- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz bsasa1 #32497 üzenetére
Köszi a tippet, de próbáltam, nem jutok eredményre ezzel, ugyanis a hivatkozások, vagyis azok tartalma nem jelenik meg konkrét szövegként, csak ha fölé viszem a kurzort, akkor mutatja, hogy melyik cellára hivatkozik, és itt szerepel a hivatkozott cella előtt a munkalap neve is " !"-lel a végén, nekem ezt kéne módosítanom valahogy, mert ez akkor nem változik, ha munkalapot átnevezem.
Ha az átnevezés után helyezek el hivatkozást, az már nyilván működik, de rengeteg olyan van, amit még előtte hoztam létre.
A csere menüben próbáltam úgy is, hogy a keresés helyének a "képletek"-et választottam, úgy sem talál semmit, "!"-lel vagy anélkül ugyanez a helyzet.Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- 20 éve regisztráltam
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Napelem
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest