- Megszabadul a gyengén teljesítő dolgozóitól a Meta
- OpenMediaVault
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- Béta iOS-t használók topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Windows Insider Program
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz 30z.Samu #19049 üzenetére
Milyen típusú személyazonosító okmányokat fogad el a Facebook?
Sok módon tudod igazolni magad.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz1441
tag
Sziasztok!
Létezik olyan megoldás, hogy pl ha valakinek a fotóját tetszikelem akkor azt csak ő lássa?
Köszönöm!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz bitpork #19043 üzenetére
Írj be más nevet, olyat, ami gyakori (pl.: Kiss Géza)... És becenévnek beírhatod az itteni neved. Bár ez visszaüthet ha ismét azonosítást kérnek. Más módja nem nagyon van, mert csak a saját neveddel regisztrálhatsz a szabályzat alapján, és ezt elég szigorúan veszik olykor.
-
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. A Messenger-ben volt egy engedélykérés egy olyan embertől, aki nincs felvéve Facebook-on ismerősnek. Ez el lett fogadva, azóta fel is lett véve az ember ismerősnek, de ahogy bezárom és újraindítom az alkalmazást, az Engedélykérés újra feltűnik, viszont a listában már nincs ott. Erre valakinek van valami ötlete hogyan lehet orvosolni? Köszi előre is a válaszotok!
Sic Parvis Magna
-
Sziasztok!
Lehet n00bozni: van-e bármilyen módja az eredeti nevem eltüntetésének, azon kívül, hogy újra regelek? Nem vagyok hajlandó semmilyen igazolványt feltölteni és nem akarom h bármilyen közösségi médián saját névvel szerepeljek.
Volt egy régen csinált regem az itteni nick nevemmel, de egy jószándékú felnyomott így az eredeti nevemet akarja.
Mit lehet tenni a törlésen kívül?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
krizmo_
Topikgazda
-
válasz #27441408 #19034 üzenetére
igen ezt adja be , de amint látszik a cikkből is csak oldalak és nyilvános postokat keres és nem személy profilokat, hogy rátalálj egy bizonyos emberre hanem csak a cégekre tartalmakra lehet kersni, a szürök között mutatóban sincs olyan ami a személy keresésben segitene, kor, nem, ország vagy egyébb szürő.
Ilyenkor visszasirom az iwiw-et abban az eddig legjobb kereső volt ami tényleg arra szolgált, hogy megtaláld azt a személyt akivel tartani akarod a kapcsolatot.
-
törölt tag
válasz repvez #19033 üzenetére
Kereső---szerintem ez kell neked. Facebook: megérkezett a várva-várt részletes kereső!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz repvez #19029 üzenetére
Lehet beállította, hogy ne lehessen megtalálni... Menj a részletes keresőbe, és ott írd be amiket tudsz még róla.
"nagyon gáz igy ahhoz képest, hogy ez lenne az alaprendeltetése, hogy barátokat keressünk és tartsuk a kapcsolatot egymással."
Nem arra van, hogy itt keress barátokat, hanem arra, hogy a már meglévő ismerőseiddel tartsd a kapcsolatot.
Nem társkereső oldal...[ Szerkesztve ]
-
válasz repvez #18921 üzenetére
még mindig kereső téma, sehogy sem tudom megkeresni azt az embert akinek tudom a pontos nevét és az email cimét munkáját korát nemét is, de csak a nevet lehet beirni a keresőbe és szinte csak céges oldalakat dob ki és ha beállítok neki, hogy személyeket keressen akkor kilistáz olyan posztokat ahol ez a név szerepel , de nem profilokat.
nagyon gáz igy ahhoz képest, hogy ez lenne az alaprendeltetése, hogy barátokat keressünk és tartsuk a kapcsolatot egymással.
-
krizmo_
Topikgazda
Innen el tudod távolítani őket: A küldött jelölések megtekintése
Most is van ez a funkció, bal oldalt szokott megjelenni, amikor albumot töltesz fel.
Szerk.:
Hogyan biztosíthatom, hogy a fényképeim a lehető legjobb minőségben jelenjenek meg?[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
Hogyan tudom azokat torollni akiket bejeleloltem es nem igazoltak vissza?Regen volt ilyen funkcio de nem talalom....Meg regen volt olyan funkcio hogy a kepeket jo minosegeben lehetett feltolteni,de mostansag az sincs?vagy en vakoskodok?Nagyon csunyan lebutitja szerintem a kepeket a facebook.
Ne szemetelj ! = Steam
-
krizmo_
Topikgazda
válasz SunMount3r #19024 üzenetére
Valószínűleg akkor törölve lett a profilja, ha spammer. Csak azokat igazolod vissza akiket tényleg ismersz, így ki tudod kerülni az ilyeneket.
Ne aggódj, ha rájuk keresel és nem listázza ki őket, akkor már nem ismerőseid, ennek láthatóságát ők nem tudják korlátozni. -
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok nem négyzetes képet beállítani profilképnek egyik sportklub Facebook oldalának, ahol admin vagyok? köszönöm.
Régebben töltöttem fel már nagyobb, nem csak négyzetes képeket is profilképnek, amelyek még mindig ott vannak, de most csak négyzeteset lehet, vagy rosszul csinálok valamit?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz krizmo_ #19022 üzenetére
Olyat nem tud csinálni, hogy valahogy az ismerősöm marad, csak letilt, hogy én egyáltalán ne lássam?
Most is 60-at számlál és csak az "Üzenetek" menü history-jában látszik, de ott az neve helyett már csak ezt mutatja: "Facebook-felhasználó...". (Ez speciel tegnap jelölt be, de lennie kell egy másiknak ami régebbi lehet, mert akkor is csak 58-at listáz ki.)
Nem akarom, hogy véletlenül az ismerősöm maradjon egyik sem, mert tuti valami adathalász spammer lehetett (vagy egyszerűen csak egy @&#>). Hogy lehet erről 100% biztos?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
fecsu
csendes tag
válasz SunMount3r #19020 üzenetére
Nálam is mindig 2-vel kevesebb van, de most kíváncsiságból megnéztem egypár ismerőst, mindegyiknél 2-vel kevesebb van a kiírtnál.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz SunMount3r #19020 üzenetére
Üdv,
Ha csak felfüggesztették a fiókjukat, akkor még számolja, bár akkor látnád őket. Lehet, nemrég törölték magukat és még nem reagálta le a rendszer.
-
bigdady
nagyúr
Mobil app-ban hogy tudok valakit korlátozott listára rakni?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A Facebook azt írja, hogy 60 ismerősöm van, de a listában csak 58-at számolok. Azt az infót találtam róla, hogy a maradék kettő már valószínűleg megszüntette a FB account-ját. Ez igaz? Mit tehetek ellene, hogy ezeket ne számolja hozzá?!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Egy kisebb fesztivált szervezek és felmerült bennem egy olyan ötlet, hogy kirakok a fesztivál helyszínére egy nagyobb monitort vagy tv-t, amin "élő" slideshow-ot futtatnék a közönség által készített képekből. Meg lehet ezt oldani hashtag-el vagy valahogy szerintetek a facebookon?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
törölt tag
A kéretlennél mi történik? Droidon valakit az arhívumba akartam eltenni, véletlen majdnem a kéretlent nyontam meg, kicsit megijedtem, hiszen nyílván nem szerettem volna az illetőt bajba sodorni, hogy csesztesse a rendszer vagy bármi, szóval a kéretlen megnyomásakor mi történik?
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Mi ez a megjelölés kéretlenként? Ha valakit megjelöltem kéretlennek akkor törli a beszélgetések előzményét. Azt akarom beállítani, hogy ha ír akkor ne jelezze nekem csak ha rámegyek messengyerben....
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Még mindig nincs semmi lehetőség arra hogy egy adott csoportba a postok időrendi sorrendbe legyenek rendezve?
Nem tudom miért kell így szívatni a népet hogy nem lehet így rendezni a postokat.iPhone 16 Pro Max
-
MrSealRD
veterán
válasz Laca1212 #19008 üzenetére
Pár éve velem előfordult, hogy olyannak írtam Viberen akinek már nem volt telepítve az alkalmazás. Véletlenül pont iOS-es volt. Nálam Androidon úgy mutatta, hogy létező Viber felhasználó, ezért írtam neki. Utóbb kiderült, hogy semmit nem tudott róla, mert már rég nem volt fent nála...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
tylerddd
veterán
FB appet használva megnéztem egy postolt videót. Nem lájkoltam, nem figyeltem ki postolta és most nem találom. Van valami előzményekhez hasonló megoldás itt, mint egy bőngészőben?! Köszi!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
üdv, kikapcsoltam a csoportba az értesítést mégis tovább nyomja a rendszer, ilyenkor, mit tehetek? Kivettem a pipát az értesítés elől.... (idegesít van, hogy 40-50 reakcio is jön 1-1 posztra és a rendszer meg nyomatja...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum