Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz daveoff #62899 üzenetére
Ahhoz kell szürkeállomány de most komolyan hogy ne tudj visszaolvasni hogy állandóan szóltam teamnek hogy lreakom a clayt ahogy azt szokás hc-n közölni mielőtt oda menni esetleg ő is c4 ezni vagy hasonló de miután egy értelmifogyatékos volt az illető pont mint te, aki nem tud olvasni vagy annyira hülye hogyha 3x egymásután belerohan ugyanabba a claybe akkor vessen magára, ilyenkor ki a hülye, Ti vagy én ?!!
Értem én hogy korlátolt értelmű emberek is szeretnek játszani de azért vannak bizonyos kérdőjeles korlátok...
Most megint engem fognak tiltani fél napra mert neki álltam magyarázni olyannak, aki...[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
daveoff
veterán
válasz laposonly11 #62896 üzenetére
Szerintem meg ahhoz kell szürkeállomány, hogy HC-n még véletlenül se rakj olyan helyre clayt, ahol a csapattársaid belefuthatnak. Nem értem a logikádat, de mindegy, nem vagy egyedül ezzel, sokan ezt játsszák, biztos velem van a baj.....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
addikt
válasz general #62894 üzenetére
Üdv!
Megnéztem a profilodon a cuccokat, kb. az a szint mint az enyém, és nálam medium körüli beállításon, egyedül a mesh qualityt tettem maxra, átlagban 80-85 körüli fps-em van, de még a nagyon húzós részeknél (pl.Flood Zoon háztetős része) se esik be 60 alá. Alacsonyabb létszámú szervereknél, vagy ahol kevésbé jellemző a rombolhatóság, gyakran megvan a 100-110 fps is stabilan. Szóval szerintem is a beállítások körül nézz szét, és próbálgass néhány beállítási varit, mert azzal a cuccal nem normális, hogy csak 60-at produkál."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
laposonly11
senior tag
-
general
addikt
Sziasztok!
Elnezest,h ezzel farasztalak titeket,de olvasom sokaknal,h 100fps,meg 120... hogy a banatba lehet ilyet elerni? Eloszor is kell egy monitor,ami tud 60-nal magasabb Hz-t, vagy mas a trukk? Nalam high es ultra beallitasok vannak vegyesen a jatekban,es Frapsszal merve stabil 60 fps. Mi kell ahhoz,h feljebb menjen? Link is jo,barmilyen tanacs,segitseg, koszi! -
daveoff
veterán
válasz laposonly11 #62884 üzenetére
HC-n claymore az m-comra....? No comment...
Menjél normálozni, ha nehéz ezt elfogadni. Ahogy a kolléga is mondja gaymore!
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
spanglee001
addikt
azért azt is figyelembe kell venni, hogy volt valami olyasmi is hogy újra kellett inditani naponta a játékszervert, mert nem úgy adta mint egyébként, hiába volt jó a ping mindenkinek. Én élvezem a játékot, pedig 1,0 kádém sincs. Ennél a játéknál nem csak pingekről szól minden, de álltalában ugyanazon szerveren ugyanazok a játékosok ugyanúgy halnak. Én minden küszöbnél ami olyan ugrok automatikusan, már beidegződőtt párszáz óra után, ritka ha elakadok.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Enton
addikt
válasz Nemt0m12 #62890 üzenetére
Leginkább én is a netkapcsolatomat tudom okolni a legrosszabb körökért, plusz a sok nem európai(vagy európai de torrentező) játékos még talán rádob 100-150+ ping. Nekem legjobb esetben is ilyen stab 40-es.
Kemény ez a vonal játszok, hugocskám elindít egy youtube videót, vagy skypol és máris 100 feletti a pingem.
Ezt szerencsére az új csodaikon jelzi(packet loss) ekkor gyorsan ki kell lőni routerből a wifit-és mehet topvább a game."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Nemt0m12
tag
válasz Dtomka #62881 üzenetére
2.82es k/dvel is azt tudom mondani, hogy még mindig szar a netcode mi jó abban,ha lősz valakit megfordul és lelő pár találatból ne már.. 25ös ping magas a játékhoz vagy mi??Fal mögött az esetek 70%ban halok ha nem akkor meg szerencsém volt..Az is röhej ,hogy még én megse láttam az enemyt mikor kihajolok a fal mögül ő már rég lát és lelő de mind1 is..
ui:4 utcával alrébb havernál is ugyanaz a net van mint itt a modem-router combó is egyezik mégis ezerszer máshogy adja a játék nincs fal mögötti halál akit lő az ember meghal... pedig sokkal érzékenyebb egérrel próbáltam ott mégis első körbe 3as feletti k/d
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz sixpak #62866 üzenetére
Root csak ahhoz kellett hogy a battlelogot tablet módba futtasd mivel a telefonos felülete nem mutat szervereket, random szerverre felvandálkodhatsz simán is, legalábbis akkor lehetett, most még simán a játékra sincs időm, de mától kis lazítás van! #vizsgaidősuck
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
bucketb0b
őstag
válasz Dtomka #62881 üzenetére
Nyilván nekem is akkor van "jó" köröm ha jobb a statom, de attól még ugyanúgy észreveszem a bugokat. Nálam nem annak a függvénye valami, hogy milyen vagyok egy játékban. Ha 0-10ben vagyok és 10x felakadok egy bokorban a lavval akkor is azt mondom, hogy szar bugos, mintha 40-0val felakadok. Nálam ez nem jelent különbséget és nem csak akkor Istenítem a játékot ha megy a szekér
-
prokxy
veterán
válasz laposonly11 #62884 üzenetére
Gaymore!
szerk: Te csak HC-n tolod?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
laposonly11
senior tag
De imádom az okos csapattagokat! Rushnál írom ne menjen B hez mert cléjezek, belerohan 4 szer ugyanaz az abnormális, erre ledob a szerver: Too much team kills!
Ordo est anima rerum.
-
Olympos
aktív tag
válasz stickermajom #62879 üzenetére
Csak a letöltéshez kell.
A Market Helper annyit csinál, hogy a telefonodat tabletként regisztrálja a Google adatbázisában, szóval ha belépsz a gmail fiókodba vagy egyből a Google/Android Eszközkezelő oldalra lépsz, akkor a telefonod valós neve helyett az általad megadott tablet neve lesz feltüntetve. (Pl. nekem Alcatel helyett akkor Nexus Tablet volt beírva, de azóta magától vissza is íródott Alcatelre és természetesen megy a játék és frissítést is csinál.)
Ezt leszámítva semmi negatív hatása nem lesz a készülékednek, mert csak a Google fogja azt hinni, hogy Tableted van; a saját telefonodon semmilyen változás nem fog bekövetkezni.
-
Dtomka
veterán
válasz bucketb0b #62872 üzenetére
Engem igen, és lehet ezért nem veszem észre azokat a hibákat melyek miatt szerinted sz.r a játék. Az elakadások miatt nem hiszem, hogy nem lehet 1 jót játszani. Lehet gúnyolódni, hogy 2 +k/d de nehogy már aki kicsit jobban játszik, az szégyellje magát, vagy mi a ....? (nem nem tankkal...és nem campelve...)
Egy jót játszani nálam azt jelenti, hogy a statom pl: nem 0:10, hanem 10:5 ..ez a cél. mert nem csak lézengek a pályán, hanem csapattársként vagyok jelen. (ammo, medkit dobálás...élesztés...stbstb)Tehát aki szerint játszhatatlan, az cseréljen gépet, gyakoroljon single-ban, vagy le se üljön játszani...ez a véleményem, ha tetszik tetszik ha nem nem. Nem szeretem a túlzásokat...
(#62878) Pike01
Ha teheted akkor, cseréld le az Op rendszert win7-->win8.1 (x64). Nekem nagyszerűen működik a BF4, és a többi játékkal sincs probléma. Régebben még problémásabb volt a win 8/8.1 de aki játszik annak érdemes meglépni a váltást. (nem érdekel aki szerint sz.. a csempe! Sok külön progi van a startmenű visszaállítására!)[ Szerkesztve ]
-
tom_tol
addikt
válasz bucketb0b #62867 üzenetére
Nem biztos, hogy ez a játék hibája. Velem egy körön belül rendszeresen előfordul, hogy megy minden aztán balansz és utána csak szenvedés. De fordítva is volt már, hogy balansz után lett jobb. Ez inkább szerver beállítás lehet, mint sem rosszul megírt kód. Ha tudja valaki az okot, ne tartsa magába.
-
Pike01
csendes tag
válasz Pike01 #62803 üzenetére
Sziasztok!
Úgy tűnik megoldódni látszik a problémám.
Azaz, hogy miért fagy le dob ki a játék megkezdése után 10-15 másodpercre.
Levettem low-ra a beállításokat és egyből megy stabilan.Ez csak a legutolsó Windows 7 - BF4 - és AMD frissítés óta van.
Elvileg egy Windows frissítési hiba miatt nem engedi telepíteni rendesen az videokártya driverét.Valaki más nem futott ebbe bele?
-
marilllyo
veterán
válasz Anfänger #62871 üzenetére
Nekem a lépcsőben elakadás paracelen az fs óta van. Meg, hogy újra mutatja kör végén az fs assignmenteket. Más annyira nincs... A fal mögötti meghalás az ugyanúgy előfordul a COD-ban is, Titanfall-ban...de a legrosszabb a Far Cry 3-4 ben.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Olympos
aktív tag
válasz sixpak #62866 üzenetére
@Dexter-2000, sixpak:
A BF4 Commander letöltése bármely Androidos Mobilra vagy Tabletre megoldható, ami persze képes a futtatásra. (Én is sokat kínlódtam, mire összejött, pedig utólag nem nagy durranás.)
1. Töltsd le a Market Helper 2.0-beta programot és telepítsd a mobilodra.
(Lehet, hogy van újabb, jobb, nekem ez a verzió van fent.)2. Add meg, hogy a mobilod legyen pl. Tablet, azon belül is pl. Nexus 7G.
3. Most keress rá a Play áruházban a Battlefield 4-re és telepítsd.
Így már meg fogja találni, mert azt hiszi, hogy Tableted van.4. Töltsd le ezt: Battlelog Androidra 2.3.0
Ez arra jó, hogy lesz "Join Commander" gomb is a Battlelogban, így be tudsz lépni Commanderként.
(A régebbi verzióknál nem volt!)5. Játsz!
Egyébként elég gagyi húzás ez a tiltás, hogy a Play Market csak bizonyos típusú és márkájú androidos mobilokra vagy tabletekre engedik a BF4 Commandert, miközben egy rakás más mobilon sokkal jobban futna.
[ Szerkesztve ]
-
Anfänger
őstag
-
LLD
aktív tag
válasz bucketb0b #62869 üzenetére
Az a baj,hogy (nem tudom) de lehet nincs 2 es feletti kádédédé érted mert akkor adja! És onnantól megszűűűűűűűűűűűűűűnnek a gondok!! Mert akkor a jó a játék ha high a kádé!!Az nem baj javítás címén már letöltettek velün x giga pacsit de semmi nem változott.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
bucketb0b
őstag
válasz laposonly11 #62868 üzenetére
Ne fogd már a pingre kérlek azt, hogy a fal mögött meghalok amikor nekem és a másiknak is jó a pingje. Ráadásul egy általam jónak tartott szerveren is ez van.
-
laposonly11
senior tag
-
bucketb0b
őstag
válasz Dtomka #62865 üzenetére
Fal mögött meghalsz simán, hit reg szar egy nagy. Még mindig van amikor 13.00kor én vagyok az Isten következő körben ami 13.20kor van meg ölni nem tudok. Járművek elakadnak mindenhol. Soroljam még vagy ezeket nálad már kijavították, mert akkor nem is updatelem többet a Bf-et csak tőled áthúzom a játékfájlokat hátha jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz Dexter-2000 #62862 üzenetére
Nem csak tableten müxik?
Régebben valaki (talán Chris?) belinkelte a menetét. Root kell hozzá, meg mifaszom.
Vicces, hogy hivatalos úton nem lehet megoldani telefonra, pedig én is (és rengetegen) 5,9 inch-es, full hd telefont használok....csak el tudnék bohóckodni rajt.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Dtomka
veterán
válasz bucketb0b #62864 üzenetére
Voltak...nem vitás... -PL amikor már fedezék mögé beszaladtam, mégis meghaltam. Ilyet már nem tapasztalok, és nekem ez volt talán a legidegesítőbb.
...de már már a több patch miatt ezek orvosolva lettek.
Neked mik azok melyek miatt így leminősíted ezt a játékot?
(#62862) Dexter-2000
Ezt találtam talán segít:
How to Play Battlefield 4 Commander on Your Android Phone!(#62867)
"Még mindig van amikor 13.00kor én vagyok az Isten következő körben meg ölni nem tudok"
Nekem is van ilyen, és olyankor észreveszem, hogy kicsit több 130 csatlakozott mint amennyivel elbírok
Elakadás problémát inkább az embernél tapasztaltam, mikor megakad a lépcsőn és ugrani kell....ez valóban zavaró, de simán elviselhető, mert ritkán találkozom ilyennel."Járművek elakadnak mindenhol" Sokszor elakadnak, de azért reális ha pl egy házban, objektumban elakadnak.
Vedd meg eredetiben
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz Dtomka #62863 üzenetére
Miért szerinted nincs tele idegesítő bugokkal amiket simán javítani kellene? Oké. Látom divat mostanában nem észrevenni azokat a dolgokat amik vannak. Nem kötelez senki, de attól még le lehet írni, hogy szar nem? Ha valaki meg akarja venni nem fogom neki azt mondani, hogy semmi baj nincs a játékkal amikor tele van idegesítő buggal az egész amit max. a társaság tud feledtetni, más nem.
[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
na egy olyan kérdés, hogy a BATTLEFIELD 4™ Commander .apk-t hogyan tudom feljuttatni telefonra?
néztem a legújabb 2.2.0 de azt még sehol nem találtam meg, csak régebbiket..Szép napot!
-
jbauer05
tag
A mexikói Originen venném meg a prémiumot, mert ott csak átszámítva 6,6 k. Ilyenkor van valami régiózár ? Tehát ha ott megveszem, tudom majd itt Európában használni?
-
Dtomka
veterán
"Annyi a probléma, hogy a sok tényező miatt esélyes, hogy ritkábban vagy talán soha nem tudsz egy jót játszani." Azért ez nem teljesen igaz....nem vagyok pro de a K/D arányom 2 fölötti....azért lehet jót játszani...
Nekem a BETA kicsit lassan töltődött be. Azóta lett SSD-m és ez a gond is megszűnt, ezenkívül max 2x volt FPS drop, max 5 x dobott ki a játék...pár hónap alatt! Ezek ellenére sztem nagyon is játszható.
-
Zedz
addikt
válasz FollowTheORI #62857 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, és köszi a linket!
-
nagyúr
Origin Game Time alatt kipróbálod 7 napra... aztán ha tetszik vedd meg a premium kiadást (alap+dlc) egyben.
Ha nem tetszik ne vedd meg sehogy.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bucketb0b
őstag
-
Enton
addikt
Én úgy tudnám mondani, hogy ha épp elkapod(jó szerver, kevés lag, épp nem akad vagy fagy) akkor semmi baj nincs a játékkal(a temérdek bugon kívül ).
Annyi a probléma, hogy a sok tényező miatt esélyes, hogy ritkábban vagy talán soha nem tudsz egy jót játszani.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Zedz
addikt
válasz FollowTheORI #62853 üzenetére
Nem nagyon követtem az eseményeket, csak most láttam, hogy le van árazva és gondoltam megérdeklődöm mi a helyzet.
-
nagyúr
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
A kezdeti nehézségek után jelenleg hogy áll a játék? Játszható állapotban van?
-
bucketb0b
őstag
válasz laposonly11 #62848 üzenetére
Az amd miatt van ez is.
-
AAtt1la
aktív tag
válasz laposonly11 #62848 üzenetére
Ezért nem érdemes foglalkozni vele,feltűnően nincs arányban az ahogy a pluszt meg a mínuszt adja.
-
@rglaaf
veterán
-
laposonly11
senior tag
válasz laposonly11 #62847 üzenetére
Tetszik ez az új pontrendszer, ha egy meccsen kapok +7 skillt akkor az egészhez az csak +5, de most kaptam egy meccsen -4 et ami az egészből -40 et vont le klassz...
Ordo est anima rerum.
-
laposonly11
senior tag
Nem elég hogy a BF3 hoz képest már most hupi színek pompáznak a BF4 alatt, akkor még ezekkel a retina égető színekkel akarják agyunk színfeldolgozó részeit kiégetni?!
Egyébként úgy tudod aktíválni, hogy a TV/monitorodon a színek erősségét feltolod maximumra!
De most komolyan csak mert ráírta valaki erre hogy FX akkor el is kell hinni hogy ez egy effekt?!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
@rglaaf
veterán
SweetFX Settings DB de érdemes utánanézni hogy a punkbuster mennyire tolerálja
PSN:BiZzare_0 ️
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok. most mi ez? 32,47 mb frissítést szedett le.. mi ez most? tudja valaki? Köszi
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
@rglaaf
veterán
Battlefield 4 - Christmas Easter EGG "Jeep Stuff"
most akkor a cte-ben a c4 neve "jeep stuff"?
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
MaTpr0F
senior tag
válasz laposonly11 #62840 üzenetére
Igazából ez a dog-tag keresgélés sem volt annyira rossz.
Először idegesítő volt, de utána milyen frankó olt amikor megtaláltam a dobozocskát.
Meg annyit elértek vele, hogy legalább egy részét a bf közösségnek összehozták vele a közös célért.Valami hasonló lehetne a következő DLC-ben is.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz stickermajom #62835 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a CTE játékosok kaptak(találtak?) egy dogtag-et amire UPRISE volt ütve.
Találgatások mennek, hogy ez lesz az új DLC címe. -
ingalls
senior tag
válasz sixpak #62834 üzenetére
Hoppácska! Ennek örülök! Igaz, hogy már így is annyi tartalom vana játékban, hogy a 10%-át nem használom ki.
Bocs a fals infóért akkor!Más:
User.cfg-t a user hoz létre, vagy alapból benne van a főkönyvtárban? Merthogy nekem nincs. Ezért a BF3 mappából csórtam egyet, amiben 100-ra be van állítva az fps. -
Chrys_
addikt
válasz stickermajom #62835 üzenetére
Több silencer, ugyanazokkal a tulajdonságokkal. Vagy lehet színezhetőek lesznek
-
stickermajom
addikt
válasz ingalls #62833 üzenetére
With Battlefield 4 Final Stand released, we hope and believe that you will enjoy it together with the rest of the game for a long time. However, there is one thing we want to assure you: there is more content coming for Battlefield 4.
We will share details on exactly what this new content will be, and when it will arrive, in the near future.
Valami lesz azert.
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Nem találom sehol, hogy milyen paranccsal lehet fixálni az fps-t. Mikrolag miatt gondoltam, bf3-ban anno sikerült beállítanom fix 100-ra. 4-ben hogy tehetném ezt meg?
-
MaTpr0F
senior tag
Valami friss hír az érkező DLC(k)-ről?
-
aram01
nagyúr
Srácok mit tartalmazott a frissítés? én semmi extrát nem láttam
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #62821 üzenetére
amúgy meg assault felveszi egy engeener fegyverét, attól még assault marad, ha jól tévedek
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
atee
őstag
Végre megvan a phantom bow Nem egyszerű az élet vele.
D-day 2002-01-04 01:54
-
törölt tag
Ez egy kifejezetten csőszerű ( piktogram ) valami Axxxx a neve.Tuti nem távcsöves puska,mert azzal azért nehezen lőnének ki az IFV ből Nah rákerestem és meg is találtam [link] De tuti assaultnál volt és nem enginél ( vagy csak bug,hogy azt mutatta )
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz #16729600 #62814 üzenetére
A béta idején talán még meg lehetett volna oldani, Shanghaion valahogy az attack hajót fel lehetett pakolni a tetőre. Csak ugye ott meg Hainan nem volt.
(#62815) Edem05: Arra gondoltam én is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Edem05
őstag
válasz Bjørgersson #62813 üzenetére
Kedves Uram ön tévedni tetszik! Hainan-on, C pontnál a tetőn egy felvehető AMR sniper rifle található. Csak hogy pontosak legyünk.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #62813 üzenetére
Sajnos az IFV nem fér bele a liftbe, ezért nem láthattam ( pedig mekkora poén lenne felmenni a tetőre vele )
-
-
törölt tag
Már másodszor látok ( lőnek ki ) assault kézi páncéltörővel.most vak vagyok.....nem találom a loadoutnál.
[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
-
Chrys_
addikt
válasz pendre54 #62660 üzenetére
"
Mit Sperren und Minen hält der Gegner uns auf
Wir lachen darüber und fahren nicht darauf
"
A legjobb szövegKb.:
"
Akadályokkal és aknákkal tartana fel minket az ellen
Nevetünk rajta és nem hajtunk rá
"
Tiszta BF, kikerülöm vagy szétlövömEgyébként a végén a Kelly hőseiből vannak jelenetek: a trollkodás, a Tigris seggbe lövése, valamint nem tudja a tornyot forgatni.
Szerk: a robbanóanyag kerékre tapasztása a Private Ryan-ben is volt (szerintem ebben a videóban éppen ez van, a büdös zoknikról ítélve ).[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz laposonly11 #62806 üzenetére
Én fűmaggal a zsebemben járok és hasalás előtt körbeszórom magam és meglocsolom .
-
laposonly11
senior tag
válasz kriszpontaz #62795 üzenetére
Én azon szoktam röhögni amikor valaki betolja az 4xMXAA t és rápakollja az utófedolgozást(anti aliasing post) is hájra, miközben már a 2xMXAA is elég lenne de bőven!
Én nem tudom milyen okos találta ki ezt a POST effektet, mert vajmi köze van az élsimításhoz, a helyes elnevezés képmosás/képéletlenítés lenne, mivel nem csak az élek tűnnek el hanem az egész kép veszít az élességéből de durván, így ezért nem használom pláne nem fps játékokban, ahol igenis figyeled a kis pixelkatonákat a távolban! Ugye értelemszerűen a terep részletességet is minimumra lőjük, nehogymá' az előttem levő fickó aki hasra vágta magát, azt higgye hogy elbújt a sűrű fűben miközben nálam nincs is fű![ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
Dtomka
veterán
válasz Pike01 #62803 üzenetére
Sajnos, (vagy nem de) nekem az a játék nincs meg. (BF fan vok ) Spintires-t vettem meg a napokban, és azzal is minden oké. (FC4 is "rendben van", az előző részben (FC3) amikor autókáztam olyan mikrolaggok voltak, h az autó néha irányíthatatlan volt....majdnem hányingerem lett játék közben )
Szerintem, az inkább a játék fájljait vizsgálja/ellenőrzi, attól még a problémát nem fogja tudni megoldani. Ha régi az op rendszer (SSD nélkül 3 havonta újrahúztam a gépet, most már több mint 5 hónapja ketyeg.. ) ajánlatos format, majd újrarakni a rendszert. 1 szűz win nagyon sok problémát képes orvosolni. -
-
kriszpontaz
veterán
válasz sixpak #62799 üzenetére
A FC3 az külön állatfaj
Mondjuk nekem Ultra-n fordult elő párszor csak lassulás amúgy nem volt nagy gond vele. A Tomb Raiderben a TressFX pedig kameraállástól függően terheli a VGA-t. Ha túl közel van a kamera a csaj fejéhez sokkal nagyobb a terhelés, ha messzebb van nincs gond. Nálam túlságosan nem lassult be tőle, de tény hogy az a TressFX 1.0 volt, azóta meg már a 3.0-nál jár, a 2.0-nál pont azon finomítottak, hogy csak a látható szőrt/hajat szimulálja ami a haj "felső" rétege. Sebességben és terhelésben már jobb volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Farming Simulator 25
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest