válasz HUNNIA1920 #92234 üzenetére
Az első Echo-t hallottam, pár éve fejestalin, nem tudom, hogy milyen csőszettel, ezt Contaxg tudná megmondani. Feltételezem a gyárilag mellékeltekkel.
Egy Ant szett már volt ott, úgy nagyjából emlékszek néhány különbségre.
Az Echo egy Mytek Liberty-n volt.
Ebben a felállásban az Echo könnyedebb, légiesebb, teresebb, kevésbé meleg hangzást nyújtott, mint az Ant szett.
Impedancia illeszkedése nagyon jó (volt).
Gond nélkül ment vele a 8 ohm Pandora, 20 ohm Quad, 30 ohm Empyrean, annak ellenére, hogy 100 ohm-tól javasoltak a fejesek a leírásában.
Viszont dac érzékeny, ahogy olvasgattam róla annó.
Az ilyen probléma orvosolható, ha jól tudom, valami kis elektronikával amit a dac és erősítő közé kell iktatni, hozzájuk igazítva a paramétereit, tehát nem univerzális. Bkercso biztos tudja mi ez.
Az Ant dac-kal nem tudom milyen. -
Patice
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #92222 üzenetére
TMP Ant-ot hallottam a kettővel korábbi fejestalin még a saját HE400S-emmel, nekem bejött, bár csak pár percig volt alkalmam erre.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
gianni85
veterán
válasz HUNNIA1920 #92225 üzenetére
Hát sajna az új árak emelkedése húzza fel a használt árakat is, de egyetértek veled. Egy pillanatra eljátszottam a gondolattal, hogy visszavenném, de most iem kellene.
-
Esetleg írhatnám még a Monoprice Liquid Platinum erősítőt, ami érdekelne, mert arról is nagyon jókat írnak és nem egy arany árú cucc.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
gianni85
veterán
Ant-ot nem vágom milyen kapcsolás, de az Echo OTL és magasabb impedanciájú dinamikus fejesekkel az igazi. Nekem Espressivo volt, ami az eredeti Echo felett helyezkedett el, valszeg az Echo 2 szint. Class A SS erősítőhöz képest volt benne egy kis plusz HD650-et, K712-t hajtva. Meglepően tiszta hangja volt, semmi mosott, vagy meleg, ahogy egyes csöves erősítőket jellemeznek. Egyébként van is egy Espressivo AVX-en eladó, még az is lehet, hogy anno az enyém volt
-
nokia5201978
tag
válasz HUNNIA1920 #92182 üzenetére
Köszönönöm.Azon kívül ,hogy nekem 5v kellene még annyit tudok ,hogy usb csatlakozósnak kell lennie.De hogy hány Amper nem tudom(szerintem 1A vagy 2Amper is megfelelne)de a meanwell tápoknál van egy olyan ,hogy w=teljesítmény .Na ,azt nem is tudom ,hogy nekem milyen kelkene Azért is szeretnék inkább konkrét ajanlást,tipusra vonatkozóan kérni.Nehogy valami rosszat vegyek ,amivel még ki is fektetem a dac-ot.
-
:AMF:
senior tag
válasz HUNNIA1920 #92001 üzenetére
Szerintem ez a DACtron lesz.
-
Ba cy lus
addikt
válasz HUNNIA1920 #91909 üzenetére
Egyébként sincs vele feltétlen gond. Anno megvettem egy pár ezer Ft-os Roland RCA-kábelt (valami ilyesmit), azóta több fejhallgató és erősítő is megfordult nálam, de a kábel maradt. Miért? A lehetőség nyilván adott lenne, hogy variáljak vele, csak valahogy megálltam, igazából nem is nagyon gondolok rá.
Na meg itthon a hely is adott +1 doboznak.[ Szerkesztve ]
-
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #91783 üzenetére
Én pontosan nem tudom megmondani még, mert sok mást is el hoztam és csak részben fizettem ki, de szerintem ha felhívom a Tamást, akkor készségesen megmondja.
-
chrisnagy13
senior tag
válasz HUNNIA1920 #91703 üzenetére
Van róla teszt is.
Az Envy a 2. olyan csöves erősítő ami felkeltette az érdeklődésem. Pedig drágább, mint az első.
-
bkercso
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #91703 üzenetére
A világ legjobbjához képest még olcsó is!
-
Ear001
addikt
válasz HUNNIA1920 #91596 üzenetére
Én, mint macerás vevő úgy tudom, hogy az 1 hét nincs erősen kőbe vésve . Persze, ha sokan várnak próbára, illendő betartani, de ha ennyi idő alatt legalább odáig nem jutsz el, hogy megbeszéld azt, hogy igen, de ez és ez legyen, vagy erre-meg arra kéne egy kicsit tolni a dolgot, akkor valószínűleg nem a te cuccod lesz.
-
Zoliee
senior tag
válasz HUNNIA1920 #91596 üzenetére
"... meg ki tudja mik..."
Szerencsére én ez utóbbi kategóriába tartozom, így tényleg jut időm zenehallgatásra.
Egyébként rájöttem mi a probléma, Te dolgozol sokat.Szerk: be kell valljam, 25 évig nálam sem volt így, szóval most már megérdemlem, van mit bepótolnom.
[ Szerkesztve ]
-
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #91544 üzenetére
A jobb kondis
-
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #91523 üzenetére
-
Melorin
addikt
válasz HUNNIA1920 #91506 üzenetére
Megtaláltam, sajna ahogy látom nem távirányítható. Az pedig nálam elképzelhetetlen mivel folyton a hangerőhöz nyúlkálok, de azt 2 méter távolságból.
-
bkercso
nagyúr
-
Zoliee
senior tag
válasz HUNNIA1920 #91288 üzenetére
Az a30pro talán nincs 1 éve, hogy megjelent, így garis is lehet.
Viszont nem mindegy hova szól az a gari. -
Mardel
őstag
válasz HUNNIA1920 #91277 üzenetére
Ez nekem mindig is kicsit ilyen külföldi fórumokon emlegetett "snake oil" kategória volt.
USB digitális, még jitter bugot [link] sem vettem soha, nem hogy aranyáron usb kábelt.
De persze mindenkinek szíve joga mire költi a pénzt én inkább jobb fejhallgató, dac, amp a kábelek talán milliós tételnél számítanak valamennyire.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #91247 üzenetére
Hát most kutakodok utánuk, és a Suprát többen hozták le személyes érzések alapján jobbnak mint az AQ Diamondot meg Carbont.
Jó lehet talán még a Viablue is, hasonló áron van kb mint a Supra, meg néztem a Kácsa ezüstöt is, de arról meg semmi infót nem találni visszajelzésekben. -
p_adam
addikt
válasz HUNNIA1920 #91143 üzenetére
Egyforma a hangminőség, csak arról van szó, hogy praktikus, ha ilyen is van rajta, amennyiben a fejhallgató kábele ilyen csatlakozókkal szerelt.
A 3 tűs csatlakozóból van kombinált is, egyaránt fogad szimmetrikus és aszimmetrikus kábeleket is (utóbbiból egyszerre mehet kettő), a CEC HD53N erősítőmön is ilyen van, nem igényel sok helyet.Mára már kikopott, a 4 tűs XLR a divat. Ha van mindkettő, úgy visszafele is kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #91097 üzenetére
És még tudtad hallgatni valahol, mielőtt megvetted?
Vagy ez hogy volt? -
fericske
addikt
válasz HUNNIA1920 #91097 üzenetére
Szerintem lehet őket egy szinten emlegetni.
Az Antokkal kapcsolatban szokom mondani a jó hang-ár/érték arányt. Szóval úgy gondolom bőven belefér egy 700k értékű cucc egy mostanra inkább 500k értékű szettel való kategórizálás. A globális alkatrészárak emelkedése a TMP-nél is érezteti hatását, mondhatni értelemszerűen.
Egyébként semmi gond azzal, hogy kinek mi tetszik jobban, mi jön be jobban.
Az a lényeg, hogy a zeneszerető ember megtalálja a neki megfelelő "vurlicert", lehet az akár valami olcsó vagy drága cucc, mindegy.
Te legalább gyakorlati tapasztalatokból vonod le magadnak a következtetéseket, mint pl. letoltobeze, amire aztán mindegy mit akar bemagyarázni valakibárkiakárki. -
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #91091 üzenetére
És erre a Audio-GD NOS-11-rá hogy akadtál rá? Miért ő?
Hangban mihez tudnád esetleg hasonlítani? Hogy viszonyul pl. az ANT-hoz? -
letoltobeze
aktív tag
Szóval az ANT Dac nem a fejes láncban van/lesz.
(ha jól értem) -
bajnokpityu
félisten
csupa diy cucc. vagy irdatlanul tudod mit csinálsz, vagy az első cuccod meghatározta mit kell kompenzálnia a következőknek.
-
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #91086 üzenetére
És akkor neked mi van a TMP ANT DAC előtt és után most?
-
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #90977 üzenetére
Zoliee részben már válaszolt neked. Csak annyi még, hogy az Amazonon ráadásul 1 honap az, ami máshol 2 hét. Sajnos itt nincs olyan bolt, ahol komolyan vennék a fejhallgatós hifizést.
Az a két hely, amit ismerek és ahol jártam is már, a hangfalas cuccokra van ráállva. Az egyik helyen meg meg is kaptam, hogy már harmadszor megyek, de még semmit se vettem. Ha meg megrendelem és visszaküldöm, a kutya nem szól semmit, ráadásul abban a környezetben, ahol valóban használni is fogom.
És nem tudom, te hol vetted a cuccot, amit nem akartak visszavenni, de a webshopoknak törvény írja elő, hogy két hétig INDOKLÁS NÉLKÜL vissza kell, hogy vegyék a terméket.
Amúgy meg simán eladják újra, szóval veszteség nem igazán éri őket... -
Zoliee
senior tag
válasz HUNNIA1920 #90977 üzenetére
Szerintem a Teac, a Chord, az Ifi zen és talán a V-90 lett most rendelve.
A többi az saját készüléke.
Elállás: Amazon-on nincs problémázás. -
letoltobeze
aktív tag
válasz HUNNIA1920 #90907 üzenetére
Ezt részben már én is alá tudom támasztani.
-
bkercso
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #90924 üzenetére
Ha találsz olyan USB HUB-ot, amiben jó az óra, akkor nem.
Az Oelbach jobb a semminél, de a tápok nem csillapítottak, így még 4db elko is kell bele, meg az órája is csak egy közepes. Az 1kHz-es data packet related jittert kiszedi, de könnyen lehet(ne) jobbat készíteni nála - ugyan annyiból.
Meg amúgy is túl van árazva, mert kisker bruttó is <10eFt-nyi az anyag benne.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
IO.sys
őstag
válasz HUNNIA1920 #90918 üzenetére
Paul Pang V2-t inkább hanyagoljam? Szeretnék passzív audio pc-t építeni és nem árt szerintem egy normális USB kijárat bele. A táp része egyértelmű.
#90919 bkercso:
Ha kaka jel jön ki az alaplapról, azon az órázó tud segíteni?凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Eugene Roe
őstag
A magyar viszonylat feleslegesen szűkíti le a témát nem éppen a "svájci óra" kategória, hanem csak egy nagy semmi (jó termék lehet és van benne, de na...)
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
fehér_ember
addikt
Belehúztál. Jól tetted. Nagyon komoly. Ráadást totál passzol a topik témájához
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
A ref1 is 8*1704, 19tapkorrel. upgradelheto volt, amit még is léptem. Így bemenet csak Koax, de amúgy kB a master 7. Ami még sokaknak ma is végállomás.
-
bajnokpityu
félisten
m7?
lassan 10 éve van egy reference 1esem. néha rámjön,h eladom, mert, h h kezdem unni. meg is hirdetem, aztán eladás előtt leellenőrzöm, hogy rendben működik-e. és eddig 3x töröltem a hirdetést a próba után.
arra azért figyelj, h 6 éves kor után már befigyelhet egy pufferkondi csere, mert irdatlan hő termelődik a majdnem zárt házban. Nem nagy tétel, 40-50-60e munkadijjal, de azért benne van. és utána nemcsak hogy nem lesz púpos a kondi, de még jobban is fog szólni.én nem vagyok oda a tmp vonalért, sőt, inkább vennék ethos, heed, Berci, stb elektronikát. én egyáltalán nem értem, hogy lettek ők legjobb hazai választás. nemzetköziben meg pláne.
-
ferzoli
Ármester
Guszta, újabb kísérlet a Heed alá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest