-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokendrol
senior tag
Van egy csoportom FB. Ha kilép valaki azt megtudom nézni valahol,hogy ki volt?
-
-
thiclyoon
aktív tag
sziasztok
két kérdésem lenne:
1. ha egy ismerősöm kedvel valamit, akkor megjelenik a kezdőlapon:
[link]
ha a "Hide all from [fb oldal]", akkor eltűnnek a bejegyzések, ezt valahogy vissza lehet csinálni?2. [link]
ha az "unfollow"-ra rákattintok, a csoport bejegyzéseit nem látom, erre is ugyanaz a kérdés: vissza lehet állítani?Köszi előre is!
-
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nekem is csak egy ismerősöm mondta, hogy nem érti a dolgot. Lehet, hogy tényleg a közös munkahely miatt jelent meg. Egyébként a Facebook nem úgy működik, amit az iwiw-nél is hiányoltak, ha valaki rám kattintott, azt is berakja a kit ismerhetek közé? Vagy itt csak azok vannak akikre én kattintottam, közös ismerőseink, munkahelyünk van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Surda- #13037 üzenetére
A bejegyzés jobb felső sarkában ott a lehetőség:
pinnacle
Valószerűtlen, hogy a rákereséstől megjelenik. Nem lehet, hogy inkább azért került a listára, mert beállította, hogy Ő is ott dolgozik ahol Te?
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
rokendrol
senior tag
Van egy csoportom FB. Ha kilép valaki azt megtudom nézni valahol,hogy ki volt?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Facebook-on lehet úgy keresni, hogy akire keresek, annak ne jelenjek meg a "Kit ismerhetek" között? Mondták, hogy új kollégát vettek fel, és úgy megjelent a "Kit ismerhetek" között, hogy nem is kerestek rá, és közös ismerős sem volt. Gondolom ő keresett rá a másikra, ezért jelent meg. Valami "inkognitó mód" kellene, persze az is megoldás, hogy létrehozok egy üres profilt, de ha van megoldás, kihagynám.
-
Surda-
őstag
Pár napja minden ismerős, minden likeolása megjelenik az idővonalamon, ami iszonyú idegesítő, ugyanis kvára nem érdekel,hogy kollégám gyerekkori barátjának a gyereke végre bilibe pisilt...
Valahogy vissza lehet csinálni a korábbi rendet?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Edi77
őstag
Pár napja van olyan nyűgje a webes felületen az FB-nek nálam, hogy nem jelzi ki az értesítéseket a földgömb jelen, de ha rákattintok, ott vannak az olvasatlanok. Másnál is van ilyen?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
rokendrol
senior tag
Sziasztok,nekem van egy csoportom a FB. Miért nem tudom bemásolni az előre elkészített üdvölő sablonos szövegemet,akiket elfogadók a csoportba. Csak úgy tudom megtenni,hogy állandóan be kel gépelnem. Élég hosszadalmas mert 4 mondatból áll. Van olyan,hogy 1 nap többen kérik a felvételt és ez hosszadalmas,,,,Van e valami megoldás????
-
Edi77
őstag
válasz fradi81 #13031 üzenetére
Pont ez az, hogy nem kell a messenger, és az lenne a cél, hogy ne lássák, ha fent voltam/vagyok. Elsősorban pont ezért nincs sem Fb, sem messenger a telónom. Állatira idegesít ez a fícsör.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Ha csak az FB appot használja vki a telón messenger nélkül, akkor is kijelzi, hogy az illető mikor volt fent utoljára?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, reggel óta problemazik a messenger.
Nem küldi el az üzeneteket meg a csatolt képeket és sound clips hibát ír ki.
Androidon vagyok, az appot már reseteltem.
Mi lehet a baja? :SWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
válasz enginev3.0 #13026 üzenetére
Mobilról nem is próbáltam. De ha vírus, nem is fogom. Még a végén bekapok vmi okosságot ...
Várok, hátha eltűnik magától.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
Valaki nézte már, hogy álitolag mátol elérhető a hang és video alapu hivás a facebook masenger alól .Ha tesztrelte akkor nézte már azt , hogy menyniaz adatforgalma? Lehet alternativája a sima előfizetésnek, ugy értem, hogy mondjuk egy 200mb os adat csomaggal lehet annyit beszélni mint mostani csomaggal mondjuk egy fél órát havonta?
Mennyi sávszélt igényel? Elég az edge vagy 3g és feletti gyorsaság kell?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan kell a saját Facebook profil oldalamnak olyan url címet igényelni, amit ha elküldök bárkinek, akkor ha megnyitják jelenjen meg a profiloldalam ?
Akkor is jelenjen meg, ha be vannak lépve a böngészőbe Facebook-on, meg akkor is ha nem.Olyasmiket láttam másoktól, hogy a Facebook.com/IDE_SAJAT_NEV
köszi szépen
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Jóváhány embert szeretnék korlátozni, hogy semmit ne láthassanak az oldalamon, de teljesen letiltani nem akarom őket, erre van egy beállítás itt: beállítások/adatvédelem/ki láthatja a dolgaimat/egyéni/nekik nem látható
Viszont egy csomó embert nem talál meg, máshol nincsenek letiltva illetve először letiltottam őket, de onnan kiszedetem már őket
Hogy lehet akkor letiltani embereket? Hozzak létre valami csoportot vagy mi?
Előre is köszi!
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
rokendrol
senior tag
Sziasztok,nekem van egy csoportom a FB. Miért nem tudom bemásolni az előre elkészített üdvölő sablonos szövegemet,akiket elfogadók a csoportba. Csak úgy tudom megtenni,hogy állandóan be kel gépelnem. Élég hosszadalmas mert 4 mondatból áll. Van olyan,hogy 1 nap többen kérik a felvételt és ez hosszadalmas,,,,Van e valami megoldás????
-
-
jilian
addikt
válasz enginev3.0 #13015 üzenetére
Tehát ha jelentem, törlik mindenféleképpen, de ő kap egy értesítést, hogy ki miatt törölték?
Az fb-n belül, vagy e-mailben? -
-
jilian
addikt
Helló!
A sogornőmnek már jópárszor mondtam, hogy ne tegyen fel a lànyomról képeket....
Hogyan tudom a képeket a "tudta" nélkül leszedetni?
Mert gondolom a jelentéssel nem sokra megyek.
(legszivesebben valahogy megkaparintanám a jelszavát) -
fradi81
veterán
csináltam egy fb accountot, amikor bejelölnék rajta egy ismerőst ezt írja ki: "Sajnáljuk, ezt a kérést jelenleg nem tudjuk feldolgozni. Kérjük, próbáld meg újra."
Ennek mi lehet az oka?moto g72, Ninebot d28e
-
tylerddd
veterán
A héten egyik nap 5 ismerősömnek volt születésnapja. A szánalmas az, h egy és ugyanaz az ember volt. Ezeket a FB nem tudja szűrni valahogy?! Olyat már hallottam, h valaki olyan szinten nem tudott jelszóemlékeztetőt kérni, h új profilt kellett létrehoznia, de ez többet használ egyszerre, ugyanazon a néven.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
aram01
nagyúr
srácok az miért lehet hogy a face-t csak félig tölti be? aztán szétkapcsol? most kezdte kb 1 órája, előtte működött rendesen. (w8.1 króm) más oldalak bejönnek. Telefonról próbálva egyből belép.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Edi77
őstag
válasz enginev3.0 #13007 üzenetére
Köszönöm
-
-
Edi77
őstag
válasz enginev3.0 #13005 üzenetére
FB appban van tevékenységnapló lehetőség? (nekem nincs FB a telón és ismerős kérdi, mert nem találta)
-
válasz bluobluo75 #13004 üzenetére
Nem tudsz
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan után érdeklődnék, hogy a Facebookról teljes albumot egyben letölteni hogyan lehet?
Köszönöm! -
Surda-
őstag
Valahol le lehet tiltani,hogy az ismerőseim lássak mit likeoltam, kivel lettem ismerős stb?
Ugye jobboldalt van egy oszlop, ott látom ki mit csinált az ismerőseim közül.
Na ,azt szeretném,ha ezt nem látnák rólam..."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Hó Márton emlékére
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Leleplezte a Switch 2-t a Nintendo
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drón topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- FSP 750W Hydro K PRO 80+ Bronze tápegység - 58 hónap Alza garancia
- Lenovo ThinkPad P52s,15.6",4K UHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB