- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Köszi. Évek óta nem változtattam.
Sajnos az élet igazolja állandóan, hogy ha más nem, ez az egy mondat igazán jól sikerült a filmben.Kisza és Gyiku! Mindjárt jöhettek vadászni. Remélem nem nyom le az influenza, mert kornyekez.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
bunfi
őstag
válasz Bjørgersson #67398 üzenetére
Sosincs admin amikor kéne...
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gyula84 #67395 üzenetére
Többször is írtam chatre, hogy ha van admin a szerveren, akkor legyen szíves és kickeljen, mert zavar a nagy k/d-m, de nem volt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
=HG=
addikt
Bf 1942-vel kezdtem a sorozatot, és benne volt a 2142 és BC is, úgyhogy talán nem most kezdtem..A kis szösszeneted nem kellett volna nekem címezned..
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy egy jó játékhoz egyáltalán nem kellenek a 10/0 KD-s játékosok..
Nem is nagyon hiszek abban, hogy valós tudást, képességet igazolnak ezek a számok.(#67392) mackosajt : +1
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #67391 üzenetére
biztos jó lehetett a másik csapatnak [link]
(#67397) =HG=
de ha annyi jön neki akkor mit csináljon?[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
bucketb0b
őstag
válasz mackosajt #67392 üzenetére
Én azért vettem meg, mert szórakozni szeretnék. Számomra az a szórakoztató és az tölt el örömmel, hogy másoktól jobb vagyok és GYŐZÖK. Ilyenkor mi van?
Én meg azt unom, hogy valakinek az a játék, hogy a tetőn ül és semmit nem csinál. Játszani szeretnék, de nem másik 12 ember helyett akik "szórakoznak" mert az mekkora poén már, hogy a tetőn ülök soflammal Flood zone-n és mellette ül 1 support meg 2 engi akik folyamatosan lőnek az ellenfélre én meg belepusztulok a körben, hogy nyerjek, de nem tudok, mert létszámban megvagyunk csak agysejtszámban sokkal kevesebb van a csapatomban az ellenfélnél. Ilyenkor mi a helyzet kedves kolléga? Mások játékát szétcseszni a kemppel vagy lelépni, mert lelőttek 5x és még embert nem öltem. Majd pl. engem átrak és azért küzdök, hogy megfordítsam azt a meccset amiért addig küzdöttem és jól is álltunk. Ilyenkor mi a búbánatos helyzet van?[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz kisza25 #67358 üzenetére
Miért múltkor amikor Paradise Helicopteren 10 perc után 0-20-on álltam? A többiek mind ragequit-eltek... A végére 18-25-tel zártam. Ami azért k*va nagy szó azon a szerveren. De neked is volt valami hasonló nem, ha jól emlékszem. Sosem szabad feladni...és gyakorolni kell. Én sosem lépek ki azért egy szerverről mert ultrafos a statom.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
mackosajt
addikt
Ismered a mondast, ne ereszkedj le.
Az ego szót csak pár ékezet választja el az égőtől.Az a baj, hogy sokan el sem hiszik, hogy a játékot jatekkent is lehet játszani, szórakozás gyanánt.
Nekik ez véres verseny, ahol mindenképpen le kell nyomni mindenkit, mert csak attól a lógó.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem mindenki hülye, a nem életképtelenek pedig bäszódjanak meg!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bunfi
őstag
A kicsinyes bosszú ténye a probléma. És ha abban a hitben élsz, hogy a gyengéket védik ezek a szerverek, ahol ilyen limiterek vannak óriásit tévedsz. Ez megfojtja a játékot, mert egyre egyszerűbbé és egyszerűbbé tesznek minden fegyvert, pályát, játékmechanikát, hogy elmossa az emberek közötti különbséget.
És lehet példákkal dobálózni, nem életszerű. Nem volt az és nem is lesz. De persze ti is csak a tehetség ellen tudtok ilyen vehemenciával lázadozni, de a taxijet, c4 trolling, a tetőkemp az nem probléma. Nevetséges. Meg kellene tanulni differenciálni, hogy mi a valós probléma és mi van csak annak beállítva.
(#67388) =HG= Ja értem, ha nem a te seggedet lövik szét, ha nem te másokét akkor nincs gond. Ezt nem játékélménynek hívják, hanem sikernek. A sikerért pedig illik megdolgozni, nem másokat piszkálni, mert éppenséggel 10 éve Battlefieldet játszanak.
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Akit nem zavar a kd annak nem hiszem, hogy hatalmas befolyásoló tényező, hogy most 10x hal meg vagy 20x (lásd a sok kempert vagy c4 quad majmot.. azok általában egy körben meghalnak 20x, nem hiszem, hogy zavarja őket, mert folyamatosan csinálják)
Akit pedig zavar, hogy lelövik és szar a kd majd emiatt változik az "élményük" azok tanuljanak meg játszani és nekik is jó lesz a Zélmeny
Miért egyszerűbb lelépni azoknak akiket zavar ha lelőnek? Ha megtanulsz játszani az egy "életre" szól, itt pl. a bf3 hatalmas segítség a bf4re nézve, mert aki játszott a 3mal annak ez a játék egyszerű. Ha megtanulsz játszani tudod hasznosítani később akár máshol is, mert az összes játék alapja az, hogy ne legyél hülye és fogd fel mit kell csinálnod. Ha valaki lelép felmegy máshová ott is lesznek nála jobbak. Megint mehet máshová, és megint és megint és megint.. sosem lesz vége. Ha megtanul játszani vége lesz, mert nem lesz annyival több jó játékos nála(#67390) bunfi: persze, hogy ezek ellen van.. aki megtanult játszani az köcsög nolifer vagy pedig csal (és valljuk be egyértelmű, hogy mindenki csal sőt te is csak nem vallod be)
A kd limiter, hs acc. kpm limiter is az admin léleknek egy könnyítése, mert alapból kidobja (fel sem engedi ugye) a jobbakat és nem kell a szerverről kidobni senkit aki jobb, mert akkor mehet utána a vádaskodás a fórumon, hogy nem is csalt de mégis kidobta majd jön a kontra, hogy hát hogy ne csalna, 20-0ban van, ilyet ember nem lő tisztességesen.
tessék szépen elfelejteni amit megtanultál és punnyadj be te is az átlag player szintje alá, mert ő szeretne játszani egy jót. Ne legyél érzéketlen kis nolifer kocka, legyél tekintettel rájuk.[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz bucketb0b #67387 üzenetére
Nem tudom, eddig mit olvastál, de én nem írtam sehol, hogy csak céltábla vagyok a pályán..Azt sem tudom, honnan szeded, hogy van admin barátom..
Fogalmad sincs, hogy én hogy játszom...Viszont azt eltaláltad, hogy nem a versenyszellemért játszom, hanem a játékélmény miatt... Nem akarok feltétlenül jobb lenni a játékban mindenkinél, egyszerűen jól akarom érezni magam a játékon keresztül.
Persze tudom, hogy ez részedről felfoghatatlan dolog...Azért, mert nem lövik állandóan szét a seggem, attól még lehet véleményem arról, hogy nem feltétlenül erre vágyik egy játékos..
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Van súlya az érvemnek csak nem akarod megérteni, mert gondolom te sem vagy jó játékos és inkább az adminnal haveri kapcsolatban vagy aki majd kirakja neked az illetőt 2 szóra ahelyett, hogy megpróbálnál játszani és talán jobb lenni nála
Sajnálom, hogy ilyen világban élek ahol egy ilyen játékban ami tele van szarva nonskilles fegyverekkel még annak kell szarul éreznie magát aki megtanult játszani normális szinten és lelövi a kis érzelmes lelkű embereket, mert jaj elcseszem a napját ha most lelövöm 20. alkalommal. Akkor ne játssz ha ennyire zavar ha lelőnek ez van.
Egy normális embert amúgy is a versenyszellem hajt és próbál a másiknál jobb lenni, ergo ezzel a szutykos játékkal is megpróbál megtanulni játszani, hogy a másiknál jobb legyen. Ha ez belőled hiányzik sajnállak. Menj játssz máshol ennyi erővel te is. Sudoku esetleg egy jó öreg pasziánsz.(#67378) mackosajt: a játék tanulható, senki elé nem görget semmiféle akadályt. Van aki meg akar tanulni jól játszani, van aki meg csak sír, hogy lelőnek. Aki csak sír az nem tudom mit vár. Bőven el lehet sajátítani egy alap szintet amivel pl. nem zuhansz le fél percen belül úgy a jettel, hogy már alapból repül fel sem kell szállnod (a 3ban sokaknak már ezzel meggyűlt a baja) Vagy megtanulsz alap dolgokat a tank harcról amivel életben maradsz és nem szed le minden jöttment. De beszélhetnék az inf. dolgokról is, hogy pl. ha van szabad 3 mp-d akkor tárazol nem pedig a segged vakarod és nézegeted a fegyveren található emblémát. Fedezék mögé bújsz ha 4en lőnek nem pedig kiállsz és sírsz, hogy ez a csávó aimozik.
/most csak mondtam pár példát/[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz bucketb0b #67384 üzenetére
Ennek a "fapper"-nek utána kellett néznem.. De még így sem nagyon tudom értelmezni a kérdésed, úgyhogy erre most nem válaszolnék, ha megengeded...Meg kezdem úgy érezni, mintha anyósommal beszélgetnék..Nála sincsenek az érveknek súlya...
(#67376) kisza25: Én kb 20 éve gyakorlok...
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz bucketb0b #67384 üzenetére
Írtam, sarkitott a példa.
Az látszik, hogy van abban valami, amit pszichológia szakik mondanak, hogy nem mindenki született empatikus képességekkel, de meg lehet tanulni.
Ha az ember akarja.
Aki nem akarja, az az egoista.
Na őt kevesen szeretik.Parttalan vita. Feleslegesen ne offoljon ilyen miatt senki, mert jönnek a modik.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
bucketb0b
őstag
válasz mackosajt #67382 üzenetére
Ne már, hogy ilyen példát hozol fel
Az a nő akit inzultálnak, de továbbra is ott marad az már nem nemi erőszak, ha van szabad választása elhagyni a helyet
Ez a beszélgetés amúgy sem vezet sehova. Azok a játékosok akik nem tudnak játszani elvárják azt, hogy ne lőjék le őket vagy siránkoznak, hogy ezek jobbak. Mindenki számára adott a lehetőség, hogy megtanuljon játszani. Ebben a játékban amúgy sincsenek kirívóan hűde nagy hatalmas playerek. Akarat mindent megold, de egyszerűbb sírni, hogy jaj már megint egy nolifer köcsög. Ne is indítsa el a játékot ha már retteg attól, mert valaki jobb lesz nála. Velem is fordult elő nem egyszer, hogy sokkal jobb ellenfelem volt és még sem léptem ki, játszottam tovább. Ennyi. Hatalmas feladat lenne nem feladni hanem egyből siránkozni.(#67383) =HG=: akkor ki a kd fapper? Az aki lő egy 40-0t és büszke rá vagy pedig az aki 5-24ben van, de neki szar az élmény.. Ha jó a kör jó, ha nem akkor nem. Akit a kd elszomorít a kör végén és ebből szűri le a játékélményt az a kd fapper meg a kocka nem az aki lő egy jobbat, de hidegen hagyja, hogy az most 40-0 vagy 40-10..
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz bucketb0b #67380 üzenetére
Ha egy nőt szekszualisan inzultalnak, ami általában jól esik neki, de most olyan helyzetbe került, hogy nem akarja, ráadásul nem is esik neki jól, sőt, fáj neki, akkor azt minek nevezzük?
Nemieroszak?Na, kb. ilyen az, amikor szetlovik az egyik oldalt.
Lehet kicsit nagyon sarkitott a példa.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
=HG=
addikt
válasz bucketb0b #67373 üzenetére
Ezzel a hozzáállással miért érdekelne bárkit is, hogy téged, vagy a hozzád hasonló supermant kd miatt nem engedi fel a szerver? Menj máshová játszani! Dolgozd fel!
(#67377) bunfi Felmentek egy szerverre, szétlőttök mindenkit, lesz 600/0 a ticket és utána jön a sírás, hogy milyen xar a balance... Ez meg egy másik ok a sírásra... Na meg ez, hogy a végén átdob a vesztes csapatba...Hűha! De játszottál egy jót nem? Vagy neked is a stat a fontos?
A játékélményt nem az jelenti, hogy a végén melyik csapatban sikerült zárni a kört...[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Én vagyok annyira hülye, hogy még átállni is képes vagyok, ha lehet, amikor látom, hogy nekem jobban megy a kelleténél, és próbálom a másik oldalt segíteni. Ezt nevezik valahol empátiának, hogy képes vagyok a másik fél szemszögét is figyelembe venni.
Mellékesen jegyzem meg, hogy ez is a van kalapja/nincs kalapja effekt.
Ha beállítasz egy határt, hogy ne csak agyaggalamb lövészet legyen az egyik félnek, akkor azért megy a sírás.
Ha nem, akkor azért.AKinek az ilyen beállítás nem tetszik, van kb. kismillió szerver, választ másikat. Ezért nincs értelme sírni.
Haverjaim később vették meg a BF4-et, mint én. Nekem már valahol 1,5 felett jár talán a kd, nekik akkor igen gyenge volt. Mentek olyan szerverre, ahol tudtak érvényesülni, mert volt szabva határ, asszem 1-es kd, meg 100-as szint.
Miért? Mert éheztek a sikerre.
Azért vette meg a játékot, mert ő IS akar a kör végén örülni, nem csak idegbajt kapni.F1-es kocsival, és Hamiltonnal a volánnál nem indulunk 601-es Trabantok ellen, Józsival a volánnál a Hungaroringen, hisz úgyis a Trabi nyer.
Peace!
@Bunfi: Az ilyen jól lekódolt pluginek és Dice fejlesztés miatt pakol át a vége előtt 5-tel. Volt már benne nekem is részem, szenvedő alanyként. Káromkodtam egy jót, és kész. Felesleges erről írni.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
Értem. Tehát, ahol vannak nálam gyengébbek, oda ne menjek fel. Értsd meg nem a gyengébbeket alázni megyek fel, játszani. És ehhez meglenne a jogom. Most is semmit nem csináltunk és a kör végén volt olyan kedves az admin és átrakott a vesztes csapatba a kör vége előtt 5 tickettel. És ilyenkor kérdezem meg, hogy ha a gyengébbek játékélménye annyira szent és sérthetetlen, mint leírod, akkor én meg szimplán csak b@szódjak meg, hogy tudok játszani.
(Igen nem rád vonatkozott a trágár szóösszetétel, hanem a kóderre, aki lekódolta ezt a baromságot.)
-
demmer123
őstag
Összes assigmentet nehéz megszerezni?
-
=HG=
addikt
Ugye jól gondolom, hogy nem személyeskedni akartál, csak rosszul fogalmaztál ?
Én elmondtam a véleményem, nem is változtatom meg. Meggyőződésem, hogy sokkal jobb a játék, ha közel egyforma képességűek játszanak egymás ellen, mintha az egyik oldalon csupa "Superman" játszana azok ellen, akik még "nem tanultak meg játszani". Ha annyira jó játékos vagy, akkor keressél hozzád hasonlókat és játssz azokkal. Vagy sokkal jobbakkal és akkor legalább élmény lesz neked, hogy 10/ 80-as K/D-d lesz...
Van barátlista nem ?A "másik szituáció" meg nagyon rossz példa egy játékkal kapcsolatban..
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz iMaverick #67367 üzenetére
szerintem meg abban nincs tudás hogy rpg-t m320lvg eregessen metrón meg gránátot odamennék a csórihoz letolnám a gyatyáját és hurkásra verném a valagát egy vesszővel azt + látná mire kékes a "ősember" egy noskill pálcával
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
iMaverick
addikt
válasz bbdzyx #67366 üzenetére
Csak hogy ne érjen akkora csalódás! Ugye mennyivel rosszabbul éri az embert, ha bemész a pályára Disznótor felkiáltással, és erre vág ki?
(#67365) stoon: no-no! Jöjjön csak rá az explo is! Nem véletlenül írtam, hogy "no rules"-os szerver.
Így ugye óhatatlanul előkerülnek a vérgőzős rpg noob-ok. Amikor már másodjára-harmadjára nyírnak ki így, akkor szakad el a cérna és visszamegyek engi-vel. Észre sem vettem, és az RPG7 lett a Best weapon-öm... Hát nem vagyok rá büszke, de ez van.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
stoon
addikt
válasz Gyula84 #67355 üzenetére
highlander! csak egy maradhat!
(#67363) pendre54: crommal pipa
hiába probálsz + mindent ha a csapatod tele van láma simstöltelékkel akkor csak ez lehet max!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv!
Érdeklődnék, hogy másnál működik a Battlelog? Én kb. fél órája próbálok belépni, de azóta csak folyamatosan forog a betöltést jelző kis karika, oszt ennyi.Na mire ezt leírtam, éppen sikerült belépni.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
iMaverick
addikt
Most nem azért a 20 fillérért, de mi van azzal pl. amikor azért csapnak ki, mert magyar vagy? Rásszizmus?
Egyébkét megfigyeltem magamon, hogy egyre inkább olyan szerókat keresek, amik alapból "no rules"-osok. Ha emellé még hardcore is... Hmmm. Fincsi.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #67356 üzenetére
+1 sokszor a kör elején elérek 10/0-át aztán 20/15el zárom a kört, kibanolnak a magas K/D miatt aztán az átlagom csak 1,5, annak több értelme van, ha magas átlag K/D miatt nem enged fel, mondjuk 5+-es K/D vagy hasonló, mert az már valóban elég durva
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
bunfi
őstag
Örülök, hogy végre összehozott a sors egy olyannal, aki pártolja ezt a k/d kicker plugint. Gratulálok, örülök, hogy te és társaitok és a főtirpák nyomorult senki, aki lekódolta jól szórakozik. De képzeljük el ezt egy másik szituációban. Elkészültem az adott projekttel 4 nappal hamarabb, mint a határidő. Jutalom? Nem. Ki vagy rúgva? Abszurd? Az. És a csalók ellen nem jó, maximum a nyomorékabb fajtája ellen.
Az élet nem így működik. Ha valaki sokkal jobb, mint a többiek lehet vele BESZÉLNI is, hogy itt van ez a szituáció, így leürül a szerver és ezt én mint tulajdonos/admin nem szeretném. De persze ahhoz meg kéne villantani, hogy van kultúra is a tarsolyban... so sad.
-
Bjørgersson
félisten
Ha valakit zavar egy jobb játékos, akkor menjen át egy másik szerverre, ne az szívjon már az idióták/bénák miatt.
-
Bjørgersson
félisten
-
stoon
addikt
válasz FollowTheORI #67342 üzenetére
(#67349) =HG=:tehát legyen minenki "balf@sz?"mert a többség azt szeretné , akkor a többség mennyen simsezni!!!!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A K/D nem csak ettől függ. Ha egy jó squadban vagy ahol ismerik a revive-ot is simán lehet jó K/D csinálni mindenféle extra nélkül (vagy tanknál egy jó gunner/javítóval). Vagy épp kifogsz egy jó kört amikor minden összejön... ha ez a K/D bannolgatás általánossá válna hamar elvenné a kedvét ezeknek az embereknek.
Jól megy a csapatnak -> ban... hát szép logika.Ez egy téves következtetés hogy a jó K/D az biztos csaló ézért ban.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bucketb0b
őstag
Hagyjuk már ezt a témát minek örül a lemészárolt oldal
Én meg annak nem örülök, hogy ha egy körben küzdök majd el van verve a másik oldal, lelép 7 ember, mert "jaj ezek jobbak, mint én" a balance meg átrak és kikapok. Akkor velem mi van? Az nem érdekel senkit én minek örülök?
Tanuljuk meg elviselni azt, hogy vannak jobbak nálunk, vagy tudod mit ? Tanuljanak meg játszani
Ha egy játékban képtelenek az emberek ezt elviselni akkor az élet fájni fog nekik.
Teszem azt a legtöbb síró aki lecsalózza a másikat meg lelép, ha kikap miket használ? MBT low, staff shell, active radar. Még ezzel sem megy neki és még én vagyok a f j, mert megölöm Ne má'aszfe [ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz FollowTheORI #67345 üzenetére
Én elhiszem, hogy öröm kazalra lőni a játékosokat, de a másik oldal is örül neki ?
-
nagyúr
-
Csaber
senior tag
Én láttam mit csinált...szó szerint teleportál 2 ms alatt úgy 50 métereket ugrott , a B zászlónál felugrott a levegőbe és azt vetted észre hogy már az ellenség bázisa előtt van a szigeten mellé még aimozott Paracel Storm-on két körön keresztül... a második köre [link] gondolom te is így kezdted a játékot....amúgy a körröm amikor kidobtak megkaptam a reportot 40/4 -nél dobtak ki így 10-es K/D a limit ott
csa33ee :vicces vagy ...de gondolom hasonlít a helyből háztetőre fel ugrós csalásra...
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz FollowTheORI #67342 üzenetére
Szerintem nem hülyeség.
-
nagyúr
Ez a K/D alapján bannolás jó nagy hülyeség... kár hogy sok az idióta szerver "gazda".
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
TheProb
veterán
Bakker nem lesz egy sétagalopp a 3 phantom assignment teljesítése...
Legalább megéri a szenvedést az a bow?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-
senzaj
senior tag
válasz Bjørgersson #67326 üzenetére
siker
-
Csaber
senior tag
válasz Bjørgersson #67321 üzenetére
Már késő volt mire észrevettem:S amúgy akinek nem esik nehezére nyomjon rá egy [reportot] erre khmm emberre itt szaladtam vele össze [link]
-
simlisgumis
tag
Valaki megmondaná nekem mit jelent a best enemy? Ezt kaptam a kör végén.
-
senzaj
senior tag
Vettem egy premium kódot és beírtam originbe. Töltődnek a dolgok, de a battlelogon nem látszik semmi és nem tudok még logolni premiumos szerverekre. Ez wtf?
-
killer095
őstag
Elakarok kezdeni itt is komoylababn tankozni mint anno BF3ba.
Mit ajánlotok felszerelésnek?
Esetleg jó mappok?(Szeretek helikre lődözni )[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Bjørgersson
félisten
válasz Csaber #67320 üzenetére
Painttel le tudod ám vágni a fehér részeket mielőtt elmented a képet.
-
Csaber
senior tag
Itt sem bírják a gyűrődést [link] semmi extra nem volt 35/4 körül volt a k/d arányom vegyesen AWS/ Ucav/ meg a csapszállítóval öltem párat...
-
marilllyo
veterán
"Fly a Helicopter under every crane in Second Assault."
Akár mit csinálok ezt nekem nem adja be. Van ennek valami trükkje? Oman-on van 4, Firestormon meg kettő. De hiába...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Itt is jó. Csak én melóhelyen vagyok, úgyhogy szarok rá.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
csa33ee
aktív tag
Nálam műxik csont nélkül.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Nálam megmukkant a battlelog! wazapp felétek?[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Unlimited
aktív tag
válasz Bjørgersson #67303 üzenetére
Semmivel. Se IE-al, se Chrome-al, semmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest