Aktív témák

• garga01

őstag

Sziasztok!
    Itt és a Mindigtv topikban is közzéteszek 2 szoftvert, Aliexpresses T2/C tuneres boxokhoz. Többen is vannak itt is, akik ilyet használnak kábeltvre. Volt kicsit időm utána olvasni, nézelődni. Remélem segíteni fog sokaknak, nálam eddig 2 fajta típusú box volt, az egyikhez találtam magyar nyelvű szoftvert, a másikhoz pedig csináltam (ha érdekel vkit, leírom a menetét is valamikor, orosz oldalakon alaposan ki vannak vesézve). Mellékelek képet róluk.

A GX3235 CPU-s boxhoz (4 számú kijelző,2 USB, képen az U2C felirítú) én csináltam a magyarosítást. A szoftverben hozzáadtam egy nyilvános iptv listát (Githubról), én magyarosítottam (néhol lehetnek furcsaságok, nyugodtan jelezzétek), illetve a gyári távirányító kódtáblája mellett bekerült az Orton/Globo/Opticum márkanév alatt futott műholdvevők távja is (aki 5-10 éve műholdazott, azoknak ismerős lehet). Ez a távirányító jóval kényelmesebb, mint a gyári. Röviden ennyit módosítottam benne. Ez a box támogat bizonyos Wifi (Ralink) és LAN adaptereket is! A pontos típusokról már volt szó, majd megnézem, nálam milyen van (USB-LAN-al próbáltam)

A másik MT2203-as CPU-s box (3 számú kijelző, 1 USB, képen a piros, hátul nincs USB), ehhez a gyártó (vagyis az eredeti amiről készült a másolat) adott ki új sw-t amiben van magyar nyelv is. Sajnos bug-os, az LCN szerinti csatornasorrend nem működik (nem rakja úgy sorba, ahogy a szolgáltató sugározza)

A legfontosabb! A szoftvereket mindenki csak saját felelősségre rakja fel, és feltöltés előtt mentést (dump-ot) erősen ajánlott csinálni (az USB frissítés menüben a módnál dump-ra kell állítani, már ha engedi a box). Nem vállalok felelőséget, ha nem jó boxra töltöd fel a szoftvert! A feltöltés után új csatornakeresést érdemes indítani. Ha a box nem talál jelet, akkor a tuner és demodulátor típust is állítani kell a szoftverben, ha átküldöd ez eredeti dump-ot bele tudom rakni a magyar nyelvet.

Letöltés:
    GX3235-höz
    MT2203-hoz

Aktív témák