- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
afrojack1
senior tag
-
sensejke
aktív tag
válasz Liquidator #64190 üzenetére
Szepek tenyleg, de noobok ellen Nekem sosem jonnek ossze ilyen streakek meg ellenuk sem.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
spanglee001
addikt
gondolom a chat consol hide-ra van állítva hányan reportolhattak már vajon
nekem meg a 10ks toronyraszállás nemsikerül firestormonTaníccs master
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
kisza25
félisten
ezért írtam ezt:
de még én is noob vagyok és biztos nem kezdenék oktatni, mert tudom vannak jobbak nálam
de ezeket még a kezdetekkor lőtted, most már azért nehezebb
az első linkeden 20-as a legmagasabb rangú emberke[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
csa33ee
aktív tag
Húúú, öcsém, azt hittem az ilyen streak-ek csak urbánus legendák.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
killer095
őstag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
cheater.....xD
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #64187 üzenetére
nem harapom le, majd ellövöm tankkal, vagy IFV-vel
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #64184 üzenetére
csak, hogy ne azt mond egyedi esetek voltak
37-0
51-13
33-5
18-1
23-3
38-11
57-12
van még egy csomó, de igazából mindegy is, mert ezek nem úgy sikerültek, hogy na most én stattra gyúrok, hanem mentem, csináltam a dolgom és élveztem a játékot
csak nekem elég rika, hogy egy teljes kört 1 fajta járműben töltsek
egy extreme járműves kör 27-1[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Ezredes1943 #64154 üzenetére
mondjuk sok közöd nem volt hozzájuk pont elvetted azoktól a killt, akik már majdnem szétszedték őket,
a darálás valahol itt kezdődik, vagy IFV-vel, hogy ne csak tank legyen, de még én is noob vagyok és biztos nem kezdenék oktatni, mert tudom vannak jobbak nálam[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #64161 üzenetére
Ez nagyon gyönyörű magyar mondat volt bimbó kiralyfi
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
csa33ee
aktív tag
Azta q...va, ezt nézzétek .Nem BF de legalább olyan jó.1:05-től [link] Kegyetlen
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
@rglaaf
veterán
nyílal heli pilótát(gif)? n1 dice vajon a tank-ba is félni kéne?
PSN:BiZzare_0 ️
-
marilllyo
veterán
válasz bucketb0b #64176 üzenetére
Pont ezaz. Tegyük fel elkezdődik egy film 20:30-kor. Vagy később.. az első reklámnál hozol be nasit. A másodiknál elmész fürdeni...a 3-nál meg bealszol.
A másik meg...mindnyájan tudjuk, hogy a magyar szinkron páratlan. Sok esetben tesz hozzá a filmhez. (Na persze rengeteg ellenpélda is van). De amikor a pusztítóból is egy komplett 30 mp-es jelenet egy über epic vezli sznájpsz beszólással ki van vágva a filmből...akkor elkap a harci ideg. (pl amikor a csávóval bedobja a múzeum vitrinjét).PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
bucketb0b
őstag
válasz sixpak #64175 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy rám nincs hatással a reklám csak idegesít, hogy nem tudok az adott műsorból 25 percet folyamatosan nézni, egyedül eddig talán a fekete péntekes dolog volt, hogy onnan tudtam meg az egyik oldal akcióját, de végül onnan nem vettem semmit, mert horribilis áron volt még így is. Ez megint csak a butításról szól, mert igazából ha az ember egy kicsit utánanézne lehet találna attól a terméktől jobbat, olcsóbban csak ugye ezt tolják a képedbe és neked meg kell venned, mert akkor a haveri/szomszédi meg nem tudom milyen körben te leszel a szar. De szerintem az átlag néző nagy része akik fiatalabbak azok a reklámnál elkapcsolnak másik csatornára vagy kimennek wcre és egyéb apró pár perces dolgokat elvégeznek a reklám alatt Nem tudom mennyire válik be a reklám téma. Van aki azon alszik el
-
bucketb0b
őstag
válasz marilllyo #64139 üzenetére
Tévében nem szabad filmet nézni
Nem adják le az egészet mind reklám mind "fejlődési" okok miatt. Valószínűleg ettől lesznek tömeggyilkosok az emberek
Mondjuk én speciel pont ettől, mert azokat le tudnám gyilkolni végig akik telebasszák reklámmal az egészet meg a film felét kihagyják (és nem érdekel, hogy reklámból él a tv szerintem senki sem az alapján a reklám alapján vásárol)(#64170) Ezredes1943: ez nem jött át, most ebben vagy rap vagy battlefield nem volt, de az is lehet, hogy egyik sem
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
válasz Ezredes1943 #64170 üzenetére
ettől a zenétől "megvakultam"!
[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
aram01
nagyúr
válasz Ezredes1943 #64170 üzenetére
lákiluk vagy
(#64171) marilllyo : sokszor én is eszem az ideget, főleg ha az a lövés elég lenne neki
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
marilllyo
veterán
válasz aram01 #64159 üzenetére
Mondjuk én HC-ra csak sniper-kedni megyek...de azért ha érzem, hogy a szitu veszett fejsze nyele akkor azért még egy rpg-t oda szoktam ereszteni a tömegnek...és kurva idegesítő amikor meghalok és a kilőtt rakétával nem tudok magammal vinni legalább egyet.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
afrojack1
senior tag
-
aram01
nagyúr
Feldobott egy új katit a napokban (frissítést) halasztgatom, valaki próbálta már milyen a játék akatt? Más lejjebb attam egy kicsit és levettem a felbontást high-re, na most már stabilan 100+ az fpsem, elöbb kellett volna
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Enton
addikt
válasz lowzor #64160 üzenetére
A nagy medic bag elvileg megnövelt suppresion attack idővel rendelkezik. Sokkal több időt kell eltöltened golyók nélkül mint a patch előtt. Megoldás rá a kis medic bag.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
lowzor
veterán
Az miért lehet, hogy mostanában rohadt nehezen érzékeli a medkit-et?
2-t vagy 3-at kell dobnom, hogy elkezdje tölteni az életem, vagy legalább 5mp-re rá kell állnom.[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz Ezredes1943 #64154 üzenetére
Ügyes vagy, afrojack szintjét mát sikerült elérned.
(#64155) gali777: 40-es killstreakkel ugye.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ezredes1943
csendes tag
válasz Bjørgersson #64151 üzenetére
Azért 3 tank le lett zúzva!
-
afrojack1
senior tag
válasz @rglaaf #64147 üzenetére
+1
Valamelyik nap nagyon sz.r volt! Menekülök fél élettel kapok egy lövést szemböl és megdöglök!
Pedig sabot volt, ne he shell...
Na de aztán a TNA-val kapták a löveget! ezek TS-en ordítanak hogy jaj 3 tank van fent a dombon fel ne menjek! Hát....felmentem abból 2 mobilytit kapott és leszedtem őket!
van der boss: akkor olyan vagy mint a haragból a srác, nem hagyod ott az otthonod!
Ezredes: a fenti csonváz fejű emberke (LLD ). Lazán öl 50-et halás nélkül![ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz @rglaaf #64147 üzenetére
Én megvárom míg már csak 1 találat kell ahhoz, hogy robbanjak és akkor gyorsan kigurom még egy RPG-t ráeresztek az ellenre...hátha. Egyébként ettől van a legjobban ki a f*szom a játékba, hogy az RPG rakéta ha meghalok akkor 10 ből 9x hatástalanná válik a levegőben.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Ezredes1943 #64143 üzenetére
Te még egy helyben állva sem tud célozni, nemhogy menet közben.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
LLD
aktív tag
Inkább fogalmazzunk úgy hogy le lett hiénázva 3 tank!!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
@rglaaf
veterán
válasz aram01 #64148 üzenetére
az se rossz ha nem csap szét hamarabb
hétvégén volt 2 tankos WTF szitu az kellett volna felvenni, rogue-n huzom D pontot erre az enemy ugy belén b@szta a jetet hogy E pontig le pörögtem mint a rongy a másik golmudon kishelire löttem egyet de a találat előtt pont elsuhant egy jetes igy ezt szedtem le a kishelit meg a törmelék billentette fel jót röhögtem
-
@rglaaf
veterán
tényleg nagy darálás... látom te is azok táborát erősíted aki bekap 2 lövés és menekül a tankból ott hagyni az ellenségnek szóval igy tanitod a nobokat tankozásra?
-
gali777
őstag
Van ám szerkesztés opció is.
-
Ezredes1943
csendes tag
válasz Ezredes1943 #64142 üzenetére
-
-
marilllyo
veterán
válasz @rglaaf #64138 üzenetére
Kirakták rá a 16-os karikát...de úgy meg volt vágva, hogy még egy "kutyafája" sem hangzott el a filmben. Olyat, hogy embert ölnek benne...az meg pláne. Annyira szánalmas volt, hogy el is kapcsoltam.
Szikla pl. (ha láttátok) ....A film vége az úgy volt, hogy a Nicolas Cage elkezdett verekedni azzal a csávóval...de kb annyi, hogy egymásba kapaszkodtak... *snitt...fut ki a zöld fáklyákkal a kezében. Az a rész, hogy a szájába rakja azt a zöld golyót és szétüti...majd szíven szúrja magát a szurival az egy az egybe ki volt vágva...Ugyanúgy a hullaházas jelenet...az is annyiból állt, hogy elkezdék lőni egymást...és vágtak is.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz bucketb0b #64133 üzenetére
Sajnos a németek már csak ilyenek. A zöld vér az speciel a carmageddonban volt. Mert a német verzióban így azok zombik voltak akiket el kellett ütni. Én pl.el tudnék viselni több gore-t a bfben. Csak egy kicsivel.
Amúgy nálunk is azért vannak érdekes dolgok. Látta valaki a Pusztító vagy a Szikla RTL klub editiont? . Hát az kész.[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz Scholes9 #64134 üzenetére
Telepítésnél fel fogja kinálni az origin hogy válassz nyelvet a játékba. Onnanstól hogy mit választasz szíved joga.
Feltehetően itt az angol lesz a nyerő.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Scholes9
nagyúr
Köszi. Es az lehet h CSAK nemet nyelvet tartalmaz vagy angolt is lehet választani?😖
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
prokxy
veterán
válasz Scholes9 #64129 üzenetére
Nincs semmi cenzúra elvileg, egyik ismerős (kecc024) a kinti mediamarkt-ban vette és semmi gond vele, kint is él, tolja, nem panaszkodott még emiatt.
A Battlelog újraéledt.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Scholes9
nagyúr
Hali, nem tudjátok véletenül, hogy Németországban cenzúrázva jelent meg a játék Van egy német oldalról vett kulcsom, ami "feleslegessé" vált...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
prokxy
veterán
Vmi nem ok megint a Battleloggal, léptem szintet, de nem mutatja, reportban is az új szint szerepel, de a statomon nem látszik, pontokat sem kaptam meg.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
afrojack1
senior tag
-
atee
őstag
válasz spanglee001 #64100 üzenetére
Locker only pistol a legjobb! Máshol szinte már nem is játszom.
D-day 2002-01-04 01:54
-
afrojack1
senior tag
Végre megvan a dogtag! amúgy dog tag nélkül is le lehet menni!
-
Gyula84
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
westcoastog
veterán
válasz spanglee001 #64106 üzenetére
Én is, főleg akkor ha még büszkeségében erre recskázik hogy mennyire sok frag-et szerzett..
(#64107) sensejke
Elhiszem. -
sensejke
aktív tag
válasz westcoastog #64105 üzenetére
Nem is az ertelmesebbik fajta ember hasznalja.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
spanglee001
addikt
válasz westcoastog #64105 üzenetére
kezét lábát törném az ilyennek
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest