Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz Angel2014 #31471 üzenetére
Valószínű, hogy ellopták a barátom fiókját aki egy ember vagy gép és törölte is.
Volt beállítva TOTP-s 2FA? Most úgy tűnik, hogy most már van (a szöveg kimásolható fordítóba, mit ír?)... itt topikban emberkénk, aki elfelejtette, sem tudott rajta túllépni.
Ha az ismerősi-kör tudja jelenteni tömegesen (hogy ellopták) az jelenthet valamit. Itt hallottak alapján meg lehet búcsút mondani neki!
A felsoroltak közül melyik módhoz van hozzáférésetek? A google-es belépés lehetne a legstabilabb ránézésre.Mik voltak ez elvesztés körülményei?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz Angel2014 #29244 üzenetére
Szerintem magát a hibát megoldották volna egy órán belül, a gondot az okozta az eddigi infók szerint, hogy nem tudtak rácsatlakozni sehogy és az ajtón se bemenni, mert nem ismerte fel a kártyákat. Úgy meg nehéz kijavítani, ha hozzá se férnek.
Mint amikor a boltban egyszer meghalt az ajtó. Odajött a bizitőr, hát ő ezt nem tudja megoldani, telefonált, kijött egy alkalmazott, nem jó a szerszám hoz másikat, megint odajött és bumm 5 másodperc múlva manuálisan kitolta, mehetett mindenki. Maga a "hibajavítás" 5 sec volt, a többivel ment el a 10 perc.
-
DNReNTi
őstag
válasz Angel2014 #29244 üzenetére
Nem kell ehhez konspiracio - bar amugy teny, jol cseng, hogy epp a nagy szivarogatas utan doglik le az egesz infrastruktura.
En egy a sajat teruleten nagynak mondhato cegnel dolgozom, epp az IT reszlegen, nekunk igaz "csak" valamivel tobb mint 60 millio felhasznalonk van, de tok erdekes modon epp a mult heten volt nalunk egy hasonlo problema. Ket kulcsfontossagu alkalmazas megszunt egymassal kommunikalni egy halozati hiba miatt, rovid fejtores utan egy halozatos kollega tavolrol razuzott egy uj konfiguraciot valami halozati eszkozre, ami ezutan teljesen megfott - es gondolom a konfiguraciot orokitette a tovabbi eszkozokre az infrastrukturan - ugyanis mint egy lancreakcio, nehany perc alatt az osszes alkalmazasunk keptelen volt egymassal kommunikalni es a nagy reszt HO-ban dolgozo emberek nem tudtak a ceges VPN-re csatlakozni. Azaz kb olyan volt, mintha a tuzoltok felgyujtananak egy erdot, majd a vizet leengedik a kocsikbol es nezik, hatha elalszik az erdo. A vege az lett, hogy kint az USA-ban az embereknek fizikailag ki kellett menni az adatkozpontba visszaallitani az elkurt konfigot. Tobb orara megallt a teljes infrastrukturank - jelentos anyagi kart okozva.
Jo latni, hogy ez tolunk sokkal tobb penzbol, sokkal nagyobb rendszert uzemelteto cegnel is elofordul.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
veterán
válasz Angel2014 #28603 üzenetére
Vedd jóval kisebbre a nagyítást, nem jelenik meg miatta egy egész oszlopnyi rész.Nem ez a hiba, próbálgattam, és hiába "Eladó", a másik opciót választva megjelenő mezőket is várja kitölteni Tehát először úgy kell kitölteni, mintha csak bérlésre akarnád kiadni, aztán átváltani, hogy eladás, és akkor a Tovább gomb kék marad/lesz
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
veterán
válasz Angel2014 #18526 üzenetére
Hamburger (csíkos) menü -> App beállítások -> Értesítések -> Hang beállítása
Viszont ha éjszaka nem tudsz aludni a "csengéstől", esetleg javaslom a Ne zavarj módot a telefonodon, ha kell kikapcsol minden hangot éjszakára, és reggelre meg vissza (állítható az időzítés és manuálisan is nyomkodható + be lehet állítani kivételeknek hívásokat, sms-eket adott személyektől)(#18527) -secret-: A "Messenger" nevű hang még mindig ugyanaz a csengés, de tartalmaz az app tucat másik hangot, szóval igazából nem tudom nem-e lett másik az alapértelmezett, én sajátot állítottam be, már csak azért is, hogy ne gondolják az emberek azonnal, hogy ott beszélgetek.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
buci30
addikt
válasz Angel2014 #18515 üzenetére
Mivel március volt írtam így a 14 nap már rég lejárt így ez nem járható út.
Rákerestem email alapján de nem találja.
Így akkor gondolom végleges lett, csak azt hittem valami biztonsági kérdés stb még helyre hozhatja.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.