-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Hali!
Van egy oldal - főzős -, aminek valamiért nem látom a bejegyzéseit. Eddig csak ennél az egynél figyeltem meg, de elég bosszantó. Gondolom nincs köze ahhoz, hogy német, mert más külföldi oldalaknál - színészek pl. - nem találkoztam ezzel a problémával.
Van valakinek valami ötlete, hogy vajon miért nem látom az oldal bejegyzéseit a hírfolyamban?
-
Egy kis iránymútatás kellene, mert nem találom azt az opciót (ha egyáltalán létezik ilyen).
Adott egy céges oldal, és annak bejövő üzenetei (https://www.facebook.com/cégneve/inbox/)
Hol tudom beállítani azt, hogy ha valaki ír nekik, akkor arról ímél értesítést is kapjanak(lehetőleg magával az üzenet szövegével)?[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Itt próbáljátok meg:
Már használatban lévő e-mail-címVagy kérjetek jelszót az e-mailre: Találd meg a fiókodat...
Az utóbbit csak ha már nincs más lehetőség, és majd akkor leírom a továbbiakat...
#23039 kidnou
Nem teljesen, csináltam már ilyet, csak kicsit macerás...[ Szerkesztve ]
-
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Töröltem, hogy kapcsolatban vagyok a (volt)barátnőmmel de majdnem 4 évig voltunk együtt. Nem kéne felajánlania a facebooknak, hogy törölje a vele kapcsolatos postokat? Most menjek vissza majdnem 4 évre visszamenőleg és egyenként töröljem? Előre is köszi.
üdv
[ Szerkesztve ]
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
lm83
őstag
Szervusztok,
Kis segítséget kérnék.
Párom emailjével valaki regelt az oldalra, vagy 6-8 éve.
Azóta kap értesítéseket onnan.
Párszor próbáltunk kapcsolatot teremteni más ismerősével az oldalon, hogy szóljanak neki, sikertelenül.Most viszont már muszáj lenne neki az oldalra regelni. Néztük, hogy amit kap értesítés lehet jelezni, hogy nem az övé a fiók, de ott akkor azt írja, letiltják teljesen az email címet a jövőre nézve is. Ez meg megint nem jó, akkor tényleg nem tud majd újra regelni.
Amúgy kb eléggé elhagyatottnak tűnik a fiók, mintha csak megcsinálták volna aztán lett pár ismerős és kész. Kép bejegyzés semmi.Mit tudunk csinálni?
Köszi -
Orionk
senior tag
válasz bigdady #23020 üzenetére
Igazad volt. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet erre a lehetőségre.
Fateromnál le volt tiltva tesóm és ezért nem látták egymást.Talán úgy történhetett, hogy hónapokkal ezelőtt tesóm ismerősnek jelölte faterom és ő véletlen visszaigazolás helyett félrenyomta és letiltotta.
-
veterán
válasz modflow #23029 üzenetére
Igen, a jogosultságok beállításainál pl. sima "ismerősök" helyett az "Egyéni"-t kell választani és utána megadhatod, akit akarsz, hogy lássa (vagy fordítva is működik, hogy csak az a valaki ne lássa)
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
krizmo_
Topikgazda
-
k-adi
nagyúr
Hello
Ha nevet változtatok FB-n a profilomon (a beállításoknál) akkor kell szarakodni majd személy-azonosítással vagy ez csak új regisztrációnál van? Tehát kérnek majd fotót személyiről stb ?
-
koshmar
addikt
Üdv!
Pár napja észrevettem, hogy ha teljes képernyőbe akarok vinni egy képet Facebookon, már nem olyan, mint régen, mert jobb oldalt az a fehér információs sáv ott marad, ami a kép bő 30%-át elveszi.
Akkor mostantól az oldal forrásából kell kiszednem a teljes méretű képet? Eddig az F-et megnyomva kicsivel egyszerűbb volt.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék szépen. köszönöm.Édesapánk nem tudja ismerősnek jelölni a tesómat. Ez miért lehet?
Faterunknak csak 6 ismerőse van már fél éve kb.Van egy közös Facebook Messenger beszélgetésünk a családdal, amiben szüleink és tesóm és én vagyunk benne. Mindenkit én vettem bele a beszélgetésbe és mindenki látja az üzeneteket.
Tesóm a muteromnak és nekem is ismerőse.De faterom és tesóm között nincs ismerős jelölés.
Ezt szeretnénk megoldani valahogy.Azonban, ha PC-n belépnek külön külön számítógépen, akkor nem tudják egymás profilját megtalálni, hogy ismerősnek jelölhessék egymást. Akárhogy keresem faterom profiljával a tesómat vagy fordítva egyszerűen nem találja a másikat.
A közös beszélgetésben is nem tudnak egymás profiljára rákattintani. Vagy, ha a közös beszélgetésben egymás profilképére kattintanak, akkor egymásnál nem jön le, hogy külön-külön egymásnak tudjanak üzenetet küldeni. Csak, ha muterom, vagy az én profilképemre kattintanak a közös beszélgetésben, mert mi ismerősök vagyunk.A közös beszélgetésbe betettem mindkettejük profiljának a címét. De ha egymáséra akarnak kattintani, akkor ez jön ki nekik:
-
Attix82
addikt
Üdv.
Kérdésem az lenne ,hogy ha valaki küld üzenetbe egy képet, és továbbítani akarom másnál is van, hogy nem lehet? Megjelenik középen egy fehér kis ablak és teker az aktív jelző de semmi se jelenik meg hogy kinek továbbítsam.
2 géppel is próbáltam win 7 és win 10, telefonon rendben.
Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Állandóan zölden világítok pedig a chat ki van kapcsolva. Mérgemben minden honnan kijelentkeztem, akkor is marad a zöld Tesóm látja. Nem törhetik fel mivel ilyen 2 faktoros ízé van rajta és pass change is volt. Illetve mobilt is kikapcsoltam 30percre és akkor is zöldülök. Mitől van ez
[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
válasz laskr99 #23001 üzenetére
Nem facebook specifikus, hanem általános böngészővel kapcsolatos:
Firefox esetén a hardveres gyorsítást érdemes kikapcsolni, ha gyenge vagy CPU-ban integrált videokártyát használsz. Nálam legalábbis sokat segített.A facebook még így is mérföldekkel lassabb mint más oldalak, de a hardveres gyorsítás kikapcsolásával mindenem gyorsabb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Ukrajnai háború
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Elektromos cigaretta 🔞
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- FSP 750W Hydro K PRO 80+ Bronze tápegység - 58 hónap Alza garancia
- Lenovo ThinkPad P52s,15.6",4K UHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB