-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Androidos telefonomon egyik napról a másikra nagyon hangos lett egy specifikus messenger hang. Amikor elküldesz egy üzenetet, akkor van egy kattanás, ami jelzi, hogy elment. Vagy amikor rámész valakire és belekattintasz, hogy írj egy üzit, akkor is van ez a hang. Ez a pittyegés tegnapról mára szerintem a telefon maximális hangerején szól. Mással nincs gond, ha kapok üzenetet, az sem lett hangosabb, mint volt.
Hol tudnám ezt beállítani?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
tylerddd
veterán
Milyen jó látni, hogy egy ilyen kaliberű cég is tud hibázni ... Ma Messenger szobáznék. Telón és az új Win10-es programban lehet szobákat gyártani, elnevezni stb. Ha böngészőből nyomok a szoba gombra, akkor viszont mindegy egyes alkalommal új szobát indít. Nem is találom a fix szobákat. Ugyanakkor a böngészőt kell használnom, mert a programban nem megy a képernyő vetítése, csak böngészőből. Böngészőben a saját szobámat is linkkel érem el Böngészőben nem tudok egyesével meghívni embereket egy már zajló szobába. Nem rossz ez, mert működik ezen kívül, de nagyon átgondolatlan és logikátlan.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Dilikutya
félisten
How do I download a copy of my information on Facebook? (hivatalos oldal)
Igen, böngészősen tudja majd használni. Legalább lehet benne normálisan keresni, a Messenger csak pontos kifejezésre tud, a böngészős meg sehogy.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
AtHoS
nagyúr
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet eltűntetni (ha el lehet) a Messengerben fent a napi képeknél a fejét olyan embernek aki nem ismerősöm, csak egyszer rám írt?
Üdv: Fishor
-
válasz krizmo_ #28038 üzenetére
Köszi
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egyik ismerősöm bekövette az Online otthonoktatás oldalt FB-on, de csak az oldal bejegyzéseit látja, a csoportét nem. Ha rányom a Csoport felkeresése oldalon, akkor ezt az üzenetet dobja neki a Face. Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Helló, ha a Facebook egy zárt csoportjából kikerült valaki, van lehetősége a saját hozzászólásainak a törlésére? Tehát nem akar visszamenni, nem is lenne rá mód, de a korábbi bejegyzéseit nem is módosítani, hanem törölnie. Az admin nem törli magától... nincs benne semmi, csak nem szeretné ha ott maradnának.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy talán megoldhatatlan problémával kerestek meg messengerrel kapcsolatban.
Jóbarátom azzal keresett meg, hogy barátnője törölte androidos készülékén a vele folytatott több éves komplett beszélgetést/chat-et.Arra kellene megoldás, ha van, hogy ezt a beszélgetés vissza legyen állítva törlés előtti állapotba.
Barátom készülékén természetesen meg van a komplett chat/beszélgetés, de innen másik fiókra át lehet-e bármilyen módon azt egyben rakni.Üzenetenként egyesével működne (megpróbálta), de elmondása szerint a chat egyszerű átgörgetése is óra környéki időt vesz igénybe, így az egyesével átküldést nem látja rövid úton megoldhatónak.
Van erre egyáltalán lehetőség, megoldás? Akár barátom fiókjáról lementeni a komplett chat-et és azt importálni barátnője fiókjába...vagy valami hasonló?
read-only mode on the forum
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Szívat a facebook.
Marketplace-en hirdettem, írt egy srác, megegyeztünk, hogy keresni fogom!
Ezután a hirdetést Eladott állapotúra állítottam és ekkor eltűnt a vevővel való beszélgetésem!
A tevékenységeim között sincs nyoma, hiába állítottam vissza aktívra a hirdetést, ekkor se látom a korábbi beszélgetést!
A srác várja, hogy keressem, de én nem tudom ki volt!
Bármi ötlet?(^)(>.<)(^)
-
veterán
válasz ArthurShelby #28029 üzenetére
A messenger beállításokban mobilon a fotók és média menüpontban van egy "Emoji" és ott.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Messengeren az eredeti (sárga színű) like gombot egyszer kicseréltem a fehér színű like gombra. Ezt szeretném visszacsinálni, de nem tudom.
Mindenre is ki tudom cserélni, csak visszacsinálni nem. Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy kéne visszacsinálni?A bőrszínű emoji-k már mind csak fehérben jelennek meg. Az érdekesség az, hogy ha nem az üzenetre való reagálásokat akarom átállítani, hanem csak egy emoji-t küldeni, ott tudok sárga like gombot (like jelen hosszan tarva előjönnek a bőrszínek), de ez az üzenetre való reagálásnál nincsen.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Sal Borghese #28027 üzenetére
Üdv,
Dehogy. -
Sal Borghese
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy egy adott Facebook csoport adminisztrátora láthatja abban posztoló személy IP címét valamelyik adminisztrátori beállítás között vagy hozzáférhet-e hozzá ?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz totron #28025 üzenetére
Elvileg ez: [link] De nem értem az egészet, mert ez a support oldal se úgy működik ahogy kell. Hiába kerestem itt rá nem is ad be hasonló oldalt se amikor rákattintok a support oldal által ajánlott linkekre.
Narancssárgát szeretném törölni: [kép]
Illetve nekem az egész business fiók nem is kell, csak a saját fiókom, tehát törölném az egészet ha lehet, de sehol se találok felületet rá.[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Sziasztok!
Valaki ismeri esetleg a facebook business ads nevű valamit? Tegnap jött az email, hogy valaki képpontokat adtak a fiókomhoz. 4 db ukrán nevű facebook fiókon keresztül, akik egyben az ismerőseimmé is váltak. Gyorsan töröltem is őket és jelszót változtattam, majd nagy nehezen sikerült ebből a busniss valamiből eltávolítanom azokat a képpontokat, kivéve egyet. Ezt az egész felületet nem ismerem, esetleg valaki tud segíteni? A facebook-nak semmi support-ja vagy elérhetősége nincs, nem találtam.
-
honeypot
tag
Sziasztok! Csatlakoznék egy Facebook szobához, de ipaden (próbáltam ipad minin és ipad 2020-on is) azt az üzenetet kapom, hogy a szoba nem létezik, lejárt vagy letiltották. Webről is ugyanez a helyzet (windows és mac alól is), iphoneról viszont működik a csatlakozás. Mi lehet itt a megoldás? Gyereknek kellene online tanulás céljából, és jobban örülnék neki ha működne tableten, és nem a telefon kis kijelzőjén kellene nézni a feladatokat.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Hegeman #27977 üzenetére
Üdv.
Na jól van akkor, örülök hogy nem csak én szívok ezzel. Pár napja nálam is random jönnek a facebook videókban a reklámok, és a legnagyobb bajom velük hogy a videó aktuális hangerejétől függetlenül teljes hangerővel üvöltenek fejhallgatóban, mondhatni rohadtul nem kellemes...
Próbáltam én is AdBlock Plus, AdBlocker Ultimate, uBlock Origin-t is, mindegyikkel ugyanaz. Jelenleg teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom hogy lehetne kiiktatni őket.
-
miért nem lehet filekezelöböl áthelyezni képet a facebookra?, régebben mind a messenger mind az üzenöfalra lehetett igy képet betenni, hogy cak áthuztam egyik ablakbol a másikba, most nem engedi.
Mesengernél csak ugy lehet képet betenni ha a gombra rákattintok ami megnyit egy külön ablakot ahol kereshetek képeket a gépről, de az üzenöfalnál a hozzászolásnál, meg csak a gif és a matrica meg hangulatjelre van gomb, a kkép beszurásához és keresésére a gépről nincs.
hogy lehetne akkor gépről betenni képet .vagy egy böngésző problééma? vivaldit használok ami egy chrome alapu böngésző, tehát ami a chromba megy az itt is.
-
törölt tag
Üdv
Szeretnék regelni egy Facebook profilt, és ehhez keresek valami olyan email szolgáltatót, ami ingyenes és gyors regisztrációt biztosít, és a face is elfogadja, és nem kéri a péniszméretet meg a segglyukátmérőt hitelesített certifikáttal bemutatni.
pl tempmailt nem fogadja el. Tudtok olyat, amit elfogad? -
-
Norbi887
aktív tag
Van, akinél még a GIF-ek küldése ma is gondot okoz Messengeren? (iOS)
Szöveg átmegy, de random GIF küldésnél még néha piros felkiálltójelet kapok pipa helyett.Olvastam hogy tegnap óta történtek leállások, illetve szerver oldali gondok, ezek szerint még mindig nem százas a helyzet
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Joker88
őstag
válasz AssAssynn #28000 üzenetére
nálam még most is..
[Órákon át akadozott a Facebook Messenger]In loving memory of Garrett Lockhart
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Óra topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chromecast topic
- Nintendo Switch
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P52s,15.6",4K UHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB