- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Itt és a Mindigtv topikban is közzéteszek 2 szoftvert, Aliexpresses T2/C tuneres boxokhoz. Többen is vannak itt is, akik ilyet használnak kábeltvre. Volt kicsit időm utána olvasni, nézelődni. Remélem segíteni fog sokaknak, nálam eddig 2 fajta típusú box volt, az egyikhez találtam magyar nyelvű szoftvert, a másikhoz pedig csináltam (ha érdekel vkit, leírom a menetét is valamikor, orosz oldalakon alaposan ki vannak vesézve). Mellékelek képet róluk.A GX3235 CPU-s boxhoz (4 számú kijelző,2 USB, képen az U2C felirítú) én csináltam a magyarosítást. A szoftverben hozzáadtam egy nyilvános iptv listát (Githubról), én magyarosítottam (néhol lehetnek furcsaságok, nyugodtan jelezzétek), illetve a gyári távirányító kódtáblája mellett bekerült az Orton/Globo/Opticum márkanév alatt futott műholdvevők távja is (aki 5-10 éve műholdazott, azoknak ismerős lehet). Ez a távirányító jóval kényelmesebb, mint a gyári. Röviden ennyit módosítottam benne. Ez a box támogat bizonyos Wifi (Ralink) és LAN adaptereket is! A pontos típusokról már volt szó, majd megnézem, nálam milyen van (USB-LAN-al próbáltam)
A másik MT2203-as CPU-s box (3 számú kijelző, 1 USB, képen a piros, hátul nincs USB), ehhez a gyártó (vagyis az eredeti amiről készült a másolat) adott ki új sw-t amiben van magyar nyelv is. Sajnos bug-os, az LCN szerinti csatornasorrend nem működik (nem rakja úgy sorba, ahogy a szolgáltató sugározza)
A legfontosabb! A szoftvereket mindenki csak saját felelősségre rakja fel, és feltöltés előtt mentést (dump-ot) erősen ajánlott csinálni (az USB frissítés menüben a módnál dump-ra kell állítani, már ha engedi a box). Nem vállalok felelőséget, ha nem jó boxra töltöd fel a szoftvert! A feltöltés után új csatornakeresést érdemes indítani. Ha a box nem talál jelet, akkor a tuner és demodulátor típust is állítani kell a szoftverben, ha átküldöd ez eredeti dump-ot bele tudom rakni a magyar nyelvet.
Letöltés:
GX3235-höz
MT2203-hoz
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest