-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #27441408 #21048 üzenetére
Szerintem elég lebutított, én ezért a sima Messengert használom. Magyar nyelv van benne. Akkuidőről nem tudok nyilatkozni, régebben használtam Messenger Lite-ot pár napig, így már arra nem emlékszem, most is csak 5 percre szedtem le. Hanghívás kb. 1-2 hónapja is volt már (lehet, hogy ez több), szóval a kérdésedre válaszolva: igen, van hanghívásra lehetőség, valamint matricák is vannak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #07538176 #21047 üzenetére
Engem a hang hívás érdekelne, mikor hivatalosan megjelent a playen még nem volt, ezért maradt nekem a régi mert a mikrofonos hívás nekem kell, a matrica másodlagos . Valóban kevesebbet eszik akksiból az eredetinél? Érdemesebb feltenni? (én néha beszélgetek csak telón, ott kb azért van, hogy ha akarnak elérjenek. (ja és tud e magyarul) Viszont ugye az android nem zárja be,folyamatosan fut, ezért számít mennyire éhes a lite köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #21039 üzenetére
Letöltöttem a Messenger Lite-ot, ebben nincsenek hirdetések.
-
törölt tag
Szerintem ez felesleges hiszti, ingyen használhatsz 1 dolgot, bírd már elviselni azt az 1 darab reklámot....
MadGame alább írtam, nekem se mindig, hol van hol nincs.
[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
válasz WhiteWalker #21040 üzenetére
Nálam legújabb a Messenger és sehol egy reklám Juhú!
-
WhiteWalker
nagyúr
Vagy régebbi verzió felrakása segít. Nekem az van.
-
félisten
válasz #27441408 #21038 üzenetére
Úgy értem, ja. Megnyitom a Messengert, és látom hogy kikkel beszéltem, illetve egy reklámot a beszélgetések között.
Úgyhogy ennyi volt a viszonyom a Messengerrel. Ami sok, az sok, ebben a formában nem használom tovább.
Már csak olyan kérdésem maradt, hogy a Messenger Lite is szenved ettől? -
törölt tag
válasz FoxiestFox #21037 üzenetére
Sehogy a FB-nek ebből is pénze van. (bár nekem üzenmetek közé nem rak, nem csak úgy értetted,hogy a cset főoldalán alul van reklám)
-
félisten
Hogy kapcsolható ki az üzenetek közé helyezett reklám az Android Messengeren?
-
k-adi
nagyúr
válasz WhiteWalker #21032 üzenetére
Olyanokat se tiltanak ki akik széttrollkodják a topikot, akkor őt se fogják (innen)
-
krizmo_
Topikgazda
-
törölt tag
-
YASKATIR
senior tag
Ha meg szeretnem nyitni a profilom (vagy barki mas), akkor ez fogad:
Nem kamuprofil, nem vagyok bannolva, mar probaltam ki es bejelentkezni, de meg mindig ez fogad. Valakinek volt mar hasonlo?
Ui: Most nezem, ha a 444.hu-t nyitnam meg, akkor pedig Christopher Hanley profilja jon be
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Hegyirabló #21021 üzenetére
Azt hittem megint nálam nem jó valami. Már mindent átnéztem kb 10x, mert sehol nem találtam az ablakot, ahol írni lehet egy oldalon. Viszont láttam mások írásait. Ránéztem több oldalra is 2 nyelven, 2 böngészővel és sehol nem jó. Aztán jött egy ötlet, hogy mobilnézetben is megnézzem. Ott simán megjelent az ablak.
Szóval nem nálad van a hiba ,csak a szokásos bugok egyike.Egyik ismerősömnél pedig ezek az újabb kedvességek napi szinten. Nem lehet kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Akkor ez megint global probléma lehet.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
veterán
válasz Hegyirabló #21021 üzenetére
Itthon több böngészőben és több fiókon is úgy néz ki, mint nálad, vagyis nincs bejegyzéses szövegdoboz.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Hegyirabló
veterán
Tényleg még egy felhasználó és én vagyunk ketten, akik nem tudunk Windowsos/Mac-es (Linuxot nem tudom) felületről, böngészőből hozzászólást írni cégek, szervezetekhez (az én példámban, a Telekomhoz, de bármit betehetnék, áruházakat, tévétársaságokat, stb.)?
Mobilos, Windowsos alkalmazásból gond nélkül működik.
Mindenki azt állítja, hogy neki jó, tennétek esetleg erről képeket, mert hihetetlennek tartom, hogy ketten vagyunk az egész bolygón, akiknek ez nem megy!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
nagyúr
válasz SOAD19 #21017 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, ott miért nem jelenik meg. Próbáltad rögzíteni az adott csoportokat a hivatkozások között?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Gyick
őstag
Hi. Ismerősnek jelöltem vkit. Most a profiljan újra ott az ismerősnek jelölés felirat. Ez azt jelenti hogy visszautasitotta? Tevékenység naplóvban sem találom hogy jelöltem. Elég szar volt a net. Lehet hogy nem sikerült a jelölés?
-
nagyúr
válasz SOAD19 #21014 üzenetére
A Hivatkozások alatt csak azok a csoportok szerepelnek, amelyekre beállítottad a 'hivatkozás rögzítését'. Keress rá az adott csoportra a neve szerint, kattints a 'Továbbiak...'-ra, és ott katt arra, hogy rögzítés, és ezt követően ott lesz a hivatkozások között. A nem rögzített csoportok nem lesznek ott automatikusan.
Vagy, ahogy Krizmo írta, Felfedezés majd Csoportok, nálam ott van mind, ahol tag vagyok, külön a csoportok, amik kedvencek (rögzítettek), amiket én kezelek adminként, és külön, ahol tag vagyok (csoporttagság).
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
SOAD19
addikt
válasz krizmo_ #21013 üzenetére
Hmm... Belépek, elém tárul ugyebár a hírfolyam, és bal oldalt én nem látok ilyen fület. Nekem ezek vannak bal oldalt felülről lefelé:
Hírfolyam,
Messenger,
Marketplace,
Hivatkozás (itt szerepel egy a csoportjaim közül, amit tudok módosítani, egyfajta kedvenc szerűség lehet, de csak egyet lehet kirakni hivatkozásként, nincs lista az összes csoportomról.
Felfedezés fül, ezalatt kismillió lehetőség, de nem látok "Csoportok" lehetőséget -
Laca1212
őstag
Azt hogy ismeretlen ne tudjon üzit írni hol kell beállítani? Arra gondolok, mint amikor nézek egy profilt és nincs üzenet gomb...
-
-
-
fkrinya
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy ismeretlenül ne tudjanak nekem üzenetet küldeni?
Több embernél láttam már, hogy ki van szürkítve a kis messenger ikon, ezt szeretném elérni én is.
Próbáltam a születési dátumot átállítani úgy, hogy 15 éven aluli legyek, de az sem működik.
Valami más ötlet?Előre is köszönöm!
-
sztanozs
veterán
hogyan lehet ipad-en az értesítéseket törölni? telefonon simán elhúzom az értesítés sorát balra, de ez ipad-en nem működik.
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz #27441408 #20999 üzenetére
Istenem... Neked szöveg értelmezési gondjaid vannak. Már többször írtál totál más választ az én kommentemre is és most itt a topic gazdának is hót suletlenseget válaszolsz!
Ő azt írta , hogy a rendszer nem küld értesítést egy usernek, ha törlik valahonnan egy ismerős listáról.
Vágod?Kezdesz már nagyon idegesítő lenni, ezzel a lekezelo és kioktato stílussal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Lenovo ThinkPad P52s,15.6",4K UHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB