Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Kicsit szÍvok binance kivétellel. Egyelőre csak cryptot raktam máshova, de csak úgy sikerült, hogy asztali alkalmazással, ugyanis mindig a telefonnal vagy tablettel akar hitelesÍteni, de eme eszközök azt Írják, nincsenek rendelkezésre álló azonosÍtókulcsok!
Se telefonról se webes oldalon nem tudtam utalni, egyedül az asztali app adta a lehetőséget, hogy 2fa autentikátorral meg emaillel azonosÍtsak!
Már az is csoda, hogy egyáltalán be tudok lépni, állandóan ezt az azonositokulcsos ablakot adja de ott nem tudok belépni. Csak jelszó meg a 2fa működik, de azt meg nem akarja felajánlani.
Nem lehet kiszedni ezeket a hülye manővereket? Miért nem elég a 2fa?
-
jézusom
addikt
-
jézusom
addikt
Most elvileg neten beléptem a saját accountomba, mivel QR kóddal léptem be, elméletileg akkor ez a sajátom.
DE!
A neten böngészőben nem látszik az összeg ami tárcámban van. Név email, telefon stimmel.
A telefonon be van kapcsolva a 2fa, és a neten pedig ki! Tehát neten be tudnám kapcsolni, de kódot kér amit nem tudok. Az auth app is kódot kér, nem ad.
A telefonon a kikapcsoláshoz kéri a 2fa kódotHát itt tartok.
-
jézusom
addikt
Melyik linkre gondolsz? Navigáltam ezen az oldalon, de semmi értelmeset nem találtam. Az exchange aloldalon beléptem, és csak egy új profilt hozott létre, nem tudtam semmit állÍtani. Vagy legalábbis hiába léptem be ugyan azon email cÍmmel, a tárcám ott nullás.
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
A minap szembesültem azzal, hogy nem tudom használni az authy appot jelszó hiányában. Sajnos a telefonom resetelve lett nemrég egy akksi csere miatt, és fogalmam se volt hogy ezzel megszÍvom.
Szóval a problémám az hogy crypto.comra tettem pénzt, hogy átküldjem máshova, de cro nem engedi 2fa hiányában. Meg lehetne ezt oldani, hogy kikapcsolni valahogy a 2fa-t?
Vagy mi az a tranzakció, amihez nem kell 2fa? Ha van ismerősnek cro accountja, akkor oda is kell 2fa hogy utaljak? Ha minden kötél szakad, akkor át teszek mindent kártyára, aztán aldiban levásárolgatom... -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Csinált valaki https://unstoppabledomains.com-on .crypto doamint?Igazábol cloudflare alá szeretném tenni, de nem igazán tudom hogyan kell. Másik domaint, ami .net végű azt sikerült, de ezt a crypto végűt nem, és nem kéne megint egy éves dÍjat fizetni, hiszen ez a crypto örökös
Elvileg lehet Így domainre is utalni mondjuk etehreumot, de nekem távoli elérésre kell, elvileg már működik a cloudflarrel, de nekem nem akar
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Nyugi én se tudok binancera befizetni sehogy. Pár éve azonosítva vagyok személyi, kiskutyafasza mindennel. Most advcashel próbálkozom. Idáig upholdra tudtam revorol fizetni. 2 napja ez sem él. 3d securra hivatkozik az uphold, revo support meg azt ïrta nem támogatják a kryptot. Hat azt hiszem a revolut ideje is lejárt.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Használ valaki pancake swapot? Lenne pár kérdésem, likvidálni szeretnék, de nem nagyon megy -
jézusom
addikt
Hali!
Androidra van applikáció, ami trezorral kompatibilis? Rá dugtam telóra, világÍt, de a pin ablakot sehol nem adja. Exodus se szinkronizálja a trezoros részt csak a sima tárcámat. -
jézusom
addikt
válasz zerodot #8142 üzenetére
Exodusban ott a beállÍtásoknál van egy kis felkiáltó jel folyamatosan, oda kattintok és create new password. Nem tudom lehet ez is ilyen 25. szó, de rohadt idegesÍtő. Most minek jelentkeznék be jelszóval, ha itt van a trezor? Most akkor valaki feltörné a jelszót, aztán belép az exodus accomba, nem? Meg amúgy is, ha egyszer olyan rohadt biztonságos a trezor, akkor minek külön jelszó? Szopatásból?
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
válasz zerodot #8140 üzenetére
igen igen. Működik csak rádugatm gépre pin kóddal beléptem és mutat mindent az exodus.
De erre tényleg oda kell figyelni, hogy máshova ne adjam meg a seedet, annyira nem evidens. Végülis kérheti a szavakat ha egyszer be akarok lépni. Jó tudom hogy nem, de bele lehet szaladni simán. Végülis azért van a seed hogy ha kérik akkor adjuk meg. Most Így rá dugom gépre a walletot, egyfolytában jelszót akar csinálni, pedig látom a portfoliomat, de ez rohadtul idegesÍtő, mi a ráknak ide jelszó? -
jézusom
addikt
válasz zerodot #8134 üzenetére
Alapból az exodushoz nem kell hw wallet, és régebben használtam. Tehát simán jelszóval be lehetett lépni. Most az új accnál arra gondoltam, esetleg biztonságosabb lenne szűz accot csinálni, mert az már jelszó mentes lenne, kizárólag trezoron keresztül. Lehet kicsit túlgondoltam De Így már érthető, hogy végülis a trezor értékei kerülnek oda, ha walletot rá kötöm, és tudok új accot csinálni, a régi megy a levesbe.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Vettem egy trezor walletet. Milyen szoftverhez érdemes hozzárendelni ha egyáltalán? Mert láttam például az exodust, ami amúgy tetszik is. És azt se tudom a biztonság szempontjából hogy mondjuk exodushoz rendelem a trezort, akkor érdemes lenne új accountot csinálni? Hogy csináljam a krómos bővítményből az egészet? Egyébként jelenleg a upholdból tennék rá pénzt.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest