-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz pendre54 #5778 üzenetére
DLC csak és kizárólag a Deluxe Editionhoz jár! pont enyi.. nincs tovább mint boncolgatni.. ha megveszed (előrendeled) a sima játékot megkapod a SIMA játékot.. ( én ezért rendeltem Deluxe Editiont ) mellesleg 12K az 576-nál..
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
-
-
Laraxior
titán
válasz pendre54 #16058 üzenetére
Kétféle bombás móka van, ahol csak egy életed van egy körben, és van olyan ahol simán újraszületsz. Az első a Defuse, a második az Obliteration.
3-3 pont van, nektek és az enemynek is. Vártok arra hogy megjelenjen a mapon a bomba, érte kell menni és felrobbantani az enemy pontokat. Röviden ennyiÉs egy picture a kicsikéimről:
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
r-chee
őstag
válasz pendre54 #16323 üzenetére
Próbálj meg egy PC restart-ot
Más: Végigtoltam a Single-t, ami nem mondható hosszúnak. A grafika nagyon faxántos volt, és néha akciófilmbe illő volt a hangulat. De ennyiben ki is merült a dolog. Aki SP-ért veszi csak meg a játékot, szerintem csalódni fog. A társaink sokszor fenntartanak/akadályoznak minket, mikor tűzharcban fedezékbe vonulnánk (=halál). Velük együtt az ellenség sík hülye. Többször is ott maradt hátul egy enemy, és ott bújt 5 méterrel a társaim mögött, szabadon, vagy épp egy fél méter magas láda bal és jobb oldalán foglalt helyet csapattagom és a maszkos rosszfiú, s véletlenül sem tüzeltek egymásra.
Engem marhára fogott a golyó, míg az ellenség 3-4-szer is képes volt átélni hasfájdalmakat, mire megdöglött a nyílt terepen.... Ja és marha gyorsan ráéreztek hányás után is az aktuális pozíciómra.Szal elég ratyi volt a Single.
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
addikt
válasz pendre54 #18249 üzenetére
Ja, majd elfelejtettem, hogy ennél volt egy sokkal szebb bug is. A játék elején, amikor civilként be kellett jutni a hotelba, a két társammal együtt. Normál esetben, amikor bejutunk a hotel halljába liftel kéne feljutni, de a lift le volt szakadva. Ez a kép fogadott.
Csak úgy sikerült továbbjutni, hogy az egész játékot elölről újra kellett kezdenem."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
tarti19
senior tag
válasz pendre54 #18487 üzenetére
Szerintem ez is egy scriptelt rész, s addig amíg a közelben nem végeztél mindenkivel nem is tudsz tovább haladni. Én így jártam, amikor a felvonós rész felé haladtunk 1 katona elbújt valahol s bő negyed óra volt, mire megtaláltam, mert addig a társak basztak jönni utánam.
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
addikt
Ja, és még valamit megemlítenék. Próbálkozok azzal is, hogy az ugrás gombot a Space helyett valami másik gombra rakom rá ideiglenesen, hátha ezzel megy. Hasonló a szitu, mint a GTA 4 záró jelenetében volt, amikor a motorról felugorva a helire, nem lehetett felmászni, csak úgy, hogy más gombra kellett az ugrást átrakni. Na ezzel a trükkel is próbálkoztam volna, de nekem valamiért a menüben nem engedi a gombokat átvariálni, de lehet hogy csak valamit nem jól csinálok.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
zack
nagyúr
Restart mission. Én is végig tudtam tolni. Újból kezdtem a missziót, és be tudtam állni a hajó belsejébe.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
LamaCube
addikt
válasz pendre54 #19443 üzenetére
Veletek voltam én is, de a kör közepe fele pont engem átrakott a vége előtt meg Angelt is. Úgyhogy mi kerültünk copóágra Mondjuk előtte még nem voltatok ott volt egy 50000xp-s köröm
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz pendre54 #19446 üzenetére
Addig jó, amíg jó az idő. Utána a vízen a viharban tengeri beteg leszek szó szerint. Kiestem a hajóból azt vagy 5 percig úsztam, hogy partra vetődjek. Már úgy volt, hogy kilépek, mert teljesen felfordult a gyomrom.
Itt nincs console parancs, mint codoknál volt, hogy /kill és meghalok? Szárazföldön nincs gond, mert elébem dobom a gránátot azt kampec, persze ha van még gránátom[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
S1M0N
senior tag
válasz pendre54 #19513 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de nekem elsőre kidobta a nevét.
L0f4gi-------
Tegnap este/éjszaka eléggé jól ment a játék, sokat ültem tankban és LAV-val, szóval volt sikerélményem.
Az viszont továbbra is dühít, hogy a töltőképernyőnél is kifagy a játék, vagy ugye a szokásos játék közben...
De szerencsére az esti/éjszakai menetelés során nem volt ilyen problémám.
Előtte viszont igen.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz pendre54 #19513 üzenetére
semmi probléma, felvettelek én! :]
(#19515) kisza25: igazi don quijote csapat, azért majd azt is küld el, mikor pittyen a battlelog, hogy vége lett a "körnek"
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Enton
addikt
válasz pendre54 #20179 üzenetére
Ő a mortar:
Szerencsére nem robot, hogy magától működik de távirányítós el lehet futni messze tőle és messziről dokorbabujjva lehet szorni az égből az áldást.
Kiváncsi vagyok hány hónap kell hogy én ezt megnyissam."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
kisza25
félisten
-
csibe1
addikt
válasz pendre54 #21372 üzenetére
Olvass vissza, én is így jártam, de a battlelogba nekem megvoltak a cuccok csak a szerveren nem tudtam használni egyiket sem.
(#21376) Xaels
Valahol mindeninek megvan a maga igaza, de ezzel azt a benyomást keltik, hogy nyeretlen suttyók bandája.
Feljebb írta valaki, hogy "álljtólag" megint támadják a szervereket.elég kamuszagú a dolog.
Nálam elbukták a becsületüket, már azt se hiszem el amit kérdeznek.
Szerintem vagyunk így egypáran, és idegesítő, hogy nem sok mindent lehet tenni.
Hívjam fel az ügyfélszolgálatot aztán ordítsam le a hajukat?Attól se javulna meg ez a szutyok max a vonal túlsó végén tolnám fel a cukrát valakinek, de érdemben ő se tudna semmit se csinálni.
Kellene szervezni egy tüntetést az ea székháza elé, hátha örülnének neki.(#21388) boogie84
Pontosan mikor is?
(#21386) Gazsi00
Ez csak a szokásos.Amúgy örüljél, mert ezekszerint tudtál játszani, én belépni se tudtam a szerókra.(#21394) Snip3r_HUN
Finoman szólva, és persze volt lézeres rpg is.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
kisza25
félisten
válasz pendre54 #22294 üzenetére
ja a snipereket rühelem én is az esetek 70-80 %-ban azok szednek le, ha inf.-ezek, sunyi kis dögök, jöjjön face to face férfimódjára, tőlem jöhet sniperel is nem véletlen ez a dogtagem
Ybron: ja főleg mikor menekülne az ember valami elöl[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Ybron
senior tag
válasz pendre54 #22306 üzenetére
Hidd el én is utálok sniperkedni, nem is azért csinálom, mert élvezem, vagy mert jó vagyok benne, egyszerűen csak azért, mert én a játékban azt a kihívást választottam, hogy megpróbálok mindet unlock-olni/kimaxolni, míg más arra megy rá hogy minél jobb legyen K/D aránya, vagy csak egyszerűen szórakozik, bár elméletileg nekem is szórakoznom kéne az általam választott feladatoktól, de az esetek 60%-ba hót idege vagyok
-
válasz pendre54 #22853 üzenetére
Általában a kiegeknél van egy kis karikában egy "i" amire rábökve leírja mi mire való.
Én egyelőre szándékosan nem használom a Boost-okat, de így is elég gyorsan fejlődök szerintem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
devilinsid3
addikt
válasz pendre54 #22853 üzenetére
bele lehet tenni az összefoglalóba sok dolgot, de úgyis az lesz, hogy mindenki ide fog írni.. hidd el senki nem olvas el semmit, mert beírni és várni a válaszra egyszerűbb
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
eugabesz
őstag
válasz pendre54 #23100 üzenetére
Ez a játék még a jó szórakozás lehetőségét sem adja meg sokaknak...én speciel lesz...rom a pontokat,csak jól érezzem magam.Itt nem nagyon van más szórakozási lehetőség,az ember leül este a gép elé,hogy játszik,ameddig kedve tartja...de ezt elvették tőlünk.
Kérlek ne írjátok,hogy nekem folyamatban jól fut meg ilyesmi,azt is lesz..rom magasról...én speciel nem ezért fizettem. Csatlakozom egy előttem szóló kollégához,nem veszek több bf-et,csak is akciósat.2-3 ezer még nem nagy pénz érte,ha a kukában végzi,akkor sem.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
devilinsid3
addikt
válasz pendre54 #23480 üzenetére
az esetről nem nyilatkozok inkább csak annyit mondanék, hogy ha fegyverre van damage hack szerintem az sem kizárt, hogy ez járművekre is meg legyen oldva
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
sixpak
nagyúr
válasz pendre54 #23567 üzenetére
Hi, úgy tudom, hogy ezekben az alapjáték kódja van.
Ha az Iponnál veszed, előtte érdeklődj telefonon erről. Én amikor régen vettem a 7950-t, járt volna hozzá egy csomó játék, kód formájában (never settle reloaded)...semmi nem volt benn és biztos, hogy nem a gyárban vették ki.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
TXT
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest