-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz Milgram1 #9046 üzenetére
Az még nem azt jelenti, hogy a nincsmailes címet is akkor foglalták le. De feltételezve azt, hogy a nincsmailes cím lefoglalásakor a legelső percben megváltoztatták az fb-s jelszavadat is, akkor az a nincsmailes fiók 18:22-kor járt le vagy hosszabbították meg (huh, ezt most vettem észre, hogy meg is lehet hosszabbítani).
Ha lejárt, akkor újra lefoglalhatta valaki azt a címet. Ha valami egyszerű felhasználónevet adtál meg akkor ennek nagy az esélye.
Ha meghosszabították, akkor még várnod kell akár pár száz napot. Ugyanis ha belépsz egy másik fiókkal, akkor láthatod, hogy jobb oldalt felül vagy egy olyan, hogy meghosszabbítás. Ezt ha sokáig nyomkodod, bizony több mint 100 napra lefoglalhatod, és annyi ideig csak a Tiéd lesz.
-
Milgram1
aktív tag
Ha 20:22-kor volt a jelszó váltás akkor a 24 óra már megvolt szóval elvileg szabadnak kéne lennie annak amivel regisztráltam
még mindig ezt írja:
Ez a név jelenleg használatban van, válassz másikat!Most deaktiválva van az accout szóval még látni lehet. Ha nem tudok sehogy sem hozzáférni majd nem lehetne valahogy törölni hogy másoknál ne legyen meg? Most elvileg ha rámegy valaki a profiljára akkor azt íjr hogy lehet hogy már nem létezik szóval akkor report sincsen.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz Milgram1 #9042 üzenetére
24 óra után más megkaphatja az e-mail a nincsmailes címedet és kérdhet jelszó visszaállítást rá (úgy ahogy Te szeretnéd most).
Emiatt meg kell várnod míg felszabadul a cím. A support semmit nem fog csinálni, mert
a) a felhasználási feltételek szerint
A regisztrációnál:
- A Facebookon nem közöl semmilyen valótlan személyi információt
- Kapcsolatinformációit folyamatosan pontosítja és frissíti.
b) nem tudod igazolni, hogy valóban tiéd az a cím és nem pedig egy "ellenségé", aki megszeretné szerezni a fiókodat.[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy mikor regisztráltam facebook-ra a legutóbbi fiókomat nem nagyon érdekelt ezért egy nincsmail.hu-s email címmel regeltem, de az utóbbi időben már elég fontos lett és tegnap mikor lépnék be kiírja hogy a jelszó megváltozott 20:22-kor ami érdekes mert kétlépcsős azonosítást használok.
Az egyetlen lehetőség amit felajánl az az hogy küld emailt arra a nincsmail-es címre és az a probléma hogy nincsmail-en mikor csinálnám azt a címet akkor kiírja hogy használatban van és nem tudom meddig lesz még így. Elvileg 22 óra után törölnie kellene és akkor én létrehoznám magamnak és küldhetném a jelszóvisszaállítást de eddig nem sikerült Egy rendes címről írtam a supportnak tegnap este de nem nagyon reagálnak második levelemre sem. Mit lehetne szerintetek tenni? Új fiók készítése kicsit kellemetlen lenne számomra néhány ismerősöm miatt meg már csak azért is mert az lenne a 4. fiókVagy várjak és hátha mégis csinál valamit a support vagy tudom használni azt a címet amivel regeltem?
[ Szerkesztve ]
-
torogyuri
aktív tag
ha én egy olyan képet lájkolok amit az illető csak az ismerősei között osztott meg, akkor ezt látja mindenki nálam vagy csak az ő ismerősei látják hogy kedveltem egy képét?
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
Ha valakit letiltok, a tiltást a későbbiekben fel tudom oldani?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
qdak
addikt
Mobilrol:
Megneztem 1 lehetseges ismit.
Utanna barkire nyomtam, az o neve maradt a facebook.com/ utan, majd ha epp nem toltott be vmit az fb, akkor az o profiljat tolti be ha rafrissitek, ez mi?????ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
HAL-9000
tag
hi!
Lehet valahogy könnyen és egyszerűen törölni az összes üzenetet amit az ismerőseimmel váltottam?
Lehet valahogy kollektíven törölni egy követett oldalon tett összes hozzászólásomat?Kétféle Apple felhasználó létezik… Aki nem ért a számítógépekhez, és aki nem ért a telefonokhoz.
-
tylerddd
veterán
Hello!
Azt tudom-e valahol állítani, h adott ismerős/ök ne tudjanak oldalajánlásokat küldeni?!
Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
henter
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Digitális fényképezőgépeket adok-veszek-javítok, ennek szeretnék egy fb-oldalt létrehozni.
A fb.com-on a regisztráció alatt van olyan, hogy Oldal létrehozása közszereplő, együttes vagy vállalkozás számára., azon belül márka vagy termék. Kiválasztom a fényképezőgép kategóriát, megadom a nevet, majd jön a következő oldal. Miután nincs saját fb-profilom (nem is szeretnék), létre szeretnék hozni egy új üzleti profilt. Értelemszerűen beírom a kért adatokat, bár a születési dátumot nem teljesen értem üzleti profil esetében. Rányomok a regisztrálj most gombra, majd visszadob ugyanerre az oldalra és kéri, hogy add meg a nemed A regisztráció során sehol nem lehet nemet megadni.Ötlet?
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
válasz Lacus_84 #9025 üzenetére
Ez csak magánszemélyre vonatkozik? Mert én irtam már szervezetnek és hires személynek is üzit,de csak akkor kaptam azt az üzenetet, hogy az egyéb mappába fog kerülni az üzenetem, ha átlag személynek irtam akit ezelött nem ismertem.
Vagy ez egy mostani ujitás? mert ennek már vagy pár honapja volt.
-
Lacus_84
senior tag
válasz zsof Nokia #9024 üzenetére
ezt nem lehet beállítani, a nem ismerősöktől származó üzenetek mindenképpen az egyéb üzenetek közé fognak kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
zsof Nokia
aktív tag
Üdv
néhány adatlapnál láttam olyat, hogy az illetőt csak bejelölni lehetett üzenetet küldeni nem
azt hogy lehet beállítani, mert engem csak ismerősök ismerősei jelölhetnek be és beállítottam, hogy csak az ismerősök küldhetnek üzenetet de mégis tud mindenki küldeni nekem csak az egyéb mappába rakja be.
Hogy tudnám azt beállítani, hogy üzenetet csak az ismerőseim tudjanak küldeni? be kell állítsam az ismerős jelölést Mindenkire?A lényeg lényegében lényegtelen
-
szőröscica
addikt
Hello!
Az üzenetek érkezésekor hallható csipogást hogyan lehet kikapcsolni?
-
Bjørgersson
félisten
Mobil alkalmazással hogyan tudok postot unfollowolni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nem_tom
őstag
Üdv újra!
Néhány ismerősömről leiratkoztam, mert nem voltam kíváncsi a kiírásaikra. Viszont az egyiknél szeretném ezt feloldani. Lehetséges? Ha igen, hogyan?
Előre is köszi!
-
Mobilon használva , volt valakinek ghasonló problémája hogy a chat részen a megjelenitett személyek duplán vannak jelezve? Tehát 2x látom mindenkit és ugyan az mind a 2 tehát egyszerre jelennek meg a postok és a jelenlét jelzés is.
Nagyon zavaró
Jelenleg a 3.6.1 van fenn. elvileg 2 napja jöt ki egy frissités,de elég sokan panaszkodnak rá, hogy rosszabb lett mint volt, igy nem mertem frisiteni,mert viszonylag türhetően müködik most.Azt leszámitva, hogy ezen az uj felületen nem tudom hogyan lehet beállitani, hogy mindig a legfrissebb hirt tegye felülre,mert most össze vissza látom van , hogy legelöl egy 3 napos hir van és a 10. csak az amit 5 perce tettek fel.
A réginél lehetett egy kis fogaskerekes menünél ezt állitani,de itt nem találom . -
törölt tag
Igazából nálunk nem is volt sok értelme, csak a kisebbik gép négy fiókján volt, de repülni fog a másik háromról is, aki FB-on akar recsegni, Skype-al össze van kapcsolva, csak próba gyanánt lett installálva.
Szerk: nálam üres volt mindegyik megnyitott ablaka, csak láttam, hogy címsorban FB link van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Facebook Messenger Nálatok nem csinált olyat - nálam kb 1 napja kezdte -, hogy az alapértelmezett böngészőt négy ablakban elindítja a Windows-al együtt? Esetemben ez az IE 10 volt, Messenger repült, a jelentés pedig megszűnt
-
-
mcs
veterán
válasz enginev3.0 #9003 üzenetére
1 nap után jött vissza.
-
Con Troll
senior tag
Átírhatók lesznek a Facebook-posztok. Nálam már aktív.
-
looser
addikt
Hejhó! Nem tudjátok, hol tudom visszaállítgatni azt, hogy nemrégiben kérte az oldal, jelölgessem be a kedvenc ismerőseimet, most minden megmozdulásukról jön értesítés. Csak azokat szeretném látni, ami engem érint (hozzászóltak, megjelöltek stb.).
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
veterán
Nektek is sok mostanában az "oldal like felkérés"? Nekem szokatlanul sok, még olyan személyektől is, akiktől egyébként nem várnám.
Wi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Valami oknál fogva nem tudok belépni a fiókomba. Bejelentkezéskor olyat ír ki, hogy az oldalamat fejlesztik, változáson esik túl, viszont másik regisztrációval belépve a profilomra kattintva azt rizsázza, hogy a kért oldal nem található. Mi a teendő ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- FSP 750W Hydro K PRO 80+ Bronze tápegység - 58 hónap Alza garancia
- Lenovo ThinkPad P52s,15.6",4K UHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)