- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lappy
őstag
Válaszd ki a másolandó cellát.
Ctrl+C billentyűkombinációt a vágólapra másolásához
Kattints egyszer a Név mezőre, az oszlop felett. (Név mezőben az aktuális cella hivatkozás található
Írd be a tartományt és nyomj Enter-t
majd Ctrl+V billentyűkombinációBámulatos hol tart már a tudomány!
-
Lasersailing
senior tag
Én eddig kétféleképp csináltam:
1) Másolandó cella legyen aktív. jobb alsó sarokra állsz, amikor kis plusz jelenik meg és duplakatt
2) csak billentyűhasználatnál:
másolandó cella kiválaszt: CTRL + c,
balra,
CTRL + le
jobbra
CTRL + SHIFT + fel
CTRL + VMindkettő addig másol, amíg a balra található cellák ki vannak töltve (akár üres eredményt adó függvénnyel).
Első előnye hogy gyors, "cserébe" nem veszed észre ha a táblázat "hiányos" és nem másol végig...második előnye, hogy könyebben észre veszed ha hiányos a tábla és nem kell megkeresni az egeret
Ill. van egy 3. módszer:
másolandó cella kiválaszt: CTRL + c,
CTRL + le
balra
CTRL + fel
jobbra
CTRL + SHIFT + fel
CTRL + VEz utóbbi a hiányos táblákhoz is végig másolja a képletet, mert gyakorlatilag megkeresed a legutolsó sort.
Leírva lehet bonyolultnak hangzik a 2-es és 3-as módszer, de ha rááll az ujjad, akkor örökké ezt fogod használni...
-
alcsa
senior tag
válasz Lasersailing #48554 üzenetére
Koszonom neked is, most van honnan valogassam .
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Meg lehet-e függvénnyel oldani (esetleg macro):
Oszlopban lévő adatmezők közé beilleszteni megadott számú üres mezőt, egészen addig, amíg van adat a mezőkben.
Segítséget köszi előre isHONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
Delila_1
veterán
válasz andreas49 #48559 üzenetére
Másold be a makrót egy modulba az Összefoglaló szerint.
Sub Sorbeszuras()
Dim sor As Long, usor As Long, lepeskoz As Integer
lepeskoz = Application.InputBox("Hány üres sor legyen az adatok között?", "Üres sorok száma", , , , , , 1)
usor = Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Row
For sor = usor To 3 Step -1
Rows(sor & ":" & sor + lepeskoz - 1).Insert Shift:=xlDown
Next
End Sub
[ Szerkesztve ]
Programozó: hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember. Többet ésszel, mint ész nélkül.
-
Colin111
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #48509 üzenetére
Köszi a fáradozást, de ezeket már végigpróbáltam.
A probléma, hogy nekem egy többszintű json file-om van, de ebből csak a két első fejléc mezőt ismeri fel beolvasáskor az excel, a többi mezőt észre sem veszi.
Az "account" és a "transactions" csak egyszer szerepel a json elején, aztán soha többet, és csak ebből a kettőből csinál oszlopot az Excel Adat feldolgozás...
A kérdésem az lenne, hogy mit kell tenni ahhoz hogy a többi mezőt is észrevegye? -
moma
őstag
Sziasztok.
Ha van két excel táblám és ugyanazok az oszlop nevek, de más sorrendben, megtudom azt valahogy csinálni, hogy az egyik oszlopai olyan sorrendbe kerüljenek ahogy a másik oszlopai is vannak? sajna a jó sem abc sorrendben van és azt a sorrendet kellene megtartani a másiknál is.we all deserve a bit of luck.
-
Delila_1
veterán
Kijelölöd az áthelyezendő oszlopot, majd a Shift billentyűt nyomva tartod, és húzod az oszlopot. Ilyenkor egy függőleges zöld vonal jelzi, hova kerül az oszlop Shift felengedése után után.
Programozó: hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember. Többet ésszel, mint ész nélkül.
-
moma
őstag
válasz Delila_1 #48566 üzenetére
Szia. Köszi. Csak nem voltam egészen pontos . Több száz oszlopról van szó és összevissza sorrendben vannak. És többször is meg kéne csinálni, szóval valami automatább megoldás lenne az igazi. Szóval olyasmi ami nem ABC be rakja őket, hanem veszi a másik fül azt a sorát és abba a sorrendbe teszi ezt a táblát is minden adattal együtt. Jó kicsit érzem, hogy nem hiszem, hogy van ilyen, de hátha
we all deserve a bit of luck.
-
Magnat
veterán
válasz Magnat #48568 üzenetére
Meg is van: legyen az eredeti tábla neve "Sorrend", a munkalapja amiről másolunk meg "Munka1", illetve egy másik tábla (neve lényegtelen, mert nem hivatkozzuk meg) eredeti munkalapja pedig "Ori" (ebben vannak a rendezendő adatok), mint original. Az első sorban vannak a mezőnevek, én most 4 mezőt hoztam létre vízszintesen és mindegyik alá 2 sornyi adatot. Nyitsz egy új munkalapot az Ori mellé, A1-be beírod:
=VKERES([sorrend.xlsx]Munka1!A$1;Ori!$A$1:$D$3;SOR(A1))
Aztán ezt jobbra elhúzod addig amennyi oszlopod van (4), lefelé pedig addig amennyi a maximális sorszám (3 -> fejléc + 2 adatsor), és kész is. Értelemszerűen a képletben szereplő "$A$1:$D$3" tartományt mindig akkorára kell venni, amekkora az eredeti tábla.
Szerk.: Ha az eredeti sorrendű táblára nincs szükséged, akkor kijelölöd az egész táblát és érték másolással felülcsapod az Ori fület, ezt meg törlöd.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
bteebi
veterán
Sziasztok!
Egy program segítségével USB kábellel ASCII adatokat olvasok be egy mérőeszközből, egy körben 11 sort, az A oszlopba. Minden újabb beolvasáskor az eredmények az előző után íródnak. (Vagyis mivel hülye a program, ezért valójában a kijelölt cellába, majd onnan lefelé kezd el írni. De ha nem nyúl az ember semmihez, akkor az utolsó mérés után.)
A sorok egyesével, fentről lefelé íródnak. Nekem a 10. sorban lévő cella egy része kellene, ezt már megoldottam.
Egy event makróval próbáltam volna megoldani az automata eredménykiolvasást, de sajnos nem sikerült. A lényeg az lett volna, hogyha a Target cella tartalmának az eleje egy adott sztring, akkor abból a cellából szedje ki az eredményt és másolja be egy másikba.
És itt talán, vagy többek között a soronkénti léptetéssel van baj, egyszerűen nem működik az event makróval. A kód nagy része viszont jó, mert egy sima Sub-ban lefuttatva tulajdonképp működik. A kulcs valószínűleg a 2 alsó sor nem működésében van:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
...
Set Target = Columns("A")
If Left(Range("A" & Target.Row), 4) = "Data" Then
A Target.Row-t valamiért fixen 1-nek veszi, nem "lépteti". Azt hogy lehetne megoldani? (A sorok egyesével íródnak.)
Előre is köszi a javaslatokat!
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz bteebi #48570 üzenetére
Szia!
"A lényeg az lett volna, hogyha a Target cella tartalmának az eleje egy adott sztring, akkor abból a cellából szedje ki az eredményt és másolja be egy másikba."
Akkor miért nem a Target cellát vizsgálod?
1. Először is kapcsold ki az eseménykezelést: Application.EnableEvents=False
Majd a makró végén kapcsold vissza: Application.EnableEvents=True
Ennek elmaradása esetén valahányszor a makró beír egy adatot valamely cellába, ismét lefut az eseménykezelő makró.
2. Mivel a Set Target=Columns("A") utasítással az egész oszlopot kijelölöd, annak első cellája az első sorban van. A következő utasítás ezért veszi az első sort.
Nem tudom miért kell neked a Target -et megváltoztatni?
Szerintem elég lenne megnézni, hogy az A oszlopban van-e? De mivel elmondásod szerint az A oszlopba olvasol be, ezért ez nagyon nagy eséllyel igaz.
Maga a Target objektum, amit az eseménykezelő megkap, az a cella, amelyben megváltozott az érték. Ezért azt a cellát kellene megnézned szerintem.
3. Hogyan is léptetné a sort, ha nincs benne ciklus. (De szerintem nem is kell léptetni.)
A folyamatot az zavarhatja, ha az új mérési eredmények hamarabb megjönnek, mint ahogyan az eseménykezelés lefut. Ezt ki kell próbálni.
Szerintem elég ezt megnézni:If Target.Column=1 Then
If Left(Target.Value,4)="Data" Then
Természetesen eseménykezelés ki és bekapcsolásával.
Illetve, ha mindig a 10. sorban van, akkor még azt a feltételt is beteheted:If Target.Row Mod 10 =0 Then '(azaz, ha a sor száma osztható tizzel akkor megyünk tovább.
Üdv. -
Reinhardt
őstag
Hali,
Van egy listam:
606 szobaval. Szeretnem megosztani a lakokkal, hogy irjak be milyen mikrojuk van.
Silver, White vagy Other.
Az osszes lakonk retardalt, ha leirom nekik, hogy ezek kozul lehet valasztani akkor is beirnak minden hulyeseget.
Hogy tudom beallitani, hogy csak ez a 3 opcio legyen egy leugro menuben ha rakattintanak a cellara?
Angol Excel.
Ha atmasolom Google docs-ba akkor is mukodik?Elore is koszi.
-
Fferi50
Topikgazda
-
Colin111
csendes tag
Sziasztok,
Abban kérnék segítséget, hogy hogyan lehetne megoldani egy táblázat utolsó oszlopában elhelyezett link-re kattintva a tőle jobbra lévő területre bedobjon egy 2 oszlopból és 12 sorból álló "ablakot" úgy hogy egy linkhez tartozó értéket átadna annak az oldalnak ahonnan a 2*12 adat érkezik - így mindig az adott sorhoz tartozó további adatok jelennének meg.
macro-n is gondolkoztam, csak ott akadtam el hogyan lehetne átadni az említett értéket adott sor szerint változó cellából...
Előre is köszi az ötleteket! -
the radish
senior tag
Sziasztok!
Adott egy készletnyilvántartás, melyben a termékek tömege kerül rögzítésre, naponta akár többször(!) is:
(Adott termék napi zárótömege minden esetben egyenlő a következő napi nyitójával.)
Ebből kéne egy alábbihoz hasonló "kumulált" kimutatás, hogy a termékeknek naponta hogy változik a tömege:
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Fferi50
Topikgazda
válasz the radish #48580 üzenetére
Szia!
Ha a nyitókészlet is minden nap rögzítésre kerül az előző napi zárónak megfelelően - a mintából legalábbis így látszik - , feltételezve, hogy a forrás sorba van rendezve, akkor INDEX - HOL.VAN függvénnyel meg lehet oldani. Kell egy segédoszlop, amibe összefűzzük a termék - dátum oszlopot.
A keresésnél erre az összefűzött értékre keresünk rá, a következő napi dátum értékből kivonjuk a tárgynapi értéket.
Változás C2 cella képlete, ami lefelé húzható:=INDEX(Forrás!D1 : Dx;HOL.VAN(A2&B3;Összefűzött oszlop;0))-INDEX(Forrás!D1 : Dx;HOL.VAN(A2&B2;Összefűzött oszlop;0))
Arra figyelni kell, hogy az összefűzés után a keresendő érték és az összefűzött oszlop is szöveg legyen.
Remélem, valami hasonlóra gondoltál.
Üdv. -
Colin111
csendes tag
válasz Fferi50 #48579 üzenetére
Kedves Fferi50!
Makrót már összedobtam, ami a mellékelt megjelenítést megvalósítja
- a bal táblázatban vannak a rekordok főbb adatai - az input táblából
- a jobb táblázat részben pedig egy adott rekordhoz tartozó többi adat függvényekkel összeszedve az input táblából szintén
Amire még nem találtam megoldás, az az hogy a rekord utolsó cellájába kattintva mindig az adott sorhoz tartozó további értékek jelenjenek meg, azaz átadja kattintáskor a macro a rekord sorszámát egy másik oldalnak relatív hivatkozással.
Illetve lehet-e olyan linket csinálni ami meghívja a macro-t vagy csak vezérlőelemet lehet erre használni (ami nem tudom hogy köthető cellához)
(ja és nem szeretnék több száz macro-t csinálni minden rekordhoz egyet....)
Köszi előre is!
Üdv,[ Szerkesztve ]
-
Fferi50
Topikgazda
válasz Colin111 #48583 üzenetére
Szia!
Pl. a munkalap eseménykezelését felhasználhatod erre:
A cellára duplakatt esetén hajtja végre az alábbi eseménykezelést:Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Target.Column > 5 Or Target.Row = 1 Then Cancel = True: Exit Sub
If Target.Value = "" Then Cancel = True: Exit Sub
Application.EnableEvents = False
reszletezo Target.Row
Application.EnableEvents = True
Cancel = True
End Sub
Az elején megvizsgálja, hogy az első 5 oszlopban van-e a kattintás és nem a fejlécen, illetve nem üres-e a cella.
Ezután kikapcsolja az eseménykezelőt és a meghívott makrónak átadja a kattintott cella sorát. Ha más módon lehet azonosítani a rekordot, akkor azt kell átadnia - kibogoznia valahonnan.
Miután végrehajtotta a meghívott makrót, visszakapcsolja az eseménykezelőt és letiltja a kattintás rendszer szerinti végrehajtását.
A meghívandó makró így nézzen ki:Sub reszletezo(ByVal sor As Integer)
'....ide jönnek az utasítások - a sor nevű változóban lesz a kattintott cella sora
End Sub
Ennek annyi a hátránya, hogy az adott területen nem tudod a duplakattintásokhoz kapcsolódó rendszerműveleteket végrehajtani.
Viszont cserébe az adott "rekord" bármelyik celláján duplán kattintva elindul a részletező makró és nem kell külön parancsgomb és "száz" makró.
Remélem sikerülni fog.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz Fferi50 #48584 üzenetére
Sziasztok!
Lusta vagyok makrót írni, így fennakadtam egy dolgon. Pivot tábla. Adatmodelt kell használni, mert egyedi értékeket kell számolni.
Ami fejtörést okozott és nem találtam a neten megoldást az az, hogy a szűrőben (filter) csak a töltött cellákra kellene szűrnöm. Ez még oké, ha statikus a forrás. De frissíttetném vele és akkor amint van új adat az oszlopban, akkor bajba kerülök, mert manuálisan kellene bejelölni.
Van erre ötletetek? Ha az segít, az oszlopban számok vannak 0-tól kezdve a végtelenségig Makró nélkül megoldható?
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
válasz Fferi50 #48586 üzenetére
Tudtam, hogy valamit lehagyok. Office 365. De a slicerben van olyan, hogy csak a töltött mezőket? MEglesem. Jó lenne, ha nem kellene mindig frissíteni a szűrőket is. Elég lenne csak a Data/Refresh all-t megmutatni a kolléganőnek.
Ha nagyon nem megy, marad a makró persze.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz Fferi50 #48588 üzenetére
Nem jó, mert ha új érték jelenik meg, akkor a slicerben is kijelöletlen lesz. Nem lehet úgy szűrni, mint a Rows vagy Columns pivotmezőkben Nem értem miért nem lehet megadni, hogy Greater than... .
Kicsit konkrétabban. Egyik oszlopban ügyfélazonosítók. Másikban mennyiségek. Harmadikban dátumok. Mivel az alap fix, így bővíteni nem lehet. Pedig milyen jó lenne egy segédoszlop, hogy ha töltve van, kap egy 1-est és akkor könnyű szűrni
Heti bontásban kellene megmutatni ,hogy mennyi egyedi ügyfélazonosító volt, ahol a mennyiség ki van töltve. (Ha nincs rendelés, csak látogatás, akkor nincs mennyiség.)
Az adatmodel az egyedi ügyfelek megszámlálása miatt kell. A heti bontás pipa. De azt nem tudom betenni, hogy csak azokat vegye figyelembe (report filter) ahol van mennyiség töltve :/
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz Fferi50 #48590 üzenetére
A shift és ctrl jelölést ismerem. A properties-ben van no data, de amit tegnap rittyentettem itthonra demónak, ott nem működött, de lehet csak fáradt voltam. Meglesem
Készítettem egy minidemót: [link]
A slicernél is max az állítható be, hogy a listán mi jelenjen meg.Például, ha a B11-be beírok egy 1-est -, ami eddig nem volt -, akkor a Data/Refresh all-ra a slicer jól működik, mert a korábban kijelölteket tartja meg. Az újakat nem veszi fel. De nem tudok olyat megadni, hogy nagyobb legyen, mint X, mint a pivot többi mezője esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Fferi50
Topikgazda
Szia!
A táblázatban feltétlenül az A oszlop adatait kell az értékmezőbe tenni?
Ha a B oszlop adatait teszem oda, továbbá be van jelölve a többszörös kijelölés, akkor a B oszlopba írt változtatások frissítés után megjelennek a slicerben és így a pivotban is.
Előtte:
Utána:
Változtatás:
Még egy változtatás:
Frissítés után nem kellett semmit tenni ahhoz, hogy kijelöltként megjelenjen az új érték.
Üdv. -
Louro
őstag
válasz Fferi50 #48592 üzenetére
Igen, mert az egyedi ügyfélazonosítókat (oszlop1) kell megszámolni.
De hagyd. Kitaláltam, hogy a lista végére csinálok képletezett oszlopokat, ahol ha üres 0, különben 1 értéket kap. Így könnyűszerrel szűrhető. Csak majd hatalmas piros betűkkel felirom, hogy ne nyomja meg kétszer a ctrl+a kombót a forráson, amikor átmásolja. Különben az egész munkalapot felülírja. Az oszlopok száma fix, így talán nem csúszik el neki. Tömbfüggvényt igyekszem kerülni, még ha azzal lehetne egyedi értéket számolni. Sajnos botlottam bele korábbi munkahelyen, hogy aki átvette, nem ismerte és nem értette, hogy ő írja be a kapcsos zárójeleket, miért nem működik. Könnyen karbantartható megoldás kell.
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Ha ilyen gondok vannak, akkor inkább írd meg makróban, azt senki nem fogja babrálni, főleg ha levéded...
Ne nyomjon kétszer CTRL+A-t? Biztos lesz olyan aki elrontja (vagy csak megpróbálja, hogy mit csinál).JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sokaran
friss újonc
Ehez a témához kapcsolódóan!
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy hová lett "Hasonlók csatlakoztatása opcióm?" -
aviator
tag
Sziasztok,
Soros vonalon érkező adatot szeretnék excel táblázatban felhasználni ebben kérnék segítséget.
Mivel még sosem dolgoztam ilyennel, nem akartam feltalálni a spanyol viaszt, ide vezetett a google: http://www.thescarms.com/vbasic/commio.aspx
Ez egy elég jól használható modul, jönnek is szépen az adatok. Egy 10 karakteres stringet kell beolvasnom, a problémám az, hogy nem mindig van meg a 10 karakter, illetve néha több van, tehát bizonytalan az olvasás. A csatolt kódban a Do Loop-ban történik meg a string kivétele a soros bufferből, csak ezek szerint nem mindig a jó pillanatban. Próbáltam rákényszeríteni, hogy csak a 10 karakter hosszú olvasás esetén menjen tovább az első if-nél, megcsinálja, de néha sokáig tart, meg hát nem érzem túl elegánsnak.
Kellene ide egy olyan megoldás, ami kiküszöböli ezt a problémát, de ha valakinek van működő kódja teljesen más alapokon az is tökéletes lenne.
Továbbá, ha valaki tudja esetleg hogy kell olyat csinálni, hogy a soros vonalon megjelenő adat mindenféle kód és makró nélkül (gondolom valamilyen külső program használatával) megjelenjen egy excel munkafüzet aktív cellájában az lenne a legjobb. Azért kérdezem, mert ilyet már használtam, csak akkor még nem tudtam, hogy ez nem alapfunkció.
Köszönöm előre is a segítséget.
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim intPortID As Integer ' Ex. 1, 2, 3, 4 for COM1 - COM4
Dim lngStatus As Long
Dim strError As String
Dim strData As String
intPortID = 3 'Using COM3
' Initialize Communications
lngStatus = CommOpen(intPortID, "COM" & CStr(intPortID), _
"baud=9600 parity=N data=8 stop=1")
If lngStatus <> 0 Then
' Handle error.
lngStatus = CommGetError(strError)
MsgBox "COM Error: " & strError
End If
lngStatus = CommSetLine(intPortID, LINE_RTS, True)
lngStatus = CommSetLine(intPortID, LINE_DTR, True)
' Read maximum of 64 bytes from serial port.
Do
lngStatus = CommRead(intPortID, strData, 64)
If lngStatus > 0 And (Len(strData) = 10) Then
TextBox1.Text = strData
TextBox2.Text = Len(strData)
Exit Do
End If
If lngStatus < 0 Then
lngStatus = CommGetError(strError)
MsgBox "COM Error: " & strError
Exit Do
End If
Loop
lngStatus = CommSetLine(intPortID, LINE_RTS, False)
lngStatus = CommSetLine(intPortID, LINE_DTR, False)
' Close communications.
Call CommClose(intPortID)
End Sub
-
Dilikutya
félisten
Ha ELTOLÁS függvényt használok, és benne a cellahivatkozás másik fájlra mutat, akkor az csak akkor működik, ha a másik fájl meg van nyitva?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
zeeland66
tag
Sziasztok, a következő probléma megoldásában kérnék segítséget. (Excel 2007 Hu.)
Több füles Excel táblákban dolgoznék, a példa kedvéért legyen két aktív fül. Mindkét fülön számításokat végeznék. Pl. munka1 B35 adattal számolna a munka2 A12 cella: ezt a következő képlettel oldottam meg eddig: munka1 A12=Munka1!B35.
A munka1 és a munka2 táblázat nem egyforma méretű. Na, most ez mind addig szépen működik, ameddig nem akarom ismételni ma táblázatokat. Vagyis heti vagy havi szinten másolatokat készítek egy más alá mindkét fülön, de a másolatoknál az egymásra való hivatkozások nem stimmelnek. A munka1-hez képest a munka2 hivatkozásai elcsúsznak.
Előre is köszönöm. -
félisten
válasz Dilikutya #48598 üzenetére
Az ELTOLÁS esetén nyitva kell lennie a másik munkafüzetnek.
INDEX vagy HOL.VAN függvénnyel old meg, ezen 2 függvény esetén nem kell nyitva lenni a másik munkafüzetnek.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest