- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
A History funkció miért nem működik ?Nem frissül, pedig tegnap felmentem egy szerverre jó lenne újra megtalálni Domination játékmód volt a szerveren olyan emberek voltak jó ég azt hittem teljesen kezdő vagyok 0,4-es arányom volt kb.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
iMaverick
addikt
válasz spanglee001 #64479 üzenetére
Nekem a szék tetszik nagyon... Az kocsiülés volt?
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #64489 üzenetére
Lusta voltam még kikapcsolni is a gépet, úgyhogy csak ilyen képeket kaptok. A képek minőségéért nem kérek elnézést, ennyi telik a telefontól.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kisza25
félisten
full totál off, de ez nagyon beteg:
Quakezni analóg oszcilloszkópon?[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
-
prokxy
veterán
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #64476 üzenetére
nem tudom mi nálatok ez a nagyzási hóbort, minél nagyobb annál nehezebb átszellőztetni, nekem ekkora és nem megy semmi 60 fok fölé és halk (750ti-vel) Igaz ilyet boltban nem kapni, ez házi barkács
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #64486 üzenetére
Mindjárt kiporolom az enyémet és csinálok róla pár képet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bucketb0b
őstag
Rossz volt a szellőzés? Valamit csúnyán rosszul csinálsz, mert nekem terhelés alatt zárt házzal nincs 80 fokon a kártya alap hűtéssel
-
Bjørgersson
félisten
-
prokxy
veterán
Ha már gép a téma, büszkélkedhetek ezzel? Pr0kxY_Gamer_PC
Saját masina, még nincs teljesen kész, ezen szalad a BF4 ultrán ahogy kell!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #64481 üzenetére
Ja hogy ja.
Na mondjuk annak az assignmentnek pont nem sok köze van az ügyességhez, megnézném, ahogy a Dice-osoknak hanyadjára sikerül arra a szaros toronyra érkezni.
-
regener
veterán
De kéremszépen, ilyen dolgokat krumplival fotózni bűn
-
spanglee001
addikt
válasz Bjørgersson #64480 üzenetére
hogy nem a "ruhat eszi az embert"
jelen esetben nem a hardwer teszi a mestert, lehet sokan még golyós 2 gombos microsoft egérrel is kiszednének de egyszer csak belejövök majdregener: LOL
kovy: a toronyra érkezéssel nincs gond, de én még az aa val sem tudok kempelni, nem tanítottak meg a kempelésre , akárhogy próbálok mindíg kiszednek sajna, de nem adom fel.
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #64479 üzenetére
Hol az összefüggés a kettő között?...
-
Bjørgersson
félisten
-
sixpak
nagyúr
-
spanglee001
addikt
-
pohár
félisten
válasz bucketb0b #64470 üzenetére
szeretné kazánná alakítani a gépét, a proci & vga párossal kezdte, ahogy látom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ЯΞD
senior tag
válasz sixpak #64472 üzenetére
Azt összesen értettem 4db 23cm-es 2 fent egy oldalt egy elől. 14-es hátul. Egy 12-es alul. Ez a házhűtés VGA 3. Cpu 2. De rosszul írtam mert 12 volt amíg elől 2db 12-es volt. De már ott is 23-as van. Így akkor 11. És halkabb mint ismerőseim 2-3 ventis cuckombója... Nagyon elégedett vagyok vele.
-
addikt
válasz marilllyo #64469 üzenetére
Van persze tömény gránátdobálás, C4-ezés, RPG-zés, stb. középen, viszont a 3 zászló adja a lehetőséget, hogy kívülről érdemes hátba támadni az ellent.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #64465 üzenetére
+1 a gép folyamatson 70fokon megy akkor semmi gáz, a hőingadozás csinálja ki a forrasztásokat, berepedeznek
-
bucketb0b
őstag
válasz spanglee001 #64467 üzenetére
90 meg 85? Mit csinálsz te ott a gépedben ember?
-
addikt
válasz marilllyo #64464 üzenetére
Ezzel a "clusterfuck"-kal nem igazán tudok mit kezdeni, de még egyszer, arra szerintem tökéletes, hogy kb. fél óra játék alatt kellően bemelegedjen az ember, és az adrenalin szint is beinduljon. A 48 fő úgy érzem, hogy nem sok, mert a kis hely miatt folyamatos a halálozás-újraéledés, és emiatt valahogy nem tapossuk egymás lábát.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
spanglee001
addikt
válasz Bjørgersson #64465 üzenetére
igen , amíg nem volt vizezve a 7970, addig 90-93 fok körül mozgott alapjáraton, 100% ventivel ment le 85 re de az már a porszívót is megszégyenítette
namajd a táncpénzből veszek még egy 7970 et még egy radit, aztán tényleg nem költök a gépre többet az idénpersze az elővigyázatosság sosem árt, de pihentetni nem kell a gépet, nem azért van
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Mondjuk nálam még mindig alapszabály, ha valamit átállítok/kipróbálok is géprestart, főleg ha az a driver kiegészítőjének egy plusz programja. Plusz a test range-en mindent ki lehet próbálni, ha nem szeretnél éles játék közben próbálgatni.
De eleddig ilyen VGA hibám nem is volt, mindig frissített driver/experience-el. Jobb előre gondolni az ilyenekre hogy bármi összeomolhat, mintsem utána napokig azon agyalni mi lehetet.(#64462) spanglee001:
Mint irom is inkább elővigyázatos vagyok. Nem is voltak még ilyen hibáim.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #64462 üzenetére
Eleve (sokkal jobban) árt a forrasztásoknak, ha 5 percig lehűl 30°C-ra, aztán megint 90°C órákon keresztül. Inkább menjen egész nap 90°C-on, minthogy rövid időkön belül ingadozzon össze-vissza a hőmérséklet. Na jó, 90°C-ra manapság már nem igazán melegszik fel egy vga sem, legyen inkább 70°C.
(#64464) marilllyo: 48 szerintem még ok, sőt, talán jobb is, mint 32. 64 a sok.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz prokxy #64454 üzenetére
Nem kapsz! Majd megdöglöm, hogy lépést tartsak veled...de azért csak sikerült 2 szintet rámverned. Bár mentségemre szóljon az ünnepek alatt összesen 2 teljes BF-ezős nap volt csupán.
(#64463) pendre54 : 48 fő EXP lockerre szerintem már sok kicsit. Nem megy át clusterfuckba?
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
addikt
válasz prokxy #64452 üzenetére
Üdv!
Egy igazán pörgős Locker ezen a szerveren van.[link] Én mindig ide járok néhány kör erejéig bemelegíteni rozsdáa reflexeimet, amig át nem megyek, vagy megyünk más pályákra. Eleve csak 3 zászló van, így kisebb helyen zajlik a móka, egyetlen másodperc üresjárat sincs, csak folyamatos pörgés, esés-kelés. Minden megengedett, 400 ticket van csak, így néhány perc alatt leszalad a kör."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
spanglee001
addikt
5 perces pihenő nem sokat ér, 1 órán keresztül 90 fok aztán 3 percig 30 fok, egy gépnek bírnia kell mindent hosszútávon. Mi baja lenne a windowsnak? nekem van hogy 3-4 napig is ment a gép egyhuzamban, megfelelő hűtés kell neki, azért gép hogy menjen, nem kell simogatni pihentetni etetni itatni
És honann tudod hogy nem sült meg? kiírja a hőfokot a program, ami kb csak találgat. próbálj ki több féle hőmérséklet kiírós progit és amelyik a legalacsonyabbat mutatja válaszd azt , ha lemérnéd lézeres hőfokmérővel meglepődnél, és ne csak a gpu-t nézd hanem a ramokat is körülötte, mert sokszor "véletlen" kimarad egy kis ram felől a gappad, akkor már elég is hogy ilyeneket lásson az ember.
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
A VGA nem sült meg! Tuning se volt soha rajta. A házba 12Venti van! A legtöbb 23cm-es. Még a 60fokot sem éri el a VGA. A proci meg 51-52fok. Lehet az új driver vagy új experince. Eddig ki volt kapcsolva a shadow play. És tegnap kapcsoltam be kíváncsiságból. Amikor bekapcsoltam már akkor a képernyő fekete majd vissza - fekete majd vissza és ezzel bekapcsolt.. Ezt követően mentem játszani és ez fogadott. Restart óta nincs a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz Bjørgersson #64457 üzenetére
Nekem 7970-el és a mostani 290X-el is csinálta már. Igaz összesen kétszer a két kártyával, de kizárólag bf4 alatt. Szerintem ez egy ritkán előjövő bug a játékban. Jó engine a Frostbite de már a bf3-ban is voltak textura bugok, még ha nem ekkora mértékű. Nem hiszem, hogy a kártya lenne a hibás, mert a 7970 hibátlanul üzemel havernál, a 290X meg nálam.
szerk.: 7970-nél ilyen volt (hozzászólásban a link)
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz Bjørgersson #64457 üzenetére
Ez egyértelműen VGA hiba, látszik, én csak megosztottam egy tippet nálam nem is volt még ilyen se ultrán se low-on. Itt inkább annyi, hogy ugye szépen megsülhetett a 780 OC a gépházban, ezt pár 5 perces pihenővel simán elkerülhető lett volna szerintem. Plusz a windows sem szeret hosszútávon flottul működni.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
spanglee001
addikt
megvan a 140 szint, túlvittem a multiplayert alig maradt 1072 db 25 boostom, meg párszáz 50-es.
tudom senki sem veszi a meg a hárdlányt, de gondolom ott is találkozni fogok mindenkivelnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Bjørgersson
félisten
Azért egy gépet meg egy embert összehasonlítani főleg ilyen szempontból... Sokkal inkább tűnik vga hibának. BIOS, driverek rendben vannak?
-
Enton
addikt
Nekem annyi a taktikám az ilyen ellen, hogy 2-3 körönként ujraindítom a gépet még eddig a legnagyobb hibák amikkel eddig találkoztam azok inkább bugok voltak.
Gondolj csak bele neked sem lenne sok kedved egy álló nap dolgozni pihenés/kikapcsolás nélkül.
A shadow play-nak meg nem szabadna ilyet okoznia.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz marilllyo #64451 üzenetére
32 fős legyen, ott van csapatmunka, megyünk egy squadban és végigdaráljuk a zászlókat.
Ha pedig béna a squad vagy a csapat, akkor szopó, de sokkal pörgősebb, qrvára unom már, h mire elcaflatok a tankkal pl. Golmudon egyik zászlótól a másikig, addig 20x 100km-ről bemér a jet/javelin és persze disabledre vág AP alatt, elakadok minden vacakban, KIA lesz csak mert az kell, sok noskill szarokkal ölnek meg, jön a jehad, ááá, faszom....Majd' 12e kill tankkal, besokalltam kicsit. Ha tankozok, akkor max Rogue, vagy Lancang. De inkább inf, AEK, SCAR-H, vagy jó kis SRR61 és kapja be mindenki!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
marilllyo
veterán
válasz prokxy #64449 üzenetére
Lol én meg most álltam neki újra tankóni. Legalább noEXP lockerre jársz? Engem most az RPG ami iszonyat felhúz. Ma is...leesik elém egy enemy helikopter...csávó kiugrik, hogy javítsa...gondoltam beledurrantok egyet...és egy az egyben keresztül ment rajta... Mondom ez mi???
-
prokxy
veterán
válasz @rglaaf #64448 üzenetére
Engem inkább idegesít, mert számítok rá, és persze emiatt maradok alul, holott normális esetben nem így lenne. A másik meg a helin/jeten való elporzások, áááá.
Átszoktam Lockerre a tankozásról, kicsit már unom ezt a sok bug-ot. Inf-ban is vannak hülyeségek, de most Locker only a menő nálam. Húzz bele Mester, mert mindjárt 140-es vagyok!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
almos94
aktív tag
Kovy, Snip3r_HUN és spanglee001 kollégának is köszönöm a gyors választ. Valószinűleg egyiket sem fogom sokat használni, pedig az AA Mine jól hangzik, de ezek szerint nem túl effektiv.
[ Szerkesztve ]
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. Ez mitől lehet? Egész nap játszottam majd mikor másik serverre mentünk ezzel szembesültem... Volt egy restart azóta nem volt ilyen. [link]
Még annyit hozzáfűznék, hogy a délután folyamán bekapcsoltam a shadowplay-t. Majd később mentem gamelni. Lehet attól?
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
elég a legvégén becsatlakozni én is böngésztem a szerverkeresőt, mire találtam egy olyat ahová érdemes lett becsatlakoznom az acsi miatt. Elég ritka, hogy 50 különbséggel végződjön a kör.
Omegared: megfőtt a VGA talán? ja akkor lehet hogy a shadow bezavart, használj raptr-t én a hőfokra tippeltem volna, de mivel utána jó lett így ne is foglalkozz vele
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz bucketb0b #64441 üzenetére
Nem igen van képben a tag.
Mert kevés a makrózható egér....ja, az emberek nagy része (itt is) több százezer forintos gépeken játszik, majd pont egy makrós egérre nincs pénzük, mert drága...wtf?
Aki főleg járművel tolja, az észre sem veszi ezt, én például még soha nem találkoztam ilyennel.
Nekem mindegy, hogy makróval vagy anélkül kopogtat a szarjával a tankom/helim etc. oldalán...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
bucketb0b
őstag
válasz astroshooter #64398 üzenetére
[link]
Ez viccnek szar, ha meg komolyan gondolja aki írta az meg siralmas."Nálunk egy szűk kört leszámítva nincs is kultúrája, csak ellenszenv van azok részéről, akik nem makróznak."
Még jó, hogy van ellenszenv azok részéről akik tisztességesen játszanak és nem csalnak, mert igen, a makró az csalás ..[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Ha benne vagy a kritériumokban akkor édesmindegy, hogy mikor csatlakoztál, persze nagyobb esélyyel kapod meg minnél előbb a kör részese lettél.
-
Ybron
senior tag
Win a round of Chainlink with 50 tickets left
Ezt gondolom úgy érti hogy már a kör kezdetekor bent vagyok. Gondolom nem elég ha a kör végefelé kapcsolódok be.
-
prokxy
veterán
KÖSZÖNÖM DICE, h ilyen szépen elb@sztad a tankon az AP-t! Minden 2. lövés betalál, függetlenül, h milyen fajta! Kibebaszottul elmegy a kedvem az egész szartól, mert arra számítok, h ha aktiválom (igen, kedves néző, időben), akkor megvéd és nem talál be az ellen lövedéke!!!!!!!
Kivégez egy AA, mert a zuni végig betalál? Neki meg 3x porzik ez az AP-ján az én SABOT-om??? Mi a retkes szar ez????????????Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz spanglee001 #64436 üzenetére
347.09 van fent.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
spanglee001
addikt
válasz Butcher-HUN #64433 üzenetére
vagy mondjuk azóta frissülhetett a vga drivered párszor
-
Anfänger
őstag
válasz Butcher-HUN #64433 üzenetére
Nem,csak kijött hozzá vagy 15 patch.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Egy jo ideje nem kockultam a BF4-el. Tegnap gondoltam kiprobalom. Lehuzott egy jo nagy frissitest es mikor el kezdtem vele jatszani meglepodtem, mert jobban megy mint elotte. Ertsd tobb az fps-em, nem laggol es nem dobott ki hibaval. Mi tortenhetett ujra irtak az engine-t?
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Enton
addikt
válasz Bjørgersson #64424 üzenetére
Dog tag keresés közben sokminden megeshet.
-
=HG=
addikt
válasz spanglee001 #64427 üzenetére
Nem lehet szerintem kiszűrni sajna..És ezért nem is tiltható (mert úgysem tudod bizonyítani), de nem becsületes másokkal szemben így előnyhöz jutni, az biztos...
-
spanglee001
addikt
pont ezért írtam, rátalál ha keres! de miért keres
a statból nem lehet azért rájönni hogy használ e vagy sem, elég egy f@sz@ medic aki ott bújkál a közeledben és akkora statod lesz hogy te is szégyenled
mindent lehetne szűrni ha akarnák, ez tuti. márpedig ha ennyit fizetünk egy játékért, akkor próbáljanak már intézkedni valami.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
bucketb0b
őstag
válasz M@rdel #64414 üzenetére
Hát a makrót szerintem ki sem lehet szűrni 100% biztosan, ezért nem is próbálnak efelé lépni /talán?!/ (sajnos)
Másrészt "persze", hogy nem tart lépést a pb, előbb mindig a csalás van és utána írnak rá dolgokat ami észreveszi ezeket csak kérdés ugye mennyi idő telik el a 2 között A legjobb úgy lenne, ha ezeket a hackeket ugye megvennék a pb-nél és már mehetne is rá a counter (bár gondolom ez így történik)
Azt nem értem, hogy minek a csalás amikor már szinte teljesen le van butítva a játék (tele no recoil, no skill fegyverrel) és még e mellé is letöltik az aimot meg wht, mert az kell. ESL meg minden biszem-baszom ligákban szinte kötelező a makró, mert ott már hatalmas előny amikor valaki x százalékkal pontosabban lő. De hát ott nincs csalás ezt is tudjuk[ Szerkesztve ]
-
AAtt1la
aktív tag
válasz Memphis79 #64418 üzenetére
Nekem MSI gtx760-as van,játszottam ultrán,50 fps alá nem esett csak akkor ha járműben bekapcsoltam az AP-t,ilyenkor a felrobbanó rakéták miatt leesett egy pillanatra,ezért visszavettem kicsit,de amúgy bőven elég ez a kártya a BF4-hez.Persze nem mindegy milyen procid van.
-
Bjørgersson
félisten
válasz tom_tol #64407 üzenetére
Nem nyomtad be a levolutiont és azért kickeltek?
(#64409) Enton: Ugye csak hülyéskedsz?
-
Memphis79
aktív tag
-
marilllyo
veterán
válasz bucketb0b #64408 üzenetére
Igen tisztában vagyok vele!
Btw. eddig összesen 2 csalóba futottam bele. Vagyis 2 az aki egyértelműen csalt. Az egyik az pont egy JET-es volt a másik meg egy "kedves" ismerős a bl-friend listámon. Több nagyon feltűnőt nem láttam. Bár nem is szoktam figyelni.
-
-
glspeter1
őstag
Abból a 2GB-os bőven elég lesz.
Persze a proci kevés lenne neki, ahogyan a kolléga is írta.kovy29: Nálam 2390mb-ot simán evett 4x msaa-val, ultrán.
Neeeeem ? Pedig jó dolog az, de én aztat nem tudom.[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Bjørgersson
félisten
A gép többi részét is cserélnéd? Athlon II mellé már egy GTX660 is sok lenne.
-
Bjørgersson
félisten
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Mennyi grafikus memóriát eszik a bf4 full hd-ban?(tól-ig kb )Elég 2gigás kártyára upgradelnem vagy azt felejtsem el és inkább 3gigás kell neki?Teszten amit találtam ott belefért a 2gigába ez lehet?Köszi
Origin:Memphis79HUN
-
Dragon27
senior tag
válasz iMaverick #64345 üzenetére
Nem értem én se... ennyire könnyen én se akarom
Végre mára sikerült megszereznem mind2 fegyvert UNICA 6,DEAGLE 44 az egyiket Sunken Dragon úszkálás közben azért voltak jó páran a vízben azért valahogy összejött A másikat fegyvert megszerzése ahogy woker ajánlotta Pistol Knife pályát ott könnyebb volt de sikerült a 20 fejlövés
-
=HG=
addikt
válasz spanglee001 #64400 üzenetére
Gugliba beírod BF4 macro és válogathatsz a lehetőségek közül.... Bárki könnyen rátalálhat, ha keres....
Az más kérdés, hogy mennyire etikus... -
Enton
addikt
válasz tom_tol #64407 üzenetére
Minek ölsz? Lehet itt csak az assist az érvényes.
-
bucketb0b
őstag
válasz yodamester10 #64404 üzenetére
Tudnál neveket mondani? Vagy "aki lelő az csaló" mentalitással játszol?
(#64406) marilllyo: egyrészt, mert ott valóban több a csaló, másrészt pedig szar a hitreg
Ne mindent fogjunk a csalókra szerintem, itt sokkal kevesebb hacker van, mint a 3ban. Ráadásul aki még ki is teszi magát ezeknek: only metro/locker, tdm stb. az ne is csodálkozzon. Ez az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz yodamester10 #64404 üzenetére
Najah... Én ilyen szipi szupi kdr-t csak járművel tudtam elérni. Gyalogosan azért jóval nehezebb...
-
atee
őstag
válasz spanglee001 #64378 üzenetére
4 gigával játszottam sokáig és zökkenőmentes volt. 560Ti mellett. Persze közel sem maxon, de simán kielégítően.
[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
yodamester10
őstag
válasz spanglee001 #64403 üzenetére
Meg nyugtatlak,hogy akik idejárnak írogatni van aki használ.Egy teljesen "szűz"feltelepítés után 1vs1 csatában lehet sokan elvéreznének a "normál"játékosoktól.Na meg van az a típus aki már csak makróval tud játszani és azt látod micsoda profi,pedig ugyan azt a játékot játsszátok ugyan azt a képet bámuljátok.Azt aláírom,hogy vannak jó reflexszel rendelkezők stb de mikor valakinek 60-70/4 a statja a többi 63 játékos meg 34/23-al kullog ne mondja senki,hogy ő egy szuperhíró
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz spanglee001 #64400 üzenetére
Én sem értem, hogy aki egy ilyen játékkal játszik, annak minek kellenek ilyen "trükkök"? Oké-oké, ha van rá igénye, akkor vegyen 26 gombos, 15eFt-os egeret, az biztosan ad valami előnyt, de az ilyen szoftveres "rásegítés" kicsit tényleg gusztustalan! A kolléga által linkelt oldalon van ez a "durva csalások" rovat... YT-os videókkal... Azt qrva! Most legalább láttam működés közben az ilyesmit. (Ugye a chat-en én is szoktam olvasni, hogy aimbot cheater, mert hasonlóak, de eddig nem láttam ilyesmit a valóságban. Hát mit ne mondjak: nem rossz!)
Azért remélem a Dice csak kiszűrőgeti ezeket a nyomorékokat és forever ban-t nyomnak nekik.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
marilllyo
veterán
válasz astroshooter #64398 üzenetére
Mondjuk a NobádiHádé-s videót már csak elvből is leszedném.
A letöltésekben mik azok a fileok? Vagy most a macro-kat osztják meg ezen az oldalon?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest