-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Ma már a második embernél vannak gondok. Chatelésnél nem tudok semmit sem írni. A szövegbevitel helyén ez olvasható: Nem tudsz hozzászólni ehhez a beszélgetéshez.
Olyan mintha tiltana az adott személy holott nem. A beszélgetésben a másik fél neve fekete lesz és nem lehet rákattintani, adatlapját nem dobja ki a kereső, stb. Ezt mi okozhatja?Redmi Note 7
-
bigdady
nagyúr
Mit kell beallitani facebookon hogy jelezze ki mikor volt online utoljára mint iphonnál?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz trassher #13701 üzenetére
Üdv,
Nem lehet, hogy letiltotta számodra a facebook az üzenetküldést? Próbálj meg másoknak is küldeni, és ha náluk is ez a helyzet, akkor valószínűleg le vagy tiltva.
Szerk.:
De, az is lehet, hogy valamilyen hibáról van szó, ilyenkor írni kell a facebooknak, hogy helyrehozzák.[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz krizmo_ #13704 üzenetére
Másoknak tudok üzenetet küldeni.
csako: A két személy közül az egyikkel tegnap is beszéltem személyesen, napi kapcsolatban vagyunk. Rá is kérdeztem de meg volt lepődve és mondta hogy nem tiltott le. Majd megoldódik, nem ez lenne az első hasonló probléma a fb-on ugye.
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudja valaki mivel lehetne felgyorsítani ezt a Facebook oldalt?
Rettentő lassú!
Vagy másnál is akadozik?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy véletlen kitöröltem egy beszélgetést fb-ből, azt már sehogy sem lehet visszaszerezni?
Samsung S9
-
-
harcikoca
senior tag
Üdv, arra van opció, hogy a beszélgetésekből a képeket egyszerre lementsem? tehát ne egyesével kelljen
AMD+Ati powee'R
-
Hosssszu
őstag
Buta, ámde nekem fontos kérdésem lenne: [link]
Segítséget előre is köszönöm!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Hosssszu #13716 üzenetére
Mivel nem ismerősöd az illető, ezért az üzenetet megkapja ugyan, de az egyéb mappába pakolta be nála a facebook, ezt az emberek nem nagyon szokták nézi, és észrevenni sem.
1. Az üzenet és a chat ugyanaz. Amikor mindketten online vagytok, akkor tudtok chat-elni is. De, ha mondjuk nem vagy fent és úgy ír rád, akkor is megkapod amit írt, üzenet formájában.
2. Valamikor kiírja a facebook, hogyha megnézték az üzenetet, amit küldtél, azonban mostanában ez nem mindig akar jól működni.
3. Igen, olyan is tilthat, aki nem ismerősöd.
4. Ha letiltott nem tudsz neki üzenetet küldeni.
-
Hosssszu
őstag
válasz krizmo_ #13717 üzenetére
Köszi a választ!
Ez megnyugtat:
"1. Az üzenet és a chat ugyanaz. Amikor mindketten online vagytok, akkor tudtok chat-elni is. De, ha mondjuk nem vagy fent és úgy ír rád, akkor is megkapod amit írt, üzenet formájában."Ez viszont már annyira nem:
"Mivel nem ismerősöd az illető, ezért az üzenetet megkapja ugyan, de az egyéb mappába pakolta be nála a facebook, ezt az emberek nem nagyon szokták nézi, és észrevenni sem."
Erre lehet az megoldás hogy bejelölöm ismerősnek? Akkor esetleg átrakhatja feltűnőbb helyre az üzenetem? -
BIZ0906
aktív tag
A képen kéne lenni egy kék telefonkagylónak HD felirattal az utolsó frissítés óta cseszik megjelenni ha újra telepítem a Messenger-t akkor sem. Másnál is van ilyen gond?
[ Szerkesztve ]
-
Hosssszu
őstag
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Hosssszu #13723 üzenetére
Ha, elfogadja a jelölésed, akkor az ismerőseid között megtalálod, plusz kapsz egy értesítést e-mailben (ezt csak akkor, ha beállítottad) , is és facebookon is, hogy az illető elfogadta az ismerősnek jelölésed. Ha nem fogadja el, akkor azt az adatlapján látni fogod, mert a jelölés eltűnik és vagy be tudod újra jelölni, vagy nem, ha nem akkor letiltott.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Feltoltottem egy kepet fb-re de csak ugy hogy csak en (only me) lássam. Majd kikapcsoltam hogy latszodjon az idovalolon (hide). Majd ez után modositottam csak a kep lathatosagat a baratokra. Hogy a rákba tudják ez utan egybol like-olni tobben is? No stop az albumomat nézegetik reggel 7-kor?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Illetve hogyan lehet kepet felrakni anelkul hogy barki eszrevenne?
-
Silverr
aktív tag
válasz bigdady #13726 üzenetére
Azért mert túl korán állitottad át, hogy a barátok láthatják. Az, hogy elrejted az idővonalról nem egyenlő azzal, hogy nem látszik a hirfolyamon. A face mindenképp kiteszi a hirfolyamra csak annyi, hogy nem lesz friss post. De innentől elég egy ismerősődnek átgörgetni a hirfolyamot visszamenőleg ha épp ehhez van kedve. (én is szoktam és találok dolgokat amiket akkor nem mutatott) Meglátja, lájkolja és innentől már kiteszi rögtön a hirfolyamra a facebook a közös ismerősöknek a kedvellést. (van egy olyan gyanúm, hogy pont azért mert elősször only me volt és, hogy ne maradjanak le róla ) Ha ilyent szeretnél teljen el egy pár nap amig beállitod a láthatóságot. Ha nem nézegetik folyton az albumaidat akkor nagy az esélye, hogy nem látják. Nekem már sikerült igy, nem akartam, hogy látják a dolgot a hirfolyamon. Nem is kaptam rá kedvellést pedig esélyes volt rá sok.
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Egy ismerősömmel nem tudok chat-elni, azt írja "Nem tudsz hozzászólni ehhez a beszélgetéshez." Miért lehet ez? Nincs letiltva sem, egy ideje még sem jelenik meg a találatok között sem ha rákeresek Szerintem ő sem tiltott le, mert ő jelezte, hogy nem tud írni nekem...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
rokendrol
senior tag
válasz enginev3.0 #13739 üzenetére
szerinted ha ott lenne akkor kérdezném!! Nincs ott ezért kérdezem a kép egy másik csoporté
-
WhiteWalker
nagyúr
Érdekes a face, aszem öntudatra ébredt , reggel nézem tabon semmi különös , most nezem kb egy órával később szintén tabon tök más lett a felülete... wtf???
-
veterán
válasz WhiteWalker #13742 üzenetére
Meglepő, de ez a felületváltás nincs app frissítéshez kötve
Nekem korábban váltott, mármint ha erre a fekvő módban két oszloposra gondolsz.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz ctibor #13745 üzenetére
Megpróbálkozhatsz egy régebbi verzióval, hátha csak az történt, hogy valamelyikkel mindenki megkapta és egyfajta "tesztelés" után aktiválták mindenkinél.
Nekem egyébként tetszik, az LG G Pad 10.1-en eddig fektetve nagyon széthúzta, most legalább úgy is értelmes kinézete van, de még mindig jobban szeretem álló nézetben.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
br.rak
őstag
Messengerből kapott képeket hogy lehet egyben lementeni ?( egyesével nem akarom, nagyon sok képről van szó) Ha már volt, akkor bocsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest