- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz fornettisuti #65098 üzenetére
Az EA Origin topikban van is egy telefonszám a magyar központjukhoz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
fornettisuti
veterán
válasz Bjørgersson #65097 üzenetére
Köszi
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Bjørgersson
félisten
válasz fornettisuti #65096 üzenetére
EA ügyfélszolgálatot kell megkeresni, csak ők tudják.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
fornettisuti
veterán
válasz Bjørgersson #65094 üzenetére
Hogy kell összevonni?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zsoika
addikt
válasz Bjørgersson #65094 üzenetére
Köszi de szerintem az nem fog menni mert BF3 at nyomjuk
-
Bjørgersson
félisten
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Lenne 2 amatör kérdésem
1., Letöltöttem a BF4-et és jelentkeztem game time-ra de nem indul el " nincs játékidő" vagy valami ilyesmit ír ki.Hogy kell elindítani?
2., Unokatesómnak van vásárolt BF4 de nem kell neki , nem játszik vele hogy tudom átvinni az én ORIGIN profilomra?
Köszönöm. -
Anfänger
őstag
válasz spanglee001 #65091 üzenetére
Nekem segített. Eddig nem tudtam a bf4-ben az asszonyhoz a szerverre joinolni. Ezzel sikerül azóta.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Anfänger
őstag
-
deadwing
addikt
válasz spanglee001 #65086 üzenetére
Routerben upnp kikapcsra mit csinál?
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Rico45
őstag
válasz spanglee001 #65086 üzenetére
Szia!Telóról vagyok bocs hogy nem tudok linkelni! Nekem is volt ilyen.Én a Port Forwarding progival csináltam meg ,hogy jó legyen.Egyszerűbb volt mint a routerben variálni.
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
spanglee001
addikt
HELP
nekem is elkezdte, a nyissak portot 3659 üzenettel kidobálást. upc modemem van. valaki tudja hogy kell beállítani ezt?netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
bucketb0b
őstag
válasz @rglaaf #65067 üzenetére
Na igen olyan kezekben, de azért valljuk be, hogy a játékosok többsége úgy osztogatja az OP szót mindenre amitől meghal, hogy csak na.. és jön a nerf rá "egyből"
persze, ha az AA-t szidják sokan azt csak erősíteni tudják, mert a 3hoz képest még erősebb szerintem.
(#65076) MaTpr0F: nincs vele semmi baj Pusztán szánni tudom aki használja és azt hiszi, hogy van köze a játékhoz.[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz tom_tol #65082 üzenetére
nem sérthetetlen, csak legyen esélye levegőben maradni, a tank ha eltalálja akkor essen le ne csak elporzon rajta a lövedék. sokszor amint beszállsz már pittyeg hogy bevan mérve kicsit balancolni kéne a dolgokon.
a csattak heli meg lehetne gyorsabb szerintem.azon gondolkodám, hogy a tv-m (40" samu 6100 35ms válaszidő) lecserélném egy monitorra jobban menne a game , nem nagyon találtam méretben hasonló és megfelelő tudású monitort.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
tom_tol
addikt
válasz spanglee001 #65078 üzenetére
Nem értem mit szeretnétek. Legyen a heli sérthetetlen ?
-
regener
veterán
válasz westcoastog #65028 üzenetére
-
spanglee001
addikt
válasz MaTpr0F #65076 üzenetére
az a baj, hogy mi játszani szeretnénk normálisan, erre jön pistike kattint kettőt, kiereszt 2 raksit célt keres talál robban és ennyi. az ilyen miért nem játszik aknakeresőt ugyanazt éri el csak a grafika gyengébb
összejött már a perfekt land acsi annak aki mostanság kínlódik vele?
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz Memphis79 #65071 üzenetére
Nem teljesen HC, az életerőd mértéke megegyezik a normal moddal viszont nincsenek kijelölve a járművek és gyalogosok, csak a térképen látod őket. Nincs kill cam, bár ez nem zavarna ha lenne. Ha tárazol de volt még lőszer az előzőben akkor azt eldobod, nem adódik hozzá a maradék lövedékekhez. Apróbb változások amik kicsit realisztikusabbá teszik a játékot, Bf2-re hajaz.
Szerk.: Csak squad leader-re spawnolhatsz, de ez is beállítás kérdése... lehet egy két dolgot kihagytam. Érdemes kipróbálni. A battlelogban a szerver keresőnél a Preset-nél tudod állítani, hogy "Classic".
[ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
Ja látom a szerver neve mellett ki van írva a NORMAL-gondolom az lehet ...
Na hát akkor ide tuti benézekOrigin:Memphis79HUN
-
nagyúr
válasz spanglee001 #65072 üzenetére
Jaja... szerintem jó nagy sz*pás az a mód.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
stoon
addikt
válasz spanglee001 #65059 üzenetére
engem pl jobban zavar ha már a kezdőn kempel az enemy és elviszi a helinket! rohadt unfair dolog másét lenyúlni és ha szólsz még ő van megsértődve hogy hát "üres" volt!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
@rglaaf
veterán
-
Memphis79
aktív tag
válasz @rglaaf #65064 üzenetére
Egyszerűen csak korlátozni kellett vna a TV raksit hatótávját és kész.
Nem tudom minek a sírás bármire is ,hogy OP-mikor még a BF2-ben összefutottam egy ilyen
terminátorral már csak azért is addig mentem,rászálltam amíg arról a helyről nem húzta el a seggét és rájött magától,hogy nem lesz jó szétcampelni az adott pályarészt mert van aki megsz*patja úgy is érte.
Szóval azért kihívás,hogy addig kell menni 1.amíg le nem szedem,ki nem mozditom a kemp zónájából,vagy2. le nem szoktatom mondjuk a helizésrő stb-és nem sírni kell mert lehet nem az adott jármű vagy szitu OP hanem csak pistike béna simán.[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
@rglaaf
veterán
válasz bucketb0b #65060 üzenetére
pont a bf3-s heli kemperek miatt butitották le a 4-ben a helit, nem lehet olyan magasra emelkedni hogy nem tudna valami bemérni, szerintem a dice-nál se gondolták annak idején hogy a sok "helipro" ennyire kihasználja hogy nem lehet vele mit kezdeni ha a mapon nincs AA vagy jet, mi is szivtunk már sokat főleg kiasaron,meg riverside-on,hiába nyomjuk jól helivel beállt majdnem a kezdő fölé fent az égeben,l és ugy le timeolta a helinket hogy bele se birtunk szállni és szétrépázott mindent és mindenkit
szóval ha olyan kezekbe és körülmények közé kerül a heli akkor igen op lehetPSN:BiZzare_0 ️
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #65062 üzenetére
Az összes ilyen majomkodás szar, nem csak ez
-
Bjørgersson
félisten
Legközelebb linkeld, úgy könnyebben megtalálja, aki fel akar menni.
-
bucketb0b
őstag
válasz Memphis79 #65057 üzenetére
Sajnos nem lesz ilyen. Még most is mondják sokan, hogy op a heli a 3ban, a jet itt is, ott is. Ettől függetlenül mondjuk nem látni tőlük jó köröket, de "egyszerű csak ott lebegni és szarni a tv rakétát messziről, meg a jettel szétszedni a tankokat" ezt mindenki tudja. Mondjuk ha meg ott vannak az adott körben meg simán lelövöd őket, de op a heli/jet.. (akkor ő miért nem tanul meg vele úgy játszani?!) Hát nem tudom, csak sajnálni tudom őket, hogy nekik a bf2 kimaradt. A 3-4 vicc ahhoz képest és itt sírnak azért, mert erős a jármű. És ez csak még rosszabb lesz, mert már gyakorlatilag ott tartunk, hogy egy assault sír, hogy miért nincs tankelhárító eszköz a kezében. Sajnálni tudom őket csak, hogy az esélyt sem akarják megadni egyrészt a készítők sőt maguk az emberek sem saját maguknak azzal, hogy olyan eszközt használnak amihez skill kell pl. (stinger, mbt law, activa radar és társai playereké a jövő)
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz CsonkaImo #65058 üzenetére
akkor legalább valamit csinálhatnának, hogy pl legyenek olyan szerók külön ahol igény szerint, tiltani lehetne pl a stingert meg a célkövető raksikat, helik mozgását boostolni stb. szerintem lenne rá igény. Nem értek hozzá de szerintem nem lenne nekik ez bonyolult.
-
Memphis79
aktív tag
Hali!
A helik meg a repülők sebességéhez nem akarnak hozzányúlni?Most szedtem le a Bf4 et jóáron de azt hittem behalok a helik sebességén!Lassan le lehet dobni egy kaviccsal-egy vicc még a bf3-ban is használhatóbb volt.arról már nem is beszélve,hogy úgy unblock lófasz a sebzése szinte mindennekOrigin:Memphis79HUN
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
@rglaaf
veterán
gyerekek ezen szakadok minűségi cucc nem vitás mikor a csipa lenyúlja a jetet és belecsapja a földbe
Caspian Boredom [Battlefield 4 Machinima]
NetTom köszi
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #65047 üzenetére
NP, bemelegítésnek indult és maradtunk.
Legközelebb ki sem szállok a konzervdobozból!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
atee
őstag
Ha már locker akkor gyertek only pistol!
BF4DB.com #2 | Pistols Only! | No Smoke/Flash/Flare/M34
D-day 2002-01-04 01:54
-
Bjørgersson
félisten
-
Gyula84
veterán
-
prokxy
veterán
Úgy elvertek tegnap minket az egyik Lockeren, mint buzi a f@szát...Volt 2 csávó, lelőni nem lehetett, pedig kitettünk magunkért. EMS meg szokás szerint csíterkedett és első volt állandóan!
kovy! kár, h nem jöttél, kellettél volna! Zero,artika is lelépett.
Pendre ellen nem leszek a büdös életben, az AWS-sével büntet a srác!
Többi kört elvileg hoztuk, de az az egy, áááá.
Összességében jó volt a tegnap esti Lockerezés, kösz Urak!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
pohár
félisten
válasz FollowTheORI #65041 üzenetére
hjaaa... akkor én meg a Children of the Wildot kivágom az UMF-es szettjéből (ha már megvan), és közévágok pár kocka BF-et
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
"The Battlefield 4 team has collaborated with Dimitri Vangelis & Wyman X Steve Angello combining their hit song, Payback, with community gameplay clips to create a trailer thanking both fan bases for all of their great support."
Szerintem elég egyértelmű...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #65034 üzenetére
én totál nem értem, hogy mit akartak ezzel a fesztiválfelvételekkel, és ingame videókkal
-
SkyS1gn
félisten
-
bucketb0b
őstag
válasz Bjørgersson #65032 üzenetére
Még így is lehúzásnak tűnik
-
Bjørgersson
félisten
-
Enton
addikt
válasz westcoastog #65028 üzenetére
Az eleje óta vacak ez a visszajelzés rendszer, kezdve ugye a ki ölt meg kit mivel dolgog. De alapvetően ahogy nézem mostanság, amit kapok asszisztot és irva vagyon mennyi maradt az kb stimmelni szokott.
Kivéve ha 100-on marad de ugye erről szólt a videó.
Annyi a baj, hogy pörgés közben pont nem nézi az ember épp mennyi hp maradt, ugyis fedezékben tölt/heal-el. Ott meg az számít kit tudtál lelőni még az adott akármennyi hp-val is."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
westcoastog
veterán
Battlefield 4 One Shot Kill Bug - Simply A User Interface Issue?
hát ez nagyon jó.. -
bucketb0b
őstag
válasz Bjørgersson #65009 üzenetére
Te teljesen hülye vagy? Annyiért kettőt kérek egyszerre..
(#65024) G4ula84: van egy sanda gyanúm, hogy azok nagyrészt benne vannak a 90%-ban akik szerint az mbt law vagy active radar jó fegyver és még több ilyet a bf-be!
-
Enton
addikt
válasz func93 #65019 üzenetére
Ha ügyes vagy nem a 4GB ram fog visszatartani.
Megjelenés óta 4 giga van a gépben de még annyira nem éreztem szükségességét, hogy bővítsen. Persze ha lenne rá felesleges 10e-em akkor már dupla ennyi lenne."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Gyula84
veterán
válasz spanglee001 #65004 üzenetére
biztos hogy nem ez csak hardline nem bf 90% kicsit erős szerintem
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz func93 #65019 üzenetére
Annyira, hogy elinduljon, aztán a Windows sírjon a kevés memória miatt.
-
func93
senior tag
Mennyire elég 4gb ram a bf4-hez?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #65011 üzenetére
Ma megprobalom azt az assignmentet, mar erdekel.
Eloszor olok, majd mav leszallas.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #65012 üzenetére
Nekem a cime mindegy, beta alapjan dontom el, h megveszem-e,de a gameplayek tetszettek. Lvlcap videoit neztem, kikapcsolodasnak nem lesz rossz. Nekem
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
marilllyo
veterán
válasz spanglee001 #65008 üzenetére
Egy próbát teszek azért az új BETA-val. Nincs semmi játék amire most azt mondanám, hogy érdekel. GTA V-t nyomnám de a PS4-re még gyűjtögetni kell. Itt az ideje elővenni a Steamon humblebundle-ben megvett retrokat.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #65011 üzenetére
Nem a játékkal volt gond, hanem a címével, azt kellett volna átdolgozni 'Battlefield: Hardline'-ról 'Hardline'-ra.
-
spanglee001
addikt
válasz kriszpontaz #65010 üzenetére
elvileg a felhasználói vélemények alapján átdolgozták, az új bétán majd meglátjuk mi változik. attól független megveszem.
sikerült már valakinek valakinek 10ks torony nem adja meg a rohadék.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Pont a BETA alatt döntöttem el hogy egy fillért nem ér.
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #65008 üzenetére
Battlefield™ Hardline Digital Deluxe
70€-ért teljesen megéri... Nem!
-
spanglee001
addikt
válasz prokxy #65005 üzenetére
én már rég megrendeltem
De pc-re nincs delux edition, ha jól vettem ki a delux edition csak battlepackokat ad pluszba, ha igen akkor lényegtelen számomra.kovy: azért szerintem nevicceljé , majd meglátjuk lehet nem lesz ez rossz
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Fogja a lófäsz!
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
Én megveszem, ökörködni jó lesz!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kriszpontaz
veterán
válasz prokxy #64997 üzenetére
A Wolf és a Sinle player nem is arról szól. Eleve a hangulata más, de mondjuk kell hozzá elfogultság is, én az egész Wolf/Doom szériát imádom (a Doom 3 mondjuk nem a szívem csücske) de ez a Wolf ez marhára el lett találva és több történet szál van, van benne újrajátszási faktor (na meg acsi/Enigma vadászat).
Pont azért jó hogy direkt retardáltak az ellenfelek (mondjuk ez is nehézség függő, meg játéka válogatja) mert kb. úgy lehet szopatni mindet mint a kemper csipákat BF-ben.
Doom 4 BETA betárazva, úgyhogy az is tuti instant vétel lesz. Ezzel a 4-el én szerintem a BF korszakot egy jó időre lezárom, elég lesz ez még egy ideig, a Hardline esélytelen, helyette beújítottam a Payday 2-t (ha már bankrablózni akarok csinálom rendesen, nem bohóckodok Hardline-ban). Na meg tank helyett ott a Spintires....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest