- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
A Hardline megjelenéséig szvsz nem sokminden fog jönni... most arra kell a hírverés.
Ha jön is bármi tartalom az csak március végén leghamarabb... persze aztán lehet tévedek.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
pohár
félisten
válasz spanglee001 #66497 üzenetére
még csak CTE-ben van, egyelőre csak Sanghai
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
spanglee001
addikt
mikor kapjuk meg az esti mapokat? van már róla valami?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
aram01
nagyúr
válasz Bjørgersson #66489 üzenetére
hd 7970-nek ismeri fel az r8 280 x-et, tudom hogy ránc felvarrott a vga, de akkor is
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
iMaverick
addikt
Ez volt már? LINK
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
prokxy
veterán
válasz Gyula84 #66487 üzenetére
Ja igen, tényleg: "pro"kxy
Úgy néz ki, h este tudok jönni, TS-re is, kovy, kisza, pendre, bizarre, dead, zero, ems, taki, ugye jöttök????
Akit kihagytam, az megölhet este![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #66489 üzenetére
én csak a (#66486) ra válaszoltam
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz aram01 #66488 üzenetére
MSI Afterburner a legjobb ilyen célra szvsz.
(#66487) G4ula84: Ok, de Linux ≠ Battlefield.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #66486 üzenetére
meg a linux
(#66478) prokxy
de te pro is vagy[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz aram01 #66485 üzenetére
Tökmindegy, egyedül az ember tesz különbséget kis- és nagybetű közt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
Zin
őstag
Ha beirom a DrawFPS1- et miert nem jeleniti meg?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
@rglaaf
veterán
-
prokxy
veterán
válasz Edem05 #66475 üzenetére
Még nemtom. Lesz vmi közös megmozdulás?
#66476) G4ula84: múltkor csináltam Lockeren vmi 30-35-ös KS-et, csalóztak, minden bajuk volt, aztán láttam, h olyan kis kezdő mind. Pedig úgy beleéltem magam, h PRO lettem!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
aram01
nagyúr
kösz srácok, beírtam én hogy pl: 3000 tickets de semmit nem adott, akkor elég lett volna a 3000
-
Gyula84
veterán
válasz marilllyo #66470 üzenetére
voltam én ki is nyírtunk mindenkit
gyiku meg a 951%-os accuracy[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz blaca83 #66471 üzenetére
Origin/BL ki-belépés esetleg segíthet rajta. De én ilyet eddig csak csatlakozáskor láttam játék közben már más hibákat ir ha van.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Arra van valakinek ötlete, hogy miért dobál ki mostanában a játék ezzel a hibával?
ERROR Could not join server (1)Sem az internetem, sem pedig hardveresen nem változott a gépem. Egy hete kezdődött kb: a dolog és van hogy 10 mp után csinálja miután betöltött a játék és van amikor 20 perc elteltével.
Van valakinek hasonló problémája?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Gyula84
veterán
válasz FollowTheORI #66445 üzenetére
az a helyzet hogy a sniperrel úgy is kell mármint kempelni csak itt a játékokban menő az agressiveség
-
Tarisznyarak
tag
válasz yodamester10 #66467 üzenetére
Így 1440x900 ba szépen elfut mediumon amíg nem kezdi el ezt ram zabálást , tervezek gépújítást csak nem mostanra (intelre és nvidiára váltás lesz )
-
yodamester10
őstag
válasz Tarisznyarak #66463 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá,hogy a bf4 gépzabáló.A memóriát ha van lehetőséged cseréld 2x4 gigára,de elsősorban a videokártyát,persze ha megér neked pénzköltést a játék.
Nálam 1920x1080-ban 70 80 fps -el ment
i5 3570k
2x4 giga mem
gtx 780 minden ultrán.
Nemrég adtam el a strix 750ti--t,az 45-65 fps-t tudott high beállítással és nem volt semmilyen élsimítás.Csak azért írtam le hogy legyen mihez viszonyítani.[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz aram01 #66462 üzenetére
VIPHunters and Friends Moscow - 3200 - Fast Respawn
GOLD GAME - #JeSuisDonbass - GOLMUD 3200 FAST VEHICLE SPAWN
DoctorGaming3 CQ-L Siege of Shanghai 3000 tickets.
De keresőban nagyobb sikerrel találsz még hasonlóan teliket.
(#66463) Tarisznyarak:
Esetleg lehetne próbálkozni ramcserélgetéssel, 4 helyre 4 ram sok variáció, ki tudja. De 8 GB bőven elégnek kéne lennie nálam 4-el semmi baja.
Plusz próbálhatod még kikerülni az origint hátha az baxaxik:
Outcome[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Tarisznyarak
tag
válasz yodamester10 #66461 üzenetére
Asrock 970Extreme3 , AMD PhenomII X4 965 BE , 8GB CORSAIR 1333MHZ DDR3(4x2) , HD 5830 Xtreme , XFX PRO 550W
Ezek sem mai darabok , de eddig nem volt vele gond semminél
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
srácok tudtok ilyen 2000-3000 ticketes szerokat? ha igen lenne linketek?
-
yodamester10
őstag
válasz Tarisznyarak #66460 üzenetére
Nem tudom nálad mi lehet ha esetleg leírnád a masinád talán lenne ötlet is,vagy egyből megmondom mi a gyenge pont.Az enyémet a profilomban megtalálod.Én anno időszámításunk előtt 2013 októberében megvettem,simán feltelepítettem és most is tolnám ha lenne videokártya a masinában Na írjad csak mid van
-
Tarisznyarak
tag
válasz FollowTheORI #66457 üzenetére
Megint csak elkezdte, fixálás nem segített neki
-
petymeg
addikt
.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Tarisznyarak
tag
válasz FollowTheORI #66457 üzenetére
Lefixáltam mindjárt tesztelem is, minden driver friss elvileg. Nemrég volt újrarakva pont ez miatt a gép, víruskeresést is futtattam 2 fajtát is (MS Defender, avast) de semmit nem találtak, Memóriákat is teszteltem a gyári és memtest86-al.
-
nagyúr
válasz Tarisznyarak #66453 üzenetére
Látszik is hogy tolja kifele a pagefile-ba a memória tartalmát.
Szerintem itt valami más gáz lesz nem a játék... illetve esetleg próbád ki hogy lefixálod a méretét 2GB-ra (nálam ez évek óta bevált méret, amugyis fele a maximális ajánlottnak.)
Lehet az a baj hogy a játék megeszik annyi memóriát hogy a windows kénytelen mást kitolni a lapozó fáljba, de mivel dinamikus a mérete is ezért azt is elkezdi állítgatni ahogy épp kell és ez így együtt már sok lemezírás egyszerre hogy megfogja a procit/gépet.
Ha ez sem oldja meg, akkor még azis lehet tényleg hogy valami más miatt telítődik a memória (vírus, stb)...
Minden driver és operációs rendszer frissítést feltettél?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
lotTóni
tag
Kezdésnek a Windows Aerot tiltsd le. (dwm.exe)
Ha elakadnál,itt a bácsi mindent elmagyaráz: [link]
....two beer or not to be....
-
aram01
nagyúr
Tuti hogy beszedtél valami vírust, és az eszi a géped
-
Tarisznyarak
tag
válasz FollowTheORI #66452 üzenetére
-
nagyúr
válasz Tarisznyarak #66450 üzenetére
Akkor legközelebb amikor így beszaggat meg kéne nézni az Erőforrás Figyelőben hogy mi fogja meg a gépet.
Lehet a HDD is, vagy valami túlmelegszik és throttlingolni kezd... bár lehet driver probléma is.
-
aram01
nagyúr
válasz Tarisznyarak #66450 üzenetére
megmutatod rendesen a háttér képed? jöhet priviben is
[ Szerkesztve ]
-
Tarisznyarak
tag
válasz FollowTheORI #66439 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz FollowTheORI #66447 üzenetére
Milyen "finoman" fogalmaznak: The M82 can also be used to defeat human targets from standoff range or against targets behind cover.
-
addikt
válasz iMaverick #66446 üzenetére
Pontosan erről van szó, ha kézzel hajítja el, akkor is nagyobb esélye lett volna rá, hogy élesítve lesz a gyújtószerkezet, mint így. Egyébként, meg tényleg nagy induló sebességre van szükség ahhoz, hogy létrejöjjön olyan tehetelenségi erő, hogy az ilyen rugós szerkezetű gyújtó éles állapotba kerüljön.
Egyébként hasonló volt a szitu a kézigránátnál is. Az alapkiképzés része volt anno, a nyeles támadó kézigránátgránátdobás is, és ha ott a harcos félve, szerencsétlenkedve, nem megfelelő erőből dobta el, akkor ugyanúgy nem robbant fel a gránát. Ebben az esetben szépen oda kellet ballagni, újra kézbevenni, majd megfelelően eldobni. Egyébként előtte mindenkinek volt elég ideje kitapasztalni, hogy miként kell eldobni, mert a gyakorlógránát pont olyan méretű, súlyú volt mint az igazi, és a beépített rugósszerkezet is ugyanaz volt mint az éles gránátban, ráadásul, ha jól dobtuk el, egy jól hallható csattanás jelezete, még a levegőben, hogy működnie kell."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
iMaverick
addikt
válasz pendre54 #66443 üzenetére
Végülis a csőből "kirepült" a gránát... A mezei gyalogkakukknak nem biztos, hogy tisztje eldönteni, hogy ez mire volt elég, avagy sem.
Én inkább azon csodálkozom, hogy miért szaladnak el? Ha beélesedett volna és odaesik az "orruk elé", akkor már mindegy. (Gondolom felrobbant volna, ahhoz meg kellően közel álltak, szóval valszeg annyi is lett volna.)
(#66445) NetTom: mi van náluk? M95?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
addikt
válasz aram01 #66440 üzenetére
Bexarás, ahogy megnéztem ezt a kis videót. Kik ezek az idióták, milyen náció seregéhez tartoznak, lehet, hogy valamelyik közép-amerikai banánköztársaság rettenthetetlen harcosai? Jó negyven éve volt szerencsém aknavetőkkel közelebbi kapcsolatba kerülnöm. Már az elméleti alapoktatás legfontosabb része volt, a gyújtószerkezet működésének az ismertetése. A kilövés elött az látszott. hogy eltávolítja a tárolási és szállítási biztosítékot, de ettől még nem lett kiélesítve az aknagránát. A gyújtószerkezet élesítése a vetőcsőből történő nagy sebesség miatti tehetetlenségi erő miatt következik be, majd becsapodáskor a gyújtószerkezet indítja be a robbanótöltetet.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
aram01
nagyúr
tegnap megint hullámzott az fps-em lehet hogy a beta drivernek köszönhetem?
supportoknak: [link]
-
nagyúr
válasz Tarisznyarak #66378 üzenetére
Lapozó fájlt letiltottad vagy kicsire vetted?
-
marilllyo
veterán
Durva egyébként volt anno a friend list-emen egy gyerek....ritka gyenge játékos volt...aztán egyszer vagy fél éve SQDM-en M98-cal szétpicsázott mindenkit only headshottal. Most nézem azóta sincs kitiltva. Csak BF3-ból.
Nagyon nem lehet mit tenni sajnos.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
@rglaaf
veterán
-
Zin
őstag
Ma megy mar BL?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
yodamester10
őstag
válasz mandin #66428 üzenetére
Azért majd készülj az ilyenekre is
-
-
Dragon27
senior tag
válasz aram01 #66414 üzenetére
mert win7 újratelepítéskor nincs kedvem minden játékot újratelepíteni + frissítés .., vagy biztonsági mentésről visszaállítani
Most minden játék D van,. Win7 gebasz helyrealitása után csak újraellenőrzöm original a játékokat és kész...Azt a hosszabb betöltési időt kibírom ez kb. 10-15 másodperc késést jelent .,ezután már nem számít
BF4 játékkezdéskor úgyis várakozni kell úgyhogy ssd-re telepítésnek akkora értelme nincs.
-
mandin
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a játékot de nincs már az SSD-n hely így csak a HDD-re tudom rakni. Lesz bármi különbség?
Köszönöm
-
mackosajt
addikt
gyerekek.... aki szerint a BF4-ben sok a csíter, nyomja a nyomorék hárdlájn bétáját...
50 kill után véletlen meghalt a túloldalt a gyerek...
másik 30+ kill 1 halál...
Mentem másik szerverre... 1-2 csaló ott is...
harmadik, ott is..bf4-ben ennyi nincs.
Nem fogom megvenni... majd BF5... talán.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Dragon27
senior tag
válasz sixpak #66403 üzenetére
nem lenne rossz persze 290 .... de valahogy 280 felé húzok... de ezen még gondolkodnom kell hogy mennyit szeretnék költeni az alkatrészekre és mire mennyit...
Szerintetek egy négymagos Intel pl.4690k vagy egy 8 magos AMD pl. FX-8370E vagy FX-8370
Persze Battlefield 4 és hasonló játékra .... -
-
sixpak
nagyúr
válasz Dragon27 #66402 üzenetére
Én is 500 wattos táppal használom a 290-et és a 4690k-t.
Plusz 2 hdd, 2 ssd meg egy rakás venti.
Persze a tuningot így el lehet felejteni, de egy minőségi 500 wattos táp elég egy hasonló rendszernek húzás nélkül.
A minőségit nem a névre értem, tehát nem Chieftec és társai....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
spanglee001
addikt
jaja miért kéne kidobni, ha jó karit veszel elmegy 1,5-2 évet, aztán húzol rajta 10% ot és megint megy egy 1-2 évet, aztán húzol még rajta. persze ezt ne egy codegen 400w táppal csináld
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Projektor topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest